Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze na 80 clovek skoncil... :DD mate tam tolko veci, bohuzial si vas ale wow namotalo a ste zvyknuty sediet pred hrou storvky hodin aby ste mali lepsi a lepsi gear a potom o polrok zase a zase a zase o 3 roky a popri tom vyhodili za hru stovky eur, a to si clovek ani neuvedomuje...
    V gw2 je hranie endgamu o tom ze clovek CHCE, vo wowku bohuzial musi, pretoze to daleko nedotiahne, bohuzial, vidim ze tu ma komunita pod 18 rokov, ktorych zivot je asi len pc svet... keby ste mali zenu,deti,pracu tak by ste boli velmi radi systemom gw2...
    • samo nejlepsi by bylo kdyz by se hra hrala sama a nejlepsi itemi by padali z medveda v zacatecni lokaci... ja nechapu kde lidi berou to ze u wowka nebo swtorka clovek musi? ja mam momentalne predplacene swtor a nemam pocit ze me neco tlaci ano musim platit mesicni poplatky ale jsou to 300 to mas za jeden vecer v hospode kazdej to bere trosku jinak ale ja mam daleko lepsi pocit kdyz u hry travim cas a vim ze za to budu odmenej tedy budu motivovan porad se mam na co tesit
    • proč by človek ve wowku musel delat endgame. ve wowku neni az takovy problem ziskat gear na raidy, protože ten gear ziskas z dungeonu a s tim uz muzes jit na prvni bosse v raidu a tam ti už neco padne.
      Tohle je v rpg-čkach uplne bežne, že proste na to abys mohl porazit nejake zaverecne bossaky musíš nejdriv postavu vybavit a vložit do toho čas. Vem si treba Gothic nebo Fallout.
      A fakt je že pve (souboje s bossy) jsou v gw 2 hodne ubohe, kam se to hrabe treba na TSW nebo wow.
      • "ve wowku neni az takovy problem ziskat gear na raidy"

        ziskas gear na raidy, aby si robil dalsie raidy a z nich ziskal gear na dalsie raidy. AKY TO MA DO P*CE ZMYSEL??? CO VAS NA TOM AKOZE BAVI????
      • to je pekne, ale kdyz ti pak nekdo ve wow rekne, ze na dung nemas dost GS tak to nastve(protoze ho tam chces ziskat).
        v GW2 lepsi vybava pomuze, ale kdyz neumis s ni hrat tak je mnohem lepsi mit nekoho zkusenejsiho s slabou vybavou.
        v d3 mne kamos dostal vetou"nepripojuj se ke mne do hry, protoze se mi hur hraje" CO TO MA BYT?
  • Jakého levelu autor dosáhnul? Pokud je to 30-40, jak se zdá se screenshotů, tak to opravdu nechápu, jak je možné psát recenzi. Fakt mi nepřijde vhodné hodnotit MMO, když jsem ještě nedosáhl ani poloviny max levelu. :) Osobně mám level 60 a začal jsem si uvědomovat věci, které v recenzi naprosto chybí. Nerozumím, proč v recenzi není ani zmínka o obrovském množství bugů převážně v eventech. O dungeonech, jejich designu, obtížnosti, možnosti nalezení party (což se, na rozdíl od zbytku hry, děje dost staromódně přes chat a postávání před instancí). O PvP. Atd. To jsou všechno tak důležité věci, že opravdu nechápu, jak je možné hru hodnotit a v recenzi je ani nezmínit.
    • Neviem kedy si sa nalogoval naposledy ale dooost bugov bolo opravenych, expim s kamaratom znovu vsetky zony a ziadny stary bug som nepostrehol...
      Dungeony su tazke pre zohranych hracov a nie tazke o tom ze ta dungeon finder najde so 4. lamami s hry... whatever LFG bude.

      Mam pocit ze vsetci co na tu hru kydaju si o nej neprecitali, kupili ju a cakali wow, lenze gw2 je odlisne od wowka... vidim ze len nespokojny ludia tu pisu o hre, najprv si o hre prrecitam, nez aby som si ju kupoval bez toho... ja som na hru cakal 3 mesiace, vedel som o nej vsetko, bol som v betach a vobech ale vobec kupu nelutujem....
      • Bugy ve hře jsou a to v současné chvíli. Pokud o nich nevíš, hru nehraješ, nebo jsi extrémně nevšímavý. Spousta skill pointů je buglích. To jen například...

        Mně nevadí, že jsou v tžhle hři bugy. Je to nová hra a má na to ještě právo. Ale nelžete tu, že tam bugy nejsou. Buď prostě lžete a nebo hru nehrajete... a nebo jste slepí. *7* *7* *7*
      • Já taky koupě nelituju, pouze kostatuju fakta.
      • Nejsem hejtr GW2, hraju ho a baví mě, ale tyhle kecy o WoWku maj fakt jenom lidi, co se snažej argumentovat v prospěch GW2. Asi nikdo, koho GW2 nechytlo, ho tady k WoWku nepřirovnává, tak to příště vypusť prosimtě.
        • No právěže přirovnává, co si myslíš, že hláška "hledání party se tady dělá dost staromódně přes chat". Je to samozřejmě reakce na dungeon finder z WoW. ;)
          • OFC protože JENOM WoWko má nějakej jinej systém hledání party než v podstatě žádnej. *7*
      • Mě to zas připadá že se po posledních patchi objevila spousta bugů s eventama i na nižším levelu. Hraju za humana takže tam: seknutý wave který se prostě nespawnují. Nebo agent nechce odejít z jeskyně i když by měl. A další který prostě nejdou udělat protože boss se sekne ve stromě?
  • Malleth
    9/10 je podle mě ok. Nejde o žádnou revoluci, jako spíš evoluci. Vývojáři udělali v mnoha směrech několik kroků vpřed, díky kterým bude dost těžký vrátit se zpět k wowklonům a díky kterým budou příchozí MMORPG s GW2 srovnávaný.
    Hra respektuje váš čas. Umožní vám dostat se téměř okamžitě k tomu, co je zábavný bez zdlouhavých přesunů. Navíc je v podstatě v každým ohledu vidět péče. Ať jde o zpracování akčně laděných soubojů, navržení uživatelskýho rozhraní, systém skillů, nebo questy, který jsou nápaditý a rozmanitý a navíc doplněný o eventy, díky kterým svět žije.
    To hlavní je ale samotnej svět, kterej výtvarným zpracováním podle mě nemá v žánru obdoby. Kecy o tom že se absence poplatků nějak odrazila na kvalitě obsahu jsou úplně mimo.
    • evoluce je myslim opravdu primerene slovo.
      vzpomenme jak bylo nemyslitelne aby velke mmorpg byly na F2P( i kdyz se vydaly spatnym smerem)
      GW2 osobne vnimam castecne jako umelecke dilo(graficky) s propracovanym PVE a silnym PVP/WvW. vubec bych nehledel jestli je nekdo ciste PVE nebo PVP hrac, protoze GW2 ma dost pro vsechny co chteji hrat.
  • hh, nechapem ludi, co pisu, ze v tejto hre nie je co robit po dosiahnuti 80lvl. to je jedinou motivaciou max lvl a raid a equip, aby clovek mohol robit machra pred inymi, ze ja mam endgame equip, ja som nieco a ty nic? je x moznosti, co robit cely cas.
    bol by som zvedavy, kolko z nich urobilo vsetky dungy story mod + explo mod (7dungov*4mozne cesty, arah ma story+4).
    som zvedavy, kto ma vsetky craftingy na 400lvl (ano, stoji to par medenakov, zmenit crafting, strasna suma - a v ktorom mmo nebolo kraftovanie grind surovin).
    som z vedavy, kto urobil vsetky puzzle (ono tam su vsetky puzzle? za 2 tyzdne hrania, co som dal 80lvl, som ziadne nenasiel!).
    som zvedavy, kto ma mapu na 100% (ono ma to nebavi, dolezity je endgame, ktory by mal byt na max lvl, ktory dosiahnem za 2 tyzdne a? on tam ziadny nie je!).
    draci, kto dal dole vsetkych drakov (ziadnych som si za tie dva tyzdne nevsimol. su tam iba hlupe eventy, ktore su furt o tom istom a aj tie veteran mobky davam solo. ziadna vyzva).
    pvp ranky a turnaje (to ma nebavi, je to nezazivne a stale umieram. stracam potom motivaciu).
    wvwvw (prilis velke, neviem, co robit, takze ma to nebavi).
    samo, hra ma svoje chyby, ako kazda ina, ci uz ide o single, ci multi, ci mmo . ale tvrdit po dvoch tyzdnoch, ze ma hra nebavi, bo nema endgame, je dost blby vyrok.
    • IMO je cela terajsia MMO generacia hracov doj*bana z WoWka. Riesia uplne tupoty. Ja to neviem pochopit, ked sa ludia pytaju "Naco mam pvpckovat ked za to nemam zaidnu odmenu? (ked uz vsetko mam?)"

      IMO to tu predtym nebolo, predtym normalny clovek pvpckoval leho bo bavilo pvpckovat. Ja uprimne nechapem ludi co hraju MMO kvoli pribehu alebo kvoli Raidom. Na pribeh mam SP hry, kde je podstatne lepsi a RAIDY??? Hras online s ludmi aby si zabijal moby??? Ale ok, chapem, resp nechapem, ale akceptujem, vela ludi to bavi.
      Ale tak ked to robim, tak preto ze ma to bavi, nie preto aby som stale nove veci dostaval.

      Ja som odchovany L2 hrac, grindil som len preto aby som mal lvl a aspon nejaky obstojny equip a potom mohol pvpckovat. Ked sme sa vygrindili na normalny level, tak sme sa zisli kamosi, nabuffovali sme sa, kazdy sme sa portli do inej high lvl oblasti a hladali sme nepriatelske klany. Ak sme nasli jedneho dvoch, rozbehli sme sa po nich a bili sme sa. Ak sme nasli celu partu, spojili sme sa do party a isli sme na nich. Takto sme travili cas kym nas nepovolal klan alebo aliancia a neisli sme mass pvp. Mali sme boje o raid bossa (lebo tam nie su instancie, boss sa spawne v urcity den, ale cas je v rozmedzi niekolkych hodin, ak chces epic jewelery z neho tak tam prides s alianciou hned na zaciatku toho daneho rozmedzia a cakas), niektore trvali vela hodin a mali sme v nich 11 mass pvp, sam som dal cez 100 pvp bodov a to nas bolo 100+ vs 100+.

      Preto je pre mna nepochopitelne ked ludia raiduju alebo questuju, alebo sa pytaju aka je zabava v pvp ked za to nedostavaju expy. A poznam vela ludi z MMO ... "sceny", sam som hraval celu strednu a vacsinu vysky a vidim na nich ako sa menia. A WoW robi s ludmi velice cudne veci. WoW je pre masy, ak ma byt nieco pre co najvacsie publikum tak to musi byt co najviac pristupne aj d*bilkom. A kedze to je najhranejsie MMO tak ludia si zvykli na taku uroven. A kedze ostatne firmy po nich museli opakovat tak dalsie MMOcka robili to iste. A teraz tu mame miliony hracov co ich kazde MMO za chvilu prestane bavit lebo nedostavaju konstatne lepsi equip z raidov, ktory im je aj tak na nic lebo s nim nic zmysluplne nerobia (nepvpckuju).

      Ale tak co sa da robit, ked to tak deti chcu tak to tak deti budu mat. Aj tak nikdy nepochopim, preco niekto hra MMORPG z ineho dovodu nez preto aby pvpckoval. A sorry ale levelit si vsetky craftingy? To akoze naco?:D
      • Bod jedna: WoW PvP vůbec pro děti není. Co znám lidi, tak jedno macro za druhým, rozbindovanou celou klávesnici (i shift+ a ctrl+) a chce to u toho myslet. To, přiznejme si, není u dětí častá záležitost, proto to vyšší (zábavnější, byť pro mě z pohledu diváka) PvP nikdy pro děti nebude.
        Bod dva: Vysvětlovat ti, proč nás baví v 25ti zabíjet moby je stejně zbytečné, jako bys mi ty vysvětloval, proč tě baví bitvy 200+ lidí. Nicméně, PvE je z mého pohledu "klidnější" kategorie, postradá na straně protivníka lidský faktor, který mě osobně dokáže celkem rozčilovat. PvE je předvídatelné, tudíž se na něj lze připravit, což je faktor, který mi vyhovuje. PvP se neustále mění, vyvíjí. Nedělám si iluze, že PvP hráči zvládají obecně tu hru lépe (právě kvůli dynamickým podmínkám), nicméně je to časově náročnější, než PvE. Řekl bych, je to můj úhel pohledu. Možná ale nejen můj, protože dnes má spousta her kooperativní multiplayer, což je prachobyčejné PvE, a slaví to úspěch. Ono taky boss se ti po neúspěšném pokusu nevysměje do obličeje a nehází na tebe neustále nadávky, takže PvE taky o dost šetří nervy (neplatí pro všechny :) ).
      • walltar
        Někoho PVP nebaví ... stejně jako někomu nechutná maso nebo nemá rád motorky ... není na tom nic nepochopitelného. Já sem za svoje dva roky v EvE byl v pvp boji snad jenom 10x ... a to sem 8x utekl a jinak mě sundali. Celou dobu sem budouval, těžil stavěl lodě. A nikdy sem neměl potřebu bojovat proti lidem ... na to sme měli jiné lidi v alianci.

        Wowko sem nikdy nehrál takže jím asi odkojený nebudu ... je pravda, že sem za mlada hrával ultimu online a tam sem taky moc do PVP nechodil.

        To je podle mě nejlepší na MMO, není to hra jako SP, kde máš udělat tohle a celou dobu to děláš dokola a nic jiného dělat nemůžeš MMO je o tom, že ho hrajou rozdílní lidi, kteří každý mají rozdílné chutě a každého z nich baví něco jiného. Ale zajímavé, že i v eve hlavě většina PVP lidí ohrnovala nos nad lidma co sou radši do PVE ... to bude asi nějaká mentalita.
        • nj, asi to tak bude, tiez mam kamosa co nema rad pvp, jedneho. a potom kamosky, tam zas iba jedna ma rada pvp. kamosky chapem, kamosa nie. My pvpckari sme uz raz taki. Neviem preco

          a eve je imo ina kategoria.

          A ty nespadas do tej kategorie ludi co som pisal nie? Teba EvE bavi, nepotrebujes aby ti kazdym patchom pridavali nove, lepsie ponozky, nie?
    • Plne souhlasim. Mam lvl 80 uz delsi dobu a stale me hra bavi :) a WvWvW je proste perfektni... Sveta mam objeveno teprve 50% (chodim lokace pomalu, snazim se to uzivat atd. je zde hodne eventu, ktere si muzete sami spustit jen tim, ze s nekym promluvite a dane NPC nema nic nad hlavou jak v jinych mmo, to se proste musi hledat a zkoumat a uzivat - a taky hodne navazujicich eventu - spousta lidi udela event a hned bezi pryc jak banda idiotu - nectou si rozhovory NPC atd. - tohle v jinych MMO proste nenajdete, tak zivy svet). Equip skoro vse exotic, ale nejak se nehonim za tim mit vse co nejlepsi, protoze jsou zde jine veci, ktere maji vetsi vahu :D Podle me hru odsuzuji ti co neumi anglicky anebo proste nehrajou tak, ze si to chcou uzit, ale stylem "pojdme rychle na max level", ale nedomysleji dusledky co pak vlastne po te 80ce a behem expeni nepotkali ani jeden meta-event - nebo nejaky jiny spustitelny event - nemluve o tech puzzlech atd. :D
      • nezapomenme taky, ze v GW2 je spousta veci ukrytych. 100% odhalena mapa muze klidne znamenat 0% skrytych mist( jako jsou truhly nebo skakacky)
        a hra teprve zacala, neni duvod pochybovat, ze ji tvurci nebudou umet poradne rozsirit( viz GW1)
        ted hlavne musi vyresit problemy, jako kazda zacinajici mmorpg.
  • Celkem pěkně napsaná recenze. Rád jsem si jí přečetl. Díky.
    GW2 je hodně dobrá hra. Už dlouho mě tak nějaká hra nechytla. Má neuvěřitelné množství
    kladů. Jenže má i zápory a ty není dobré zamlčovat.
    1. Bohužel obsahuje bugy a to ne málo. Ovšem toleruji to. Je to nová hra a podle mě má právo ještě na pár měsíců "hájení". Přesto ty bugy jsou a bylo by na ně vhodné upozornit v recenzi. Jde o bugy, které mají přímý dopad na kvalitu hraní, tedy nejde o nějaké maličkosti. Jsou bugnuté instance, jsou bugnuté eventy a skill pointy. Na druhou stranu hra aspoň funguje docela plynule a zdá se, že neobsahuje žádnou zásadní chybu, která by znemožňovala její hraní.
    2. Vytváření vzhledu postavy je nedostatečné. Ano, píšu nedostatečné - tedy za 5. Možnosti upravit si vzhled svého hrdiny podle svých představ je velmi omezená a přímo ve hře pak zcela nemožná (chybí "kadeřník"). Hra také bohužel trpí nedostatečnou variabilitou brnění a oblečení. V roce 2012 pro tak opěvované MMO neodpustitelné.
    3. Herní classy jsou velmi dobře udělané a zábavné. Ovšem jejich rozvoj je sotva dostatečný. Skilly jsou všechny celkem užitečné. Bohužel rozvoj přes traity už je méně povedený. Mně se vyloženě nelíbí. Sice nabízí dobrou variabilitu, ale bonusy jsou nudné, bez fantazie a nezřídka nevýrazné. Tak nějak mi chybí ten pocit, kdy se člověk těší na další posun své postavy, na další úpravu vlastností své postavy. Když už nic jiného, hovořil bych o velmi osekaném rozvoji herní postavy. Škoda.
    4. Crafting není špatně udělaný a je docela zábavný. Ovšem není nijak revoluční a ani evoluční. Kolikrát si ale říkám, jaký je vlastně jeho účel. Má vydělat peníze? NE! Crafting je naopak "žroutem" peněz! Má mě zásobit lepším vybavením? Snad ano, ale srovnatelné vybavení je k nalezení při plnění úkolů, při hraní WvWvW atd. Tak proč vlastně trávit dlouhý čas craftingem? Kvůli expům? To asi těžko... Význam craftingu je tak velmi problematický, což je škoda.
    5. Měl bych řadu výhrad k PVP. Ve zkratce: Málo motivující odměny v obou pvp, divně řešené ranky, přítomnost mobů v spvp. Samo pvp je ovšem naštěstí zábavné a classy jsou docela dobře vyvážené, ač některé zatím dominují. Proto je škoda zmíněných nedodělků.
    6. Uvítal bych lepší možnosti nastavení - jak zvuku, grafických nastavení, tak nastavení uživatelského prostředí. Zde by se skutečně mohlo jít více vstříc hráči. Opět naštěstí je uživatelské prostředí podle mého názoru velmi vydařené, jen bych si přál mít možnost ho ještě trochu více zmenšit.
    7. Boj je skvělý a je to jasná přednost GW2. Zapomeňte na tupě stojící postavu, která jede kolečko skillů. Ne! Zde se musíte hýbat, musíte pořád být v boji, jinak končíte. Jenže, co mi opravdu vadí jsou dvě věci: 1) Neustálé hekání hrdiny. Jistě, boj je namáhavý a nějaké to heknutí je v pořádku. Ale je nutné při každé situaci hekat jak při...? 2) Některé animace nejsou povedené. Zkuste hrát rangera, primární zbraň si vemte jednoruční meč. Vemte si rasu norna a podívejte se, co dělá. Fuj!
    • Já jenom k té zabugovanosti... ano narazil jsem na pár bugů, ale že by jich tam byla spousta, to se vážně říct nedá, vememe-li v potaz poměr kolik tam toho je/bugy. Navíc jsem napsal hlášku ohledně bugu přes příjemně připravený ticket a druhý den, byl bug pryč :)
    • A nakonec co mě dost mrzí:
      Města jsou až příliš uměle stavěna jako HUBy. Ano, ta umělost tam doslova vyčnívá. Účel města je jediný: Je cestovním uzlem, jsou zde výrobny, aukce, sklad apod. Jinak zde není prakticky nic. Nejsou zde úkoly (vyjma osobních úkolů a pár vzácných výjimek). Podle mě by bylo opravdu moc pěkné, kdyby města skutečně žila a kdyby hráč měl možnost zde plnit řadu úkolů. Kdyby prostě byla města dalším regionem plným úkolů, eventů atd. Podívejte se třeba na Skyrim. Příjdete do městečka a je zde řada věcí, které můžete řešit. Tu vyřešíte vraždu, jindy pomůžete někoho najít, jindy třeba jen zmlátíte místního ochmelku. Prostě se ve městech něco děje a vy tam máte co dělat. V MMO je ovšem město mnohdy jen tzv. HUB - tedy mrtvá zona, místo shromaždište hráčů, cestovní uzel a výrobna. GW2 není v tomto jiná. Škoda. Opět mělo být lepší.

      Moje vysněné MMORPG prostě vypadá jinak. GW2 obsahuje řadu prvků, které by mé vysvěné MMORPG také mělo obsahovat. Ovšem na druhou stranu jsou v GW2 stále přítomny "klasické" neduhy současných MMORPG.

      I přesto všechno, co jsem zde napsal, je GW2 jedinou hrou po několika letech, které mě opravdu nadchlo. Je to dobrá hra a svěží vítr v zatuchlém světě už skoro nudných a jednotvárných MMORPG. Přesto si každý den říkám, tohle mělo být lepší...
      • dej tomu čas... hra právě vyšla a všichni hned srovnávají ... podstatné je, že mám hra dobře nakopnutej start a je tu co dělat. co je úplně na palici je obhajování třeba wowka oproti gw2... jasně, že blizzard v roce 2004 neměl moc kam koukat a museli vymyslet hodně věcí po svém ale žádná hitparáda to nebyla když to vyšlo. lidi by chtěli hned všechno a pokud možno úplně zadarmo :)
      • Podle tech vytek je tvoje vysnene mmo lotro.
        • LOTRO hraju léta. *3* 3 Poistavy na max a další 3 postavy rozjeté. Dobrý odhad. *1*

          Mé vysněné MMO to není. Ale kdyby se dalo něco z LOTRO, něco z GW2, něco z SP RPG her dohromady, nemělo by to chybu. Takový Morrowind, GW, LOTRO a klidně i trochu toho Gothica a Age of Conan v jedné hře. No, to by nemuselo být zlé. *4*
  • Té hře se odpouští tolik věcí, ale je zdarma tak se to dá asi pochopit, taky jí označit za „Nejlepší MMORPG hra současnosti“ zvlášť když člověk uváži že je to naprosto specifické mmo které člověka který až do teď hrál jiné mmo hry klasického stylu nemusí vůbec bavit je podle mě trochu přestřeleny.
    • Veskoslav
      Asi by ti měli rodiče vysvětlit pojem zdarma, těch 950 Kč, co jsem za to dal, mi nepřišlo, že je to zdarma;)"Zdarma" máš Aion (evropský), teď bude SW TOR, ale GW 2 není zdarma, neplatíš jenom měsíční poplatky, ale zdarma není.
      • Pokud jsem za wow zaplatil už tak 5000 kdo vy jestli ne víc, tak mi těch 950kč jako "zdarma" opravdu připadá.
      • no Aion moc free neni to je zlodejina nejvetsiho zrna jak se mi to mmorpg libi tak na eu serveru mi to dokazali totalne znechutit navic us servery jsou uz uplne na jinem patchi nez eu to je strasna komedie ...
  • Je zvláštní jak tu všichni hodnotíte především Dungy.
    Ano ta hra nemá DUngy tak propracované jako "WoWko"---
    A co jako? Než ta hra vyšla, už tehdy se vědělo že nebude mít end game, lvl 1 tutorial, lvl 2-80 end game.
    Já jsem s hrou zatím maximálně spokojen, mám hlavní 80 a 4 postavy okolo 50 lvl, nikam nespěcham, užívám si co vývojáří ukazují a co umí.
    Tohle prostě není hra na zběsilé raidování a honbou za neuvěřitelným equipem, spoustě lidí to dělá problém a spousta hráčů západních MMO co přijdou k nám do guildy, pokládají stupidní dotazy, ale to jen proto, že ta hra je prostě jiná.
    To že si člověk hru jednou koupí je geniální a klidně jim za ty datadisky budu platit každý půl rok, tahle hra za to stojí.
    Jediné co tam schází jsou pravidelné restarty serveru a ne jen při updatech...jediné bugy co hra má jsou zaseklé eventy, což prostě restart vyřeší.

    Můj verdikt na tuhle hru je stejně jako u recenze 9/10.
    Ta hra nenabízí nic převratného a Hard Core hráči co potřebují ku**** velké raidy asi musí jinam, pro všechny ostatní geniální volbou.
    • me dungy ve wowku nikdy moc nebavili ale v gw 2 me bavi, je to proste neco jineho. nikdy ve wowku jsem nemel pocit ze dungeony jsou vyzva, kdybych mel mluvit o kvalitnich dungonech tak kdyžtak TSW
      • Nevím, ale tři čtvrtě hodiny dělat kotouly zleva doprava není zrovna moje ideální představa o tom, jak má vypadat dungeon.
        • jasne, lepší je 20 minut stat na jednom miste a mačkat 3 knofliky protože tank drži agro a healer te healuje jako ve wow. fakt zabava
          • Z těch her, které jsem kdy vyzkoušel, si nepamatuji ani jednu, ve které by dungeony probíhaly tak, jak popisuješ, takže smůla chytráku. WoW jsem nehrál.
            • Enigma: Brácho, měl jsem to, že jde o sakrasmus ještě nějak pořádně označit, že tě to netrklo...
            • To Ringwraith: Než začneš plkat tyhle kraviny, tak si nepřed rozšiř obzory chytráku. Ne, opravdu MMO nejsou jen WoW a GW2...
            • Pošetilče. To nevíš, že všechny MMO na světě jsou WoW a GW2, a GW2 da best!
  • Uvazoval nekdo nad tim, ze hra bude za rok/pul roku vypadat uplne jinak? Podivejte se na Wow kdyz vyslo a na wow ted.. :) Autori tam muzou plno veci pridat/ubrat/vylepsit. Sami nekde rekli ze budou hru updatovat podle ohlasu hracu co jim nejvic chybi.
    • LOBO: Další +1
      • aka další cocksucking *15*
        • Jsi určitě moudrý a krásny, proto vymysli něco co mě pobaví a třeba i urazí, zatím jsi fakt amatér.. *5*
          • netřeba.. už jsem se na tobě vyřádil dost, viz. tvoje stálá potřeba mi odepisovat
            • krátím si čas v práci :)
    • Jsi spatny troll, nemas psat jinam sve umysly s trollingem.. *1*
      • To nic ale nemeni na faktu ze jsi amatersky troll *1*
        • Still trolling u *2*
          • Uff...další kindršajse, co si myslí, že je zajímavý, když píše anglicky...To si prosimtě nech zejtra do třídy...třeba na to sbalíš nějakou holku ze 4.C
            • >mad, že neumí anglicky
          • Se mnou to ale nic nedělá :))
            • >burning rage of a thousand suns
      • sem necekal ze to tu jeste nekdo cte.. dyt je to uz na ja nevim jaky strance
        • To víš, je vidět, že o GW je zájem, ne jak o tru sračku WOW
          • Jo no, to je hroznej zájem, když pár fanboyů a pár trollů leze do komentů. O proti tomu se fakt může jít WoWko s těma milionama platících uživatelů zahrabat. *1* *1*
            • Jo no.. já nevim proč už to dávno neodpískaj, už samotnej fakt že ho hraje víc lidí než GW2 a ještě za to platěj měsíčně je známka totálního bankrotu, fakt že jo. *1* *1*
            • Hehe...no jo no....WoW se s těma milionama platících debilů může jít opravdu zahrabat, pač GW je zcela zdarma.
            • Tak to já zase jo. Třeba GW2. WoWko nehraju a ani nehodlám.
            • WoW je na mě moc dobrá hra... Navíc na mém PC nehraji graficky hnusné hry
          • +1 *2*
    • to snad ne, doufam že nebudou updatovat hru podle ohlasu hracu wow, kteri prilezitostne zapli gw. doufam ze bude nejaky filtr a na forum budou moct prispivat jen hrači kteri dosahli lvl 80 nebo vice
      • Tvoje sebenadřazené elitářství smrdí. Lépe bys seděl na SWtOR fórech.
        • Na každym fanbase nebo oficiálním fóru jsou elitní fanboys, který tě sežerou pokud nejsi taky. *15*
          • A ty jsi co za hovado?
            • Já? Já jsem hovado! A ty?
          • It can't be herped.
            • Kazišuku.. ale je to důkaz že jsi jeden z nich. *3*
            • Pff, stejne te poznam ... (mam tam avatara-deadpoola.) *15*
            • a sem z toho tak excited ze sem zapomnel psat s diakritikou
            • also sem se rozhodl ze zacnu trollit cesky fanforum gw2 protoze ty fanboys tam sou fakt k popukani...
        • co to meleš ja nemluvím o sobe ani nemam lvl 80, jen nechci aby menili design hry kvuli kadejakym nobum a nakonec to skončí jako wowko
          • Aha. Takze mmo hry jsou jen pro zavislaky co u toho sedi 10 hod denne a pro ktere je max lvl vsim? Ostatni,co si hru uzivaji po svem,nemaji narok?
          • zatim nejsou schopni opravit ani bugy kterych je tam hromada, takze nestresuj s tim ze by z toho udelali Wow.V2.0 :))) Asi jeste dospavaji kocovinu po chlastačce při vydání hry.. *1*
        • Obecně mi na forech bioware her přišlo, že když neznáš každej prd z universa, tak seš podřadnej a tvoje existence je plýtvání kyslíku na tomto bioware světě. Cítil jsem se tam jak čůráák.
  • hele, gw2 je fakt supr hra, ale ty dungy stojej imho za prd. Jsem 80ka, prosel jsem je skoro vsechny, u nekolika jsem daval i explorable mode a WoW jsem nikldy nehral, ale ty dungy jsou proste totalne neorganizovana sracka, kde jedina vyzva spociva v tom ze boss ma 50x víc HPcek a zabijis ho 10 minut. Ale jestli to nekoho baví tak proc ne. Me to nebaví tak uz to nechodim.
    • Zatím nejlepší dungeony, co jsem v MMO viděl, mělo Dungeons & Dragons Online. Tohle se tomu ani vzdáleně nepodobá.
    • Tak tak. Přijde mi, jak když chtěli udělat dungy, který budou co se taktik týče volnější a variablinější a bude to prostě prdel, ale vznikly z toho dungy s bossama, do kterejch prostě všichni chaoticky rubou a občas si doběhnou z waypointu, protože tě díky tomu hrozně inovačnímu nápadu odstranění trinity systému nikdo nehealuje a každej se stará o sebe (což u mě v dungách budí pocit, že ta teamová spolupráce oproti hrám s trinity výrazně klesá). Ale prostě žádný přemejšlení, nic.. Prostě zerg na všechny bosse a buďto to vyjde napoprvý nebo napodruhý.
      • ono je taky rozdíl, hrát s randomákamakteří, dělají větsinou všechno špatně, na TS se docela dobře domluvíme a staráme se o sebe, chystáme si skilly které budou potřeba, jestli někdo leží atd
      • Jó, víš co se říká, každej experiment nevyjde.

        A žádná holy trinity v podání ArenaNet moc teda nevyšla.

        Snad to bude fungovat lépe v podání Team Bloodlust v Blade & Soul.
        • Já teda počkám jak dlouho mi vydrží GW2 - což, uznávám, má výraznej boost v absenci poplatků - a pak dám MMOčkám sbohem. *4*
    • Bohužel je to tak.

      A ceny lvl 80 dungeon armor setů jsou docela vysoký. 1200 Ascalonian Tears je hodně. 1380 jedovatých kytek z Twilight Arboru taky. atd. atd.

      A blbž je, že 60 za dung dostaneš jen pokud danou cestu děláš poprvé... a ne vždycky seženeš lidi, o budou chtít dělat, co zrovna potřebuješ.
      • body se snižujou podle anetu kvůli tomu aby lidi nefarmili, ale přijde mi, že to jen zhoršují, dělají dungy obtížnější, body dají až na konec
    • mám úplně stejnej pocit, GW2 umí spoustu věcí skvěle a lépe než ostatní, ale instance jsou prostě (alespoň pro mě) totální chaos a nuda. Pokud jde o instance, ve wowku a lotru mě bavily stokrát víc a měl jsem pocit, že v tom je řád a logika, že když boss něco udělá a já na to reaguju tak vidím nějakej výsledek. Tady nejen, že přes chaotické efekty nevidím co boss dělá nebo co se chystá udělat, většinou nevidí přes ten balast ani jeho samotného *1* Podobně u těch world bossů - ok nestát v červeném, používat dodge, milion efektů na obrazovce, která se pořád třese (chvíli mě ten efekt dost bavil, pak z toho už bolí oči) najednou bum a z mých 100% hp je 0 a absolutně netuším odkud mi přilítla. Ale tak těžko hodnotit teď, uvidíme za pár měsíců.
      • Souhlasim, pouze mensi poznamka: treseni obrazovky jde vypnout v nastaveni.
  • Jsem lvl 52, odehrano cca 80 hodin a nestalo se mi, ze bych se nudil. Hra porad prekvapuje. Vcera jsem obejvil kouzlo PvP a jsem nadsenej. Takhle vyvazeny a promakany PvP se jen tak nevidi. Bomba, pro mě klidně 10/10 !
    • Jo já sem byl na lvl 52 taky ještě vodvařenej *15*
      • skoda tešil jsem se ze si prectu 28 novych komentu ke hre misto toho je to samy spam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit