Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja ti hlavne preju at te to nepotka. RROD je svina. Kamarad o tom vi svy. Tak at slouzi!
  • mam porad 1. a je uz tri roky stare :) je to uz ta novejsi revize (ne ta nejnovejsi, ale ani ne ta nejstrsi) a s kazdou revizi se snizovala poruchovost :) musim zaklepat, ze me to nepotkalo :) ale bal jsem se...
  • Stejne mi prijde, že exkluzivní hry na PS3 vypadají o něco lépe. Xbox 360 opravdu mám a mám i hry na více dvd- ff13, la noire a Forza3. A ty DVD se prostě někdy musí vyměnit což u PS3 není.

    Hlučnost mi příjde opravdu větší, i když je pravda, že moc her na Xboxu nainstalovaných na HDD nemám- mám malý Harddisc :D.

    PSN plus sem měl na měsíc po odstávce PSN, kvůli hackerům a nijak mě neoslovil a jak říkám nechci velkým firmám cpát více než je nutné.

    Nechci se ale hádat, která konzole je lepší rozdíly jsou vcelku malé ovšem v těch malých rozdílech pro mě vítězi PS3.

    PS: pokud mi stále nevěříte, že vlastním Xbox tak se sním klidně vyfotím a přihodím k tomu i starý Phat a PS3 :D
  • calwin
    máš pravdu zvládlo by to... ale tak vezmi si že x je o rok staršia mašina s dvdčkom... je tam dosť faktorov ktoré ovplyvnia kvalitu v prospech PS 3 ALE... ale normálny človek to s veškerou určitosťou nepostrehne takže je zbytočné nad tým polemizovať
  • Já mam teda xbox a to z velký části kvůli ovladači....
  • Mno Uncharted 3 vypada fantasticky, ale je to zaroven i ukazka, ze rozdil mezi Uncharted 2 a 3 po graficke strance uz je minimalni. PS3 proste vic nedokaze.

    http://www.computerandvideogames.com/322850/uncharted-needs-ps4-for-next-graphical-leap

    Taky je to ukazka toho o cem jsem mluvil. PS3ka dohani spatny vykon graficke karty vyuzivanim SPUcek a tak jsou ve hre nadherne efekty, realna fyzika a destrukce.

    Celkove nic, co by X360 nezvladl. Jen by to zabralo nekolik DVDecek. *1*
  • jo tak kdyz ne troll tak dite hah si opravdu uboha existence
  • calwin
    no budem si toto opakovať až si pustím uncharted 3 :)))
  • Opakuji. PS3 je vykonejsi jen na papire. I ty neoptimalizovanejsi hry na PS3ce stejne narazi na nedostatek bud systemove pameti ci pameti na grafice. X360 ma tento problem krapet jednodussi. Pokud se opravdu snazite, dokazete udelat celkove srovnatelnou kvalitu na obou konzolich. X360 bude mit krapet lepsi grafiku (ostrejsi textury, mene bluru, vice detailu) diky lepsi graficke karte a PS3ka bude mit lepsi fyziku ci particles (to se vetsinou pocita prave na SPUckach, ktere X360 nema).

    Nemusite se hadat. Staci do google napsat xbox 360 exclusives a pak ps3 exclusives. Nasledne srovnat cisla. "Nejkvalitnejsi" je relativni pojem. Pokud se bavime o vsech exclusives, tak jich skutecne X360 ma krapet vice.

    Ani na X360 se uz davno nemeni DVD. Nejak zacinam pochybovat, ze vubec X360 mate. :) Vsechny hry na X360 se zasadne hraji z HDD bez DVDecek. Bez instalace na HDD nema smysl na konzolich hru hrat.

    Vzal jsem vcera doma merak a naschval to zkusil. PS3ka s DeusEx hrana z HDD delala 31db z 50cm. X360 s GoW3 z HDD delala 32db z 50cm. Mohu tedy konstatovat, ze vase usi jsou na urovni netopira.

    Xbox Live Gold je konkurence k PSN Plus na PS3ce, obe placene sluzby. Pokud nemate na PS3ce PSN Plus, tak vlastne ani nevite, co vsechno PS3ka umi.
  • Konkretne myslim ze Bulletstorm teraz na PS3 zozenies za nejakych 9 EUR. Jasne ze ked vyjde nieco na co sa mi nechce cakat, ako napr Uncharted ktory sa da zohnat pri predobjednavke za 37EUR tak urobim vynimku ale bezne kupujem hry za 10-20 EUR a nie su tu ziadne stare veci (napr L.A. Noire - 15 EUR, Deus Ex - 15 EUR)...
  • Kasli nanho, on ma to slovo "topinkovac" ocividne ako mantru :) ale tak aj to je sposob ako si liecit nejaky komplex
  • Tys vubec nic nepochopil, dite. Ja mam trolly moc rad. A kdyz jsou dobri, tak je rad i nakrmim, viz. uzivatel trol.diskuzni. Je to takova moje sranda. A opravdu stasne mooooc mne mrzi ze te to tak stve. *1*

    No jo ... pod skrytou identitou se posledni dobou maskujou jenom same vyvety inteligence. Jeste si nezapomen sam dat pluska, aby ses citil uplne jako king. *3*
  • rad pouzivas slovo troll co? cela stranka plna tvyho je to troll ten je taky troll co ses potom ty homoklado priblbla.
  • Vidis ... a presne kvuli tomu proc ty sis PS3 nekoupil jsem si ho ja koupil. Jak jsem psal, je to otazka vkusu. jen tak mimochodem, kolik x360 jsi behem tech let vystridal? Nechci zakladat flame, ale zajima mne to. Jak jsem psal nize, kamarad ktery si prvni x360 koupil pul roku po launchi potom musel prezit 2x RROD a nedavno to uz nevydrzel a koupil si SLIM verzi.
  • Stačí když se člověk neomezuje hranicema a podívá se i někam jinam. Za 800 kupuji měsíc staré hry. Kdyby i ostatní nebyli lenivý a trochu hledali nemusí potom řešit nějakých 1399 za hru. Když už kupuješ za draho aspoň na sebe takhle blbě neupozorňuj.
  • FiCTive-MAN
    No cena 800 Kč ještě celkem jde. Ale ty hry za 1299 a víc? To je jinej drink... Třeba takovej Bulletstorm pro X360 na Games.shopu stoji 1399 a vyšel někdy na začatku roku ne? Někdy ani není divu, že se pirátí (to jsem rozepsal v článku: http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/piratstvi-nevznika-kvuli-vysoke-cene-her-tvrdi-valve-57414/)
  • Jop, trefil jsi to přesně, 5770. Teďka půjdu do opravdu silnější. Nechce se mi opouštět stáj ATI/AMD ale uvidim.
  • Ony ty konzole maji vice absolutnich vrcholu, ktere na pc nemaji adekvatni nahradu. RDR, heavy rain, dark souls, mgs4. To je moje osobni top.
  • Presne tak, ja si muzu dovolit oboji a tesit se z toho nejlepsiho, co obe platformy nabizi.

    O pc mam kupodivu nazor, ze se hodi spis pro lidi s nizsi kupni silou jako univerzalni stroj na vsechno. Proto na hrani dominuje ve vychodni evrope. A vychodni hraci se pri nakupu éc tak vydaji z penez, ze nemaji nejen na kvalitni konzolove prostredi (kvalitni tv, domaci kino a podobne), ale ani na obsah. Proto maji pc hry tak mizerne prodeje.
  • Ty to s tim kreslem nechapes. Jsou dva druhy kresel, pracovni a relaxacni. PC musi byt kvuli klavesnici a mysi na pracovnim stole a u toho sedis na pracovnim kresle. At je jak chce drahe, porad je ergonomicky uzpusobene jako pracovni. A to je proste neco jineho, nez se u velke plazmy zaborit do kvalitniho relaxacniho kresla. Zrovna v tomhle smeru ma pc nevyhodu.

    Ja od televize sedim dva a pul metru a mam z toho pozitek velky. Monitor mam vcelku kvalitni 24" a to je dalsi nevyhoda pc. Ja na nem delam grafiku a fotky, potrebuju kvalitni barvy a takovy LCD se na hry moc nehodi, je pomaly. A ty rychle jsou hnusne. Kdezto televizi mam plazmovou, ktera je superrychla a zaroven ma skvely obraz. Plazmove monitory se bohuzel nedelaji.

    Ony ty konzole nejsou tak uplne spatne a i zahozeni, maji i sve vyhody. Stejne jako pc ma i sve nevyhody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit