Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenzia veľmi slabá a zavádzajúca, i keď menej ako tá na eurogameri.

    Hneď prvý odstavec, komentár, že No a? keď je odklon od hororu? Aké no a? Však ludia kupovali Dead Space sériu, aby dostali horor, nie paškvil a polotovar, ani akčnú hru ani horor.

    Už len ďalšie Call of Duty vo vesmíre fakt chýbalo. Absolútne nespomenuté, že hra je ku koncu totálna nuda, len opakujúce sa generické komplexy a chodby so stovkami necromorpfov. V dvojke bola taká pasáž až jedna, keď sa Isaac za pomocu Ellie prevrtál do budovy s Markerom. A tá bola na tie tri sejvy peklo, to sa človek mohol rovno pomodliť, aby to prešiel. Teraz je taká polka hry.

    Mikrotransakcie netreba používať. ÓOOO aké terno v hre za 50 eur!!! Netreba si dokupovať zbrane, aby to bolo hrateľné. Lol, veď to je choré, to by mal byť automaticky mínus zakomponovanie facebook prvku do AAA hry za plnú pálku!

    Príbeh je tupý, klišé a zase nič nerieši a ani nedorieši. AI je tupšia ako v Alienoch. Všetko zamlčané.
    Skôr ako recenzia to vyzerá na PR článok
    • Jazz
      delete
    • Jazz
      Prej Dead Space horror, ten se povedl. *15* *15*
    • Preed
      Recenzia je uplne v poriadku na rozdiel od tvojho retardovaneho prispevku,dead space nikdy horor nebol,ak si predstavujes horor ako akcnu hru s lakackami v kazdej druhej zakrute tak prosim,ja si radsej zahram sci-fi akcnu hru s dobrou atmosferou ako ''horor'',zaver je slabsi ale ta tvojka polka hry je uplne mimo a ano,mikrotransakcie netreba pouzivat,je to urcite lepsie ako keby vydali hned v prvy den pribehove DLC,ktore by som si asi chcel zahrat a sralo by ma,ze to tak je,takto ma to vobec nesere lebo mi to nekazi hru,AI urcite nie je tupsia ako v alienoch a pribeh je uplne standartny,urcite ten pribeh nie je horsi ako v predchadzujich dieloch,kde vlastne ziadny pribeh nebol,takze tak asi.
      • jednotka Dead Space nebola horor a nemala príbeh? Zabudol si si dať prášky asi.....inak nechápem taký výplod.
        • Preed
          V jednotke bola nulova zapletka ako u vacsiny hier,pozadie je urobene celkom pekne,ale zapletka je asi taka,ze ''Som isaac clark prisiel som hladat frajerku na ishimuru,kde sa nieco skurvilo,zistim,ze to bol marker a znicim ho'' ziadne postavy(skoro) cely hru len chodis a nieco opravujes,"Isaac chod tam a tam,ale nie,nieco sa dojebalo,musis opravit polku lodi aby si presiel cez tieto dvere'' prisam bohu som v jednotke opravil celu tu skurvenu lod a iritovalo ma to a horor to nebol,horor je amnesia a preto ju nehram lebo nemam rad hororove hry,dead space bola akcna hra,ktoru spatili lacne lakacky.
    • Rozhodně s tebou souhlasím ve všem. Jen k obhajobě DS3 chci napsat, že pořád pobaví a má své světle chvilky. No konec mě taky vůbec nebral a je udělaný tak, aby se neřeklo. Vše mi přišlo ve hře tak na pul cesty. Asi proto, že je to už primárně pro "coop" hraní. Osobně se mi líbilo si vytvořit vlastní zbraně, a že se dalo s tím pěkně vyhrát. :-) Pak sem se jen nemohl dočkat, až sem něco s tím kuchnul. :-) No platit ve hře za to, abych ji mohl hrát je fakt zvrhla praktika. Doplatí vždycky na to jen ti rodiče.
      • áno súhlasím, hra to je miestami zábavná, ako coop akcia veľmi dobré....ale je to ako objednať si Big Tasty so slaninkou a dostať namiesto toho nugetky. Zasýti, ale pachuť ostáva.

        Oni veľmi dobre vedia na koho mieria. Na platinárov a achievhunterov, ktorých je kvantum a tí si zaplatia i DLC i mikrotransakcie, aby mali ľahšie získané achievmenty.

        Preto by to tam ani vôbec nemalo byť z princípu hry za plnú cenu. Teraz sú to zbrane len, nabudúce to môže byť už niečo podstatnejšie....neskôr možno dokonca ako podmienka na dohratie hry...
    • asi tradicne najskor zaplatena recenzia:)
  • JohnyTheZik
    Jsem rad, ze tu DS3 nedostalo podprumerny hodnoceni jen za to, ze se ta serie vyviji..
    Dobra recenze, adekvatni hodnoceni, paradni hra.. Jsem spokojen.
    • vyvíja a degraduje, respekt. debilizuje nie sú synonymá, mladý
      • Netrep, mladý
    • h0p3
      Dneska jsem si tak v práci sumíroval co bych sem k tomu napsal, ale ty jsi vesměs vyjádřil můj pohled na věc..
      Nicméně 8 mi přijde vážně moc, 7 s přivřenejma očima a 6 naprosto střízlivě. Podle mě to není vůbec špatná hra, jelikož jsem docela poseroutka tak mě horory moc neberou, ale scifi horory jó to je jiná. Proto DS1 miluju, DS2 taky super, ale už né tak moc a DS3 tady už není ani ta atmosféra z dvojky, chybí mi to mrazení :/. Nejvíc mě tu baví poslouchat audiology, číst si ztracený poznámky a poletovat si ve vesmíru, což podle mě není dobře.
      A akce jako (můj zbraňovej arzenál momentálně je revolver s kinetickym nožem a kulomet s podvěsnou brokovnicí) najít si klidnej roh kam za tebou přiběhnou a co neustřílím kulometem když běžej ke mě, oddělám brokovnicí na blízko, revolver jen když si chci hrát na Billyho Kidda, to vážně není moc zábavný.
      Bossfighty totálně zapomenutí-hodný, kdybych aspoň musel vyvinout nějakou iniciativu v tom najít nějakou slabinu nebo aspoň používat nějak prostředí, něco podobnýho.. Né hele tady mu dáme neony sem a sem, aby náhodou nedělali něco co nemaj. NUDA!
      Na jednu stranu mě ta hra baví, kvůli universu a protože je vesměs jediná svýho druhu, ale na druhou mě zas docela s*re, protože už to tady bylo 2x a lepší.

      Za mě 7 kvůli universu. 6 pro ty, kterým to je jedno.

      + hraju hard obtížnost
    • Naprosto souhlasím a navíc se ještě můžu těšit se na rozšíření zážitku co-opem. (až si to koupí kámoši, co čekaj na slevy :)
    • PS: Koukám na to, kdo psal recenzi a jsem přímo udiven...
  • jak nekdo muze rict ze dead space vubec nekdy byl survival horor? Siren nebo prvni silent hill , project zero, to jsou survival horory, dead space byla vzdycky strilecka s hororovou atmosferou...
  • přátelská rada - až to dohrajete tak vydržte do konce titulků (ale to by jste měli stejně dělat u každé hry, jako třeba já, v podstatě vždycky tam je něco extra *1* )
    • skor by som bol rad, keby v DS3 nic za titulkami nebolo, je to natahovanie,nic viac

      inac som si vsimol, ze hudbu nahravali v londyne a v bratislave, potesilo :)
  • KIMCID
    No já bych bojoval mezi 7 a 8.Přijde mě že už to není taková lekárna.Ale mám rád to universum tak to té hře odpustím.
  • Vsem PC hracum bych doporucil, at si okamzite na zacatku hry zvednou FOV idealne tak na 1.3-1.5 (navod http://goo.gl/uo2FX), protoze to dost meni zazitek ze hry: tunelove videni a stavy nevolnosti vs. krasny prehled o situaci a zazitek z prostredi hry.

    Jsem asi tak v 3/4 hry a cast na orbite mi prisla o neco lepsi nez dole na planete. Na muj vkus prilis mnoho otravnych postav s patetickymi proslovy a nechapu, proc museli z Ellie udelat pornohvezdu s kozama c. 5. *12* Jinak vcelku spokojenost - za tech 5 stovek, co jsem za to dal. *5*
    • 5ky? Ale jdi ... Ja je měl u bejvalky v ruce často a věř mi že ty jsou fakt o dost větší ... *3*
  • Adam_M
    Mě by jinakost nevadila ale Dead Space 3 mě bohužel nepřijde jako hororová hra ale akční hra v temném prostředí…další jasný příklad dobré hry z které je akční ne zrovna sr**** stále to má své kvality ale jsem z toho zklamán na to jaká byla 1.Tak že bych dal tak 6.
    • Radioaktivni_surikata
      Já vám nevím, hrdina zrovna nejsem, ale u DS1 jsem se fakt nebál. Je pravda, že jsem to nedohrál celý, protože mě hra po pár hodinách omrzela, takže sorry jestli je druhá půlka nějak extra děsivá. Ale víc jsem se bál i u posledního AvP. Některý tmavý pasáže za mariňáka podle mě byly teda strašidelnější. No s Amnesií nesrovnávám vůbec, tam to brození ve vodě ve který plaval ten nějakej zabiják, to jsem skoro pouštěl do textilu, ale u DS jsem se tomu neblížil ani zdáááleka.
      • DecadentFilms
        V Dead Space máte kvér, to je vždycky potíž u strašidelných her. U posledního AVP jsem se tedy nebál zase já, ale každému dle jeho gusta.

        Ono u DS je ten strach vyvoláván pazvuky a nenadálými skoky ze všech možných stran, to je úplně jiný druh strachu než u Amnesie či Silent Hill..
    • h0p3
      Ámen bratře.
  • nahodou dobrá recenze. ne moc dlouha, informativni a spoileruprosta.
  • Vazena Alino,nejsem sice prislusnike zadne nabozenske skupiny,ale jen pro poradek, skupina vyznavacu Markeru v serii Dead Space jsou Unitologove nikoli Scientologove,jak uvadite, ikdyz v ponekud zabavnem kontextu.
    • Ano to je vážná chyba v recenzi. Všichni, všude jen hledají chyby.
    • Vážený Bagmane, Unitologie nese jasné prvky podobnosti se Scientologií, od dianetiky po snahu dosažení úplnosti a nesmrtelnosti. Proto taky ta zmínka v recenzi.
      • Necromorph nesie jasné prvky s Votrelcom a nie je to Votrelec ani ten zamrznutý šmejd z The Thing...
        • Zamrznutý šmejd - tak to pobavilo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit