Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenzent se zas posral *10* a hru asi nedohrál protože jinak by nemohl mluvit o znovuhratelnosti a monumentálnosti ti příběhu, protože oboje je v posledních 15 minutách tohodle dílu naprosto zabilo. Miloval jsem Liaru, Garuse a další, ale už nikdy hru nerozehraji od prvního dílu ani od jiného, abych zas mohl vidět 3 konce, lišící se barvou flashe vyslaného do vesmíru. Bioware nám akorát ukazuje jak srazit trilogii vaz v naprostém konci vyprávění. Navíc konec je naprosto nelogický!!! *10*
  • Však ji taky za běhu vymejšleli:). Ten konec byl udělanej pár měsíců před dokončením ME3, původní konec měl bejt jinej.
  • Prosím, prosím, proc nas opet po dlouhe dobe zkousite amaterskym hlasem videorecenze...? Slova jako "pacl", spatna intonace, spatne obraty atd. sem nepatri. Asi jsme moc rozmazleni...
  • Propracovaný a předem promyšlený příběhový oblouk? Nesmysl, vždyť hlavní linka kolem reaperů vypadá jako by ji vymýšleli za běhu.
  • Preed
    Ja nemam rad DLC a nemam rad tu politiku,ale je absolutne bezpredmetne sem postovat nejaky uzasny graf z udajov z metacritic,ked kazdy vie,ako som pisal,ze 90% ludi co tam davaju tie 0-ly su trollovia(a zvysnych 10% idioti) vcera som tu hru dohral a je to proste najlepsi diel serie,nebyt demetneho koncu a toho DLC skoro sa ani neda co vytknut,okrem toho 2/3 tych hodnoteni su 5 a menej,co je absolutna hlupost,mozem pripustit,ze par ludom sa ta hra nepacila,ale aj to je smiesne,kedze je to treti diel a vsetci vedeli co mozu cakat a nie je absolutne ziadny dovod aby DLC alebo koniec alebo multiplayer znizovali hodnotenie tej hry na take nizke hodnoty,cize je to presne tak ako som povedal,howgh :)
  • Inu ve video recenzi blekotá něco o velkolepém konci.
    Podle mě je to spíš velkolepě tragický konec....
    Čili autor patří mezi tu smutnou část populace, kterým se konec zdá se líbil.
  • Ta manga assaínská bukvice mi taky vadí.
    Mám vycvičenou a přenesenou postavu ze dvojky, vycvičené partáky a vylepšené zbraně a nejsem schopen zabít nějakého moulu s kuchyňským nožem?
    Navíc místo aby vypadal jako zápornák, tak vypadá jako trouba...
  • aby si z toho nakonec nevzali priklad samotne EA
  • Malleth
    Pro ty kdo nejsou spokojení s koncem

    http://www.youtube.com/watch?v=5jAdqqts5Gk

    Bez spoilerů
  • přesně.... MAJ GAT čist so KERBERUS to je na ránu! Nejhorší videorecenze.. sorry ale fakt že jo...
  • A to snad proto, že se jim nelíbí odporná politika DLC, tak snad nemají ti hráči právo tu hru kritizovat? To myslíš, že všech těch 2564 Ratings je snad od trollů? Omg, c'mon.
  • Což pak výslovnost slova Cerberus toho bych si nevšiml, dle mě do uší bije slovo biotické schopnosti při popisu taktiky.Ano jsou tam ale spolu s nimi tak jsou také technické a vojenské.

    Dost pochybuju že by někdo s pomocí biotiky hacknul Mecha *1*
  • No nevím, podle mě je Shepard běloška, bruneta :-)
  • Kerberos, kerebrus.... je to jedno, protože i ve verzi s titulky hra mluví anglicky a ani jeden z předchozích výrazů tomu neodpovídá. Správně je to Cerberus [serberus] a pokud to vyslovuje, měl by se toho držet. Jinak mi recenze přišla OK.
  • kerberos je česky správně jestli narážíš na tohle,.. znáš takového toho tříhlavého psa?...
  • tomu se říká pestrost kultur kdyby tam třeba chyběl asiat mohli by si stěžovat že to je rasistické ikdyž já si žádného asiata nepamatuji ..možná kai leng.. ale obecně asi proto že asiati nejsou hezcí..možná proto tam nemá oči.. :-/
  • Asi nejhorší Videorecenze,nesedí ti to nech to na Lukášovi!!! + Kerberus...no hruuuuza !!!
  • Slendrian
    ME 90% kvoli vedlajsim misiam
    ME2 85% Pribeh bol super ale neprekonal prvy diel, gameplay fajn
    ME3 80% niektore dialogy z Ashley, male dieta, a utek zo zeme bol vtipny: vsade naokolo Reaperi drtia vsetko co vidia, ale Normandy si nevsimaju a Shepard s Andersonom vedu pokojnu konveraciu, cakal som kedy vytiahnu sachovnicu a daju si dve tri particky :D inak dalsie veci ma uspokojili, a teraz ked si priratam zaver tak hre dam tak 2/10 lebo pretoze toto sme si my a ani Shepard nezasluzili :) moj osobny nazor :)
  • Elanius
    Ahoj, zaprvé díky za videorecenzi. Chtěl bych se ale zeptat, kam poslední dobou "zmizel" Lukáš Grygar. Jeho videorecenze a moderování Fight Clubu jsem měl rád a trochu mi to schází (jakkoliv je Pavel dobrá náhrada, furt to není Lukáš). Věřím, že jste to určitě někde už vysvětlovali, ale mým zrakům to asi uniklo.

    PS: Nikdy mě nepřestane udivovat schopnost lidí hledat ty nejkomplikovanější možné scénáře - aka "ME3 tu dostal tolik a tolik proto, že EA tu má reklamu a proto, že Petr je fanboy a Martin má krátký vlasy jako Shepard a Aleš vypadá jako Krogan ... "
    Geez ... Tyhle chytráky bych hnal zpátky na Novinky.cz
  • Na začiatku hry si môžeš vygenerovať vlastnú postavu tz. pohlavie, farba pokožky atď. Teda šlo to určite v jednotke a myslím, že aj v dvojke. Trojku som ešte nehral, ale tam to asi tiež ponechali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit