Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vítr v plachtách měl otec zakladatel díky tomu že "neznal špinavé peníze" a ty ulité mu dávali podnikatelé na kampaně ODS. To se to "vládlo".Mladej nemá šanci a to pardon starej měl jen křivej charakter.
    • Kromě toho udržoval krásně rozpočet, protože bylo co rozprodávat ze státního. (opr. rozkrádat)
    • vytvořit elitu z bejvalech komunistů a veksláků to prostě nejde že pane Klaus st. i ml.Na základě tohohle bordelu máme na hradě monarchu z chlíva a dere se tam nejbohatší emigrat pastevec z hor bureš,kam si to národe dotáh za 28 let.
  • Lidovecký Jurečka se odhalil,je stejně falešný jako Kalousek.Důvěra v Lidovce rapidně
    klesá.Rovný rovného si hledá , takže kdo doposud okrádal a kdo doposud souhlasil s okrádáním , tak ten nikdy souhlasit s EET nebude a přikloní se se k oficielním zlodějům státem královsky placených , tedy k ODS a KALOUSKOVĚ TOP 0 9 !!!KDU ČSL je strana podržtašků, tedy strana která bude vděčná každému kdo si ji vezme k vládnutí a koho chleba jí , toho píseň zpívá !!! Mám za to že by šli klidně i s komunisty , jen aby byli zase ve vládě u lizu , hojného lizu !!!
    • Máš pravdu, dnes nikdo nemluví (a asi by to nikdo nezveřejnil), že ČSL vládla celých 40 let v Národní frontě s KSČ!!
      • ... a tenkrát ještě něco pro ty lidi dělala protože ji komunisti drželi pod krkem. Dnes se zařadila ČSL mezi vyžírky a zloděje ODS, TOP09 a ČSSD.
    • Lindo.., podívej se na dotace, jak čerpá Babiš a pak piš takovéto hlouposti.. nic proti kontrole, daně se platit musí, ale proč náklady na kontrolu nesou podnikající skupiny... jen ten nejjednodušší system pro OSVČ stojí... chytrý telefon, tiskárna za 3700, kč, měsíční paušál na internet 400 kč. takže shrnuto, první rok to stojí 7000kč pořízení+ 4800 internet, + štočky do tiskárny, které prý vyrábí Babišovi papírny.. nemám ověřené...další rok 5000... argument, že si to mohou dát do nákladů je velmi legrační.. protože si ty peníze musí vydělat...Jurečka je nerozumný a nepevný muž, protože lidovci hlasovali pro EET a tewď už třetí a čtvrtou serii EET chce zrušit.. to bude tedy srovnané podnikatelské prostředí....
      • Ti "podnikatelé" , kteří celá leta neplatili řádně daně si už dávno na EET mnohokrát vydělali, tak by bylo lepší držet hubu a být rád, že za to nejsou v teplácích a nesplácí to dodatečně, aby byly např vyšší platy a důchody.
      • Nemáš pravdu. Pořádek se musí udělat, i když to po tolika letech nefungování bolí. Klaus toto nedotáhl do konce. Zřídil sice dobrý finanční systém, ale živnostníkům nechal šedou nedaněnou ekonomiku, zejméma v maloprodeji a službách. Doufám, že bude mít Babiš šanci a čas pokračovat v čistkách na ministerstvech a státní kase. Měl by tam zamést před všemi prahy.
        • pořádek dělá zločinec co krade miliardy hahaha *1*
      • To je ale demagogická blbost. Chytrý mobilní telefon má skoro každý. Software pro EET se dá do něho stáhnout zdarma a pak jen platit 60 Kč měsíčně za aktualizace. Nejlevnější tiskárna je za 2 500,- Kč a umí tisknout 500 účtenek denně. Internetové připojení dostatečně rychlé je za 250,- za měsíc. A toto zařízení postačí pro maloobchod s 300 ks různého sortimentu. Náplně do tiskárny a štočky jsou pakatel. Vím o čem mluvím, mám to tak zařízené. Tak tu neblábol nesmysly ty pravicová blbko.
        Nevolitelné strany jsou ODS, TOP09, KDU-ČSL, ČSSD a jejich odnože (např. Starostové, Zelení, Soukromníci a pod.). Je nutné volit pouze ANO a KSČM.
  • ODS byla naděje na změnu,Klaus si ji přivlastnil,zklamal a podvedl národ,a výsledek je,že ODS je prašivá mršina založená a pohřbená komunisty všeho druhu......tato partaj nemá šance už něco ovlivňovat *1* *12*
    • A kdo nastrčil V.K.st. ve vhodnou dobu do OF, kdo jej tam toleroval a potom dokonce "vyzdvihl" mnohem výše ? Viz založení 1. pravicové politické strany - ODS (prý nekomunistické ?! ), ministerská funkce, předseda vlády a Parlamentu, prezident.
      Kontrolní otázka: myslíte, že se dá pro získání moci v politice jen tak vařit pouze z vody ?
  • Ti potáhnou:Možná i do parlamentu se nedostanou.Mělo by to potkat kalouskovce,lidovce,
    fialovce i sobotkovce. To by by byla krása na naší politické scéně.Byl by konec podrazů,
    zlodějen a podvodů.Sobotku by potom mohl zaměstnat Bakala,co by dlužník za přihráté OKD.
    Mohl by mu dělat domovníka v těch darovaných barácích horníků.*16* *16* *16*
  • ODS v počátku liberalizace byla motorem všeho podstatného,ale také to vše podstatné i pokazila.Dělat liberální politiku do jasného úpadku společnosti mravní,či ekonomické,tuto stranu zdecimovalo.Hodně másla na hlavě si odnesl p.V.Klaus senior,který sice pozvedl nejsilnější třídu boháčů-ale často za pět prstů-,tím jenom poničil struktúru hospodářství ČR.A v.KLaus junior chce pozvednout prapor pravice a opět s líbivými hesly,např.odbouráním EET,které se stává solí v očích pravice.Jestli se mu to podaří,je ve hvězdách.Ale měl by si uvědomit,že ten balvan EET bude stále před pravicí a nepůjde odstranit.Jediná možnost tkví v jeho uznání.Ale na to se tato divná pravice zřejmě nikdy neshodne-pro její škodu.
  • Tvořit si vlastní identitu vymezením je mimo.. a s Klausem mladším je pro mne tato strana úplně nevolitelná... *7*
  • Strana se nyní hledá, i tak je ovšem v pohybu. Svědčí o tom také fakt, že jednička pražské kandidátky z roku 2013 Miroslava Němcová a uchazečka o post premiérky po Petru Nečasovi se letos nestala krajskou lídryní ani na Vysočině.
    Není sice krajskou lídryní, zato ve sněmovně bude sedět spolu s Markem Bendou a dalšími dlouholetými "nepostradatelnými" a "tvrdit muziku" v kapele ODS pod taktovkou kapelníka bez charizmatu a jeho potencionálního nohsleda Klause. Pokud naděje na úspěch nebude změněna na almužnu z nostalgie.
    • pokud bude ve vedení ODS zlodějka a podvodnice Němcová,tak se tato strana neočistí a volba Fialy předsedou této strany nebyl také dobrý tah.
    • Věřím, že se ODS přes těch 5 % nedostane *12*
  • Jediné, co je na mladém vašíkovi sympatické je, že strašně miluje své rodiče. Jinak by se mohl ve volném čase trochu vzdělávat, aby rozeznal rozdíl mezi nacismem, fašismem, rasismem, komunismem a prostou lidskou hloupostí a nemíchal to všechno dohromady a neříkal tomu konzervativní politika. Pokud ho ODS angažuje, stane se z ní obskurní, nečitelná, populistická stranička zbohatlíků typu Milošovců nebo Omakůry. *1* *1* *1*
  • Jakej pán, takový kmán! *16* *16* *16*
  • Já jen doufám že národ potažmo už pochopí, kolik "Václavů" již dalo v posledních pár letech této bývalé samostatné republice pěkně na frak. A národe div se, všichni pod záštitou ODS. Jméno jsem dal do uvozovek, protože o něj tolik nejde. Jde hlavně o skutky, které jsou s touto stranou spojeny. A ještě na zamyšlení je otázka, do jaké míry lze hovořit o skutcích nebo zda už o zvěrstvech, které na našem národu spáchali. Komunisté, pokud dějiny začleníme do kontextu doby ve které se odehrávaly, byli lidumilové se svatozáří!!!!
    • Máte zcela pravdu, tolik vražd nevinných lidí jsme tady za komunistů opravdu ale opravdu neměli. *14*
    • Aha - a v kterém "kontextu" konkrétně ? Pravděpodobně nemáte žádnou zkušenost s životem v onom "socialistickém ráji", který tu v našich zemích panoval v letech 1948-89 ! Jinak byste nemohl(a) tzv. vypotit takovou hovadinu. Je třeba si nejprve trochu pečlivěji dostudovat látku, zvanou obecně dějepis a pročíst si svědectví pamětníků (je jich už k dispozici dost !) - až potom rádoby "zasvěceně" plácat takové nehoráznosti.
      Socialistický (komunistický) experiment byl z toho nejhoršího nejhorší, co obyvatelstvo Evropy vůbec kdy zažilo. Kromě středověkého moru (černá smrt), třicetileté války a dvou válek světových. A bohužel se tenhle pokus o "třídní boj" a tzv. sociální spravedlnost, který vždy začal velkou krádeží majetku a ponížením (popř. masovým vražděním, které dále pokračovalo) tzv. nepřátelských tříd, i nás přímo týkal, což je dodnes na národech v ČR zcela zjevné.
      S nacismem si může tento režim bez problémů podat ruce, jediný "vědecký" rozdíl byl v tom, že komunisté "budovali" na lidském neštěstí socialismus internacionální a nacisté socialismus nacionální. Počty obětí, zločiny, krádeže atd. těchto zločinných režimů, původem v bolševickém Rusku/SSSR a Velkoněmecké říši (a jejich napodobitelů) si vůbec nedovolím sumarizovat, osobně si ale myslím, že komunisté byli větší "úderníci".
      • Vážený pane Karl, kdo vás naučil papouškovat takové nesmysly? Asi si pletete mnoho informací, marxismus, neomarxismus, nacismus, kapitalismus..... A kde jsme my? Jaké zřízení je v rozvojové zemi, jako jsme my? Máte pravdu, že staří komunisté, ti kteří nebyli prospěcháři, byli nedůslední v tom, že v rámci "socializace" společnosti byli přijímáni mnozí prospěcháři, morálně deformovaní vlezdoprdelkové, kteří se dali dohromady s kriminálními živly a osobami se sociálně patologickým vnímáním společnosti, tedy tzv. disidentem. A právě ti se stali hnacím motorem kapitalizace společnosti po roce 1989. Z jedné strany krásné kecy Vaška Havla, z druhé strany vědomé rozkrádání společného majetku dalším Vaškem, pro změnu Klausem, a k tomu jeho už v té době nereálné hlášky jak se budeme blížit k vysněnému a opěvovanému "západu" v řádu let. A hle, místo vyspělého kapitalismu jsme mezi rozvojovými státy..... Montovnou cizích firem a dojnou krávou bankovního sektoru. Co se udělalo ve prospěch obyčejných občanů, kterých je naprostá většina? Více než milion lidí pod hranicí chudoby, potravinový odpad na naších pultech, bezdomovci, kvetoucí a rozrůstající se menšina které se jediné kapitalismus nedotkl, naopak umožnil jim blahobyt. Na úkor ostatních. a v tomto výčtu "kladů" vývoje po roce 1989 by se dalo ještě dlouho pokračovat.
        Proti tomu vývoj země po roce 1945? Země poškozené válkou? Morálně zdecimované nacismem, útlakem, konanými zvěrstvy. Pokud jsem hovořil o vnímání událostí v kontextu doby, je řeč přesně o tom. Hodnota lidského života v době války a těsně po ní je vnímána jinak, než v době dlouhodobého míru. Ostatně tak to chápou i naši spojenci v NATO, když v oblastech svých zájmů kde vyvolávají válečné konflikty vraždí bez soudů a bez zábran. Počítal jste oběti, které má NATO na svědomí? A jelikož jsme členy NATO, máme je na svědomí i my. A rozvoj společnosti, ekonomiky, průmyslu, mezi druhou světovou válkou a rokem 1989? O tom se vědomě nemluví, čísla je problém dohledat. Z toho, co se pracovitostí českého národa vybudovalo, nezbylo skoro nic. A navíc astronomický dluh...
        Srovnávejme jen srovnatelné a mějme svoji hlavu. Ne blbosti, které někdo hustí do hlavy....
        • Obávám se, že se poněkud míjíme na dané téma. Možná jste nečetl zrovna pozorně a nebo nesprávně pochopil obsah mého textu. To opravdu netuším a není to můj problém.
          Já nejsem zvyklý nic a od nikoho papouškovat - a dělal jsem to i za socialismu, s jistými problémy, o kterých vy zřejmě nemáte tzv. ani tucha. Co jste dělal v té době vy konkrétně ? Vámi uvedený příspěvek by svědčil o nějkém kecálkovi - plná huba řečí a rukám klid. Takový ten upocený soudruh funkcionář z KSČ nebo minimálně jejich "doprdelista".
          Nevím, kde u mě konkrétně čtete něco o neomarxismu - to myslíte ten tzv. kulturní marxismus (euromarxismus) ? Asi nevíte, o čem vlastně blábolíte, to jde o moderní záležitost - a já velmi obecně/stručně pojmenoval zejména věci mezi r. 1948-89 v českých zemích, to byl ale bolševický marx-leninismus, nepleťte si pojmy. Tak jen moc nepoučujte a nenálepkujte - to je totiž obvykle známka rysů "bolševika" ...
          • Když se spojí blbost a arogance vznikne z toho Karl a jim podobní. Nemám dalšího komentáře.....
      • Jsem také pamětník a vím, že komunisté byli pláteníci dle ruského vzoru, ale neuměli finance, ovšem nebyli nenažraní tolik, jako pravice po sametové revoluci. Dál psát snad ani nemusím.
        • Takže jako pamětník určitě dobře víte, že oni nebyli nenažraní pro sebe jako jednotlivci, ale tak jaksi kolektivně - po soudružsku, že. Podle lidové moudrosti: v kapitalismu je vykořisťován člověk člověkem - ale v socialismu je tomu právě naopak !
          K té pravici - víte, kolik "vlezlo" po "sametové revoluci" bývalých komunistů např. do ODS ? Mraky, vážený, mraky. Tito soudruzi, původně komunističtí prospěcháři, se najednou stali "zásadovými" pravicově (!?) naladěnými prospěcháři.
          Opravdu už není třeba psát dál ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit