Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.servit.9
    Stačí jméno ODS-ROMAN a mám červeno před očima.Dojení ČEZU jde ODS dodnes.
    Prcek Fiala to nevytrhne, stejné slogany, jako Kalous vychloubačný a útočný!
  • Navenek to vypadá jako kdyby ten člověk VK ml. měl rozum, ale je to jenom pokračování zloči nné politiky starýho fotra. *16*
  • Ha, ha, dobrý!!!
  • Kromě toho udržoval krásně rozpočet, protože bylo co rozprodávat ze státního. (opr. rozkrádat)
  • Ti "podnikatelé" , kteří celá leta neplatili řádně daně si už dávno na EET mnohokrát vydělali, tak by bylo lepší držet hubu a být rád, že za to nejsou v teplácích a nesplácí to dodatečně, aby byly např vyšší platy a důchody.
  • Když se spojí blbost a arogance vznikne z toho Karl a jim podobní. Nemám dalšího komentáře.....
  • To nestačilo, kolik škody a zvěrstev udělal V. Klaus starší. Pustil zloděje a vrahy a dodnes se za tento zločin nikomu neomluvil. Jestli si Fiala myslí, že s Klausem mladším udělá díru do světa, tak to bude černá díra, ve které ODS konečně zmizí z politické scény a myslím, že po ní ani pes neštěkne. Jednou se tato strana zařadí k fašistům a komunistům a naši pravnuci se o ní budou učit, jako o zločinecké organizaci která spolu s TOP 09 rozkradla majetek naší země.
  • Pan VK junior se opravdu upřímnou tváří ODS.
  • Nemá cenu něco dodávat k těmto dvěma tvářím.
    Zase by mne censor "smázl a banoval"! Člověk už neví, jak by ohodnotil civilisovaným způsobem hochštaplery a protekční synky.
    Zajímavé, že tady byly nedávno výroky směrem k Zemanovi vyloženě obscénní a vulgární a NIC se nedělo!
  • Obávám se, že se poněkud míjíme na dané téma. Možná jste nečetl zrovna pozorně a nebo nesprávně pochopil obsah mého textu. To opravdu netuším a není to můj problém.
    Já nejsem zvyklý nic a od nikoho papouškovat - a dělal jsem to i za socialismu, s jistými problémy, o kterých vy zřejmě nemáte tzv. ani tucha. Co jste dělal v té době vy konkrétně ? Vámi uvedený příspěvek by svědčil o nějkém kecálkovi - plná huba řečí a rukám klid. Takový ten upocený soudruh funkcionář z KSČ nebo minimálně jejich "doprdelista".
    Nevím, kde u mě konkrétně čtete něco o neomarxismu - to myslíte ten tzv. kulturní marxismus (euromarxismus) ? Asi nevíte, o čem vlastně blábolíte, to jde o moderní záležitost - a já velmi obecně/stručně pojmenoval zejména věci mezi r. 1948-89 v českých zemích, to byl ale bolševický marx-leninismus, nepleťte si pojmy. Tak jen moc nepoučujte a nenálepkujte - to je totiž obvykle známka rysů "bolševika" ...
  • Jak - smutný úděl ODS ?!

    Jsou plnoletí a svéprávní (i když o tom někdy pochybuji), takže za svá rozhodnutí si můžou sami...
    Bohužel na ně doplácíme všichi...
  • Vážený pane Karl, kdo vás naučil papouškovat takové nesmysly? Asi si pletete mnoho informací, marxismus, neomarxismus, nacismus, kapitalismus..... A kde jsme my? Jaké zřízení je v rozvojové zemi, jako jsme my? Máte pravdu, že staří komunisté, ti kteří nebyli prospěcháři, byli nedůslední v tom, že v rámci "socializace" společnosti byli přijímáni mnozí prospěcháři, morálně deformovaní vlezdoprdelkové, kteří se dali dohromady s kriminálními živly a osobami se sociálně patologickým vnímáním společnosti, tedy tzv. disidentem. A právě ti se stali hnacím motorem kapitalizace společnosti po roce 1989. Z jedné strany krásné kecy Vaška Havla, z druhé strany vědomé rozkrádání společného majetku dalším Vaškem, pro změnu Klausem, a k tomu jeho už v té době nereálné hlášky jak se budeme blížit k vysněnému a opěvovanému "západu" v řádu let. A hle, místo vyspělého kapitalismu jsme mezi rozvojovými státy..... Montovnou cizích firem a dojnou krávou bankovního sektoru. Co se udělalo ve prospěch obyčejných občanů, kterých je naprostá většina? Více než milion lidí pod hranicí chudoby, potravinový odpad na naších pultech, bezdomovci, kvetoucí a rozrůstající se menšina které se jediné kapitalismus nedotkl, naopak umožnil jim blahobyt. Na úkor ostatních. a v tomto výčtu "kladů" vývoje po roce 1989 by se dalo ještě dlouho pokračovat.
    Proti tomu vývoj země po roce 1945? Země poškozené válkou? Morálně zdecimované nacismem, útlakem, konanými zvěrstvy. Pokud jsem hovořil o vnímání událostí v kontextu doby, je řeč přesně o tom. Hodnota lidského života v době války a těsně po ní je vnímána jinak, než v době dlouhodobého míru. Ostatně tak to chápou i naši spojenci v NATO, když v oblastech svých zájmů kde vyvolávají válečné konflikty vraždí bez soudů a bez zábran. Počítal jste oběti, které má NATO na svědomí? A jelikož jsme členy NATO, máme je na svědomí i my. A rozvoj společnosti, ekonomiky, průmyslu, mezi druhou světovou válkou a rokem 1989? O tom se vědomě nemluví, čísla je problém dohledat. Z toho, co se pracovitostí českého národa vybudovalo, nezbylo skoro nic. A navíc astronomický dluh...
    Srovnávejme jen srovnatelné a mějme svoji hlavu. Ne blbosti, které někdo hustí do hlavy....
  • To není smutný úděl ale přirozený vývoj strany plné zlodějů a zkorumpovaných politiků.Fiala je jen žvanil bez vize,to o čem mluví už tady dávno bylo.Do politického hrobu s nimi.TOP09-samozřejmě také,jen trouba by Volil Kalouska a jeho partu,i když je s nimi docela sranda už toho bylo myslím z jejich strany dost,ted je potřeba konečně něco dělat a to se od těchto dvou stran čekat nedá pokud nepovažuje zlodějinu za práci.
  • Já myslím,že jeden Klaus už stačil,ten jeho bordel uklidit,bude trvat ještě několik desítek let.Takových mentálních chudáčků máme už v parlamentu a ve vládě dost a dost.Začínám mít pocit,že se rodiny Klausů nikdy nezbavíme neboť dorůstá i dorost,jeden zloděj myslím stačí.
  • Takže jako pamětník určitě dobře víte, že oni nebyli nenažraní pro sebe jako jednotlivci, ale tak jaksi kolektivně - po soudružsku, že. Podle lidové moudrosti: v kapitalismu je vykořisťován člověk člověkem - ale v socialismu je tomu právě naopak !
    K té pravici - víte, kolik "vlezlo" po "sametové revoluci" bývalých komunistů např. do ODS ? Mraky, vážený, mraky. Tito soudruzi, původně komunističtí prospěcháři, se najednou stali "zásadovými" pravicově (!?) naladěnými prospěcháři.
    Opravdu už není třeba psát dál ...
  • Máte zcela pravdu, tolik vražd nevinných lidí jsme tady za komunistů opravdu ale opravdu neměli. *14*
  • A kdo nás nebude volit je hlupák a vidlák !!!!!!
  • panu V.K st se podařilo zrušit tehdejší ministerstvo zahraničního obchodu a tím vyvolat absolutní hospodářský chaos , bez valut se obchodovat nedá a valuty vlastnil stát.
  • opravdu to neni fotka na pohled pred veceri .
  • Jsem také pamětník a vím, že komunisté byli pláteníci dle ruského vzoru, ale neuměli finance, ovšem nebyli nenažraní tolik, jako pravice po sametové revoluci. Dál psát snad ani nemusím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit