Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro velké zákulisní hráče jako finančník Zdeněk Bakala, majitel konkurenčního mediálního impéria, je Babiš nepřítelem číslo jedna už dávno. Červená kontrolka se naplno rozblikala ale až před několika týdny, kdy vláda schválila převedení OKD zpět do vlastnictví státu. Souboj byl ovšem o to, přes jakou firmu se tak stane - a kdo tím získá přístup ke všem dokumentům z doby privatizace.
    Po dramatických tahanicích ji nakonec dostal do rukou státní podnik, který spadá pod Babišem řízené ministerstvo financí. Podle našich informací policie chystá v souvislosti se skandálním privatizačním tunelem v OKD obvinění několika osob - a je prý pravděpodobné, že mezi nimi bude i Zdeněk Bakala, a možná i premiér Sobotka.
    Odstranění miliardáře Babiše z politiky je jednoznačně v zájmu miliardáře Bakaly, jemuž před lety jako ministr financí Bohuslav Sobotka přiklepl OKD (včetně hornických bytů) za směšnou cenu - a tím ho miliardářem učinil. Toto je zřejmě hlavní důvod, proč je nutné dostat Babiše z ministerstva financí, z vlády a politiky vůbec. Kauza takzvaných korunových dluhopisů je jen neexistující jitrnice. Dokumenty z privatizace OKD jsou však velmi konkrétní a nepochybně silně pepřené čtivo.
    S pozdravem JUDr. Věra Valterová
    • vanhorne
      "S pozdravem JUDr. Věra Valterová"
      Jak ten prvni, tak i ten druhy parvenu mohou jen dekovat svym pravnim inkoustum.☺
    • To není všechno. Babiš se ještě než byl sesazen chystal prověřit i financování a hospodaření neziskového sektoru, které je tak neprůhledné, že v něm mizí miliardy jako spláchnuté do kanálu.
  • Pochybuji, že ředitel pražské policie Miloš Trojánek by něco takového potvrdil, byť to bije přímo do očí. Ono taky by se potom mohl rozloučit s další kariérou v policii.
  • Jako bývalý volič ODS z 90-tých let, je pro mě tato strana nevolitelnou....vyprodukovala historicky nejvíce tunelářů , korupčníků a zlodějů.Stejně tak její sesterská sekta TOP09 v čele s prolhaným Kalouskem.Stačí si poslechnout toho bezbarvého žvanila Fialu a hned je jasné
    koho nevolit.A o permanetně
    nalitém Kalouskovi stačí ho jen vidět.
  • "Policisté krajského ředitelství, v jehož čele stojím, byli a jsou apolitičtí a řídí se výhradně zákony této země," napsal Trojánek." --- To může vykládat leda těm, s kým chodil krávy pást.
    • To za komančů bylo jiné -to byli všichni jedna verbež a žádné diskuze *1* *1* *1*
    • fosilie
      Pan ředitel ale neobjasnil,proč spis hotový v ´únoru vyezl na světlo bóží až nyní!To už si všichni od Tuhého,Chovance,po Sobotku myslí,že v národě je většina nemyslících?!V první řadě by měli vyřídit kauzu Altner a pak se vzít za ruce a jít,jít,jít až do pryč!Po volbách by měli emigrovat nejlépe do Severní Koree!Strach,který mají z obavy o koryta,bych nepřál ani psovi!
  • tak jako nebylo odvolání pana Šlachty na objednávku? Policie lže jak když tiskne. Třeba ani policejní ředitel se po léta nepelešil tady v Ostravě se svoji sekretářkou a pak si ji vzal do Prahy jakože k sobě. To je všechno četnická stanice v Mukačevu .... žádná PČR!
    • Fakt nelžeme, dvakrát jsme dělali kontrolu objednávek a nakonec i já osobně a žádná politická objednávka se nenašla *3* *3* *3* to bysme ji měli určitě zaevidovanou, no fakt...Hele, už někdo kliknul nesouhlas, asi už se objednávka našla *1*
  • Jediný, kdo v aféře Agrofert nebude obviněn, je Jára Cimrman. Policii se podařilo bezpečně prokázat podle DNA, že nebyl v Agrofertu nikdy zaměstnán *1* *1* *1*
    • škoda, Bureš mohl mít v lapáku parťáka *15*
  • "Vyšetřování "Čapího hnízda" není politické" . . .prohlašuje pražská centrála PČR.

    "To je tak hloupé, že se to lidem bude i líbit!" řekl by pan Jan Werich, kdyby se dnešních dnů dožil! A nejen on!
    • Werich koketoval s komančena a když mu některá nedala tak neváhal použít nepěkné prostředky ,prosím necitovat *10*
  • Existuje země, kde by jedinec jako je Čáp Bureš po svém obvinění vstal před východem slunce, vykoupal se, oblékl bílé kimono, vystoupal na posvátnou horu a spáchal harakiri. Jedině tak by zachránil čest svou a své rodiny. Ale u nás? Všici kradnú, sory jako.
    • Jestli si se někdy setkal s Japonci a trochu povídal mimo práci tak ono to tam tak taky neni ,protože by na ty posvátný hory stála fronta *1*
    • Přesně tak , ta komunistická kreatura Bureš bude furt křičet všetci kradnú a on si z Bruselu na malá domů pošle miliardy, hnus jeden.
      • a ty statečný a bájný Mirek s tím nic naprosto nic neuděláš. Fajn pocit, co?
  • Ti co dnes pořádají na Babiše hon, způsobili za roky svého "hospodaření" ať už v PS, či Senátu, či dokonce ve vládě miliardové škody, za které je zatím ještě nikdo nikde nehoní! A protože majetek se neschová jen tak snadno a dá se dohledat rozdíl mezi skutečností a reálnými možnostmi, tak dostali strach, že až ANO vyhraje volby a Babiš by se stal reálně premiérem, tak že by jim bylo pořádně ouzko! A tak dělají možné i nemožné, jen aby ho dostali z politiky a nejlépe za katr...Přitom to byl jediný politik ve vládě, který měl velmi pozitivní výsledky ve vedení ministerstva a to byl také další důvod ke štvanici. Penězovod do stranických pokladniček, otevřený naplno za "nejlepšího ekonoma" Kalouska, najednou vyschl a nastala bída...ČSSD nemohla zaplatit dluh panu Altnerovi a ostatní strany, si notně museli utáhnout opasky! Na druhou stranu, náš stát díky Babišovi velmi ušetřil spoustu miliard, které by jinak nenávratně zmizely...A tak,i když nejsem volič ANO a Babiše, držím mu palce!
    • Jaké hodnoty navrhuje a chce prosazovat Babiš? Že bude "řídit stát jako podnik". A to je projev fašismu. Jen si ho zvolte, ovce, a dopadnete jako Turci s Erdoganem. Ale dostanete koblihu.
      • Nám stačí vědět jak řídli stát jako ekonom Kalousek.A nevzpamatujeme se z toho ještě za 10 let
        • Nevím co s tím má společného Kalousek, ten řídil nanejvýš své ministerstvo. Rozhodně si nevymyslel takový drahý´nesmysl jako je EET, který slouží jedině k likvidaci drobných živnostníků
  • Všeci kradnú

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit