Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Chválím téma, je dost kontroverzní zpracovávat současné konflikty ve hrách. Nechválím ale přístup, je to objektivní asi jako kdyby to spíchnul Svaz mladých komunistů, jen naruby. Za to bych se styděl.
    • Co ti připadalo neobjektivní? Assad vládne jak vládne, zločiny páchá, hra ho propaguje. Objektivní fakta.
      • Paulcz
        Objektivního mi na tom nepřijde právě vůbec nic, ani pravdivého a ani morálního.

        Složitost toho konfliktu je dost velká, ale jestli někdo dokáže používat mozek záhy zjistí, že to co je tlačeno médii (i těmi našimi) je dost přitažené za vlasy. Když jsme v NATO a EU tak stačí zahodit veškerou morálku a pořádně to tomu Assadovi zatopit, že jo?
        • Promiň, moc ti nerozumím. Ten konflikt je složitý a je správné, že to ve videu zaznělo. Ale to nic nemění na zdokumentovaných činech Assada a na jeho způsobu vládnutí. Ale jestli myslíš nějaká alternativní fakta z alternativních konspiračních médií tak děkuji, raději knihu *3*
          • Asi myslel fakt ze islamisty financuje Zapad, ktery nema zajem na tom, aby valka skoncila.
          • Paulcz
            Fajn, můžeš sem dát odkazy? A doufám, že to budou jen relevantní zdroje a ne SOHR apod.
            • Paulcz
              Místo SANA, ANNA :)

              Ty dobrovolníci jsou k vidění s lidmi co řezají hlavy, při popravách, řada jejich videí je fake (https://www.youtube.com/watch?v=3HCFol7g-FU) atd.
            • TheGGG
              myslíš svěděctví syrské exilové organizace co sedí na zadku v londýně a ještě dřív než se něco stane tak už ví, že je za tím assad, ale když něco provedou umírnění teroristé, tak to médii jen prolítne, to potom kys sluníčka...
              btw: rusáky a jejích spojence nemusím, ale ať vládne na středním východě radši parta diktátorů co tam drží nad lidmy pevnou ruku, než aby se tam mlátilo milion různých bojůvek a spolků a do evropy se mezitím valila muslimská horda...
            • Wow, dobrovolníci co zachraňují životy jsou šaškárna? A tisková agentura Ministerstva informací má pomálu propagandy? Hele pokračuj, zníš opravdu přesvědčeně.
            • Paulcz
              No defakto nejezdí. Nezávislé zpravodajství tam neexistuje. Bojové operace Syrské vlády pokrývají rusové nebo agentura SANA (což je mimochodem hodně kvalitní a té propagandy tam je pomálu), bojové brífingy a čísla o evakuacích atd. to mají také jen rusové, nějaká reportérka z USA měla pár videí z Mosulu. Islamisty nepokrývá nic co by stálo za řeč, White helmets je šaškárna, ten fousatej černej amík co se bratří s radikálama a z Aleppa odjel zeleným busem to je čirá demagogie, i když ho na CNN citují jako zdroj umírněných rebelů :) Hlasy americké vlády mluvících o Aleppu jako největší katastrofě od druhé světové války, chemických útocích atd. to je asi na co slyšíš, ale je to také demagogie a je to úplně zvrácený.
            • Máš pravdu, nemám nic, zkušení váleční reportéři nikam nejezdí a o ničem nepodávají zprávy, lidská svědectví nejsou, ale wow, liveleaku a redditu uvěřím všechno, protože... proto! Nová doba *14*
            • Paulcz
              Takže nemáš vůbec nic. A tvoje zdokumentované zločiny jsou možná tak zdokumentované stranou, která té druhé nefandí.

              Drtivá většina toho čím operují různá média je právě poměrně záhy vyvrácena v daném vlákně od liveleaku, přes reddit až po další stránky, které složí jako shromaždiště zpráv z té oblasti. Zbytek jako třeba nedávný chemický útok je pak hromada dohadů o kterých se fakta nikdy nedozvíme.
            • Odkazy na posledních sedm let světového dění? *15* Božínku, vyndej hlavu z písku a prostuduj si, co se v Sýrii dělo a děje sám. Gramotný jsi, internet máš, kvalitních reportáží je mnoho.
  • TheGGG
    ayaya, zdá se že Grygar už se rozhodl jakým směrem se bude gamesTV ubírat a bude to směr politických agitek a křečovité tlačenky vlastních názorů. No zdejší spolek SJW/PC domácích filozofů ho za to určitě bude zbožňovat... toto skutečně nemá cenu komentovat, či se zde nějak snažit prezentovat vlastní názor, neb by stejně přišel jeden demokratický ban, ale doufám, že podobné agitky jak z reportáže ČT1 se tu budou řešit co nejméně.
    • Já mam radost, že podle diskuze tu naopak převažujou střízlivě uvažující čternáři, který se grygarovo indoktrinaci a pokusům šířit ten mor dál s nadhledem vysmívají.

      A demokracie opravdu není synonymum svobody názoru. Zastupitelská demokracie je vláda těch, co ovlivňujou zastupitele, tedy mafie a přímá demokracie, je vláda většiny, tedy lůzy. Demokracie je synonym pro iluzi svobody, kde nejutlačovanější menšinou nejsou skupiny lidí různý sexuální orientace, pohlaví nebo rasy atd., ale jedinci s názorem lišícím se od statu quo. Jedinec je odjakživa největším trnem v oku kolektivistických ideologií, kterým velice snadno podléhají stvoření typu lukáše grygara, který se svou vlastní mizérii rozhodli řešit nikoli prací na sobě, ale mesiášským komplexem a stáhnutím co nejvíce lidí na svoji úroveň.
      • Můžeš nám neznalým nějak přiblížit Grygarovu mizérii? Nevím co děláš ty, asi budeš velmi úspěšný, ale on má svůj pořad a patří k nejuznávanějším v tom co dělá, takže...?
        • Absolvent základní školy, jehož otcem je akademickej pavědec placenej za dogmatismus, neúspěšnej pseudomuzikant a pomatená hlásná trouba propagandy cílený na ty nejstupidnější z vás, rádoby vtipnej recenzent adorovanej dětma bez názoru a pár brainwashfree studentíkama. Není divu, že se člověk před všema těma mindrákama uzavře do intelektuvzdorný bubliny a považoval bych to za mizérii, i kdybych dělal někde u pásu nebo v kanclu jako krysí zaměstnanec, ty nejuznávanější penere.
          • taks nám popsal sebe, teď ještě něco k tomu grygarovi
          • Paulcz
            Dosažený stupeň vzdělání.. to nic neříká, někomu v životě nepomůže ani vejška, někdo je funkční i bez škol.
            • S tim souhlasim. Zmínil jsem to jen kvůli následující větě. Když si nebudeš domýšlet teze, který příspěvky neobsahujou, najdeš v nich o poznání míň kontradikcí.
          • Tyjo, tak astofyzika a astonomie jsou už dneska pavědy? To to teda vzalo obrat.
            • Fór je v tom, žes nevysvětlil nic, pouze kolem sebe pliveš jak velbloud olíznuvší citrón. Relevantní argumentace veškerá žádná. Jó, kdybys napsal Grygar je dogmatik, protože přes všechny důkazy zastává teorii xy, která byla vyvrácena před 20 lety (link na výzkumy, experimenty a články), to by byla jiná. Ale tos bohužel neudělal, a tudíž maj tvoje tvrzení hodnotu tejden starejch Haló novin.
            • Blue pill overload. To jsem zase jednou udělal chybu a pokusil se něco vysvětlovat babovřeskářům.
            • Píšeš cosi o akademickejch pavědcích a linkuješ archiv článků spolku, kterej je financovanej z členskejch příspěvků, nikoliv z rozpočtu, Grygar pro něj napsal poslední článek před dvěma lety a s frekvencí tak 1 článek za rok. A z toho, co jsem si přečet, šije hlavně do různejch eztoteriků, homeopatiků, ufologů, nebo, zkráceně řečeno, podvodníků (abych jim nekřivdil, občas to jsou jenom trotlové bez zlých úmyslů). Což je samo o sobě dost záslužný. I když pominu, že hlavní náplň jeho práce je někde úplně jinde, nějak ani v jeho článcích na Sisyfovi nevidim dogmatika (což je, jak známo, pes vycvičenej k provádění matematických operací), ale chlapa, kterej si dělá srandu z různejch bludů.

              Ale možná bys mi moh odpovědět na jednu otázku. Když je Jiří Grygar pavědec a dogmatik, jak mu to sakra 55 let prochází? Zrovna obor, kterýmu se věnuje se za tu dobu změnil poměrně hodně, čili jako správnej dogmatik by měl zastávat zastaralý teorie, což podle všeho nedělá. Případně by si někdo musel všimnout, že ve svejch odbornejch článcích a knihách píše voloviny. Což se kupodivu nestalo, přestože jich publikoval víc než 200. A věř, že kdyby tomu tak skutečně bylo, dávno by ho někdo demaskoval a dneska by si milej Grygar nenapsal ani básničku do Mateřídoušky. Takže se poděl, protože já jsem v koncích. Snad mě taková dávka moudrosti, kterou proti mě vrhneš neporazí.
            • Kriegsheld nejen že má mindráky z Grygarů, ale navíc je moc zbabělej na to, aby se podepsal obvyklou přezdívkou.
            • Samozřejmě. Ještě jsi zapomněl použít slovo hater, abys svoje zomboidní blekotání hezky podtrhnul. Já nemam problém s nikym, ale nebudu chodit po špičkách kolem nikoho, jehož činy si nezaslouží nic než pohrdání, ale vysvětlovat to póvlu nemá smysl. Ahoj.
            • To víš tady pan Kriegsheld má evidentně mindrák z Grygarů obou, když tak vášnivě kope do všeho co dělají...
            • Psal jsem něco o vědních oborech nebo o parazitech? http://lmgtfy.com/?q=grygar+sisyfos
          • Aha, pavědec. Děkuji, tahle žluč mi jako odpověď stačila *15*
    • Demokracie neni synonymum svobody nazoru.
      • TheGGG
        to se pleteš... *3* ale tak brainfree a cenzura, to šlo vždy ruku v ruce
        • Potom osvetli mou dusi, protoze ja proste rovnitko mezi demokracii a svobodou nazoru nevidim, uz jen kvuli doslovnemu prekladu demokracie a prihlednuti k jeji podrizenosti brainfree podstate narodu.
          Vis, kdybys doopravdy jak vyvracet mel, vyvratil bys muj postulat. Takhle ses projevil jako ydyot ty.
      • KronosDeret
        ale vysvětluj to teenagerovi, co ví všechno nejlíp že...
  • taky vam u videa blbne barva? me to pripada hrozne cernobily *7*
  • Inquisitor
    Novinky-Games.cz? :)
  • Nečetl jsem všechny komentáře (skončil jsem asi u desátého) Neviděl jsem celý díl, ale Lukášovi první věty mě dost zarazily. Věřím, že je to chytrý chlap, proto mě dost překvapují argumenty ze soudku oficiálních medií - ta nejlacinější omáčka. To že je celej Střední východ rozesranej, to že se do Evropy serou miliony uprchlíků - to není práce Kaddafího, Assada ani Hussaina - to je práce USA, která šíří demokracii do zemí, kde o to tamní kultury nestály, nestojí a stát nebudou.

    Nikdy se v Evropě ani nedomestikujou - Kaddafí měl pravdu, nemusí vyhrát vojensky, postačí klíny jejich žen. Známej tam 20 let žil (Lybie, Irák, Sýrie - dělal tam geologický vrty) Je až k smíchu, jak západní civilizace bez mrknutí oka hltá oficiální zprávy. Tereza Spencerová? taky dobrá propaganda. Co se týče vojenské situace - z tuzemských webů doporučím aktualnikonflikty.eu. Tam máte zprávy ne z jedné strany, ale z různých zdrojů. Lukášuv úvod beru jako fail 15 letého neználka, ač ho jinak respektuji a mám rád jeho moderátorskou činnost
    • ono je úplně normální poslat 59 tomahawků na základnu, z které byly podnikány "chemické útoky".
      To by neudělal ani ten největší ret*rd. Škody na základně - minimální. 6x Mig 23, dílna a pár budov technického zázemí - to bylo pouze PR. Škody na vojenské technice a zázemí zcela minimální. Taky by bylo fajn přečíst si něco o organofosfátech, jak se vlastně skladujou, jak se používají. Assad by byl úplně vylízanej, aby něco takového udělal v době, kdy se k němu začínala USA otáčet čelem......ale ovečka zchroupe všechno žejo.....řikala to Eva Čurinová v hlavních zprávách na TV Nova, tak je to pravda co :)
      • no, jako ret*rd ses projevil ty sám. důvodem pro útok na základnu nebylo její zničení, ale vzkaz, že s trumpem se musí počítat. vzkaz do damašku, možná do moskvy a pekingu, možná americkejm voličům. vypočítávat škody na základně je proto sám projev ret*rdovanosti
        • Thorleif_cz
          Souhlasím, navíc jde o demonstraci síly následovanou použitím MOABu (kterejch v USA postavili 15). Primárním cílem rozhodně nebylo způsobit maximální škody jak materiální, tak na živé síle. Pokud by to bylo záměrem, měli by Američané daleko lepší prostředky po ruce. 59 řízených střel si na jeden zásah nemůže dovolit použít žádná jiná mocnost, myslím, že zpráva byla jasná a naservírovaná velmi čistým způsobem.

          Pokud hodlá někdo oponovat neoprávněností útoku, pak si dovolím nesouhlasit. Asad použil sarin již ve třech incidentech (a měl zlikvidovat veškeré jeho zásoby a přiznaná výrobní centra pod dohledem komise OSN do 31.10.2013). V jednom případě byl hlášen i shoz čtyř barelových bomb s chlórem při obléhání Aleppa.

          edit: Navíc je dobré pamatovat, že americký úder na leteckou základnu byl hlášen předem.
          • Dovolím si opět zareagovat. Onen útok z 21.srpna 2013 na Ghoutu, nemohl proběhnout tak jak nám US administrativa popisovala. Proč? Použitý nosič - raketa M21-OF-S kompletu BM-21 GRAD nemohla míti díky použitým úpravám udávaný dolet, tudíž nemohla být odpálena z míst pod kontrolou syrské arabské armády a zasáhnout dané místo v Ghoutě. Celá zpráva je k vidění zde "Possible Implications of Faulty US Technical Intelligence in the Damascus Nerve Agent Attack of August 21, 2013 "
            https://s3.amazonaws.com/s3.documentcloud.org/documents/1006045/possible-implications-of-bad-intelligence.pdf
            Také ti doporučím poslechnout si vyjádření samotné Carly De Ponte
            https://www.youtube.com/watch?v=LBsW342pMKM

            Co se týče držení CA bojových látek, tam se nemusí jednat vyloženě o výrobu. Nevím kde to proběhlo, zda-li na Jerusalem Post, či na Arutz Sheva, byl rozhovor s Ahmadem Kaddáfím Al-Damem, bratrancem Muammara Kaddáfího, jenž měl pod palcem líbyjskou rozvědku a ten se nechal slyšet, že
            ISIS získal CA bojové látky z rozpadnuvší se Líbye a také ISIS není jedinou skupinou, která díky pádu líbyjského režimu získala přístup k CA materiálům.
            Nalezeno http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/207166 http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/173116
          • Paulcz
            Neověřoval jsem, ale v diskuzích jsem četl něco o nové oficiální zprávě, která ty chemické útoky před třemi lety připisuje na vrub rebelům a ne vládě.
            • A ja zmiňuješ, útok SAA prostřednictvím užití CA látek nedává smysl. Ani z taktického, ani ze strategického pohledu. Vysvětlím.

              Co se týče taktiky, tam je nelogické použít na rebely CA bojovou látku, když tu vesnici může prostě srovnat se zemí za použití prostředků plošného ničení cíle, tím mám hlavně na mysli raketové dělostřelectvo jako BM-21 Grad, BM-27 Uragan, BM-30 Smerch, domácí Khaibar, či z Ruska dovezená lahůdku TOS-1A Buratino. Když ti na vesnici dopadne 12-30 raket s termobarickým explozivním účinkem, tak je po vesnici a ze všeho živého ve vesnici je škvarek. Levné, bezpečné, 100% učinné a nikdo s tím nemá problém.

              Ostatně jak syrská, tak i irácká armáda tyto komplexy používá o 106, tady je pěkný příklad použití TOSu-1 v Sýrii https://www.youtube.com/watch?v=5tKnd1c4ZDU

              Ze stratetického hlediska je to ještě větší nesmysl z toho důvodu, že týden před tím se nechaly USA ústy své zástupkyně v OSN Nicky Halley slyšet, že odstranění Asada jíž není prioritou.viz
              http://www.politico.com/story/2017/03/nikki-haley-bassar-al-assad-syria-priority-236710
              Asad de facto dostal od USA volnou ruku, ale bude tak blbej, že si na....re do vlastního hnízda a zničí to jediným použitím CA bojových látek?
            • Paulcz
              Píše o tom i střev-o tady na první stránce. A jak pravděpodobné je, že armáda použije chemické zbraně, aniž by to mělo nějaký strategický účinek a akorát by to zhoršilo už tak bídnou politickou situaci.
            • Thorleif_cz
              Ty informace nemám (čímž neříkám, že by nemohly být v žádném případně ani částečně pravdivé), ale opravdu je pravděpodobné, že by to byli ve všech (3) případech povstalci? To se mi vůbec nezdá, i vzhledem k tomu, že vyrobit sarin není ani zdaleka jednoduché a jediní, kdo ho dokázal soukromě vyrobit byli kdysi bláznivý japonští kultisti (Óm šinrikjó - tokijské metro 1995).
        • Prosím tě zapoj mozek - na "armádní skladiště biologickejch" zbraní se neútočí koordinovaným utokem desitek strel s plochou drahou letu. Ano, souhlasím s tebou, že se jednalo o mediální vzkaz - ale postupy při provedení útoku jasně naznacuji, že USA dobře věděla, že nehrozí zasažení skladu s organofosfáty.....žádné tam totiz nebyly. Ty máš dobře vyndáno, když ti nedocvaknou ani ty nejzřejmější podivnosti. Sry pisu z tel
  • Zajímavé téma, ale ten začátek... Lukáši, Lukáši. Neměl by ses tak moc dívat na ČT1 a na Novu. Pokud si chceš opravdu udělat obrázek o tom, co se děje v Aleppu (nebo v Mosulu, to je teď o dost zajímavější), zkus si přečíst nějaké články od Terezy Spencerové, jediného českého novináře, který se dá brát jako odborník na dění v této oblasti. Je to sice postava zvláštní a chvilku jsem měl trochu problém se s ní "popasovat", ale když zapojíš selský rozum, tak dost možná zjistíš, že se od ní dozvíš asi víc reálných informací než od všech těch, kteří jsou nejvíc slyšet.
    • lol, stacilo se podivat z jakých zdroju tadle "novinářka" cerpa a je mi jasna. ale chápu ze v dnesni době alternativnich medii je todle in.
      • ... no treba z tech zdroju, ze nedavno v Aleppu osobne byla. Zatimco borec ze SOHR na miste nebyl uz asi 9 let.
  • Hodně těžký fail od Lukáše. Každá strana vytváří propagandistické filmy, hry, seriály, knihy. Jen co vzniklo balastu o vietnamské válce. V západních hrách hrajeme takřka vždy na straně těch "našich" kluků a zabijíme ty "zlé". Jistěže tahle hra neodpovídá realitě. Právě proto je to hra. V hrách o první světové válce se také nikdo nerozčiluje, když jsou Francouzi nebo Angličané vykreslováni jako ti bodří hoši co zachrání demokracii i když i oni dělali pěkný svinstva. Čína též chrlí hromadu "vlasteneckých" filmů o parádních soudruzích, tak jako Amerika nebo my.
    • Fail? Vždyť o tom tam říká, že propaganda není ve hrách nic nového, ani Americká... Lidi vnímáte vůbec někdy to, co komentujete? *7*
      • Jenže já si nevšiml, že u recenzích západních her bychom vždy dostali 3 odstavečky politické agitky jistého antifáka co si o tom myslet. A za to jsem rád. Proč ji ale dostáváme u této konkrétní hry?
  • Assad je psychopatické hovado, ale to "umírnění povstalci" (mocensko-zájmové spolky, ve kterých, aby se čert vyznal se všemi jejich vnitřními spory a teroristickými větvemi...) taky.

    Kdo bude geopoliticky výhodnější pro stabilitu v regionu? Relativně sekulární Assad, nebo nábožensky silně motivovaní a vnitřně rozhádaní povstalci (šiíté vs sunnité, podle toho, kdo tam zvítězí)?

    Nezbývá nám asi, než vybírat menší (výhodnější) zlo.
    • TheGGG
      samozřejmě že je Assad lepší než další "umírněný spolek", zatím vždy snaha o svržení diktátora a nastolení demokracie skončila vleklým konfliktem, mnohem větším terorem a masivní migrační krizí, což je akorát problém pro evropu... holt v té oblasti lidé žijí jak ve středověku a pevnou ruku potřebují...
  • Když už je zmíněná ta zlá propaganda, válečný zločinec a diktátor na jedné straně, proč to není vyvážené tím samým na druhé straně. CoD, BF propaganda amerických a západních "vždy těch dobrých" bla bla bla....
    • Copak CoD zmínínil?
    • za ty se asi hrát může bez výčitek *3*
  • Dle této zvrácené logiky, si děcka nesmí hrát ani na četníky a zloděje, na slepou bábu, natož vybíjenou. Doporučuji si přečíst definici slov "hra" a "realita".

    Hrát za "nácky" je podobné, jako hrát za kohokoliv z Total war, za Alexandra Velikého a za většinu národů z Civilizace. Každý národ měl svůj "holokaust".

    Dokonce i Half-life je fašistická hra. Protože ten portál, kterým potvory přišli, otevřeli lidé. A kdo jim dává právo střílet živé bytosti, které se chovají dle své přirozenosti.

    Nechci se dožít doby, kdy budou vycházet korektní FPS. :-)
    • Četníci a zloději nebo portály z Half-Life jsou fikce. Nacisti byli skuteční a holocaust nemá v historii obdoby. Samozřejmě byly jiné genocidy... A neříkám, že nemůžeš hrát za nacisty. Jen je to prostě jiné a hodné zamyšlení! Díky za video.
      • DwaR
        ak vidíš holokaus ako niečo jedinečné v histórii, odporúčam tú históriu doštudovať. veľmi jedinečný nebol ani len v 20.storočí. ukrajinský hladomor, ruská revolúcia, čeka, gulagy, rwanda, kongo, vlastne väčšina afriky, kambodža, genocída arménov, potláčanie kurdov. hlbšie v histórii vyhladenie indiánov, kolonizácia indie a ázie, vyhladenie austrálskeho pôvodného obyvateľstva, búrske vojny, kolonizácia afiky, otrokárstvo, križiacke výpravy, vpády mogolov, tatarov, rímska ríša a jej expanzia... vyber si, v čom sa budeme porovnávať. holokaust je výnimočný snáď len v tom, že skomponoval viacero faktorov v krátkom čase - krutosť, organizovanosť, masovosť a je najviac "propagovaný". v tom mu možno bude patriť prím, ale inak je to len ďalšie z nekonečného radu zverstiev, ktoré sa bohužiaľ diali, dejú a ešte dlho budú diať.
        • Ty co tam dávají mínuska, s čím jako nesouhlasíte? Vyjádřete se?

          Když napíšu, že pí je 3,14, taky budeš nesouhlasit?

          Ty desítky miliónů mrtvých je prostě FAKT.
        • Někdo mi tu psal, kde ty čísla beru a že některé konflikty a jejich oběti nemají s USA nic společného. Náhodou jsem našel jeden článek a fakta v něm jsou docela přesná. Pro někoho by to mohl být impuls se začít o Historii DOOPRAVDY zajímat. A pochopit, jaký, zlem je propaganda i v současné době.


          http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1968-studie-spojene-staty-zodpovedne-za-smrt-20-30-milionu-lidi-od-2-svetove-valk
        • Souhlasím. Holocaust je jediné masové vyhlazování v lidské historii, které má neustále placené PR. Proč asi?

          Holocaust není zdaleka ani největší, ani nejbrutálnější. Jeho jediným prvenstvím je, že měl nejdokonalejší organizaci a nejpokrokovější metody.

          Samotnému je mi z mých slov úzko. Od roku 1815 zahynulo 380 000 000 lidí přičiněním jiného člověka.

          Mimochodem, každý, kdo mi dal mínus u mých komentářů, týkajících se desítek miliónů obětí politiky USA, je ve své podstatě popírač Holokaustu.

          Jen abyste věděli, za co hrajete.
      • Lukass
        Prosimte co tady meles, holokaust je kapka v mori, usa ma na konte miliony zivotu a valecnech zlocinu. Holokaust je z hlediska dlohodobe historie smesna udalost
        • Naopak je to událost výjimečná systematičností i krutostí. Takhle o tom mluvit může opravdu jen neználek nebo fanoušek čísel 18 a 88.
          • DwaR
            nemci si v ničom nezadali s ruskými osloboditeľmi. tí nielenže terorizovali nemecké obyvateľstvo, ale aj svoje vlastné (trestné prápory, taktika spálenej zeme, stalingrad a jeho guľomety poznáme všetci).
            hovorí ti niečo "čeka"? ruská tajná polícia pri nástupe socializmu? ich zverstvá nie sú o nič menšie, ako nacistické. ruské gulagy a uránové bane zhltli tiež pekných pár tisícov ľudí. rwanda a jej vojna o to, kto je černejší svojou krutosťou strčí do vrecka celú SS a ešte im zostane miesto. kambodža a jej socialistické zriadenie robilo to isté čo nacisti, akurát pod červenou farbou a na menšom množstve obyvateľov (nemali ich tak veľa k dispozícii). pod holokaustom sa rozumie len to, čo sa dialo v európe, ale japonci v ázii tiež neboli nositeľmi pokroku, vedy a humanity.
            toľko ku krutosti len v 20.storočí. systematickosť ale áno, to nacisti dotiahli do precízneho umenia. holokaust bohužiaľ naozaj nie je nijak extra výnimočný z pohľadu dejín. zabíjame sa celé naše dejiny z tých istých príčin, s rovnakým odhodlaním a nasadením.
            samozrejme tým nechcem nijak holokaust ospravedlňovať alebo znevažovať jeho obete. len mi príde dosť nefér, že všetci odsudzujú len holokaustu, pričom už dejiny 20. storočia sú plné zverstiev a barbarstva, ktoré za ním v ničom nezaostáva
        • 6 milionů mrtvých za 6 let je směšná historie? co je na tom směšnýho, ty chudáku?
          • DwaR
            a to v tom máš chybu. je to horšie. 6 miliónov bolo len židov. holokaust ako taký zahŕňa všetko od rasovej otázky, cez postihnutých, politických rivalov, náboženskú otázku, sexuálnu orientáciu... v skratke všetko, čo bolo nacizmom potláčané. počet obetí holokaustu sa odhaduje na cca 12 miliónov (sú vyššie aj nižšie odhady, to si už každý zagúgli, ak bude chcieť vedieť presnejšie)
            smiešny teda naozaj nie je.
      • Četníci a zloději jsou fikce?

        Takže krádeže jsou vymyšlené a jedná se o největší lež v dějinách lidstva?

        Rozumněj: Organizovaný zločin, Narko mafie, obchod z bílým masem a s otroky, převádění ilegálních přistěhovalců, atd...

        Nesměl by si hrát ani za Američany, ani Brity. Oba národy mají na svědomí o dost více mrtvých lidí, než Nacisti.
        • Jenomže nacisti prohráli a tudíž si nemohou dovolit drahý marketing a propagandu. :-D
          • kongo? rwanda? paraguay? to jsou války usa? 100 miliónů indiánů? na území usa? máš k tomu nějaký zdroje?
            • Historická fakta. Dohledej si. Studuj. Historie je můj koníček již 30 let. Když někdo svrhne legitimní vládu, dosadí jím placenou opozici a ta vyvraždí s jeho tichým souhlasem miliony lidí, je to válečný zločin.

              Pozor, počet mrtvých indiánů je počítán od roku 1776, vzniku Spojených států. Největší genocida proběhla v osmnáctém století.

              Neobhajuji nacismus, ani náhodou. Jen říkám, že každá země má pár škraloupů. Čím větší, tím horší. Je jedno, zda hraješ za Němce, Američany, Rusko, Francii, nebo Brity. Každá z těchto zemí má na rukou krev desítek miliónů mrtvých nevinných lidí.

              To je fakt. Může se ti to nelíbit, můžeš tím nesouhlasit, můžeš to popřít, ale pravdu nevymažeš ze světa.
          • Jenomže nacisti na základě nacionalismu a zvrácené ideologie rozpoutali světovou válku a vyhladili miliony lidí ty I D I O T E
            • Tak počítej se mnou a neurážej mě !!! Tady je seznam těch nejvýživnějších prasáren za USA. A věř, že ani jedno nebyla spravedlivá válka, spíš genocidy. Takže počet mrtvých:

              přes 100 miliónů indiánů - přes 9 miliónů otroků z Ameriky - přes 2 milióny Paraguayský válka - přes 1 milión Sever-Jih - přes 1 milión, Americko-Španělská válka - přes 3 milióny Korea - 4 milióny Vietnam - 4 milióny Kongo - 1 milión Angola - 2 milióny Afghanistan - Sovětský - 1 milión Angola - 1 milión Rwanda

              Co je pod milión jsou drobky, co nepočítám a že jich je. Docela výživný seznam, co? Vážně ti dělá radost hrát za USA a jejich "správnou ideologii"? Teď si to porovnej s nacisty a oběťmi druhé světové války...

              A kontrolní otázka, chytrá hlavičko: Kdo vymyslel koncentráky?
              • Reakce na příspěvek:

                Ehm ehm, mícháš dohromady všechno hlava nehlava. Indiány např. vymlátili hlavně Evropané atd. Otrokářství je samozřejmě prasárna, taky proto nechápu vidlácké fanoušky Konfederace. Hlavně jsou to různé doby, různé vlády, různé války a ideologie... A ta nacistická patří mezi nejzrůdnější, ať si to okecáváš jak chceš *7*
            • Sověti na základě zvrácený ideologie vyvolali hladomor na Ukrajině a vyhladili miliony lidí. Hrát se za ně dá zcela běžně. Takže jaká je pointa?
              • Reakce na příspěvek:

                Hrát za nácky se dá taky běžně. Pointa je taková, že já bych za Stalina taky nehrál a taky nechápu, že to někoho baví.
    • S logikou se tady moc neoháněj. Je večer, dorazili normies a logika se stala třídním nepřítelem číslo 1.
      • Dorazili normies, takže pervies si hezky dají odchod. Chop chop. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit