Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podívej se na update ''Loin's Arch Under Attack' .Hlavní město bylo zničeno. Trochu mi to připomnělo datadisk WoW Cataclysm a celé to bylo ''jen'' update.
  • GW2 Nedávno začal Living World Season 2. V Season 1 bylo hlavní město (Lion's Arch) pod obléháním (nová mapa i s dynamickými eventy) a srovnáno se zemí. Mohly z toho udělat datadisk, ale neudělaly, takže se nejspíš poučili z minula. Já osobně si myslím že nebude žádný datadisk na GW2 (pouze updaty a Living World bude pokračovat). Podle mě za ty 2 roky se GW2 velmi změnilo.
  • U world bossů a ve WvWvW je třeba snížit kvalitu. Já osobně snižuji jen ''Maximal character limit'' tedy že u některých hráčů není vidět postava ale jen nick. Podle mě stále lepší než vidět vše ostatní ošklivější. A ano GW2 je spíše pro nadupanější počítače, ale není to pravidlem.
  • V GW2 jsou World bossové ,kteří jsou místo raidů (přes 50 lidí). Není u nich třeba shánět spoustu lidi jako u raidů a looty taky nejsou špatné.
  • Nechali jak můžete vubec srovnávat wow a GW to nedává žádný smysl hrál sem wara 7 a sam musím uznat ze po zkušenosti s GW jak 1 tak 2 kterou nyní hraju tak co se tyče instanci atd. Pro me GW představuje lepší možnost jelikož nebo to typ musím chodit last bosse jinak mi nic nepada ^^ dostaneš truhlicku bagl atd a jdeš se modlit :D opakování world eventu není zle kde jinde člověk udělá karmu < wow nebylo špatné ale prakticky s full gearem atd sbirate tak maximálně played time nebo chodite rozdávat Ik lowkam ale to je jedno kazdymu sedí jiný MMO ale bránit nebudu ani jednu hru kazda ma své + a - a lidi co soudí jiné hry podle druhých jsou velice divni berte to tak je to jen hra a kazdymu šedi něco jiného . peace
  • zdravým doufám že někdo byl podobně hloupej jak já zkoušel sem nastavení a dal sem full screen na max velikost od té doby jak hru zapnu píše to"OUT OF RANGE" monitor je celej tmavej a opravdu netušim jak z toho ven začal sem hrát včera a opravdu sem nasebe naštván předem díky za info *16*
  • v predchodzom prispevku autor pise o nude po 2 mesiacoch a dosiahnutom maximalnom leveli (80). Mna hra vydrzala bavit viac nez tristvrte roka, pretoze po dosiahnuti 80 levelu som sa namotal na k tomu urcene lakadlo - ziskanie legendarnej zbrane. To zaberie mesiace. Momentalne mam 2 legendary a v polke dosahovania tretej ma to prestalo bavit :) . Záver: je tam jednoznacne zabava na viac mesiacov ako len na 2
  • Tolik inovací a novejch věcí oproti jiným mmo a stejně to nepomohlo, gw1 to nepřekonalo, spíše co nejvíc zjednodušilo aby se to zpřístupnilo každýmu blbcovi, po 2 měsících a 80ce nuda..
  • "vyděl" ? Aha *15*
  • To myslíš vážně? Vždyť ho před pár tejdnama dodělali.
  • Wowko bylo při startu daleko vic zabugované a nešlo tam skoro nic ... každá hra má svůj začátek
  • Zajímavé nové info, vypadá to že se Arenanet bude snažit o hru pěkně starat, typoval bych, už podle obrázku, že první "holliday" event bude na halloween, podzimní prázdniny.

    https://www.guildwars2.com/en/news/colin-johanson-outlines-guild-wars-2-live-game-development/?utm_source=client
  • Je to přesně tak. Skoro tři týdny jsem se celkem královsky bavil a nekriticky tomu v duchu dával desítku jasnou. Po pár týdnech si človek začal všímat a třeba najednou jsem si uvědomil, že se sice bili v prsa jak tam není de facto žádnej grind typu zabij 20 vepříků - takhle přímo sice ne, ale netušil jsem, že místo toho zabiju půl milionu kentaurů. A jedna věc, neumím to vysvětlit, ale přestože jsou tu eventy, které by logicky měly více zapadnout do celého světa a být jeho součástí, na mě mnohdy působí nějak rušivě, jakože naplánovaně. To třeba v Lotru, wowku atd. kde jsou klasické questy mě nikdy nepřišlo a vnímal jsem to mnohem lépe. Mno zkusím to zas za pár měsíců, třeba se to někam pohne. Jak někdo tady hezky napsal - gw je jako pes převlečený za králíka, který ale bohužel usilovně štěká *1*
  • co me vazne stve je pocet exploitu v dungeonech a mnozstvi hracu kteri to zneuzivaji, kvuli tomu jsem prestal hrat tsw a ted to potkam zde *13*
    jeste bych chapal ze nekdo podvadi na danich ale podvadet pri hre kterou hraju pro zabavu?
  • castecne souhlasím ale ty armory se mi libi, da se vybrat. vem si co muzes delat ve wowku na konecnem levelu, jeden raid tydne a pvp. To neni zas tak mnoho. Tady na max levelu muzes delat všechno protože diky scalingu nejsou lokace s nizsim levelem prilis lehky.
    Zatim nemam max level ale kdyz ho dosahnu tak se budu snazit udelat legendarni zbran a to je nadlouho.
  • Ta loadovaci obrazovka neni chyba Anetu ale bud sbalím kompen nebo špatným připojením netu se mi nic podobného nestalo a to tam mam nahráno několik desítek hodin
  • Tak například je dost nepříjemné, že ve WvWvW velice často vidím enemy až když jsem mrtev.
    Že se mi uprostřed pvp před keepou objeví na několik sekund loadovaci obrazovka = smrt.
    Že týden není přístupný dungeon nutný k osobnímu questu. Bugnutých eventů, skill pointů, osobních questů je taky dost. Vývojáři o tom vědí a prý to budou řešit, ale řešit to měli před spuštěním. Jiná takhle zabugovaná hra (třeba single), by tu 9/10 asi nedostala
  • heh 9 .. a to jen proto ze autor neumi napsat deset !
  • Tohle jsem si myslel i o jedničce když jsem ji začal hrát při vydání hry.. A nakonec to dopadlo tak že i po pěti letech jsem se tam rád vracel.
  • wrook: pokud tedy jsi presvedceny, ze GW2 je "malej komunismus", pak te tedy verejne zadam o rozdeleni se o vsechny tve goldy a veci s ostatnimi.
    protoze Komunismus (z latinského communis = „společný“) je především politická ideologie, hlásající a požadující společné vlastnictví a odmítající třídní rozdíly mezi lidmi.
    ja osobne v GW2 nic podobneho nepozoruji *3*
    taky nevim co je spatneho kdyz v PvP nebude rozhodovat vybava, ale hlavne to co umis a asi tve povolani neco trochu ovlivni.
    jak jsem psal PvP nehraji a rad se dozvim neco noveho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit