Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takové články jsou krokem k legalizaci pedofilie. Je to pomalé otevírání "Overtonova okna". Nejprve hezky ze široka, že jsou to neškodní romantici. Pak že je to standar, pak se jim přidají práva uspokojit jejich potřeby, Jako to bylo s homosexuály. Potom půjde o zoofili, a neskončí u nekrofilie?
    Já jsem proti.Jsou to nemoci. Nepřirozené. Nedělejme z toho"normu".
    • Rád bych připomněl, že pedofilie je plně legální. V tomto státě, ani jinde na planetě, nejsou lidé kriminalizováni za to, jakou mají preferenci věku, pohlaví, rasy atd. Kriminalizované jsou činy, kterými ten který člověk překročí zákonnou hranici. Na základě tohoto článku mě nikdo nezatkne. Kriminální je čin zneužití, který ale vůbec nemusí spáchat pedofil.

      Pedofilie není ani nemocí. Diagnostické manuály psychiatrů o ní mluví jako o poruše jen v případě, způsobuje-li nositeli závažný distres a osobní problémy.
      • To je sakra zrůdný názor. Občané vzpamatujte se a BDĚTE. Systém mám penízky tak si mohu dovolit "jakoukoliv preferenci" vede do pekel.
  • " Vnitřní tým ČEPEKu oslovili organizátoři akce Alt-Pride, která se konala na Klinice jako alternativa k Prague Pride. "
    .
    Pane jo, na té Klinice to musí vypadat.
    To bude časem průvodů Prahou. Příští článek by mohl být ještě o zoofilech. Taky za to nemohou a narodili se tak. *1*
  • Má jenom já pocit, že se zase snaží někdo zpracovávat veřejnost, aby jsme měli s pochopení s další sexuální "odchylkou". Budou Prahou pochodovat i průvody oslavující pedofílii??
    *11*
    • To vážně nemáme v plánu. Jenom se snažíme bořit mýty a polopravdy. Osobně nevím, co je na té které preferenci hodného oslavování...
  • Je to matoucí. Lidé, kteří mají dobrý vztah k dětem a na dětech jim bude skutečně záležet, se budou bát, aby nebyli obviněni z pedofilie. Nikdo raději dítě nepohladí, neobejme a společnost bude vychovávat chladně a bez emocí. A to se na dětech podepíše. Ale také se na nich podepíše, když někdo, pod záminkou zájmu, dítě skutečně zneužije.A nemyslím si, že by ve školství bylo tolik pedofilů. Měli by tam být lidé, kterým na dětech záleží a rozumí jim. Ale dnes mám pocit, že většina lidí je tam proto, že nesehnali jinou práci A podle toho to vypadá.
  • to já své děti miluju. Stále se s nima mazlím tulím rozmazluju kupuju jim bonbóny dokonce je koupu nahé. Snad mne nezavřou.....
    • Beze srandy, určitě se najde prokpuš-vyšetřovatel nebo fiškál, který za pár penízek od darebála to zrealizuje.
  • chtěl bych jen napsat jestli jste normální když nějaký deviant bude obtěžovat malý děti tak je to asi normální. Asi je nějaká špatná doba nebo co, tyhle lidi nepatří mezi normální lidi a mněla by nastoupit nějaká prevence něž takový deviant někde něco provede. A tomu kdo tohle omlouvá bych doporučuji aby vyhledal taky lékařskou pomoc. Tenhle článek mne rozpálil do běla a zvedá se my z tohohle silně narušeného jedince žaludek a ještě se tady chlubí. Poslal bych ho do uranových dolů tam by ho ty choutky rychle přešly i s jeho deviantníma kamarádama s Čepek. Ještě si založí stranu *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • K Pulitzerově novinářské ceně Bicanovi schází psát již jenom o zoofilech. Bylo by dobré si přečíst, jak se na to dívají zoofilové. No a co navíc? Proč ne i ostatní "...filové?. Nakonec zjistíme, že všechno je lidské a normální. *15* *5*
    • Mezi "ostatní ...fily" s velkou pravděpodobností patříte i vy. Gynekofil, možná androfil :)
  • No to je teda sr.čka! Každý pedofil v rozhovorech lže, jako když tiskne. Existuje častá úchylka pedofilů se sklony k vraždě dítěte, to vám neřeknou. Kdysi jsem si přečetl ten jejich web a málem jsem se poblil. A tady se to ještě propaguje! Neuvěřitelné. Už se ti kkti těší, jak jim se zaváděním islámu pokvete pšenka a budou moci mrzačit malé děti jak na běžícím páse! Pro ty, co ubližují malým dětem i pro ty, co to propagují, je jen jedna cesta a to na šibenici.
    • Kde berete zdroje ke svým výrokům - konkrétně tomu, že existuje častá úchylka pedofilů se sklony k raždě dítěte? Mám články sexuologů i některé odborné publikace k tématu načtené, ale s názorem, který máte, jsem se ještě nesetkal.
      • Zde je číslo diagózy vašeho onemocnění: Pedofilie
        Popis: Pedofilie
        Kód diagnózy dle MKN-10: F654

        Kapitola: V. Poruchy duševní a poruchy chování
        Skupina: F65 - Poruchy sexuální preference

        Bohužel už byla zmanipulována do tzv. "poruchy" ale stále je to diagnóza.
        • Diagnóza je to jen tehdy, pokuud svému nositeli působí soustavné problémy napriklad se sebepřijetím a podobně.
      • Mám to ze skript, která se používala při studiu psychiatrie a psychologie. Znalosti podložené výzkumy, které ovšem vy a vám podobní poslali k ledu, jelikož euobjednávka a norské fondy k tomu, zkrátka prachy a za ty uděláte cokoliv, co. Sexuologie je jen legrace pro věřící, nikoliv vědní obor. Pokud jste se nesetkal s "názorem", tak buď lžete nebo jste celý život strávil zavřený bůhvíkde. Víte, tento "názor", jak vy tomu říkáte, byl normou ještě v devadesátých létech a to v odborných kruzích k tomu. Co si myslíte? Že když EU zavelí, tak všichni ztratí paměť? Je vidět, že to nemáte v hlavě v pořádku. Ostatně v Rusku a jinde je nejen pedofilie, ale i homosexualita stále psychiatrická diagnóza.
        • Ano, dle MKN i DSM je pedofilie poruchou, ovšem pouze pokud způsobuje nositeli distres. O tom ostatně píšu v článku. O úchylce spojené s vraždami jste mi neřekl vůbec nic.
  • pane peer a co budete říkat když se nedej bože vaše vnouče ocitne na špatném místě taky to budete nějak omlouvat nebo budete zastávat antikxenofobní názor nebo začnete bojovat o eliminaci takových jedinců ze společnosti. To je taky můj názor, mnoho lidí si myslí každý má právo na svoje. Ať je pedofil nebo jinak nemocní člověk, ale jejich oběti nemají práva? Jednou ten člověk má určitou nemoc tak by mněl vyhledat pomoc a ne až bude pozdě, protože tato úchylka může gradovat *8* *8* *8* *8*
    • Kdyby byl pedofilem Váš syn nebo Vaše dcera, budete také volat po eliminaci, nebo je přijmete a pmůžete jim, aby to zvládli co nejlépe?

      Oběti trestných činů mají práva, která nikdo v článku nenapadá. Ani by mě to nenapadlo.

      S pozdravem
      účastník rozhovoru
      • Nepleť se do rodinných věcí, pedofile. To je věc rodičů, nikoliv tvoje. Ty jsi škodná a na takové diskuse nemáš žádné právo.
        • Když dojdou argumenty tak.... to dopadá tak jako s Vami a trolly tady. Mimochodem přezdívka troll je výstižná... To vás jistě nenapadlo jen náhodou.
          • Troll (internet) – provokatér v internetové diskusi to jen pro úplnost. No a protože s provokatéry, zvlášť s těmi ,,zlými " nemá smysl konverzovat, tak se té moznosti vzdám.
      • Asi by měli když se o tady tak bijí. Jen doufám, že kdyby se to stalo, dostali by rozum a začali myslet hlavou.
  • pedofil má děti rád. Já děti nesnáším. Každé ráno fracky místo snídaně preventivně seřežu řemenem. V poledne musí udělat třicet kliků. Když je nezvládnou nedostanou oběd. K večeři mají zbytky od oběda. Vyháním jim lenost z těla. Musí řezat a štípat dřevo, sekat trávu, kopat studnu.....dnes jsem je chtěl poslat betonovat. Ale mají spratci štěstí. Prší, voda by vyplavila cement. Tak půjdou aspoň spravovat prasklé došky na střeše.

    DÍKYBOHU NEJSEM PEDOFIL !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit