Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Star Citizen nemůže být fail století, jelikož fail století už tu byl v podobě vydání Diabla 3 a jeho ranné verze. Kapiš? *15*
  • https://refresher.cz/45820-Viktor-Lustig-je-nejvetsi-cesky-podvodnik-V-Parizi-prodal-Eiffelovku-padelal-bankovky-a-podvedl-i-Al-Caponeho-nakonec-skoncil-v-Alcatrazu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • alien5
    https://www.youtube.com/watch?v=-x5RmeSPhMY&t=313s
  • alien5
    Penke receno kdybych mel tolik trpelivosti a tak pekny slovosled :)
  • Nemáš tak úplně pravdu. Většina kritiky se zde nese za zvuku slov jako "fail století", nikdy to nedodělají, diletanti, nic nemají, neplní sliby, jasný tunel, aj." To nejsou argumenty, to jsou jen výkřiky do prázdna. Navíc se ve valné většině vůbec neopírají o fakta. Většině těch lidí bychom se mohli jen smát. Jenže oni své holé věty vydávají za skutečný stav věcí. Vyvolávají paniku a odrazují další zájemce.
    Ohledně fanboys. Ještě jsem tu nečetl jedinou smysluplnou argumentaci, která by zásadně nastavila zrcadlo faktům. Kritika slibů by byla opodstatněná, kdyby CIG tyto sliby nenaplňovalo. CIG nikdy nic neslíbili ohledně vydání. Věta jako: Hra bude hotová tehdy a tehdy, nezazněla. Vždy jde jen o odhad. Pokud se nám vše podaří, rádi bychom vám přinesli alfu 3.0 během července 2017. To není slib, to je víceméně přání . Ale budiž, to nás může naštvat a tomu rozumím. Tak bych sem napsal.Ach jo, já se těšil a zase se to protahuje, to je na h...o. To bych bral od člověka, který vývoj moc nesleduje. Ale když projíždím stránky RSI 2x týdně a nacházím zde stále nové a nové informace, když vidím videa, testy a jednoznačný pokrok během roku, napříč celou hrou, dokážou mě místní křiklouni dost hnout žlučí. Kdyby si alespoň nevymýšleli a netahali zpatra naprosté bludy, neměl bych důvod jim oponovat. Co CIG naopak slíbili jsou stretchgoaly, mechaniky, lodě, planety a tuna dalších věcí. A tady se naplňuje do puntíku. Každý aspekt se rozebírá a prezentuje. Existují rozvrhy, reporty, screenshoty, ukázky a videa. Jaké další důkazy o vznikající hře je ještě potřeba? Pusa na čelo každému pochybovači od Chrisovy ženy? Fakt netušim.
    Málokdy se stane, aby se někdo na něco zeptal, případně chtěl diskutovat nějakou mechaniku ve hře. Vždy se to je ztočí k tomu, že už se to mělo dávno hrát a jak je možný, že to ještě není. CIG, veškeré problémy, VEŠKERÉ, které mají dopad na posun releasů, podrobně rozebírá a informuje o nich. Ten projekt je naprosto transparentní. A vím co říkám, když tvrdím, že je tam pokrok z týdne na týden. Ještě se nestalo, že by se tým odmlčel byť jen na měsíc. Fanboys vědí na čem pracuje které studio, jak se jmenují producenti, spisovatelé skladatelé, designeři, vedoucí oddělení a supervizoři. Známe jejich ksichty, čteme jejich články, příspěvky a vyjádření ve videích. Každý z vás, jak tu jste, může udělat to samé. Vsadil bych se, že ani jeden z těch kritiků netuší kdo je Ben Lesnick, Tony Zurovec, Sandi Gardiner, Cherry Heidberg, Mark Abent, Kdysi si kdesi na nějakém fóru přečetli že SC má být hotový 2014, chytli se toho a teď se můžou vzteknout. Sorry, ale já vidím jen navztekané spratky bez špetky znalosti jak vývoje, tak hry samotné.
  • Ja som hru financne podporil, celkom sa tesim na vydanie (aj keby malo byt o 3 roky, hlavne ze to nebude bugfest) ale ked vidim zastupy fanboyov co kazdu kritiku oznacuju za "dementne kecy blbych deti" tak mam pocit ze som vstupil do nejakej light sekty - a pritom sa najviac kritizuju len sluby a odklady a nie samotna hra.
  • Jsi na ceskem serveru, tak nemluv mongolsky pls ;D
  • alien5
    PU jede 30 fps max vsude jinde okolo 60 FPS GTX 1070 a i7 2600K na 4.4GHZ 16GB ram.
    Jinak ano net code jeste neni defacto nijak upravovanej a je ten puvodni. jinak ted by se melo omezit posilani informaci ze vetsiho okoli hrace cimz se zlepsi asi fps. Jinak na netcodu delaji 2 lidi ! a ceka se na implentaci noveho kodu od lambeyardu.. oni maji lepsi podporu sitovych zalezitosti nez CRYTEC..
  • Blue.Shark
    ... *15* *15*
  • Blue.Shark
    Co jsem četl, je to způsobené hlavně síťovým kódem. Notebook s i7 (2,3GHz) a GeForce GT 650M 2GB to na low rozjede a překvapivě ani grafická stránka tolik netrpí. FPS kolem 22, takže za mě spokojenost. Jestli doladí síťový kód, určitě to bude znát :)
  • 16cmfan
    Kaslime na trolov... podme sa rozpravat o HW narokoch... dost ma to zaujima, ako vam fici hra.. mam FX 6300 a GTX 960 4GB... raz mi to ide 15 fps, raz je average 30 - 40... ten Persisten Universe snad v 3.0 poladia
  • alien5
    Lol pripad pro specialistu psychiatrie.
  • Asi myslíš trestný čin a ani tak ne *1*
  • A nejen že neumí harmonogram vyslovit, oni ani netuši, k čemu slouží *1*
  • Ted se tomu rika tunelovani nebo trestni cin podvodu.
  • nejnovejsi 2003, to hovori za vse, za chvili to bude v retrogamesplay

    je neco jinyho udelat hru pred 15-20 lety a neco jinyho udelat megalomanskou v kazdym aspektu dnes
  • tim hur, skluz uz maj roky, jako by jeli od nuly
  • k cemu ti je harmonogram, kterej se zatim snad nikdy nedodrzel?

    tyhle plky snad muze psat jen zaslepenej fanboy
  • Blue.Shark
    Ještě kdyby se náhodou někdo chtěl podívat do původního schedule reportu
  • To máš marný, ignoranta o existenci Ježka nepřesvědčíš ani kdyby na něm stál. Většina půlmozků tady ani neumí vyslovit výraz "harmonogram", natož aby pochopili co to je a kčemu to slouží. Navíc v popisu obsahu 3.0 je moc cizích slov a technických detailů. Z čehož vyplývá, že si to nikdo nepřečte, ale přetrhne se, aby ti tady napsal něco moc chytrýho. Třeba, že "papír snese vše" a podobný lidový moudra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit