Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to digitální distribuce a klient není podstatný

    podstatné je to, že steam a gog krom společných indie her mají rozdílné zaměření - zatímco gog staví (prozatím) především na starých hrách optimalizovaných pro nové OS, steam nabízí široké portfolio těch nejnovějších her, co vychází, zatímco těch klasic starších deseti let tam moc není, obě služby se ideálně doplňují

    jenže origin je jak páté kolo u vozu, nepotřebná a drahá služba, jejichž funkci by lehce převzal steam, ustanovená jen kvůli vidině peněz při pohledu na steam
  • Já si ještě pamatuju, jak jsem na steam nadával, pak přišel origin:) Momentálně si steam nemůžu vynachválit (i když už je to vlastně takový facebook), ale Origin ne-e
  • Origin je sice pekny, ale zatrolene pomaly, zasekany, a stabilita je (bohuzel) zatim ne vzdy 100%. Sam jsem ho proklinal kvuli hrani Bf3. A nebyt Bf3, tak origin na PC nepujde.

    EA jsou vubec zvlastni. Cenotvorba EA storu ma bliz k Blizzardu jak k steamu. Mnozstvi titulu neresim (otazka casu).
    Cim me EA ale vyslovene vytocili, ze nenechali dokoncit prodej zaverecnych dilu serii (ME, DS). Mam ME1/2 na steamu (stejne DS), ale na origin si jej z principu nekoupim. S klukama uz nehravame aktivne uz ani BF3, takze pa pa origine, necht zije warez. Byl jsem rozhodnuty koupit hry po prvnich recenzich, a testu. Ale takto ne! Z tech 3k co mohli videt neuvidi ani korunu, a to jen kvuli "exkluzivite" pro origin.
  • No ja bych hlavne vubec nesrovnaval GOG se Steamem a Originem. To je uplne jina kategorie.
    K tomu, abys nakupoval a hral hry z GOG nepotrebujes instalovat zadneho klienta.
  • Napište na podporu znovu a uveďte číslo svého minulého dotazu. Rádi Vám poradíme, jak problém se hrou vyřešit. V současné chvíli tady žádný aktivní dotaz ohledně Dead Space z České republiky nemáme.
  • Mě Steam neotravuje ani nešpehuje tak ti nevim kde jsi našel své lži, že by v EA brožurce ?
  • Heya. Proti EA nic nemam. Ale se*e me Origin. Takze smula *5*
  • Veskoslav
    Já jsem třeba Premium Edici Bf3 koupil za 750 Kč (krabička s DVD kompletně česky) a oni za to chcou 50 euro....
  • filias
    I na Originu jsou slevy. BF3 jsem koupil za 15. 70E je za Deluxe (i těch 60 je víc než jsem ochoten za hru dát). Nehledě na to, že retail prodává deluxe edici za 45 *7*
  • filias
    Taky nechápu. Digitál za 50E. Retail za 899Kc. Přičemž jediné co z toho potřebuji je číslo, které naťukám do Steamu.
  • na steamu mám něco málo přes třicet her, na GOGu něco přes dvacet, ale origin nemám vůbec, přijde mi, že tam krom The Sims nic moc nemají a těch pár her co nejsou na steamu ani gogu si radši upirátím, třetí službu nechcu
  • Je jasné, že mají největší tržby za hry v digitální podobě. Jsou nejlevnější. Samozřejmě je nesmíte kupovat na Originu.
  • To nie je paradoc ale sila Gamestop ;-) Kazdopadne ked EA tak pekne rozprava o paleni lodi, tak by uz konecne mali sa rozhybat a prist s lauch cenou digitalu nizsou ako retail. Az potom im tu orientaciu na digital uverim.
  • Každá velká digi distribuce je nechutně předražená... *3*
  • Tekrat jsem se taky chytal za hlavu nechtel jsem instalovat novou verzi CS (tusim ze 1.6) protoze jela jen pod steamem a dneska je to jedna z mych nejoblibenejsejsich veci. Nabidka Originu neni az moc pestra ale Valve taky zacinalo skromne a cpalo to lidem se svejma must-have titulama. Nerikam ze Origin je nejakej zazrak a hodne me stve ze diky nemu skoncila distribude EA her pod Steamem ale nenadelam nic a chapu ze EA si chce taky utrhnout svoje veliky sousto z online distribuce coz je pochopitelny.
  • Hm to není dobrá zpráva. Já si tak nějak říkal, že ty předražený hry na Originu nemůže nikdo kupovat a že s je to snad donutí pochopit proč je steam někde jinde... Proč krabicoivka toho samého stojí o dost míň než digitální download nepochopim.

    Osobně EA taky dost nemusim, tu jejich nenažranost a prasení sérií. Občas se ještě něco povede ale moc toho není. NFS stojí zaprd tedy díky aspoň za SHIFT, Battlefield i když má své mouchy hraju stále celkem často. Neodpustim jim ale absenci NHL a to že opět bude "problém" s přesunem FIFy na PC kvůli novejm konzolím.

    I tak ale když se podívám zpět, tak si pamatuju jak jsem nadával na HL2 když přišel se steamem. Tohle v PC nechci!!! No a dneska mám na steamu hafo her. Nijak mi nevadí, prakticky mě donutil přestat warezit a navíc mám účty jak v originu, tak uplay a GFWL... *1*
  • Ani jeden z vás 3 to nenapsal správně. Je to Origin
  • Mne funguje vsetko, ale ajtak by som mal rad len Steam :) Na Origine mam viac hier, ale drtiva vacsina su zalozne kopie z krabic. Ma totiz velmo sikovnu funkciu, ze si po zadani klucu mozem urcit aku jazykovu mutaciu chcem. Tak som si z ceskych Dragon Age a ME2 spravil ENG verzie :)
  • Já už nějaký rok od EA zásadně nic nekupuji. Na ty jejich blbiny stačí warez, ale ono stejně není o co stát. Zlatá Sierra a i Ubisoft ve svých začátcích byli dobří.
  • Veskoslav
    70 Euro za Bf4 je lepší:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit