Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-tanko-byl-proti-slavii-podruhe-vyloucen-jsem-nastvany-priznava-hapal-5027648

    no já právě nevím, jestli se ta spolupráce Pavel vers. Baník už nevyčerpala. Byť tam Pavel udělal dobrou práci, rozjel spoustu hráčů, umění každého manažera je především v tom - poznat, kdy je čas odejít.
    Tanko nemá míče - servis, proto je i nervozní, neprodá to své zásadní.. to je věcí herního systému, taktiky. Nevidím už ten Baník někdy z první poloviny sezony, kdy byl hodně na míči, živý, běhavý. Tuším je volný Svěďa, možná by se rád vrátil i Marcel ze Sovětského svazu, kde se necítí bezpečně už určitě ani v té Moskvě (zase tam hraje o titul), měli byste v Baníku něco dělat, abyste nepohřbili to, co jste doteď podle mě ok cestou budovali. Je třeba se posunout dál, pač Bolka, Libe to dělají, ale i takový Hradec to avizuje. Do klubů příjde více peněz, liga bude čím dál náročnější, protože i menší kluby si budou moci dovolit zaplatit lepší hráče než doposud. Nesmí se stát na místě, o ta pohárová místa bude bojovat možná až 10 týmů příští sezonu..

    A tady musíte odložit i ega, pač nevím, jakou pozici mají Ličkové nyní v Baníku, ale dost dobře nechápu, proč tam Marcela neangažovali už dávno. Má prostě výsledky. Kde je, tam hraje o postup nebo titul, nyní znovu. Umí si tým poskládat, podobně jako to umí velcí trenéři ve světě - nyní třeba Alonso, on už je dnes elita na Východě. Umí si získat hráče na svou stranu, a to i v Babylonu kultur, což jen ukazuje nejen na jeho jazykovou vybavenost, ale i charakter. 

    Baník by měl podepsat trenéra na delší časový úsek nyní, v duchu nějaké koncepce, protože je na počátku budování něčeho. čas pro Marcela.. Anebo Svěďu, který taky umí dostat z mála maximum. Oba s historií v Baníku, touhle cestou, mám dojem, Baník nyní jde. Ale měli byste to udělat co nejdříve, aby už si nový trenér promluvil do přestupové politiky teď v letním přestupním období a mělo to nějaký řád.

  • každej správnej maník, nenávidí Baník...     sešivky objevily objevily rým sdružený..

    tam zase bude dneska plná trauma slavistů, doufám, že mají na Bulovce, v Motole a Vojenské aktivovaný trauma plan... :) nejlepší jim bude dát na pr.del ale na hřišti a připravit je potřetí v řadě o titul, komouše a jehovisty.. :)

    • zase tak špatně nehrajeme, vyrovnaný zápas, i na šance. My musíme ale posílit na stoperu!! škoda, že Baník neudělal toho Králíka, pač by šel zadarmo, a to by se určitě vyplatilo, i když to není moc hráč do trojky vzadu, ale hlavičkář, nebo jeden na jednoho je jeden z nej v lize, proto ho bere Bolka, která má nadupaný tým na poháry a vzadu jsou už roky díry..

      • no 2.pol. už asi ne tak dobrý, ještěže jsem to zabalil a vyřídil si jiné věci.. ale my na Slavii nemáme kádrem, tam musí kolega Mikloško s týmem přidat, pač ten scouting teď bohužel vázne. Spousta i finančně dobrých a výhodných přestupů (Souare, Králík, Červík mě jen tak namátkou napadá) proklouzla pod rukama, snad se to teď v letní pauze dožene.

        • + se podařilo pošetřit Eweho a Buchtiče na ty dva důležité zápasy s Bolkou a Slováckem, které Baník musí doma nejlépe vyhrát k jistotě pohárů.. ale byl jsem docela překvapený, jak byla Slavie bezzubá 1. poločas na to, že Baník proti ní nastoupil prakticky bez tvůrců hry, těch dvou desítek. Šíňas to zvládal slušně.. :) dát Rusnák tu tutovku, tak by to byl možná jiný zápas, Baník byl v tu chvíli lepší a furt na míči

  • https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/viagem-usti-nad-labem-kuban.A240501_224712_fot_dsouteze_pbi

    tak ještě angažovat čaroděje Viga nebo jedenáctku prostitutek z nedaleké E55 a uplácet jimi soupeře, jinak to vy kolotočáři asi nevýjde nikdy.. :)

    • nebo ty holky přesuňte v rámci konzorcia svých firem jako drobný hmotný investiční majetek, kdybyste potřebovali šapito nebo seno - dodáme.. Ještěže ten cirkus provozujete v bolševické rezervaci Ustecký kraj - skanzen komunismu, všude jinde by na vás hodili už dávno síť, tam jste v normě společnosti.. chráněným druhem..
      jonák si v hrobě navlékl dres ustí

      • medvěd už ho má dávno

        • ten, co vám to prodal, už se zastřelil?? nebo stále jen v pátrání??

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-evropska-liga-pomsta-schicka-a-spol-leverkusen-sni-o-treble-musi-prejit-pres-as-rim-5027503

    toho Karpsdorfa Mou chtěl vyhodit z klubu. Nechápal, že ho vůbec koupili. Tehdy se spekulovalo, kterého hráče měl na mysli a novináři vyčmuchali, že šlo o tohoto Holanďana. Pod Mourinhem už pak nehrál, co si pamatuju. divím se, že nyní tam zase je. :D

  • https://infotbal.cz/kralik-po-sezone-opusti-dynamo-ceske-budejovice-ulovila-ho-mlada-boleslav/

    dobrý trade Bolky na své nejslabší místo v sestavě.. :) škoda, že ho neulovil Baník, kterému by taky pomohl v kombinaci s Lischákem.

  • https://www.sport.cz/clanek/tenis-rybakinova-si-po-bejlek-poradila-i-s-putincevovou-5027463

    abyste mohli podávat své nej výkony, hrát na špičkové úrovni, na které se dnes tennis od těch nej musí hrát, abyste se udrželi na vrcholu, musíte být zdráv. A já mám pocit, že Carlitos už začíná mít něco chronického, protože nedávno na Roland Garros to tuším bylo břišní svalstvo + křeče, teď kotník v Indian Wells, ten turnaj navíc ještě i s tímhle vyhrál, teď tuším předloktí. Na to, jak je mladý, tak to tělo dosti vynechává, i když zase je třeba napsat, že hraje hrozně náročný tennis, podobně jako Rafík. Proto teď Rafa, při těch svých návratech, vypadá fyzicky hůře i než Andy Murray, nebo Nole. Už je to více trápení než hra. četl jsem, že byl unavený, protože neměl ten den volna pro regeneraci teď proti Jirkovi. S tím už se tennis nedá hrát na téhle úrovni, pač tam hrají roli vlivy jako počasí třeba a někdy se ten program zkrátka nahustí.
    doufám, že bude Carlitos teď na ten vrchol sezony hlavně zdravotně v pořádku.. pak to vše vyhraje jako v tom Indian Wells, kde měl nějaké potíže, se kterými se ale dalo ještě nějak popasovat. teď hraje asi i trochu se sebezapřením, pač tyhle věci podle mě nevyléčíte za 14 dnů

    • https://www.sport.cz/clanek/tenis-slzy-ukryte-v-rucniku-s-tou-bolesti-uz-nechci-hrat-smutnil-hvezdny-alcaraz-5027495

      myslel jsem si to..

  • https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/david-hancko-liverpool-spekulace.A240430_153019_fot_zahranici_rou

    taky si to myslím. Ale Van Dijka určitě nenahradí.. :D  to zase zůstaňte při zemi.. podle mě by měl hrát na kraji, pokud už tam půjde, do středu obrany bych ho určitě nedával, tam si udělá velkou ostudu v téhle lize.. Podle mě je Hanci stejně krajní  bek, ale i tam může být problém, protože dnešní trend je hraní na hranici ofsajdu coby taktický prvek a s tím má Hanci právě opravdu velký problém - ta jeho hra v lajně má rezervy.. nemá bohužel příliš anticipaci, což už je součást herní inteligence. Ale na tom kraji by mohl využít tu svou rychlost, kopací techniku (centry), jen musí mít větší odvahu jít s tím míčem i do vápna, jak ty kraje dnes hrají. Jako halvbek tím spíše..

    • čiže podle mě by Hanci měl nastupovat jako halvbek v systému tříčlenné obrany, tam bych problém neviděl, mohl by i jistit stopery, protože je rychlý, má fýzu, prodal by na tomhle postu nejvíce své přednosti a neměl bych, být Arne, strach, že neudrží lajnu, protože tohle je nejtěžší liga světa, dobré 3 levely nad holandskou, která má blízko k dnešní české, pač ty týmy 2. poloviny tabulky holandské ligy, by měly problém se udržet v naší lize, co je tak sleduju. :) je to jiný styl fotbalu, ale tam bych více věřil té naší soubojové lize s důrazem na taktiku, s tou si právě v Holandsku moc hlavu nelámou, proto to tam tak Hancimu sedí. Ale Premier league je opravdu jiný level, s nej hráči světa.. :)
      a měl by tam více času na útočení, což je jeho doménou, musí se taky naučit zavírat tyče, dá více branek. Zkrátka přidat na důrazu, to v téhle lize bude nutně muset.

  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/ceske-budejovice-fotbal-posledni-misto-analyza.A240429_792390_fotbal_ald

    budu psát zas a znovu, mně se tenhle tým Budějek líbí. Hrají hezký, kombinační fotbal, trpí trošku i na nejvyšší kvalitu ligy v historii, do toho mají smůlu, protože třeba v Karviné určitě nebyli horší, měli i na výhru, prohráli smolně a takových zápasů tam bylo více. Hrají hlavně venku jako doma, pořád se snaží o svou hru. Takový tým by neměl spadnout přímo. V baráži mám stejný názor jako kolega Vácha, že by uspěli. Pokud se nahoru dostane přímo Dukla, která je nebezpečná a má zajímavou soupisku, ale bez trenéra Rady ji taky bude chybět ten jeho koučink X faktor, dostat se do baráže.
    Ale na Vyškov i Táborsko by měly Budějky mít určitě, co mám ty týmy nasledované, Vyškov teď z tohoto období, pořád se to tam sehrává a už není čas právě..

  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/audit-sigma-olomouc-prodej-majetku.A240427_792190_fotbal_czo

    no tohle tvrdil hlavně taky Kvasnica ze Sportu, že v Sigmě se dělají nekalosti... čiže tohle by s ním měl nyní řešit jeho zaměstnavatel, tzn.šéfredaktor Tomek, jestli tam ještě šefredaktora dělá, nebo majitel vydavatelství Křetínský...


    protože a poněvadž lhal a fabuloval i tady, a sice v případě toho, že trenéru Jílkovi dělal sestavu sportovní manažer Sigmy Minář, to je zase tady vyvráceno:


     https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/vyclav-jilek-rozhovor.A240425_791684_fotbal_rou

    velmi bulvární novinář, tak jen aby to nezaniklo a nevozili jste se po nějakém pěšákovi z regionu. Do Sigmy buší Kvasnica už měsíce.. tak jako to dělal do Baníku mimochodem minulé roky a rozvracel to tam..


  • „Vysvětlím kolektivní rozhodování. Místopředseda Šidliák s
    předsedou Fouskem podepsali výpověď ze smlouvy ze Sport Investem za dva
    miliony korun. Přitom smlouva měla automaticky končit za rok zdarma.
    Zaplatili dva miliony korun za ukončení smlouvy, která by do roka
    skončila. Prý museli zlikvidovat nevýhodně smlouvy. Ve stejný den, kdy
    vyhodili z okna dva miliony korun, se Sport Investem podepsali novou
    smlouvu za osmnáct milionů. Ani jeden z nich o tom neřekl výkonnému
    výboru. Asociaci mohli způsobit škodu celkem za dvacet milionů, tomu se
    říká zpronevěra nebo porušení povinnosti při správě cizího majetku,“
    prohlásil Berbr.
    „Také podepsali navýšené smlouvy ze šesti milionů na 11,3
    milionu korun s realizačním týmem národního mužstva. Dělá to na mě
    dojem, že mohli asociaci připravit o dalších 5,3 milionu korun. To je
    další sólojízda této dvojice. Kdyby státní zástupce chtěl, doklady mám u
    sebe, ale jednodušší bude si je vyžádat na svazu i se smlouvami se
    Sport Investem. Kdo se tomu bude chtít věnovat, ať se zaměří na data
    smluv. Ti mi budou kázat o mravech? Existuje podezření, že tahle dvojice
    vyvádí peníze z asociace bez vědomí výkonného výboru,“ podotkl Berbr.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/roman-berbr-plzensky-soud-korupce-kauza-fousek-sidliak-obvineni-financni-machinace.A240426_171920_fot_dsouteze_min

    tohle, pokud bude doloženo, tak je na okamžitou demisi Fouska i toho Šidliaka a potvrzuje to můj apel na NSA, že by měla provézt už v tuhle chvíli kontrolu hospodaření s prostředky zaslanými NSA na svazu - tak či tak. Už po vyjádření kolegy Psotky tohle měla udělat, když opouštěl znechuceně funkci technického ředitele, protože bude-li svaz fakturovat cokoliv ohledně koncepce mládeže, měla by už tahle VIZE dávno viset na webu svazu. On sám se vyjádřil, že se tam nic takového nepřipravuje a není to ani v tamním fungování možné.
    Komunistické hospodaření, vyloženě.. Co je vám do toho, kam my posíláme peníze...Je sranda, že to na ně odkrývá bývalý komunista. :D  Vypadá, že má na vše podklady, což si myslím zrovna osobnost typu praotce Romana hlídá, za vola ho rozhodně nemám..
    Co stojí provoz repre o 5,3 mio více by měli transparentně vyfakturovat, včetně smluv s trenéry kontra co bral trenér Šilhavý a jeho tým, protože už CV Haška neodpovídá funkci repre trenéra. Chápal bych ještě, kdyby se nabídl s nějakou slevou na platu, v úspoře financí, byť by to bylo u téhle vrcholové funkce v trenérském životě zvláštní..


    • „Osočovat nynějšího předsedu
      a místopředsedu FAČR z nějakých nekalostí vnímám jako snahu odvést
      pozornost od mediálně velmi sledované vlastní kauzy. Není to žádné
      překvapení, je to tradiční účelový styl Romana Berbra a pokus
      o diskreditaci, který uplatňoval vždy, ať už ve fotbalových funkcích,
      nebo teď po dobu projednávání svého případu,“ zmínil Fousek.

      tohle jako vyjádření nebude stačit nejen NSA, vyšetřovatelům, ale ani počítám novinářům.Touhle story se navíc už zabývá prý měsíc renomovaný sportovní novinář Luděk Mádl, který dříve v Deníku Sport odkrýval tyhle kauzy spolu se zesnulým sportovním novinářem Procházkou.


      O uzavření nové smlouvy mezi STES
      a agenturou Sport Invest referoval už před více než měsícem fotbalový
      novinář Luděk Mádl na platformě Gazetisto.
      Podle jeho informací podrobili zbylí členové výkonného výboru zmíněný
      kontrakt kritice. Ta se měla odrazit i ve zprávě dozorčí rady, které
      předsedá Vladimír Kristýn, jenž je také členem výkonného výboru.

      zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-berbr-zautocil-na-fouska-a-sidliaka-ze-z-facr-vyvadi-penize-reakce-od-tohoto-cloveka-bizarni-5027153

      čiže lež je pouze to, že by o tom výkonný výbor nevěděl, nicméně to z reakce výše nedoporučili podepsat a podepsáno to stejně bylo. Fousek ani Šidliak to zatím nevysvětlili a omezili se jen na výpady vůči Berbrovi, který to odkryl. Ono není co vysvětlovat, to vysvětlit ani nejde, je to pravda a tohle by měl být signál pro audit na svazu pro NSA, která hospodaří s veřejnými prostředky a nyní se její předseda DUŠOVAL, že již mají nastavená, po tom skandálu z tenisu, kdy se jim nepodaří získat zpět 30 mio, opatření..NSA pak podléhá vládě, která to doufám už sleduje.
      tohle vypadá opravdu na vyvedení min. těch 2 mio, kdo se nad tím zamyslí. Pak je ještě třeba auditory ověřit, jestli ta částka 18mio odpovídá plnění v běžných podmínkách, nebo to bylo taky navýšeno a pak si to chlapci dělili jako těch 2 mio, nic jiného z toho nevychází. Proč by někdo někomu platil 2 mio za odstup ze smlouvy, aby s ním vzápětí uzavíral novou, tohle by se událo takto, kdyby se uzavřela smlouva mezi STES (svazem) a už jiným subjektem než Sport Invest.
      Berbr má pravdu v tom, že standardem řádného hospodáře s veřejnými penězi, a proto by měla NSA i kriminálka konat, by bylo, nechat tu smlouvu ten rok doběhnout a pak případně uzavřít teda novou i s tím Sport Investem.
      Působí to hodně hloupě na rozkrytí..přesně ale v duchu Fouska..

    • „Opět doporučuji si prohlédnout smlouvu. Doneslo se k mně,
      že první výběrové řízení zrušili, protože vyhrála firma, kterou
      nepotřebovali. Najali stejnou firmou, s kterou smlouvu rozvázali a za
      stejných finančních podmínek, jaké byly předtím. Dělá to dojem, jako
      kdyby zcela záměrně vyvedli z asociace další dva miliony korun,“ řekl
      Berbr.

      Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/roman-berbr-plzensky-soud-korupce-kauza-fousek-sidliak-obvineni-financni-machinace.A240426_171920_fot_dsouteze_min

      Fousek by neměl blábolit, kdo co na něho vynesl a raději vše doložit a transparentně vysvětlit, aby nebyl zítra ve vazbě. úplně chápu, co praotec Roman sděluje, teď to jen prověřit, což je na policii a auditorském týmu.. má pravdu, že to působí zvláště, má-li to doloženo.
      Tohle jsem přesně věděl, že přijde. NSA zase čeká, až se ty peníze vypaří jako v tenise..

      • .... praotce Romana nemám rozhodně za vola, na toho je třeba si dát pozor, ale kolegu Fouska jsem označil za "Blbce k večeři"... tahle story tomu odpovídá, pokud si mysleli, že je fotbalové hnutí klášter, kde se věci neroznesou, zvláště šíbrům jako praotec Roman.. Vyznívá to hodně jasně, kdo si to přečte a dává to smysl. Teď ještě ptát se, za kolik byly podepsány smlouvy se Sport Investem v minulosti, o kolik se ty cifry liší a nechat to plnění posoudit auditory, jestli to je suma odpovídající. 

        NSA pak působí jen jako tlučhuba ,kdy nás její šéf ujišťuje, že mají už nyní do budoucna nastaveny opatření, aby ty veřejné peníze zachytili dříve, než budou v nedohlednu. Tady zase příjdou s křížkem po funuse, zdá se... a policie u toho bude zase daleko dříve po dnešním vyjádření Berbra..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit