Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Blbě. 

  • Thanquol

    Graficky 3/3*

    Herne/mechaniky 2/3*

    Pribeh/lokace/postavy Ok SW Vader.. 3/3*

    9/10 

  • Morlang

    Nejsou. Hral si predchozi SW hry?

  • Morlang

    Ani to nezkousej, je to fakt zly

  • Morlang

    Ja tu ultra vykradaci sracku ani dohravat nebudu

  • Jack1947

    No po zahrání se do poloviny hry, mi to stále příjde takové nemastné/neslané. Nechápal jsem ten backtracing ale ted už to vidím. Otravných věcí tam je více, příjde mi to jako taková groteska, když zemřu příjdu o zkušenosti praštím do nepřítele a hle mám je znova ale ten spawn je trochu otrava, těsně před meditačním místem zemřu a musím to absolkvovat znova, dobré je i to že výdrž vyprchá dost rychle.

    Ty puzzly dejme tomu ale kdyy tam nebyli nic by se nestalo no je pravda že ta hra kombinuje všechny možné hry. K tomu vždy bednička s ponchem ( nebo kosmetická úprava meče) ty potvory a spawnující se nepřátelé tam jsou stejnak jen proto aby se natáhla chábá herní doba. Mohli tu po vestě být nějaké vedlejší aktivity ale ne to si asi schovávají do DLC? :P

    Jediné povedené alerychle se okouká je soubojový systém kdyby se dala vypnout ta stejná sdorážecí animace nebyl bych vůbec proti. Zarážejicí je i ta velikost 54,4gb po instalaci ugh.

    Jako dohraju ale asi zapomenu a tak nějak pochybuji že by tam byla nějaká znovuhratelnost. Otrava je i to vracení se po dosažení cíle mise. To tam nemohli udělat fast travel ?! aspon v tomhle bodě.

    Co vidím jako + je získávání schopností ( které jste jako vždy znali ale po úderu do hlavy zjevně zapoměli) a schopnosti sami osobě mají šmrnc a pomáhají hratelnosti. Vezmu letajícího  robota někam ho vystřelím.

  • Derp_1337

    hehe :)

    Kdo by mohl fiktivní universum s fiktivním impériem považovat jako realitu všedního dne? To si samo protiřečí, ne?

  • Derp_1337

    Já se tady přišel pobavit, ale ty očividně ne. Jen to ze sebe dostaň. Tvůj život musí být opravdu patetický, když musíš chodit do diskuzí vybíjet si tu frustraci.

  • Lol, tohle překrucování je vtipné když je to jako vtip. Jestli to máš jako realitu všedního dne, tak tě lituju.

  • Hra je v pohodě, hlavně mě ten mix Uncharted a DarkSouls vůbec nevadí, není proč. Dark souls me nebavily kvůli atmosféře. Ale Star Wars je jiné kafe, takže mi nevadí procházet nějakou část pořád dokola, protože je tam moc potvor a po cestě umřu. Plus objevování a to že vám hra skoro nikdy neříká "honem utíkej támhle, a pak támhle", explore me tady baví.

  • Hra není špatná, ale pohyby hlavní postavy nic moc. Přijde mi hrozně splašenej, pohybuje se rychle jak blecha. Obzvlášť , když jsem dohrál RDR2 , kde byla hlavní postava jak zpomalený film. :)

  • Maxianimal

    Pokud ztrácíš čas postováním pošetilých konverzací o fiktivním Impériu, tak to hodně vypovídá o tvém mentálním stavu. Je mi tě líto, ale z toho vyrosteš. Vidíš, jak hloupě tvoje argumentace zní? Ale nic lepšího se od tebe čekat nedá. 

  • Derp_1337

    Takže si plně uvědomuješ, že se tady navážíš do lidí jenom kvůli pošetilé konverzaci o fiktivním Impérium??

    Jestli si to uvědomuješ a přesto tady tímhle ztrácíš čas, tak to fakt hodně vypovídá o tvém mentálním stavu. Tvůj život musí být hodně smutný, je mi tě líto.

  • Maxianimal

    Ještě nějakej příběh z tvéh vlhkého snění o fiktivním Impériu?

  • Derp_1337

    Právě jsi o sobě hodně prozradil, když se tady vytahuješ s Jar Jarem. Kid jsi očividně ty.

  • Maxianimal

    Kdepak, je to podle známého "když vidíš kida na diskuzích". Ale v pohodě, věřím, že je to příjemné, navíc když maminka pere pravidelně, tak to můžeš střídat s Jar Jarem.

  • Ilusiveman

    Do roka to zahraji. Ten Hype u mě  úplně nedopadl a zas tak to univerzum asi úplně nerozsiruje, takže no stress.. 

    Ps:Go Baby Yoda, go. 

  • Derp_1337

    To bylo od tebe trapné. Asi jsi vycházel ze známého motta "podle sebe soudím tebe". Co ti maminka dává za povlečení? Tvůj oblíbený fotbalový klub a nebo kapela??

  • Derp_1337

    Ne, Impérium jako takové nebylo nikdy zlé. Naopak spíš byli ti hodní. Impérium přineslo řád a zvýšili životní standart obyvatel. Jediný kdo si stěžoval na "krutost" Impéria byli rebelové. Jenže když rebelové kradou imperiální majetek, ničí imperiální majetek bombovými útoky a vraždí imperiální občany, tak celkem logicky ztrácí veškeré výhody občanství a místo toho jsou stříleni. To je snad logické.

    A názor, že zničení Alderaanu byla "prasárna", pramení z nepochopení. Postavení stanice Hvězda Smrti mělo mít odstrašující účinek, aby rebelové polevili ve své aktivitě. Jenže problém s tou stanicí byl, že rebelové ji nechápali a vůbec se ji nebáli. Samotné postavení nestačí. Proto Grand Moff Tarkin informoval císaře, že je potřeba provést odstrašující útok, aby rebelové konečně pochopili, a císař mu to schválil.

    Podobná situace nastala na konci 2. světové války, když se prakticky všude přestalo válčit, ale jenom Japonsko odmítlo kapitulovat. Vidina dlouhých bojů, které by určitě připravili o život mnoho lidí, odhodlala amerického prezidenta H.S. Truman k bombardování Nagasaki a Hirošima atomovými bombami. A považuje dneska někdo ten bombový útok za prasárnu od Trumana??? Ne!! Dnes se to označuje za brilantní tah, který donutil japonce začít se bát a kapitulovat. Tenhle útok ukončil válku... a podobně byla zamýšlena Hvězda Smrti.


    --------------------------------------------

    Otázka tzv. "temné strany" síly je mnohem komplikovanější. Ono ve skutečnosti neexistuje žádna temná nebo světla strana Síly, Síla je Síla. Rozdíl se bere v samotných lidech: je to o jejich životní filozofii a o tom, jak tu Sílu využívají. Bylo mnoho případů, kdy Jedi využíval schopnosti z "temné strany" (třeba Luke Skywalker, Kyle Katarn, Qui-Gon, Mace Windu, atd.) a pak naopak kdy Sith využíval schopnosti "světlé strany". Dokonce byli takoví co využívali schopnosti obou stran stejnoměrně (lidé je nazývali Šedí Jediové). Pro ně je to prostě Síla. Ve výsledku je to celé jenom o lidech.

  • Harshday

    Co to je za sranec, jak že obtížnost je oměle nastavená délka hraní. Všechy hry automaticky nastavuji na tu nejtěžší obtížnost, je jedno jestli je to tento star wars nebo jiná hra. Ćlověk musí přemýšlet do jaké schopnosti investovat. Musí se neučit uskakovat a blokovat v pravou chvíli. To že jsi to někdo odehraje tím, že mačká jedno tlačítko a všichni umírají a jde mu o jen o příběh, to si rovnou může pustit film. Výsledek bude stejný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit