Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To už je opravdu hodně.To co nám předvádějí média a novinářská chátra ,která se drží hesla koho chleba jíš toho píseň zpívej,jsou to štváči národa.Pokud tam není zlodějská verbeš pravice,tak rozeštvávají národ proti sobě,jó milí zlatí ono né nadarmo se říká,že novinařina a média jsu 7velmoc.A ještě je platíme z našich peněz.dejte už prezidentovi pokoj vy jedna bando stupidní,hloupá,hlavně že ty váše reportérky jsou jedna k...a,větší než druhá.Zajímalo by mně kolik těch mladých k....,prolezlo Dvořákovou postelí,to je druhý Kalousek ,Kardinál Richelliešude ,strká mladé č...y, které se na nás vyšklebují.Můžu se vám zdát hulvát,ale na to co se děje v čt1,za naše poplatky musím své jednání přispůsobit tomu d o b y t k u ,které na nás vříská z médií,protože d o b yt e k zůstane d o b y t k e m i když si na sebe navěsí nóbl oblečení.Nahoře huj a vespod fuj.
  • Zřejmě se jedná o duševně postižené, s těmi mohou propagandisté našich elit snadno manipulovat a přesvědčit je o potřebě něco zakvákat.
  • Pan prezident mluvil o své situaci a o svém vozíku. Ale nedivím se, že to hendikepovaní nechápou.
  • Já myslím, že omluvu nechce ani tak "rada postižených", jako spíše jen pár skutečně "postižených" co se chytají každého prdu. Kdyby to tak dělal každý, tak si tu všichni tu hubu umlátíme vzájemnýma omluvama mezi sebou za kde co...Nikdo normální přece nechce urážet postižené lidi,.. ale není možné, aby se člověk málem bál použít nějakého slova či významu, aby ho hned za to někdo nepopotahoval, to by byla pak pro všechny vzájemně vstupenka či dokonce pernamentka do blázince..
  • kocourAmadeus
    Dosud jsem si myslela, že je pan Krása postižen pouze tělesně. Dnes jsem zjistila, že ne.
  • Blbotupan se zase ozval *1* ,to je vizitka země *8*
  • Starého psa novým kouskům nenaučíš. A z ješitného ožraly z hospody na Vysočině se noblesní symbol země také nestane.
    • To říká ten pravej, blbe :-)))
      • Vyvětrej si smraďochu *11*
  • Pro hubu - na hubu. Pan krása přijde miloška osobně seřezat berličkou. Prý už poslal na Hrad svého sekundanta, ale protože nenašel bezbariérový vstup, musel se vrátit s nepořízenou.
  • Na něco takového může přijít opravdu jen nesvéprávný blb!!
  • nechci nějak obhajovat různé výroky, připadá mi, že poslední dobou se demokracie nějak vytrácí a lidé už nemohou svobodně nic říci. To co řekl prezident dost lidí nepochopilo, včetně vozíčkářů. Nebyl to útok a zatracování určité skupiny lidí. Jen tím chtěl říci, že na tak důležitou akci nelze být ve stavu nemocných. Mnoho křiklounů by jen zase napadalo hlavu státu a pomlouvalo, že je napitý. podle množství narážek mi připadá, že čechy jsou rájem abstinentů. Tolik nepijáků jsem ještě neviděl pohromadě. Osobně moc nepiji, spíše svátečně, toho kdo se napije neodsuzuji, je to každého věc. Je divné, že nikomu nikdy nevadilo, jak a kdo pije na hradě, v parlamentu, senátu a jinde. Všude se pilo a pije. Je zajímavé, že nikomu nevadil napitý Havel. Holt se doba mění. Kdo chce pro stát a lidi lepší život holt nefrčí. Lidi potřebují zmírat hlady na ulici a být šikanovány nesmyslnými zákony. Nejdříve by si měl každý zaméct před svým prahem a pak se starat o cizí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit