Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nejspíše Okamura nechce s vlky výti, tak se ho smečka bude snažit zlikvidovat. Ono se vždy něco najde a když nenajde, tak se to vyrobí. V to mají již 23 letou praxi.
    • No jasně. Šestej či čerta starého kolikátý odbor "velkého bratra" na výrobu kompromitujících materiálů,pracuje na 300% jako svazák Jasánek.Znáte ten novej, královskej ? Jak se řekne čínsky: láááska a pravda musí zvítězit nad lží a nenááávistí????.....no přeci "PCHE!!!"
  • Určitým skupinám lidí (kteří těží z totality jedné strany) vyhovuje obvinit Okamuru z čehokoliv, jen aby byl politicky zničen, protože je nebezpečím pro totalitu ať pravou, nebo levou, dnes už to je jedno, kradou všichni, ať už je forma jakákoliv. Samozřejmě, že totalita obecně vyhovuje státnímu aparátu, ve kterém účastníci získávají moc a nepostižitelnost a poté ji zneužívají. Takže s totalitou stran jsou spojena i mohutná úřednictva - která je nutno redukovat na minimálistický stav. Prozkoumáním snímku pracovní doby a vykonávané agendy zjistíme, že polovinu úředníků lze propustit. Proč to neudělala ODS, když to slibovala? Protože totalitě vyhovuje mít krytá záda mohutným aparátem. Sežere to rozpočet, ale drží moc a transformuje totalitu do zrůdné podoby dole.
  • Cílená likvidace p. Okamury je do očí bijící. Možná, že někde začnou stávkovat a hladovět nějací studenti. Pravičáci jsou schopni všeho nečestného.
    • Taky to tak vidím, z duše mi hovoříte.
  • Tak údajně falešné podpisy mají být příčinou konce polit. kariéry, ale rozsáhlé zpronevěry a neschopnost řídit svěřený resort, popř. krádež v přímém přenosu nikoli?
    Že by takto vypadalo vítězství pravdy a lásky?
  • Kdo včera sledoval rozhlas a televizi musel uznat,že to má Okamura srovnaný v hlavě.Pořá d se ho snaží předehnat výročím úmrtí poblouzněného tzv dramatika,který dramaticky zničil život mnoha lidem.Já stávkuju tím,že pokud tam budou soudruzi dávat tryzny tak vypínám.Naposledy jsem se přesvědčil na Ruzyni o nevyditelné ruce trhu na parkovišti,kdy se viditelně okrádají klienti čekající na své dcery a syny případně další cestující.Okrádání a jen okrádání to byl podvod r.1989.A zmanipulování studenti protestující proti demokratickým volbám,místo demonstrace ,že nebudou mít práci.Držíme palce našemu prewsidentovi Okamurovi a p.Zimolovi,který na rozdíl od zmanipulovaných studentů něco dokázal.Rozvracet republiku si nedáme ona již je!.Parník na Vltavě je připraven .
  • Vypadá to, že je všem trnem nejenom v oku, ale i poněkud níž. To všichni kdo přijdou s normálními, ale pro ně převratnými nápady, jako je třeba majetkové přiznání se holt musí likvidovat. Nezávidím mu to mladíkovi, ale snad bude mít nervy ze železa a ustojí tu pohromu, kterou na něj vyhrabávají - mají na to speciální tým, šikulové vládní. *4*
    • Okamura nebude na 99% zvolen. On to ví, ale těmi obstrukcemi odhaluje tu, pro ČR nepříjemnou skutečnost, že zákon o volbě prezidenta má mezery a byl uspěchán. Volba měla zůstat na poslancích jako 90 let předtím.
  • Trafikanti z něj mají vítr, OKAMURO , žeň je ! ! !
    • Jak dlouho, párkrát ještě takhle vyskočí jako dnes a bude mít autonehodu a státní funus a mimo to, já mu nevěřím
    • fandíme Ti,nedej se
  • ...akorát se ho bojí ...
    Je to zasadový člověk, který není závislý na balíku peněz od podnikatelů, jako nekteří jiní politici.
    Tj. důvod proč hledají jak ho znemožnit a zlikvidovat.
  • stejně tam nastrčí koho budou chtít i za cenu zfalšování voleb, nenechají si tam přece posadit někoho kdo by je mohl omezit *16* *16* *16*
  • Že nebude volba prezidenta v termínu, tak za to může pravičácké, hnusné tahy a podrazy ministra vnitra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit