Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jo, slevy člověka umějí nalákat. Na mě to platí hlavně s jídlem. Stačí, když kouknu na akční letáky a hned mě napadá minimálně pět věcí, které bych si uvařila :D Kéž by byla takhle nadšená i moje peněženka :D

  • Jack1947
    Já tomu rozumím jen konec mi příjde jak z nějakého translátoru
  • asi dobrej matroš.. 😐
  • ucho
    no jako bych to neříkal. Tacoma je na Steamu v seznamu těch deseti podobných her. je to mimochodem hra od autorů Gone Home. ale tak třeba teď bude stát dworkinovi za to, aby na tu hru mrkl... 😯
  • Row


    Mne opravdu hodne bavila Tacoma (pro mne zajimave tema a super rozuzleni)


    A treba i takova Soma je super... to neni uz tak Walking simulator uz to ma vic do adventury.

  • aneb když jack začne vyučovat český jazyk----
  • Mám Sun Flow,světlo nad hlavou ,Slunce místo žárovky nikdy mě nezhasnou........

    Já se tu hlásím dobrovolně,v té knihovně jak má Steam (LoL) mám 3 hry ale s toho sem si Aliena Isolation a Kingdom Come kupoval v kamene prodejně osobně :-) Ale přiznávám se že sem si koupil online originál přes Steam nějaký Survival na ostrově s dinosaurama :-D 

    Jinak jak to tu někdo psal že Valve nebo Steam zná od Half Life 2 což byl rok 2004 (PS:vzpomínky na Far Cry mám také) a přesně tady sem přišel o panictví jelikož Half Life 2 byla první hra kdy sem znásilnil Steam a od té doby je to moje děfka a krásné vzpomínky mám na Steam a pak přišli další Ubisoft s Assassins Creed jo vím že tam byl problém pár dní ale na to jak Uplay vyhrožoval tak rychle shořel a Altair mluvil dokonce česky :-D pak sem vyhořel na Crysis 1 jelikož muj PC to už nedával new engine a konečná a největší show byla GTA IV ten trapný Social Club co měl nahnat strach stejně jako Steam,Uplay byl hned ale Servis Pack 3 od Windows stahovačky přes Rusky stránky jěště že fotr měl Ruštinu :-D :-D ....................

    steam_api

    steam_api.dll

    Už mě ani nezkoušej zamknout, mají vyplí přemyšleni mám chuť je zapnout :-) 

  • mám cca 300 her na steamu a zjistil jsem, že tyto slevy si asi nic nekoupím... je to k nevíře, ale není tam jediná hra kterou bych chtěl... moře indie nesmyslů, ale zřejmě už žádný hidden gem, který bych koupil. A bože, když si člověk zvolí nabídku do 10 eur, může se půl dne prohrabávat odpadem a stejně nic dobrého nenajde.... holt asi budu muset počkat až začnou vycházet ty pecky co byly na E3
  • victor
    Original War  ; Blitzkrieg3 ; Panzer Corps a Cryptark  - 15,83€  a to jsem nemusel brát kompletní Blizkrieg :/  


  • Jack1947
    Každá druhá indie blbost třeba Gray dawn, Ghost story ? opravdu ti poradí nejlépe Steam.
  • Jack1947
    😀Solidní trolling pánové
  • Ja jsem si rekl ze jsem vlastne uz sberatel a pak mi to nakupovani zas tolik nevadi :D A stejne kupuju hry ktere uz vetsi slevu nebudou mit a kdyz si chci neco opravdu zahrat a tesim se na to tak si to koupim a dohraju. Kazdopadne postupne se take snazim vyzobavat backlog :)
  • ucho
    "ve stylu Dear Esther". co je styl Dear Esther? chození a poslouchání komentátora? nesmyslné létání v jeskyni? (já teda to létání nepochopil, co to konkrétně mělo znamenat?). pro mě to byla snaha o cosi, co šlo mimo mě. pochybuju, že to, co mi zde vadilo, bude obsaženo v dalších hrách, takže je trochu komplikované takové hry házet do jednoho pytle.
  • ucho
    a ať je to kompletní, co se týče Gone Home. atmosféra super. prasknutí žárovky na infarkt. ale celkově vzato... hodně textu hlavně v dopisech, zkoumání těch vztahů nebyla zase taková zábava a pak ta nejednoznačnost. vlastně celou dobu to nasvědčovalo sebevraždě, a potom těsně před koncem se člověk v jednom dopise (tuším, že to byl dopis) dozví, že spolu odjely. jako co jsem se díval na netu, dost lidem třeba tohle uniklo. za mě bych tu hru do nebes nevychvaloval, samozřejmě zahrání nelituju, byla to krátká věc, a jel jsem ji poctivě. a opět, od Firewatch a What Remains of Edith Finch čekám trochu víc. to, že něco kritizuji a že se mi na něčem něco nelíbí, neznamená, že na tvé oblíbené hry útočím. jako dospělý člověk by sis to mohl uvědomovat a nebránit to pak slepě jako dítě.

    každopádně největší zklamání pro mě bylo vychvalované Stanley Parable.
  • ucho
    hele na mě tohle nesváděj, to ty ses začal hádat a psát kraviny a přesvědčovat mě o čemsi. jako mimoň, co má nějaký problém.
  • ucho
    a ještě k Dear Esther. vůbec ti neberu, že to pro tebe byla vynikající hra. ani tě nechci přesvědčit o opaku. dospělý člověk tohle počítám chápe. pro mě to ale byla hra nudná. prolézání krajinou, která je prakticky prázdná. v jeskyni pak člověk začne létat mezi krápníky a poletuje si tam u jezírka, oukej, potom vyleze někam nahoru, pak skočí. konec. prostě mě tento koncept nenadchnul, namluvené to bylo suprově, ale já v tom nic hlubokého neviděl, přestože jsem se krajinu snažil zkoumat. toliko můj názor. od What Remains of Edith Finch popravdě čekám víc a doufám, že se toho dočkám. no doufám tedy, že není pomeranč jako pomeranč. pro tebe jsou to dva pomeranče, ok. já doufám, že ten druhý bude zralejší.
  • dworkin
    Ne, není to sranda. Nakonec se ti povedlo dostat mě tam, kam jsi chtěl, ale o víc času už mě neokradeš.
  • ucho
    takže jestli to chápu dobře, ty jako dospělý člověk jsi neunesl, že jsem si dovolil říct trochu negativní názor na nějakou hru (kterou jsem mimojiné dohrál, takže jí vyčítám krapet jiné věci, to tebe ale vlastně nezajímá), tvé ego to neuneslo a začneš se hádat s tím, že se hádat nechceš. a pak ještě přijdeš s absurdním přirovnáním s pomeranči a tím, že já pomeranče rád nemám, přestože mám pomeranče velmi rád a na Firewatch i What Remains of Edith Finch se aktuálně těším velmi. ano, to je potom další bizár. že nedokážeš vidět nic jiného, jen to, že podle tebe něco nemám rád. to je ukázková digitální mlha a to, že nejsi schopný o tom normálně diskutovat, protože skoro vše bereš jako provokaci. to je ale pak jako bavit se s debilem. a k těm podobným hrám, ano, smrdí ti hry od stejných tvůrců, které udělali tvé oblíbené hry, proč ne. odmítáš si vzít k srdci normální radu, kde jedním kliknutím najdeš podobné hry, kdy algoritmus funguje tak, že jsou v té skupině prakticky všechny tebou jmenované hry. to je špatný seznam. bude lepší tady celý den čekat, jestli náhodou někdo nepřijde s nějakou podobnou hrou. smutné je, že s velkou pravděpodobností jinou podobnou hru nevymyslí. no není to sranda?
  • dworkin
    Psal jsem, že je vynikající, ve stylu Dear Esther. Nevim, ve kterým vesmíru jde validně dovodit, že nemám rád Dear Esther, ale tenhle to určitě není. Jsou to obě parádní hry, což je z mýho příspěvku úplně jasný. Pokud mi na to napíšeš, že Dear Esther byla děsná nuda o ničem, tak jenom blbě provokuješ.
  • dworkin

    Náhodný kolemjdoucí: Miluju pomeranče a mandarínky. Mohl by mi někdo poradit, kde najdu nějaké jiné citrusy? Chci je zkusit, třeba budou taky dobré.

    ucho: Pomeranče jsou pěkně hnusný.

    Náhodný kolemjdoucí: Díky za názor. Já bych chtěl slyšet názor někoho jiného.

    ucho: Tak si to vygoogli.

    Náhodný kolemjdoucí: Nechci to googlit, zajímá mě názor lidí, co jsou tady.

    ucho: Tvůj názor mě nezajímá, googlení je nejlepší, a když to neuznáš, seš kok*t, bizár, trotl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit