Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechme to na voličích ne na věšteckých úvahách novinářů.
  • Člověk, co natropil tolik škod - majetkových , morálních - nemá v čele státu co dělat !
    Prohlašovat řeči o uprchlících , mluvit o dronech ,když o vojně nemá potuchy , to je úplně zbytečné cokoliv od takového chudáka očekávat,když ani sám sebe neuhlídá a prodere se svým zaviněním do stavu jak ho vidíme. Dvě století keců/20.+21/ už stačilo!
    • Drahoš o vojně něco ví?Dostal dotaz,kde sloužil a byl nahluchlý.
    • Netáhlo jako ty co v životě nic nedokázalo nám o tom může povyprávět že?
  • Otázky určené pro pana Drahoše. Opravdu si myslíte, že jsme nesvéprávná HOUADA a dáme vám hlas za váš názor směřující k migrantům, aby naši rodiče v penzi za celoživotní práci dostávali polovinu sociální dávky migrantů, poté co zažili měnovou demokratickou reformu a byly zdevastovány jejich úspory Havloidním ksindlem. Opravdu si myslíte, že vám dáme svůj hlas za mzdy, které nedosáhnou úrovně migrantských dávek? Opravdu si myslíte, že dostanete náš hlas za vystavení našich dětí, dcer a manželek nebezpečí, které od chování migrantů hrozí - viz problémy v západní Evropě.
    • Ano myslíme.Jste, houado a to korunované a nesvéprávné stoprocentně.Sprosťáku, otírat se o mrtvé - oni Vaši rodiče možná zažili i tu pravou měnovou reformu z roku 1953 kterou jim zařídili soudruzi, to bylo ožebračení národa kterého máte plná ústa.
    • Nevím, kde jste získal tyto pomýlené informace. Od Okamury?
      • Nepovažuji informace za pomýlené, obdržel jsem je od Vaška Veškrny při duchařské seanci, hodně nás také pobavilo, když uvedl, že se na lafetě nevezl a pěkně byl opět národ podveden, uvedl. že by byl naklepán při jizdě na lafetě jak tatarský biftek.
  • Zeman při povolebním projevu vypadal velmi unaveně
    a nezdravě..5 let je prostě moc. Pokud k tomu přidám
    jeho příklon k totalitám, protože jen tam Nejedlý,Mynář
    a další vydělávají na svém maskotovi, je nevolitelný.
  • Celkem dnes vyvážený komentář, i když každému z kandidátů autor přisoudil některé necnosti, které k funkci hlavy státu nepatří. Ale budiž, jeden je omylný. Domnívám se však, že současná Evropa, dokonce celý svět, je dnes v takovém pohybu, a to různými směry, že hlava státu by měla být rozhodně osobnost, která přesně ví, co je pro zemi dobré, prospěšné, dokonce nezbytné. A Zeman to ví, a je ochoten se do problému vložit, zná je, rozumí jim a má názory podobné většině národa. Drahoš toho o pohybu politiky Evropy i světa tolik neví. A zdá se, že problém nelegální migrace, která tak výrazně pohnula občany státu k nevůli vůči Merkelové, Německu i EU, je pro Zemana problém i osobní, kdežto u Drahoše nikoli. Proto se domnívám, že naše země teď v těchto pohnutých dobách potřebuje někoho, kdo je rázným, má vyhraněny názory a postoje shodnými s občany, a který se nebojí dát hlavu na špalek za dobrou věc. Drahošovi v těchto činnostech moc nevěřím. Vím, že změna je život a ten nelze zastavit, ale teď potřebujeme na čele země mít Zemana, rázného, znalého a zodpovědného politika vůči občanům i zemi, i když s některými jeho chybami. Kladů je však mnohem více. Drahoš může počkat, než bude někým, který nebude jenom někým, kdo "nikomu celkem nevadí.".
    • zeman a "vložit se do problému" - nenechte se vysmát - ten si tak může nechat vložit od ovčince "pemprsky" aby nechodil na veřejnosti s pochcanými kalhoty a pokusil se udržet mimo moče i myšlenku jak rychle zabalí a zmizne lidem z očí než jim definitivně dojde s tím zombíí trpělivost.
  • škoda, že pan premiér babiš nedal rady zemanovi dřív, mohl vyhrát. Obklopuje se nedůvěryhodnými lidmi *14*
  • Překousnout se dá hodně, je skvělé mít prezidenta hájící zájmy "své" země, ale jestli tohle Zeman projede, tak největší chybou Zemana nebudou jeho nejbližší spolupracovníci ani proruský postoj, ale naopak ten probabišovský. Tohle spojení, které Zeman podává tak okatě věřejnosti, nevypadá v preferencích vůbec dobře, ikdyž má hodně voličů. Prezident by měl zůstat nestranný a nad věcí a tohle zavání klientelismem až na půdu. Je v životě za vodou tak jako tak, ale pokud to chtěl myslet s kandidaturou vážně, nikdy se neměl pachtovat s AB, dává tím najevo, že tu je hlavně pro politiky, chybná strategie. Nedělám si iluze, že to nedělali jiní, ale on to neumí ani skrýt.
    • No záleží na tom která je "jeho" země v případě MZ to totiž vypadá na RUSKO . Jinak prezident by měl hlavně reprezentovat svoji zemi v zahraničí , na zájmy a vládnutí je v parlamentní demokracii vláda a premiér ...Dalším aspektem volby MZ také je že pokud by se nedožil (ne že bych to někomu přál) konce funkčního období tak jeho pravomoci přejdou automaticky na předsedu vlády AB a ten si potom teoreticky může udělit sám sobě a komu uzná za vhodné milost a vyhnout se tak navždy jakémukoli trestnímu stíhání...
  • Fakt si myslíte, že Zeman je Putinova děwka ?_ Mně se to pořád nějak nezdá... Myslela jsem si, že má ovčáka?
  • Co nám může nabídnout současný prezident Zeman? Vulgarismy, opilost, příklon ke krachujícímu Rusku a ty své tří zlodějské krále : Ovčák, Mynář a Nejedlý. Trapná komedie, nemyslíte?
    • Jako učitelka bys měla vědět , že vulgarismy jsou součástí většiny literárních děl všech velikánů. Pokud se někdo svobodně pojmenuje že je vulva a já ho tak nazvu, tak jsem podle tvé logiky hrubián , ale ta vulva je umělkyně???? Ty nemůžeš být učitelka ani v pasťáku.
      • fakt uboha argumentcze to nevymisliš něco jynýho vogo
      • Vaše pokusy o nějaké uvažování či logiku jsou naprosto bezcenné a k ničemu. Klidně používejte jen vulgarismy. Ve Vašem případě je zcela jedno, co melete.
    • Vulgarismus neškodí když se věci nazývají správným jménem.Pít ne,může.Jaký příklon jen dobré vztahy s Ruskem je to největší mocnost na kontinentě jen blb si to rozhází.
  • Pije, věkově už to nedává, podporuje trestně stíhaného Babiše. To není reprezentant. S ním jdeme jen na východ.
    • To mluvíš o sobě? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit