Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve vývojářským deníku sami vývojáři narovinu přiznali, ze jako jeden z duvodu odkladu je i konkurence (asi tim mysleli hlavne RDR 2 a mozna i to otrepany COD) v tom obdobi. Ja to chapu a beru to, aspon bude dost casu (snad) na dohrani RDR2 nez se pustím do tohohle skvostu. Hned mam chut rozjet Sons of Anarchy, na coz vyvojari i odkazujou, ze se tim ispirovali, proto ty motorky apod. A hlavne i samotni vyvojari jsou bikeri. A maji radi zombiky. A tak to proste skloubili dohromady a takhle dobre to ted vypada.
  • Jack1947
    Omylem ? ahhah tak to jo no *7*
  • Jack1947
    Tak pro mě třeba ano žádné trololo pane derpe ( Derp vís vůbec co to je za mem ?)
  • takových zbytečných písmenek, stačí říct, že se hry na konzolích sekaj
  • ^ Sám jste vícemeně přiznal, že to s PC není až tak jednoduché ("kontroluj seznam kompatibility" a "kup si hotové PC" lol)

    Jako nechápejte mě špatně, dělám v IT, takže se (taky) těm zmíněným problémům směju... ale občas vidím některé "uživatele", kteří ani nejsou schopni korektně vypnout systém (natož aby řešili něco složitějšího), tak to aby jim člověk fakt radši doporučil konzoli.
  • 1.) Na světě je 7,6 miliard lidí... to se prostě stává, že občas někteří z nich na Youtube kliknou na nějaké video omylem *3*

    2.) počet shlédnutí nic nevypovídá o tématice exluzivit, ale spíše o kvalitě God of War, protože video se v první řadě jmenuje "God of War and ..."
  • trololol

    Rozhodovat ze 2 hrou, která je lepší, přičemž ani jedna z těch her zatím NEvyšla (a ještě nějaký ten pátek nevyjdou), je nesmysl.
  • 1.) moje prarodice zvladaj Win 10 naprosto v pohode
    2.) to uz se nestaram dobrejch 6 let holt uz to neni co bejvalo kdy kazdej rok upgrade GK a HW znamenal obri skok
    3.) od toho jsou comatibility listy, ale kdyz si nekdo pred koupi PC neprecte ani otestovane ramky k zakladni desce jeho chyba, ale porat se o to zajimat nemusi staci koupit hotove PC
    4.) Gamepad si k PC muze koupit kazdy na vyber ma nescetne moznosti

    lowzole majo hlavne obri nevyhodu : je to drahe je to drahe je to drahe od prislusenstvi az po hry konce placenim za to ze muzu hrat online
    *1* *1* *1* *1* *1*
  • tohle je hodně ale hodněěěěěěě smutné....
  • prvně se uklidni, už máš náběh na infarkt.

    Pointa s výrokem když je výkon na 500fps = tak to těžko spadne pod 30fps = STABILNÍCH 30FPS. No, neříkej, to by člověk neřekl, jen škoda, že reaguješ na: "neexistuje na světě žádná konzole ani PC, kde bys měl zaručený stabilní framerate""

    "Typický ouškův blábol. Zajímavý, že jsme hrávali CSko a Quaka ve stabilních 100fps už někdy před 10 lety. Hmm, asi to byl jenom sen." Dále pak "Já to sice těžko můžu vědět ale ty ještě víc těžko. " No, tak sám jsi přiznal, že to nevíš, takže tohle už za hranici failu.
  • Důkaz failu zdejších failoidů ouška a femto alucarda:

    Na YT je tuna videí, (pro) zápasů z Quaka nebo CS při fps counteru, kde to nespadne pod zamčenou hodnotu za celý zápas.

    = konec debaty = výrok, že neexistuje hw, který by zvládl stabilní fps, je samozřejmě blábol a femťasek alucard jsaožto otravná masařka která nic jiného než náklik a argum. faily neumí, opět selhal...
  • "Lol, když už cituješ, tak si to alespoň přečti, protože reaguješ úplně mimo."

    HAHAHAHA. Hele, kašpárek femto/alucard zaútočil. Bohužel kašpárek nepochopil pointu a opět failnul. Pointa s výrokem když je výkon na 500fps = tak to těžko spadne pod 30fps = STABILNÍCH 30FPS kašpárku, když je to na 30fps zamknutý. Zbylý výkon je v rezervě. Bože, ty si tak slabý failoidní trolík, že je mi tě líto.

    "Argumentační faul, těžko můžeš vědět, co bylo zpátky 10 let a těžko můžeš vědět, že ti to nespadlo třeba na 98FPS. Slušnej fail lole"

    Hele, kašpar pokračuje. ;D Já to sice těžko můžu vědět ale ty ještě víc těžko. Tzn. nic si nedokázal, argumentacní faile haha. Jen spekuluješ o hov*nku. Tzn:

    Řeknu to naposled pro tvůj opičí mozeček: Výrok ucha byl, že NEEXISTUJE PC, kde vy byl stabilní framerate. Přečti si to 10x opičko. Tak. Teď naposled kaspárku: Čekám na hromady e-sport videí, kde jim po každé padá fps. Víš, co to je DŮKAZ?
  • "jinak si najdi význam slova klišé"

    "těžko muže být klišé, když vyjde jedna hra za dva roky"

    Lol.
    Ty mi nejdřív najdi, od kolika her ročně je věc klišé a kdo to určuje. Čekám na zdroj, kašpárku. Podle tvojí (jako vždy) dmntní logiky, když něco bude vycházet jen 1x za 2 roky, tak to ani za tisíc let nebude klišé. Opět si dokázal svojí faolidní děravou logiku...
  • "neexistuje na světě žádná konzole ani PC, kde bys měl zaručený stabilní framerate""

    "Pokud mám PC, který dokáže hru vykreslit většinu času v 500fps, tak to těžko kdy může spadnout pod 30"

    Lol, když už cituješ, tak si to alespoň přečti, protože reaguješ úplně mimo.

    "Typický ouškův blábol. Zajímavý, že jsme hrávali CSko a Quaka ve stabilních 100fps už někdy před 10 lety. Hmm, asi to byl jenom sen."

    Argumentační faul, těžko můžeš vědět, co bylo zpátky 10 let a těžko můžeš vědět, že ti to nespadlo třeba na 98FPS. Slušnej fail lole...
  • @Neznaboh
    LOOL. Dobře si pobavil (pomijím fakt, že lžeš tvrzením, že o tom nic nevím). Předvedl si kvalitní blábol a dokonalý důkaz nákliku:

    Když řeknu, že filmy v kinech tenhle rok stojí za prd, protože je to opět samá klišé akce, tak se mě a) zeptáš ať ti dám tip na film? (lol, wtf č.1). A když ti řeknu, že tyhle ptákoviny nesleduju, tak o tom jakože nic nevim? Tak, to znamená, že tenhle rok žádná akce nevyšla? Wtf lol č. 2. Dokážeš vůbec pochopit, co tu plácáš za nesmysly? Oh wait... to je jen další mimoňský náklik post od trolla..
  • Já se nikde nebavil o fantasy v gotickém hávu, ale o temných akčních mlátičkách.

    Solidní fail... typický náklikový pacient femto/alurtard, co si upravuje argumenty, protože jinak si neškrtá, jen náklik umí... zoufalá existence...
  • "neexistuje na světě žádná konzole ani PC, kde bys měl zaručený stabilní framerate"

    Typický ouškův blábol. Zajímavý, že jsme hrávali CSko a Quaka ve stabilních 100fps už někdy před 10 lety. Hmm, asi to byl jenom sen.

    Pomijím samozřejmě fakt, že nezáleží jen na hardware, ale na software. Pokud mám PC, který dokáže hru vykreslit většinu času v 500fps, tak to těžko kdy může spadnout pod 30, i kdybych do toho zároveň renderoval, tzn. to, co tady tvrdí ouško, je samozřejmě naprosto zavádějící blábol. Nemluvě o faktu č.2 a tím jsou e-sport hry, kde to musí jet stabilně, protože jinak by to rozhodovalo zápas. Možná se ale mýlím a sebejistý ouško nám určitě rád dohledá hromadu videí z profi zápasů z nějaké kompetitivní hry, kde mají BĚŽNĚ fps dropy.
  • těch 300K lidí, co shlédlo...
  • "nebýt konzoli tak vymře cely žánr single her, zůstali by jen PUGB, moba a Indie hry, které už nikdo nechce"

    Nechce, krom pár desítek milionů. I když, možná sem tě špatně pochopil a ty si mykáš a říkás si nikdo. Pak se předem omlouvám.
  • To bude určitě nějaký PR materiál...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit