Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dogkiller
    Takovýto vizuál už bych byl ochoten nazývat uměním (narozdíl od pixel-artu). Škoda že to nedopadlo...
    • Hele, dopadlo. Je to takove GoW ve 2d, rubacka jak svina, ale muzes si to davat ruznyma zbranema a pilovat techniku zabijeni :)
      • Dogkiller
        Tomu věřím, viděl jsem vysoké hodnocení na Metacritic a velmi kladné ohlasy na Steamu, takže tato recenze bude asi trochu mimo. Hru si koupím. *4*
    • Keyz
      Dopadlo to lépe: http://www.metacritic.com/game/pc/apotheon
      Zde měl recenzent nějaký zvláštní problém ovládat hru.

      Jinak o tom, že postavy mají zásahové zóny atd jsem se dočetl v radě ve hře. Tedy možná to někdo přehlédl. Navíc jak píšeš. Vypadá o lépe jak pixelové věci.

      Jinak je to jednoduché. Rubačka, nakupuješ věci, vylepšuješ základní dovednosti ale je to otevřené, postavy se tam nějak chovají a také ten boj mi připadá vhodný. Když jsem trefil oštěpem mezi oči do místa kde borec neměl brnění, tak jsem měl velikou radost a on se složil jedna radost *5*.
      Tedy i luk jde používat. Stačí udělat kotoul zpátky a vystřelit. Není potřeba držet čudlík aby se to více napnulo... A HC na tom možná je to míření do míst kde NPC nemají ochranu.

      Nidhogg má třeba výrazně více jednoduchý bojový systém a nemá takový svět z řecké mytologie jako zde.
  • prudislav
    Proboha jak moh mít někdo problém s ovládáním??? Osobně se mi to hraje mnohem líp s myší než s analogem - hlavně míření oštěpů. Já už to Games prostě poslední dobou nechápu.....
    • Keyz
      Třeba před hraním chlastal :)
      • minimálně
  • Keyz
    Zbraně mi připadají vcelku normální a podle toho jak vypadají lze očekávat jak budou fungovat.

    Ty dlouhé jsou pomalé ale zase mají dosah. Ty malé jsou rychlé ale mají menší dosah. To je celé . Poškození lze zesílit trefou do určité části těla anebo udeřit ze skoku.

    Ovládání přeci není tragické na K+M...Natož nehratelné. Jestli někdo neumí wsad chodit, myší určovat směr a klikáním mlátit / krýt se, tak to je tedy divný. Se složitostí u výběru zbraní souhlasím.
    U Dark Souls 1 byla zcela špatná kamera před modifikací i menu se špatně ovládalo a to bylo oproti této hře naprosto nehratelné.
    • martin.mares.984
      V zasade s Tebou souhlasim a mam v danych vecech z Apotheonu stejne dojmy. Urcite ovladani mi naopak prislo mnohem lepsi nez u nekterych jinych "plosinovek" na PC... na druhou stranu ty argumenty v recenzi Pavla chapu, je mozne ze mu to vnimal jako vyrazne minus ve hre. To je potvrzuje, jak muzou ruzni lide mit na hru ruzne nazory... Me osobne se treba hrozne blbe ovladal Transistor a docela me to celkove zklamalo, jak na ostatni pely pochvalne ody... Me naopak Apotheon uchvatil a projel jsem ho s nadsenim a "vyzobal" kazdickou vec a skryty kout na mape. Sto lidi, sto chuti...
      • Keyz
        Jen bych čekal, že to nebude pojato jako tragédie na klávesnici a myši. To může někoho odradit. Tomu tak není a ovládání je normálně rozloženo krom toho inventáře.

        Jde tam připojit gamepad a ten funguje také dobře. Tedy je to v pohodě. DarkSouls bylo výrazně horší. Nešlo to hrát na klávesnici skoro vůbec a mnoho prvků bylo divně nastaveno.
  • Ale to je skoda. Chystal jsem se to koupit, ale ted jsem na vazkach. Asi chvili pockam, jestli to nejak dopilujou.

    EDIT: Tak jsem nakonec neodolal a koupil. Nejak mi neni jasne, kde je problem s ovladanim. Odehrana prvni mise a ovladani mi vlezlo hned do krve a nespatruju v nem zadne problemy.
  • osobně to vidím na sedmičku nebo osmičku. Takovou hru jsem hledal. Jsem milovníkem antiky.

    Vizuál je naprosto skvělý. Hudba je vynikající. Dokonce jsem našel jednu, která byla použita pro jeden mód Aristeia do Rome Total War. Hrál jsem na klávesnici a ovládání nebylo tak špatné. Na ovladači je to o něco lepší. Capsized je na tom stejně, takže jsem nebyl tak překvapen jako ti, kteří hrají hru od Alientrap poprvé. Příběh je sice jako z GoW, avšak je zde místo i na lehké RPG prvky a puzzly. Souboje s bossy jsou vydařené. Občas to chce najít dobrou taktiku. Zbraní je na výběr dostatek. Hra mi zamrzla během osmi hodin hraní jen dvakrát.

    Svižná, zábavná, chytlavá. Chtělo by to ještě nabídnout rozvinutější multiplayer. Za těch pár Euro to rozhodně stojí.
  • N0isy
    Dopadlo to dobře. Jen si stačí přečíst jinou recenzi.

    http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=apotheon-183114
    • jo taky si myslim... hral jsem to je to dobry takova zbesila akcicka v hezkym stylu ;)
  • misho8723
    Čože? Ja som práveže prešiel od hrania na gamepade ku M+K.. oveľa lepšie.. sám som bol prekvapený ako sa hra lepšie ovláda myšou (hlavne mierenie zbraní na diaľku) a na klávesnici (prepínanie zbraní).. áno, súboje nie sú práve najsilnejšou stránkou hry, ale aj tak ma bavili a celkovo hra bola pre mňa veľmi milým prekvapením.. za mňa 8/10
  • dohrano na ps4 suprova hra!
    • VaZqeZ_EU
      Zkus tohle: https://www.youtube.com/watch?v=8vGzuFl2U1U
  • MickeyMutant
    "...odysea bojovníka Nikandreose není jen nezávislou kopírkou Kratova tažení..."

    Má být "odysea bojovníka Nikandrea". Skloňuje se stejně jako ten Kratos.
  • Tak po dvou odehranych misich bych k recenzi dodal, ze to ovladani a ruzne zbrane nejsou problem. Kazda zbran je trochu jina a je to fakt o tom, jak se je clovek nauci vyuzivat. Ovladani K+M luxus, trosku mi to pripomina stare Abuse, i kdyz to byla freneticka strilecka, tak casto o presnosti a rychlych presunu mysi. Navic nepratele maji hitzony velice dobre udelane a uz se docela tesim na pvp :) Takovy turnajek v Apotheonu na lan party s kamosama, beckou pivka a dobrym kourenim, to bude neco :)
    • Keyz
      Navíc protivníci jsou různě chytří. Někteří dělají kotouly a jsou vůbec více agresivní a to je pak celkem obtížně je nějak lehce sundat, když se borec vyhne šípu kotoulem a najednou je u hráče :)

      Opravu mě tohle potěšilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit