Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim , oplati sa mi to hrat ked som nehral Dead Space 1 a 2?
  • No takže jsem dohrál DLC Awakened a nasrali mě! Je to krátký cca 2 hodiny ani ne (hrál jsem na nejtežší obtížnost). Za 10 babek slabota. Navíc nezáživný lekavý jen na oko, spíš jen frustrující souboje. Prostředí Terrra Novy o ničem. Prostě nedoporučuji koupi, o nic nepříjdete, je to jen na vylákání dalších peněz :(
  • taková srajda a trapný web
  • Jack1947
    Po akcnim, (mozna az presprilis ) Resident evilu6 pusobil DS3 jako prijemne zpestreni, sice kratsi 10hodin neco kolem, jenze kde dneska najdeme jiny alespon trosku horor, no herne asi nikde. Tudiz ano celkem sem se bavil pribeh nic noveho pod sluncem, mohlo dojit k lepsimu rozuzleni nez k dalsimu otevrenymu konci. Nestezuju si a pri tom dnesnim nizkem privalu kvalitnich/mene kvalitnich her ... za mne tak 8,5/10 85% , holt ds uz nikdy nebude ani nemuze byt horor jaky byl v jednicce ale stale ma co nabidnout. (tech par zmen misto nakupu zbrani jejich craftovani a par priser je rozhodne mirnym zato uzitecnym krokem vpred.)
  • jak nekdo muze rict ze dead space vubec nekdy byl survival horor? Siren nebo prvni silent hill , project zero, to jsou survival horory, dead space byla vzdycky strilecka s hororovou atmosferou...
  • Vsem PC hracum bych doporucil, at si okamzite na zacatku hry zvednou FOV idealne tak na 1.3-1.5 (navod http://goo.gl/uo2FX), protoze to dost meni zazitek ze hry: tunelove videni a stavy nevolnosti vs. krasny prehled o situaci a zazitek z prostredi hry.

    Jsem asi tak v 3/4 hry a cast na orbite mi prisla o neco lepsi nez dole na planete. Na muj vkus prilis mnoho otravnych postav s patetickymi proslovy a nechapu, proc museli z Ellie udelat pornohvezdu s kozama c. 5. *12* Jinak vcelku spokojenost - za tech 5 stovek, co jsem za to dal. *5*
    • 5ky? Ale jdi ... Ja je měl u bejvalky v ruce často a věř mi že ty jsou fakt o dost větší ... *3*
  • fizola
    Práve som pristál (či skôr havaroval) na Tau Volantis, doteraz dosť dobré, akčnejšie ale stále atmosférické. Skúste bez spoilerov len či budú alebo nebudú bossovia, nie kde, aký ani prečo, len či áno alebo nie.
    • Klasicky delsi boss fight ve smyslu treba velke stacionarni prisery s ruznymi opakovanymi utoky... je ve hre tusim dvakrat. Oboje az ke konci. Chvilku predtim pak takovy na par potkani prodluzovany miniboss, ale prakticky proste "ubehany a ustrileny".
    • Jsem asi tak v 3/4 hry a na Volantisu zatim 2 bossove, pricemz s jednim se potkas vickrat.
  • 8/10 ? tak jo *1*
  • MrSanta
    Dobrá recenze na dobrou hru.
    Škoda pro mě, že Dead Space není FPP, pohled z třetí osoby nemám moc v oblibě. Ale jako na seriál se na to na YT kouká hodně dobře.
    Líbí se mi vývoj hlavního hrdiny v průběhu série a pan Carver je taky dobrý týpek. Ellie se mi zdá taková nějaká slabší než ve dvojce, ale uvidíme, jak se to rozjede dál. Můj oblíbený "kameraman" na YT se akorát dostal na Tau Volantis, třeba ještě Ellie zazáří.
  • Ten DS 3 je jako Revelations..
    V Revelations taky byla lepší grafika, ALE praštěnej příběh, odklon od hratelnosti například Brotherhoodu(sice ne velký, ale furt tam je), zkažená atmosféra(podle mě) a hlavně k nelibosti některých hráčů Hookblade(osobně mi nevadil.
    A teď DS 3 - Lepší grafika, krapet stupidní příběh a patetický dialogy, odklon od hororovosti 2 maximální(i když krapet hororu v 3 taky je), a pokažený principy, zakžení atmosféry otevřenými prostory - mě se to prostě nelíbí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit