Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, s tim stažením, příslušných partií jsi to vystihl :o) Přiznám se, jedničku jsem neměl nervy dohrát *13* . Měl jsem hrůzný sny a tik v oku. No, a to myslím bez legrace. Jen jsem uslyšel ten úvodní zvuk a už ve mě byla malá dušička. *3*
  • Uznávám, máš velký kus pravdy. Aliens jsou aliens. Někdy nevím, který díl mám radši. Jestli jedničku nebo dvojku. Oba filmy mají skvělou atmosféru. No, ale kdyby ve finálním singleplayeru byly i méně akčnější pasáže s trochou Vetřelčí záludnosti, bylo by to supr. Přesto, že z toho co jsem viděl nejsem úplně odvázanej, přesto si myslím, že to nebude špatné, to bych vývojářům křivdil.
  • :)
  • BiA Hells Highway
  • Mechwarrior_bw
    problém je že niečo také je ťažké kombinovať, nemôžeš zliat do jedného celku Aliena z roku 1979 a Aliens... buď urobíš survival horor s malým počtom inteligentných a zákerných alienov alebo riadnu akčnú jazdu pri ktorej sa bude hlaveň rozpalovať od biela.

    Myslim, že už som tu kedysi písal ale ja by som rád hru typu Penumbra skombinoval s Alienom, kde by bol na nejakom mieste trebárs len 1-2 alieni a ty by si musel v danej lokácii plniť isté úlohy a vyhýbať sa im (trebárs úplne bez zbrane), zatvárať za sebou šachty, dvere by si mohol privariť atď ...ten pocit keď hráč opatrne pohyboval chodbami a musel dávať pozor na každý tien, každý zvuk ... myslím, ža atmosféru by to malo neskutočnú. Chcem len povedať, že pokial sa autori pustili do remake Aliens tak k tomu jednoducho patrí divoká akčná jazda kde na podobné finesi nie je miesto.
  • Animace jsou pořád jak za krále "Klacka". *13*
  • Víte co mě zaráží? Multiplayer nechme stranou. Zaráží mně debilní prezentace Vetřelce jako bytosti. Všechny hry série dělají z Vetřelců vosy. Hejno "dotěrného přerostlého hmyzu", který vám o překot leze před hlaveň a okamžitě skáče po krku. Chybí mi různorodost v chování. Ano, Alieni jsou agresivní útoční paraziti, ale chybí jim inteligence z prvního filmu. Chci vidět, jak se něco mihne v šachtě a jak to vyčkává na vhodnou chvíli. Chci aby mě to opatrně obcházelo, uhýbalo, a útočilo ze zálohy. Aby stádo mělo sebevědomí bandy skinů, kteří utíkají, když jsou v oslabení. Alien bojuje až do konce, ale není to tupé zvíře. Je to zákeřná bytost a takovou chci mít ve hře. Hci mít v gatích na každém rohu a v každé temné uličce. Chci aby se za mnou "ty věci plížily", a když se otočím, zalezli některé do první díry. Chci cítit nejistotu, strach, úzkost, smrt. O tom je Vetřelec.
  • To je prequel k vetřelci ty nýmande
  • Takže alien ve fatality je jako nesmrtelnej? to je opruz celkem... kvůly animacím to bude asi pěkně divné. Už v GoW stačilo někoho přeříznout a tím přežít...
  • Preeesne *1*
  • "základ je věřit" :) ale vidím to stejně, dnes už vycházejí jen srágory. až na pár vyjímek...
  • ovsem to nebylo nic jak jsme zvykly ze 3ky, kde na facehugera jste meli jen 1/3 ubrani zivota. Kulovy. Facehugger na xichte = okamzita smrt ikdyz jste meli 100% zdravia a armoru.
  • jinak pokud chcete videt Pretoriana, a Kralovnu, tak si dejte na gametrailers.com , to video interveiw. Pretorian (podstatne vetsi nez byl ve 3ce) je videt v case 7:10 a kralovna v case 7:26.
  • ted jsi mi to ozivil z jednicky. presne tak to bylo, clovek houno videl ,jen slysel ten odporny souvisly zvuk faacehuggera nekde po zemi..... pak na vterina ticho, clovek vydechl a ......... malem se posral, pac ho mel na ksichte.
  • bohuzel. toto jiz nikdy nebude, dnes se delaji hry pro stupidni 5 lete fakany. Dovedes si predstavit jaka by byla prodejnost, kdyby meli hrat AVP1 na director cut CELE BEZ SAVU ? to je jen pro nas fajnsmekry. takova hra se obavam uz nevznikne nikdy.
  • Komiks je sice fajn, ale u vetřelce bych si ho klidně odpustil. Surovou potemnělou grafiku a především kovový materiály s kovovým leskem, ne matnou omalovánkou, tak nějak bych si to představoval. Podle mě je to jako strouhat syrečky na borůvkový knedlíky. Odděleně je to fajn, ale jak to smícháš dohromady... *9*
  • Hanzales
    teď mně napadlo, že u nastavení obtížnosti by mohlo být i nastavení rychlosti vetřelců :) a na HC by třeba i meele attack fungoval jen 1/20. A facehugger jako byl v jedničce. Nepříjemný zvuk, doprovázející ještě nepříjemnějším tichem a pak finito kaput s mohutným "lek"
    Tohle všechno by mi stačilo.
  • Mechwarrior_bw
    nj kde sú tie časy keď človek na jedného aliena minul skoro celý zásobník nie preto, že by bol tak odolný ale preto, že ho nevedel trafiť *1* Neviem čím to je ale vždy ked zapnem jednotku tak sa mi stiahne p*del a hned je zo mňa prkený dedek s parkinsonom :-)

    chcel by som niečo podobné i dnes, nechcem filmečky, hru neustále prerušovanú ingame animáciami, ani predscriptované lakačky, pretláčanie s alienmi, autoheal alebo ukazovatele cesty ... chcem iba rýdzu akciu bez kecov dop* http://goo.gl/ca6mp
  • Vypadá to celkem nudně...
  • Masa-san
    Jestli je to pravda tak se za ty roky moc daleko nedostali hehe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit