Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Přestože i Watch Dogs má být sandbox, s GTA bych ho nesrovnával... Ty hry jsou evidentně o něčem úplně jiném, což bude mít ve výsledku i dost zásadní vliv na hratelnost a celkové vyznění. Watch Dogs působí jako hodně vážný a "seriózní" thriller s velkou dávkou konspiračna, zatímco GTA je tradičně odelhčená a přestřelená akční komedie... Do zelí si imho nepolezou.
    • to se mylis, nebyt Watch Dogs, tak setrim na GTA - takhle mam dilema a s pribyvajicim infem a medii o to vetsi... dokazu si zive predstavit MP jak se nekdo pripoji do mesta a v roli zlodeje bude pachat neplechu a ty mu v tom budes muset zabranit hacking, karma apod. jak nastinil clanek, nepujde jen o pohou prestrelku - laka me to im dal vic
  • Srovnání s GTA či podobnej titulek je velkej omyl.
    Za mě je Watch Dogs zajímavější hra, kdybych si musel vybrat jen jednu. Naštěstí se mužu těšit na obě a taky že těším...září bude zajímavé (do toho Rome 2)
  • Já tedy nechci nic říkat, ale marketingová fráze "přistupovat po svém" už je dost otřepaná... "Po svém" podle mě neznamená "vyber si ze dvou až tří možností". Aplikace na rozeznání písničky už byla v GTA4 (i když řešená jako hovor).

    Nicméně mi ta hra zní skvěle, her s "otevřeným světem" v písečné krabici pro jednoho hráče nemám nikdy dost. Jedna věc by mě ale moc zajímala - některé klony GTA také mají flashback nahrávání, jako mělo i původní plnohodnotné GTA4, bude to mít i Watch Dogs? :)

    Edit: Jo, a že zcela ignorujete Just Cause 2 (které se stále hraje), to vám nezapomenu! Napíšu si to do deníčku.
  • Na podzim dva sandboxy... jak to budu všechno stíhat, to teda nevim. :/
    • No počítej s tím že GTA V bude mít nejméně 25 h... Jako všechny hry od R* .
  • Watch dogs vypadají skvěle, akorát se trochu bojím toho jak bude zpracován jízdní model automobilů (zrovna u městské akci poměrně důležitý herní mechanizmus), ze zveřejněných videí tento prvek působí poměrně nudným-průměrným dojmem, v tomto ohledu se obávám budou WD za GTA výrazně zaostávat...
  • tiez nemyslim ze to bude konkurent gtacka... a patky uz vonkoncom nie. toto vidim skor na hru typu assassins creed, clovek si to zahra, zabavi sa pritom, prejde to a potom sa k tomu uz nevrati. kdes to gtacko hraju ludia este roky po vydani
  • Povíme si takto. Watch Dogs gameplay zatím vypadá jako typická hra, co "se hraje sama".

    Jo, to nemusí vždycky vadit, ale zase pak zbytek musí být sakra dobrej, aby se to vyvážilo.
    • jindra.veliky
      taky mi to zatim pripada ze ten jejich otevrenej svet tam je spis jako kulisa (stejne jako u Mafie 2)
  • Stillson
    Tak že by se to hrálo samo...Pro mě je to gameplay jako z Assassins Creed (držet 3klávesy a postava bude běhat,skákat,lézt). A pro zbytek věcí další klávesy.Což je celkem příjemné a pohodlné ovládání.
    Svět vypadá dobře (nejen graficky), ale prostě tak nějak žije což je taky dobré.
    Jinak neberu to jako konkurenci ke GTA :-) . GTA je odlehčené občas vážnější. Tohle vypadá vážněji. Koupím ale obě hry. GTA protože je to GTA :D prostě dobrý titul pro mě. A Watch dogs je to podobné GTA a navíc v zajímavém prostředí.
    Jsem dost zvědav.
  • Konkurence pro GTA bude Watch Dogs už jen proto, že GTA není na PC (zatím)
    • Vrook
      PC až takovej problém imho neni, nebo teda pro mě. Spíš mě zatim děsí, že nic neoznámili pro PS4. Rozhodně bych si chtěl GTA V zahrát, ale kupovat kvůli tomu PS3, když mám v plánu PS4, to se mi fakt nechce. Jako ani nevyžaduju, aby bylo GTAV na PS4 jako launch titul, klidně ať udělaj nějakej port časem, ale ať to hlavně vyjde.
  • Stealth v otevřeném městě, které je sledovano počítačem?Konečně!!! Jinak Dobrovský má na svém Insagramu Watchdogs fotky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit