Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robert Záruba dnes perlí, zkraje 2. třetiny tam hodil perlu :D , koukejte na Kanadu, kdo kouká, žádný mystik pozitivismu, dokazuje, že člověk může být vtipným, byť je majitelem kritického myšlení. :)

    • a Zelí z fotbalu se snad na mě nezlobí, mám takové ezo okolo sebe, je to nedorozumění. v soukromí nepoužívám ani to kritické myšlení, není proč, rodinu mám charakterní a rozumnou a partnerky v životě stejně tak, protože si je pečlivě vybírám. :) čiže oasa..

  • Ukazuju, že na to mám, přitom dlouho mi lidi moc nevěřili,
    že budu dávat tolik gólů a nahrávat na ně. Jsem možná trochu jiný než
    ostatní hráči v české lize, mám svou srbskou mentalitu, ta mi pomáhá.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/veljko-birmancevic-rozhovor-po-zapase-sparta-banik-ostrava.A240514_222851_fotbal_dc

    no vidíš a já už po prvním zápase na soustředění v Rakousku psal, že jsi kámo dobrý deal Rosy + že by se mi líbil Ryneš na levém kraji, protože v tom zápase ho tam trenéři zkoušeli. Na někom to jde vidět hned, na někoho hledím 2 sezony a čekám, jestli se posune a odstraní nedostatky. na čs. ligu nadstandard

  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fortuna-liga-2-kolo-skupina-o-titul-plzen-slovacko-svedik-operace-pauza.A240511_202440_fotbal_duff

    hodně zdraví, Svěďo. Svěďa si počká možná na Plzeň za rok, jestli trenér Koubek bude opravdu už končit..
    Do Baníku fakt Marcel. On zase vyhraje titul, tentokrát v Sovětském svazu. Přes Zenit, Krasnodar, už má 2 tituly z Běloruska, kde to hrnul přes Soligorsk a BATE, taky podstatně bohatší a preferovanější kluby.
    To je reminiscence jako na českou ligu - tady se valí Sparta, Slavia a Baník by mohl útočit s Marcelem zezadu, když si to tady postaví, pač to on umí právě - viz. to jeho působení na Východě. Jeho bych i přeplatil, abych si ho udržel v nějaké koncepci dlouhodobě, pač má dlouhodobě výsledky. :) navíc je to odchovanec Baníku, čiže to kopíruje strategii klubu. Nikoho lepšího nenajdete s touto charakteristikou..

    • Baník by si měl stáhnout i Sama Šiguta.. Budějky si totiž myslím, čeká výprodej po sezoně. Ale doufám, že ligu zachrání, protože si sportovní úsek nezaslouží spadnout, hrají jeden z nej fotbalů v lize.
      Trenéři by měli taky zůstat, protože v Samovi probudili to, proč jsme jej s Pepou Ostrákem kdysi tady ve Frýdku ve Valcovnách scoutovali pro juniorku Baníku, on už býval nej střelcem v žácích tady a byl vždy velmi rychlý a v té rychlosti i docela technicky zdatným. Teď to ukazuje i v lize. Ale sochu by měl Samuel postavit krom současných trenérů v Budějkách taky kolegovi Podroužkovi, který ho do Budějovic přivedl, aby mohl ukázat to, co ukazuje, že na ligu má.
      Budějky na to, jaké má sportovní úsek ekonomické možnosti, dělají maximum. Kolega Podroužek tam mohl a měl v pohodě zůstat, protože mám dojem, že většina z těch hráčů, které přivedl, tak dnes hraje v Budějkách základ.

      • klasický smolný zápas Budějek.. nedaly spoustu svých šancí a doplatily na nedůslednost a možná taktické věci vzadu. Králík nemůže dostat rozběhnutého hráče Pardubic, tam hořel Trummer, popř. měl vypomoci někdo ze záložníků mu ty hráče zpomalovat. Jeden gol si daly Budějky samy, ale vše šlo přes Králíka z levé strany Budějek, kde to s ním měl zdvojovat Trummer. Moc nechápu ani střídání Sama za Skaláka, který už není tak rychlý, jak býval a ta pravá strana Budějek úplně odešla, Pardubice to měly hned o něco snazší. Remízový zápas, k jehož kvalitě přispěl náš nej sudí, nechal obě mužstva hrát.


  • Jak vidíte české šance třeba s ohledem na zvolenou nominaci?Trochu
    jsme se o tom už bavili. Cesta na vrchol má určité směry a my nevíme,
    který vybrali trenéři pro mistrovství světa. Přeju jim, aby byl správný,
    my o tom můžeme jen polemizovat

    Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/frantisek-musil-nhl-narodni-tym-pardubice-trinec.A240510_085322_hokej_mvo

    podle mě trenér Rulík sází na bojovnost a rychlé bruslení u těch, které vybral. Takhle ty kluky, co tam jsou, vnímám. Krom snad 1. lajny, která je o technických hráčích a zkušenostech.
    Jinak s Frantou téměř ve všem souhlasím, až na to hospodaření - na západě určitě nejsou kluby zadlužené jako Pardubice, ve stamilionech, zvláště ne ty v NHL. :) tomu nevěřím. :) a pokud jsou, třeba ty fotbalové, pak je vlastní saudská nebo katarská familie, takže to nemůžeme brát taky za ekonomickou politiku západu. A vlastně tam už to taky nejde v tom fotbale, protože pro tyhle takypodnikatele vznikly právě ty finanční stropy a rules, které tyhle dobyvatele drží jako opratě koníky. U nás to ještě v extralize nemáme.. :) zatím..

  • Zklamání se v Králově Poli dalo krájet. Domácí diváci
    odcházeli ze stadionu v takovém šoku, že se tentokrát nestrhl ani
    obvyklý pískot, ani láteření směrem k hrací ploše.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/zbrojovka-brno-majitel-libor-zabransky-zapas-prohra.A240508_204443_fot_dsouteze_coch

    no já slyšel něco jiného. Právě naopak tam pískot byl a docela silný, ale novinář byl zřejmě na protější tribce, než kde byla kamera s mikrofonem sporttotalu. A na té tribce právě sídlí i fan club, nadávali slušně, nejvíce, co jsem zatím slyšel, pač Brno sleduju často, jen se tentokrát neskandovalo proti bývalému většinovému majiteli. Ale tentokrát i tleskali golům Žižkova.. čiže právě naopak :)

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-tanko-byl-proti-slavii-podruhe-vyloucen-jsem-nastvany-priznava-hapal-5027648

    no já právě nevím, jestli se ta spolupráce Pavel vers. Baník už nevyčerpala. Byť tam Pavel udělal dobrou práci, rozjel spoustu hráčů, umění každého manažera je především v tom - poznat, kdy je čas odejít.
    Tanko nemá míče - servis, proto je i nervozní, neprodá to své zásadní.. to je věcí herního systému, taktiky. Nevidím už ten Baník někdy z první poloviny sezony, kdy byl hodně na míči, živý, běhavý. Tuším je volný Svěďa, možná by se rád vrátil i Marcel ze Sovětského svazu, kde se necítí bezpečně už určitě ani v té Moskvě (zase tam hraje o titul), měli byste v Baníku něco dělat, abyste nepohřbili to, co jste doteď podle mě ok cestou budovali. Je třeba se posunout dál, pač Bolka, Libe to dělají, ale i takový Hradec to avizuje. Do klubů příjde více peněz, liga bude čím dál náročnější, protože i menší kluby si budou moci dovolit zaplatit lepší hráče než doposud. Nesmí se stát na místě, o ta pohárová místa bude bojovat možná až 10 týmů příští sezonu..

    A tady musíte odložit i ega, pač nevím, jakou pozici mají Ličkové nyní v Baníku, ale dost dobře nechápu, proč tam Marcela neangažovali už dávno. Má prostě výsledky. Kde je, tam hraje o postup nebo titul, nyní znovu. Umí si tým poskládat, podobně jako to umí velcí trenéři ve světě - nyní třeba Alonso, on už je dnes elita na Východě. Umí si získat hráče na svou stranu, a to i v Babylonu kultur, což jen ukazuje nejen na jeho jazykovou vybavenost, ale i charakter. 

    Baník by měl podepsat trenéra na delší časový úsek nyní, v duchu nějaké koncepce, protože je na počátku budování něčeho. čas pro Marcela.. Anebo Svěďu, který taky umí dostat z mála maximum. Oba s historií v Baníku, touhle cestou, mám dojem, Baník nyní jde. Ale měli byste to udělat co nejdříve, aby už si nový trenér promluvil do přestupové politiky teď v letním přestupním období a mělo to nějaký řád.

  • každej správnej maník, nenávidí Baník...     sešivky objevily objevily rým sdružený..

    tam zase bude dneska plná trauma slavistů, doufám, že mají na Bulovce, v Motole a Vojenské aktivovaný trauma plan... :) nejlepší jim bude dát na pr.del ale na hřišti a připravit je potřetí v řadě o titul, komouše a jehovisty.. :)

    • zase tak špatně nehrajeme, vyrovnaný zápas, i na šance. My musíme ale posílit na stoperu!! škoda, že Baník neudělal toho Králíka, pač by šel zadarmo, a to by se určitě vyplatilo, i když to není moc hráč do trojky vzadu, ale hlavičkář, nebo jeden na jednoho je jeden z nej v lize, proto ho bere Bolka, která má nadupaný tým na poháry a vzadu jsou už roky díry..

      • no 2.pol. už asi ne tak dobrý, ještěže jsem to zabalil a vyřídil si jiné věci.. ale my na Slavii nemáme kádrem, tam musí kolega Mikloško s týmem přidat, pač ten scouting teď bohužel vázne. Spousta i finančně dobrých a výhodných přestupů (Souare, Králík, Červík mě jen tak namátkou napadá) proklouzla pod rukama, snad se to teď v letní pauze dožene.

        • + se podařilo pošetřit Eweho a Buchtiče na ty dva důležité zápasy s Bolkou a Slováckem, které Baník musí doma nejlépe vyhrát k jistotě pohárů.. ale byl jsem docela překvapený, jak byla Slavie bezzubá 1. poločas na to, že Baník proti ní nastoupil prakticky bez tvůrců hry, těch dvou desítek. Šíňas to zvládal slušně.. :) dát Rusnák tu tutovku, tak by to byl možná jiný zápas, Baník byl v tu chvíli lepší a furt na míči

  • https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/viagem-usti-nad-labem-kuban.A240501_224712_fot_dsouteze_pbi

    tak ještě angažovat čaroděje Viga nebo jedenáctku prostitutek z nedaleké E55 a uplácet jimi soupeře, jinak to vy kolotočáři asi nevýjde nikdy.. :)

    • nebo ty holky přesuňte v rámci konzorcia svých firem jako drobný hmotný investiční majetek, kdybyste potřebovali šapito nebo seno - dodáme.. Ještěže ten cirkus provozujete v bolševické rezervaci Ustecký kraj - skanzen komunismu, všude jinde by na vás hodili už dávno síť, tam jste v normě společnosti.. chráněným druhem..
      jonák si v hrobě navlékl dres ustí

      • medvěd už ho má dávno

        • ten, co vám to prodal, už se zastřelil?? nebo stále jen v pátrání??

  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-evropska-liga-pomsta-schicka-a-spol-leverkusen-sni-o-treble-musi-prejit-pres-as-rim-5027503

    toho Karpsdorfa Mou chtěl vyhodit z klubu. Nechápal, že ho vůbec koupili. Tehdy se spekulovalo, kterého hráče měl na mysli a novináři vyčmuchali, že šlo o tohoto Holanďana. Pod Mourinhem už pak nehrál, co si pamatuju. divím se, že nyní tam zase je. :D

  • https://infotbal.cz/kralik-po-sezone-opusti-dynamo-ceske-budejovice-ulovila-ho-mlada-boleslav/

    dobrý trade Bolky na své nejslabší místo v sestavě.. :) škoda, že ho neulovil Baník, kterému by taky pomohl v kombinaci s Lischákem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit