Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Může mi někdo poradit kde najdu zbytek recenze? Mě recenze končí zmínkou o Red Bullu X1. Díky.
  • Tak uz jste mi zkazili i games.tiscali :( a to sem chodim snad 7 let kazdy den. Nepamatuju si za celou dobu takhle slabou recenzi. Nebo byla to vubec recenze? Kazdopadne ctenarske recenze jsou cesta do pekla... kdybych chtel cist, co si mysli ostatni hraci, tak jdu na diskuzni forum. Na Tiscali jsem chodil prave kvuli tem hodnoticim a nerobotickym clankum, se kteryma jsem mohl nesouhlasit, ale vzdycky byly odargumentovane a ucelene.
    • Nikdy nepochopim lidi, co neco nechteji, tak nechteji, aby to meli i ostatni. Kdyz se ti nechce cist ctenarske recenze, tak je preci cist nebudes ne? Co ti to vadi? Jini lide si je zase radi prectou a najdou se i taci, co neco napisi. Ctenarske recenze jsou o necem jinem, nez diskusni forum, tam je to o reakcich, kdezto u ctenarske recenze nad svym nazorem musis vice uvazovat a dat tomu lepsi formu nez u pouheho prispevku.
    • S názorem na recenzi souhlasím, ale čtenářské recenze mají smysl. Oddělují právě ten balast a flamewar, kterých je plné fórum, od názoru člověka co hru pravděpodobně hrál a udělal si čas ji zrecenzovat!!!! *5*
    • přesně tak
  • Tak tohle byla vazne hrozna recenze, pulku zabira fakticky popis tlacitek v menu, druhou dost nepresny popis funkci ve hre se spoustou nesmyslu. Pro me nejhorsi recenze na Tiscali za dlouhou dobu
    • proste jen suchy, nudny a nepresny popis faktu, jak nejaky skolni referat, zadne "we love cars" z te recenze vazne necitim
      • PS: To jsem si myslel, ze tu zaujatou recenzi nejakeho xbota na IGN uz fakt nic netrumfne :)
        • Ano, souhlasím, že to tak může působit. Já mám totiž raději popisné suché encyklopedické recenze, ze kterých se člověk skutečně před koupí dozví, co je uvnitř. Nicneříkající oslavná omáčka určená fandům, kteří již hru vlastní, je dle mého názoru nepraktická pro člověka, který přemýšlí o koupi.
          • Tak to byste mel asi zmenit profesi, takove recenze opravdu bavi cist malokoho. A pokud jde o encyklopedickou presnost, mozna byste si pro zacatek mohl zjistit jak se pise Nurburgring ;)
          • Hmm, to je sice fajn, ale nechybí nám tu něco, jak hodnocení? Shrnutí kladů a záporů? Nezlobte se na mě, ale hru jste prakticky strhal z kůže od začátku do konce a pokud se nemýlím, uvedl jste pouze jeden/dva kladné body na konci. Okej, tak kde je ta Vaše pětka, šestka? Osm? Vysvětlit!
  • Tak hloupou recenzi jsem dlouho nečekl. Po přečtění článku jsem čekal že jsem tam v jedné třetině recenze, hledám odkaz na druhou stránku a nikde nic.
    Počítám, že pan recenzent hrál maximálně do toho 13-týho levelu a pak zjistil, že hra už víc nenabídne.
    K tomu srovnání s Civicem, určitě jel pan recenzent stejným stylem a ještě po závodním okruhu, jako ve hře,že? Hrál to vůbec s volantem? Ví vůbec něco o autech? Z recenze bych řekl, že ne.
    Slohovku na základce ve třetí třídě bych napsal líp. S takovýma recenzema se jděte vysr.t .
    Netýká se to pouze této hry.
  • Tragicka recenze *11*
    • pozor tady nemůžeš psát nic proti GT5 !!!!!!!!!!!!!! *4*
      • Ja nepisu nic proti GT5, ja komentuju ubohou a nic nerikajici recenzi.
        GT5 mam 3 dny.. hra neni dokonala.. ale zatim odpovida tomu co jsem od ni cekal.. diky online moznostem s hra muze jen a jen zlepsovat. Doufam :-D
        • urcite si cetl jenom verdikt ako tak na ten tvuj post koukam...
          Nic proti ale ten tvuj koment je debilnej az to pali.
          Recenze je subjektivni vec nemusi kazdemu sednout ale to ze by o hre nic nereikala tak to akoze fakt nemusim.Takovyhle debilu je to hodne jak se koukam... *5*
  • připadáte mi všichni jak blázni když se ti hra nelíbí tak ji nekupuj jednoduchá rada.každej jen kritizuje kdyby se o gt 6 let přád nepsalo jaká to bude bomba tak ted jste stoho všichni hotový pro mne je to skvela hra na hodne dlouho a o tom to je. forza je xbox a ten ja nemam tak to neřešim
  • Může autor recenze vysvětlit proč u takhle kriticky napsané recenzi dal hře 8 bodů.Po přečtení jsem nabyl dojmu že hra nestojí za nic a nezasloužila by ani 5 bodu?U této recenze mi chybí nějaké pozitiva hry třeba jako zábavnost atd.Recenze je psána spíž jako info o tom "kolik čeho a jak" neni psána z pohledu hráče třeba to střídání den-noc to musí být super zážitek nebo nascar zajetí do depa a nervy abyste se vrátily v čas zpět atd. Bohužel takhle podané to na recenzi nestačí.Já jsem hrál gt1-4 a gt4 byla bomba hrál jsem jí něco přes rok a musím říct jestli je pětka jako gt4 v lepší grafice tak to musí být nálož.A nějaké řeči že to bylo přehipované a jaká hra není?Vzpomeňte na Shift jak vypadal na trailerech nebo Forza nymlych to samé bohužel to dneska ke hrám patří.A to že to dělali 5.let a Forzu 2.roky to je informace o ničem každá hra je jiná.
    • Já myslím, že v textu je mnohokrát napsáno, že se mi určité části líbí. Jen hra NENÍ simulátorem, ač se tím všude ohání. A ano, přemýšlel jsem i o nižším hodnocení, ale hodnocení odráží zábavnost hry a ne realističnost fyzikálního modelu (to by bylo výrazně nižší císlo). Co se chybějícího závěru týče, zapomněl jsem na to, že verdikt je nyní úplně nahoře.
      • Můžeš mi vysvětlit podle čeho se usuzuje hra jestli je víc či méně simulátor?(teď nemyslím ty hry kde nepoužíváš brzdu).Pořad se to omílá dokola rfactor ze je víc simulátor než třeba gt.Ale dovol mi otázku kolik z vás by na okruhu udělalo takový čas ve hře jako na okruhu kdo můze posoudit víc fyziku modelu. Člověk který má k dispozici každé auto které děla ve hře nebo člověk který hraje jen hry?Potažmo "výsledný dojem hraničí se simulací. Ale je to jen dojem" a o co tu proboha jde??Srážíš simulaci jízdy kvalitou stínů a sílou poškození pleteš hrušky z jablkama.Opravdu mi přijde že je to tvoje první recenze bohužel zrovna na gt :-(
        • Nic proti, ale GT má k simulaci hodně daleko. Dělalo se více testů, momentálně si vzpomínám na Tom Gear, kde si vzali PS2 a GT4, Lagune Seca, auto si nepamatuji. To samé auto si vzal na skutečnou Laguna Secu a měl i při nejlepším kole o půl minuty horší čas nežli ve hře!! Mohl dělat, co chtěl, ale ten herní čas nemohl překonat, protože to realitu ani zdaleka nesimuluje... Ty stíny nikomu nevadí, pokud jsou na trati, to není tolik času si jich všímat, ale když Ti skáčou přes celou palubovku, která Ti zabírá značnou část obrazovky, tak to je na pováženou, aby byly takto zubaté.
          • Tak zrovna tohle je ukrutná pitomost. Jeremy testoval NSX na Laguně ve hře s nějakými slickovými gumami (S2) a v reále jezdil na sériových, které byly v manuálu jasně řečené že pro maximální podobnost s autem mají být (N1). Když se NSX vybavila těmi samými pneumatikami, měla velmi podobné časy jako v reálu. Podobné časy jako v reálu se na správných pneumatikách a se stejným autem zajížděly i na Nordschleife, kde to s 20.5 km a časy kolem 7:30 je daleko víc vypovídající než u minutové Laguny Seca. Severní smyčka Nürburgringu v GT5 je pomalu na samostatnou kapitolu, tahle trať všech tratí je tu vymodelovaná naprosto věrně do posledního hrbolu a rád bych se podíval, která jiná hra ji má takhle zvládnutou.

            Mně by zajímalo, co je na fyzice GT5 nereálného, já sám v reálu jezdím se zadokolkou a funguje tam všechno, co znám z reálné jízdy. Přetáčivost, nedotáčivost, drift (včetně volantu, který se sám protáčí v rukách), přehřátí pneumatik, přesuny váhy, princip pozdějšího apexu, nestabilita při přejíždění nerovností, nervozita na brzdách, vytrestání a rozhoupání auta při pomalém kontra, krásně je ve hře cítit práci samosvorného diferenciálu, počítá i aerodynamiku včetně účinků tzv. "vzduchového pytle". Pokud při jízdě např. srovnám Gallardo vs. F458, dostanu naprosto hmatatelné rozdíly mezi těma dvěma auty a v duchu toho, co bych v reálu očekával. Gallardo má spoustu trakce ale je podstatně nedotáčivější, Ferrari je o poznání ostřejší ale dobře řízené znamená pro hráče na volantu téměř Nirvánu.

            Narozdíl od GT4 má auto jasně čitelnou hranici přilnavosti a se všemi typy pneumatik lze vyvolat přetáčivost, nedotáčivost lze korigovat a případně dobrzdit, tedy samozřejmě pokud člověk nepřiletí do zatáčky o půlku rychleji než ji lze projet.

            Graficky hra v pátém vydání ztratila pověst vizuálně konzistentní a fotorealistické podívané. Na cílích, které si autoři hry vytýčili (16 aut na trati, 60 snímků za vteřinu a k tomu na krabici nálepka Full HD, v praxi upscalované 1280x1080 p) si bohužel PS3 vylámala zuby a dává to pocítit nejvíce na stínování. Kdyby slevili aspoň na tom rozlišení, mohla být hra prosta vypadávání snímků, zpomalování snímkové frekvence, zubatých stínů a kostičkovaných hran na autech a ve výsledku by vypadala lépe. Nicméně změna denní doby a počasí je špička, nepamatuju, že bych tohle v nějaké jiné hře zažil, dodává to hře úplně jinou intenzitu, nasvětlení je taky špičkové, podle mě vypadá nejreálněji ze všech her.

            Já jsem si po všech výtkách a zklamáních začal hru pořádně užívat a radím ostatním to samé *5*
          • Ten díl jsem viděl ale nechápu čemu se divíte jistě že žádná hra nesimuluje chování vozu na 100% v dnešní době to snad ani nejde. V té hře by muselo být zahrnuto tisíce věcí které jsou potřeba k dosažení reality. Ta hra je simulátor v tom co je zatim možné dosáhnout ve hře. Ke 100% kopii nerozeznatelné od skutečného chování aut máme zatim celkem daleko. O IL-2 sturmovik se taky říká že je to simulátor ale také to má do skutečnosti dost daleko a vadí to snad někomu? Pokud vim tak vědci když chtějí provádět nějaké simulace tak potřebují velmi výkoné počítače a speciální programy. Ale pro praktické použití do her to zatim neni možné.
            • Tak se podívej, jak auta simuluje GT5 a jak enginy gMotor2 (rFactor, GTR2) nebo netKar (používají hodně závodní týmy pro simulaci, beží na tom ten komerční simulátor Ferrari F1, co se teď prodává). Je zajímavé, že to jde, že? A jde to "kupodivu" i na konzolích - např. Enthusia na PS2.
        • Víte, ony ty filmy Uwe Bolla mají strašně dementní scénář. Ale ony jsou vlastně o střílení, takže to nelze míchat a jsou to dobré filmy. - přesně takhle na mě působí tvoje logika. Hru je v hodnocení nutné brát jako celek.
        • co treba 16 lidi online,to je na konzolich u zavodu bomba,ja jezdil daytonu oval snad 40 kol jen ve volny jizde,uplne se do toho kazdej zazral ze se to zapomelo odstartovat.jelo se to jako zavod naraznik na naraznik,par lidi tam bylo mimo ale jinak to nemelo chybu ze me dosel i benzin,pak to nejaky chytral spustil a bylo to na jedno kolo :-).s pripojenim a vubec ostatni jsem nemel problem.je tam spousta dalsich veci co neni popsana v recenzi kdyz uz je psana jako popis vsech ikon ve hre,u me GT5 9/10 a od hry jsem dostal to co jsem ocekaval.gt ma svuj styl a prirovnat se da snad jen k forze ale ta me tak dlouho nedrzela,tohle mam zas na rok bez problemu,diky multaku mozna na jeste desli dobu
          • Nic ve zlem, souhlasim s tim co pises a zaroven verim, ze se u GT5 bavis.

            To jen kdyz vidim tu radost z onlinu 16 aut v roce 2010 (nicmene OK, na konzole je to nadstandart, o tom zadna) a vybavim si sedm let stary NASCAR Racing 2003 od Papyrusu, musim se smat. Ten mel dost mozna propracovanejsi fyziku a jizdni model a tech aut na ovalu svistelo ctyricet. A taky adrenalin jako blazen, plech na plech a naraznik na naraznik.

            Neni docela tristni, ze se sedm let potom opevuje hra, ktera nabizi jen zlomek toho, tvurce o ni basni jako o vrcholu sveta, cele to stalo 80mio, bezi to na konzoli ktera nekolikanasobne vykonem prevysuje pocitace te doby i pocitace co ridily raketoplan, od firmy ktera je malem na vrcholu digitalniho sveta a zabavy (to jako Sony) a jeji herni masinka (to jako PS3) je malem to nejlepsi, co si muze clovek poridit na zabavu do centra sveho obyvaku?
            • jojo, recenze je naprosto pravdiva, bohuzel. Lidi zvykly hrat kvalitnejsi zavodni hry jsou z tohohle projektu zklamany. Jako ta AI je fakt banda opic. Auta jezdi porad stejne. Napocitejte do tri po tartu a vzdy nekoho predjedete na stejnem miste (viz elise zkouska top gear treba)
              Grafiku nehodnotim, ps3 proste vic neumi. Absence tuningu brzd, je k smichu, ta prevodovka je taky husta, multiplayer ja osobne nebudu ani zkouset, nemam na to nervy.
              Proste megalomansky projekt za miliony a nedotazene. At vydaji nejake patche a bude to skvela hra, takhle vzhledem k tpmu ze je to GT serie tak z nostalgie je jen dobra a to primhourim oci. Jo, na sbirani auticek je to dobry....
            • Jj, koukam na to - vsude maji udaj jen 32 hracu, jako ofiko. Divny, urcite sel hrat full grid, coz bylo pres 40 aut. Pokud mne pamet nesali 41 + ty.
              A takhle je to uvedene i u dema: http://www.brothersoft.com/games/nascar-racing-2003-season.html

              Zvlastni to kazdopadne je, to letity omezeni u konzoli a zavodu na online 8 nebo teda 16 hracu. Jakoby to melo nejaky limity, nebyli schopni optimalizovat sitovy kod atd. Pritom tech 7-10 let zpatky, v drevnich dobach sneciho inetu a pomalych (dnesnim okem) PC to nebyl problem. 42 aut na trati a bez lagu, pritom fyzika uzasna, NR 2003 pocitali i aerodynamiku, o tom se casto nesni ani dnesnim simulatorum. Mozna byli lidi z Papyrusu fakt magove. A mozna by k nim meli jit padawani z Polyphony do uceni. ;)

              BTW a jak je na tom tedy NASCAR v GT5? Kolik aut je v singlu na ovalu? Taky jen 16? To mi prijde docela smesny, na NASCAR serii.
            • ty nascar z 2003 maji online 1-32 players co jsem koukal a pokud jde o single tak jsem hral demo na xboxu nascar 2010 a tam jelo normalne pres 40 aut .ja nevim v cem je problem,treba twisted metal co ma vyjit ma multak pres 30 hracu,hral jsem ressistance 2 a tam je 64 lidi.tolik do toho nevidim ale kdyz muze online (konzole) chodit 64 lidi nebo se demolovat pres tricet blaznu tak nevim proc zavody maji tak malo,ale i tech 16 v gt5 je parada.je fakt ze jsem u kamose videl na pc GTR2 kde mel v singleplayeru pres 60 aut a uz se to tam spis pletlo nez zavodilo *4* ja bych to idealne videl oval cca 40 a ostatni trate kolem 20 aut,ale jedna baba povidala
    • Ta recenze je psaná divně a když to sem někdo napíše tak ho div neukamenují. Příliž času strávil na popisování jednotlivých ikon a přitom zapoměl na jiné důležité věci. Ta recenze vypadá jako kdyby to psal stylem návodu co je přibalen u hry.
  • Ještě mě napadá jedna poznámka.Recenze mi nepřijde negativní, u hry která se vyvíjela takovou dobu už má být vše 99%. Pokud tomu tak není a lidé čekali takovu dobu a pak se objeví co vše je špatně bohužel je to zklamání.Aspoň já mám takový názor!!
    • No realita je takova, ze patche vychazeji jako na bezicim pasu a odhadem bude trvat tak 2 roky, nez to doladi.
      • Trochu je to smutné ale až to doladí nebude co řešit :-) Snad to bude brzy já sem Forzař ale GT5 se mi moc líbí a je i lepší určitě nebo bude až se doladí ;-)
        Ale kdo Je true Petrolhead tak si na své přijde a nebo vlastní Alfu Romeo :-D
  • Tragická recenze, špatná recenze... atd atd atd. Vetšinou tohle napíše člověk který chtěl číst jen jedno. Za mě můžu říct že jsem rád za to jak je recenze "sterilní" a že ji nepsal někdo kdo už před 5ti lety věděl že to bude nejlepší, nejrealističtější hra všech dob a teď nedokáže absorbovat sebemenší kritiku směrem k tomuto "perfekcionistickemu" počinu...
    Jsem člověk který chtěl kvůli tomuto titulu investovat 9500,- aby si hru zahrál (Ps3 slim, volant prp Ps3 a hru samotnou) A nehledě na to že se opravdu recenze globánlě podobají jsem rád že jsem "NEPŘEDOBĚDNÁVAL" Kdbych nepotřeboval hardware nejspíš bych do toho šel protože žádná hra není dokonalá. Co mi ale osobně vadí je ta hromada pre-release řečí ze kterých se splnilo... Domyslete si sami. !!!Nejsem zaujatej Pcčkář ani zaujatej Xboxák ani zaujatej Ps3kař!!! Jen člověk kterej čekal a těšil se nechutně dlouhou dobu na nesplněné sliby.
    Tak mi začněte nadávat a psát co jsem za kreténa :) Recenzentovi nezávidím :)
    • Připravil ses o naprosto vynikající hru, jen protože jsi věřil PR kecůk, které mojí, s prominutím, všichni. To je to jediné, co k tomu můžu říct.
      • Ty mu věříš, že chtěl GT? Já ani náhodou. Přišel jen prudit.
        • Ja mu verim lebo aj ja som si chcel kvoli tomuto kupit PS3...lenbo idu vianoce a chcel som nieco nove.Plus mohol som prekvapit rodinu PS3-kou.
          Ale ako tak pozeram...nestane sa bohuzial...
          Mne 16 aut na trati nenapravy bohuzial zazitok alebo atmosferu v hre ktora je "nedodelana" !
    • Presne tak, nekteri by mohli psat recenze na GT5 uz od prvniho zarucene "ingame" traileru, ktery ukazoval, jak to nebude vypadat. A nestacila by pouzivana stupnice...Recenzenty upalit, ponizit a nahradit osvedcenymi kadry :)
      • Tak co nám doporučíš za auta? Arkády ale už nehraji a upozorňuji, že mám doma i PC. Kdyby náhodou zase někdo vytasil rFactor nebo tak.
        • Ked arkady uz "nehrajes" tak by si nemal hrat ani GT5 !?
          Kup si iRacing a uzi si simulator.
          Jasne a ked uz tak kup si komplet simulacne zariadenie (zavodnu sedacku s force feedbackem,volant,pedale ala G27).
          A tak podobne...Akoze co to tu meles?
          Arkady ? Vsak aj GT5 je len arkada s "nadechem realismu" a NIC VIC...
          • Děkuji za doporučení a za to, že jsi mě vyvedl z tunelu do světla.
            G27 mám doma, sedačka přibude příští rok. Škoda, tak si tu arkádu totiž neužiju naplno.
            1. Forza3 a iRacing
            2. NFS Hot Pursuit
            ..............................
            100. GT5
            Nedal jsem ho moc vysoko?
            • Tak OK, asi jsem hrál jinou Forzu3.
              No vidiš, nedávno mě zase jeden přesvědčoval, že zrovna to LFS je "naj". Že se tomu nic nevyrovná. Měl svou pravdu a nikdo mu to nevymluvil. Tak to ukončíme OK. Tobě se víc pozdává Forza3 mě GT5.
              Jdu se učit číst, abych rozuměl sousedům. :)
            • To ze forza je vymakanejsia neznamena ze je to simulator.
              Sa zobud.Ja som pisal ze Forza 3 je realistickejsia ako GT5 v jazdnom modeli.
              Za cim si stojim.Ale obidva tituly su pre masy , cize sa jedna o arkadu.
              LFS som nespominal naschval cakal som ze to sem napises, tak som ti nechal priestor.
              Ono tych "REAL" simulatorov je omnoho viac.Ja som spomenul len zopar co su asi tie najlepsie.
              A ked uz tak ani LFS nepatri medzi tie "naj" , je medzi mozno najrozsirenejsimi ale je to otazka vkusu.Na SimRacingu hodnotia LFS celkom zaujimavo a pri sumalatoroch sa obecne berie do uvahy aj rozsiritelnost,TrackIR, a podobne vymozenosti...

              To co hapruje je v tvojej hlave "kamarade" . Nevies po mne ani precitat post a nechapes co som napisal.Tak fakt teraz neviem kto je kreten...Urcite este mas dost casu dospiet.Ja som uz stary cap na taketo "detske" veci a recicky.
            • Ještě jsi zapomněl lfs.
              Ale to vědí jen lidi co si simulátory vyhledávají, že?
              A to, že tady vzpomínám Hot Pursuit je jen reakce. Protože když mi někdo napíše, že "Vsak aj GT5 je len arkada s "nadechem realismu" a zároveň ""Turn10 dokazali za menej casu spravit ovela vymakanejsi titul." a na to "Forza 3 je tiez viacmenej arkada" tak to trochu harpuje. Co ty jsi za kreténa?
            • Este si zabudol netkar pro napriklad.
              Ale to vedia len ludia co si fakt simulatory vyhladavaju ze ?
              GT 5 je arkada a o tom sa s tebou nebudem vadit.Forza 3 je tiez viacmenej arkada ale ma jeden realnejsi mod ktory dava hre "realismus".
              Urcite Forza 3 nemoze konkurovat i RAcing alebo rFactor.Ale k simulacii je blizsie Forza 3 a az potom mozno GT5.A hot Pursuit neviem naco sem vobec tahas...co si mi ty za kretena ?Kto to tu vobec spominal ?Ako sorry ale fakt my pripadas ako taky soplak...
              Vobec tu nie je rec o tomto.GT 5 vyvoj 6 rokov , forza 3 = 2 roky !?Ocakaval som od hry vo vyvoji 6 rokov aby ponukala nieco navyse okrem grafiky...co sa v konecnom dosledku nestalo.Tak sem netahaj prosim ta HotPursuit a podobne chujoviny!Este kebyze napises SHIFT s realism modom tak poviem ze okej....To ze som nespokojny s tym co mi strkaju do ksychtu za 60Euro mam pravo vyjadrit.To ze sa ti to paci neberem ale ked sa bavime tka sa bavme realne a nie ako v skolke..typu : je to najuzasnejsia hra aku som kedy videl a pod..
        • rFactor vytuneny mody a Forzu 3 - Metascore 92 - tzn spickovy produkt s lepsi AI a nastavitelnou obtiznosti, kvalitnim onlinem, tuningem, moznosti si vytvorit vlastni osobni auto a nastrikat si ho podle libosti a fantazie(a prodat ho v online aukci), kvalitnimi online a komunitnimi funkcemi, v soucasne dobe 500 aut k dispozici a vsechna na stejne urovni zpracovani. Coz mi prijde jako samozrejmost, ale japoncum zrejme ne. Nebo GT4 na Ps2.
          • Jasne, nejdulezitejsi je ze spousty funkci ktere ma konkurence lepsi vybrat tu dejme tomu nejmene dulezitou a kontrovat necim uplne mimo :) Skutecne uroven nevidana.
            • Psal jsi o Metascore? Psal. Psal si o barvení vozů? Psal.
              A proč jsem psal 16 aut. To proto, že se to týká taky online. A psal jsi o něm? Psal. Tak nechápu co je špatné na tom, že Metascore mě nikdy nezajímalo a další věci.
          • Tebe u her, myslím celkově, fakt zajímá Metascore?
            No vidíš a mě zase příjde jako samozřejmost 16 aut na trati. To barvení klidně oželím.
  • Chápu zastánce této hry.Ale co nechápu srovnávání s Forzou???.Já osobně se těším na test drive unlimited 2.Serie GT pro mne skončila čtvrtým dílem.....
    • TDU 2 je čistokrevná arkáda, nemá se simulací společnýho víc než závody na mobilu v javě. Forza a GT jsou sokové, to TDU2 stojí úplně jinde.
      • pochybuji že GT5 je simulátor ježdění????
        • A co to tedy je?
          • převažně hra o ježdění autem.Kde když se nabouráte nic se vám nestane....No já radši budu hrát arkádu s pěknejma autama *3*
            • To udělej když tomuhle nerozumíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit