Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • náboženského pomatence, ani jednoho nezaměstnatelného parazita. Možná mně nějaké sluníčko napíše, že jsem rasista ale s tím určitě spokojeně usnu :-).
    • V tom případě by pro vás bylo ideální spáchat sebevraždu, neb alespoň jedno z toho jste vy sám.
  • protože žádný uprchlík není. Je jen vychcaná vyžírka přijíždějící parazitovat. Toho čeho se sousední africké země štítí, tady leze a mává mírovým praporkem. Ale je nová doba. Africká verbež rozdělila poklidnou EU. Nikdy ale naprosto nikdy se jim to nedá zapomenou. Musí mít tento fakt pořád na talíři. Jejich zdejší pobyt je třeba jim maximálně znepříjemnit. Aby si pamatovali, že tady nalezli špatně. Tady je čeká jen posměch ústrky a přehlížení. Do konce jejich zpackaného parazitování.
  • Zvládli jsme to bez slimáků doposud,zvladneme to znovu.
    Pozvala si je Makrela,tak ať si je hostí za své a u sebe.
    Afriku drancovali hlavně Francouzi,Angličané a jelikož vidíme ten bordel nejen u nich,děkujeme nechceme ani inženýrské kokosy !
    • přesně tak, tobě stačí že očucháváš kalouskovu zadnici, nepotřebuješ tu další prdosmrady *3*
      • Ne to mu oćuchává německý kníže Schwarzenberg,proto pořád spí. A my jsme ho za to platili.
  • Bába si je tam pozvala, že se o ně postará a teď by je strkala druhejm. *16* *16*
  • Přijali jsme tisíce ukrajinců, to jsou také uprchlíci, takže máme splněno.
  • A jsem přesvědčený, že germáni budou čmoudům refundovat rozdíl v sociálních dávkách pokud odejdou k nám. U nás je dost vlastizrádců, kteří se budou o ta netáhla starat za naše peníze a sami budou bobtnat za státní příspěvky. Negr a čmoud nebude nikdy dobrovolně dělat. Jsou to jenom vyžírkové.Proto by měl být vytvořen zákon, že každý vandrák bude do jednoho měsíce , od příchodu,zaměstnán a to by měla zajištovat nějaká státní agentura.A neziskovky zahnad do ilegality a vyšetřovat jejich dosavadní aktivity.
  • Postarat by se měly bývalé koloniální mocnosti co si v 19. stol přivlastnily Afriku a měli z toho biliony zisků: Francie, Anglie, Portugalsko, Španělsko, Itálie, Belgie, také Německo paní Merkelová!
    Na někoho jsem zapomněl?
    Česko ani potažmo Rakousko-Uhersko tam žádné kolonie nemělo!
    Tak vraťte Africe co jste tam nakradli! *16* *16* *16*
    • a proč? Chyba byla, že tam "krást" přestali!!! - Místo, aby odtamtud plynulo bohatství (do našich, Evropských kapes), putuje tam (z našich kapes) tzv. "humanitární pomoc" - Mugabemu a dalším, kteří tam ten binec a bídu způsobili. Jenomže Evropa je dnes natolik vyměklá a zblblá, že sice má nejlepší zbraně v dějinách, kontejnerové pumy, napalm, "čistou" kobaltovou bombu, nervový plyn a jánevím co ještě; dva dnešní bombardéry dokáží způsobit tolik škody jako za 2.sv. války celý bombardovací svaz, ale přesto neumíme zastavit invazi neozbrojených černých tlam na gumových člunech...
      • klasické uvažování zloděje. Dokud jsi kradl ty druhým "je to prý v pořádku". Teď se ti ale jako bumerang vrací tvé minulé činy a to už řveš jaká že se ti chudáku neděje křivda.... *15* *3*
        • Křivda - nekřivda, na to se tu nehraje. Vždy v přírodě i v dějinách vítězí síla; větší ryba sežere menší. Takže pokud něco řvu, tak že ty bubáky na gumových člunech je potřeba hnát přes moře zpátky, a že kdyby se 20 těch člunů hned napočátku potopilo palbou i s čmoudy, žádná "migrační krize" by dnes nebyla, protože by se to rozneslo a ani pašeráci lidí, ani NGOčka by žádné slimáky do člunů nepřemluvili. Nehumánní? Možná - ale účelné a účinné. Nevím o žádných činech, které by se mi vracely (že bych já drancoval kolonie??) a jako chudák se necítím, Vy Bumerangu z Moravy... *3*
  • O žádné uprchlíky přeci vůbec nejde. A o tom to je! *6*
  • Fakta ze zprávy ČSÚ o migraci za rok 2016 jsou jednoznačná:

    "... Počet obyvatel ČR zvýšila významně migrace, a to především z Ukrajiny, Slovenska, Rumunska a Bulharska ..."

    Ona migrace - pohyb lidí po evropském kontinentu - a z toho jejich příchod na území Česka - je už od r. 1989 daleko větší, než počet uprchlíků, co máme dle diktátu Bruselu přijmout do své "náruče"!

    Jak to, že tento počet migrantů - a v případě Ukrajiny i běženců před válečným konfliktem - není do oněch slavných "kvót" zahrnut. Ti lidé z Ukrajiny, Slovenska, Rumunska a Bulharska o kterých článek hovoří jsou snad něco méně, než musulmani? Zůstávají u nás, protože se zde snáze (snad kromě Rumunů) domluví a je zde styl života (i když ekonomicky pro ně výhodnější) podobný jejich zemím!
    OSTATNĚ statistika jako studijní obor je zakončena rigorosní zkouškou i na kterékoli (i bratislavské) Vysoké škole ekonomické, konkrétně na Fakultě informatiky a statistiky, zabývající se přednáškami a praktiky v oboru: Statistika a ekonommetrie!
    A každý student po prvním semestru studia je schopen Bruselu poskytnout relevantní údaje, když si je nechce, nebo nedej Bože neumí vyhledat sám!
    I když je z našich daní je placeno hafo ouřadů na "Úřadu vlády" - ti jsou zřejmě tak neschopní, že nedovedou ta data vyhledat a s nimi pracovat?
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/458023-hodne-zbrani-is-pochazelo-z-americkych-a-saudskych-dodavek-syrske-opozici.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit