Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lotr
    Vypadá to kupodivu zajímavě.
    ALE
    Přes klady které to asi i má je tady jeden velký problém. MMORPG her je moc.
    Žijeme ve světě kde i mnohamilionové onlinovky zapadají a hraje je jen minimum lidí. Protože? Nu drží se konceptu WoWka.
    A to je vlastně špatně. WoWko je skvělá hra ale jako taková nemá konkurenci.
    Každá MMORPG hra která se hraje a prosperuje staví na jiném stylu hraní než WoW (ano koukám na EVE a ignoruji stovky korejských her).

    Takže je otázka. Vyplatí se investice do téhle hry? Vyplatí se i když za rok zjistíte že to nikdo nehraje?
    Za sebe říkám ANO. Humor v téhle hře je vtipný a není to zas tak velká hloupost. A už jen za to si vývojáři zaslouží mé peníze. Rozhodně lepší volba než TESOnline a spol.
  • Kori
    Cpát video reklamy do galerie je hnus.
    • chodit v roce 2014 na internet bez AdBlocku je naivita *3*
      • ..a doplnil bych ještě ghostery a no-script. :)
      • Vrook
        Já osobně třeba AdBlock používám, ale přijde mi to jako ústupek. A ústupky nejsou cool v žádnym roce, ani v 2014.
  • Zkusil jsem a nechytlo me to. Vlastne je pravdou ze jsem se u nove MMORPG snad jeste nikdy tak nenudil. Vsechno uz tu stokrat bylo a navrch grafika,ktera zabiji pripadne veci,ktere by se mi snad mohly libit.
    Btw. Nejsem troll ani hater. Pokud nesnesete jiny nazor,je to vas problem.
  • Po otestovani v bete jen kostatuju, ze je to dalsi wowko ... nikoli spatny, ale herni pricipy jsou naprosto totozny. Kdyz to navic srovnam trebas s riftem, kterej lze hrat gratis, a vzhledem k tomu ze uz nakej patek bezi, tak je i slusne odladenej a se slusnou porci obsahu ... (a "bydleni" se tam da stavet vpodstate stejne).

    Po 10ti letech do uvedeni wow ocekavam, ze by vyvojari mohli konecne s tim 1000x vetsim vykonem nalozit ponekud jinak, nez prelestenim prdu aby se vic blejskal. Ocekavam, ze svet se bude odnekud nekam ubirat a ne ze po tydnu expeni budu mit na vyber mezi 5-10ti instancema, ktery muzu chodit porad dokola ...

    Jednoduse ocekavam, ze svet se bude dynamicky menit a reagovat na akce hracu, ze se ve hre budou odehravat zcela neopakovatelne udalosti a ne ze budu jeden ze 14 289 475 lordu/kralu/cisaru/... ktery zachranil svou (stejnou) princeznu pred strasnym drakem ...
  • Chce to skutečně nové MMO a ne kopie kopie. Tohle vypadá téměř identicky s WoW a nehraje se o moc jinak. Tím neříkám, že to musí být špatná hra - WoW taky není špatná hra - ale chce to už fakt něco jinýho. Je na čase MMO žánr posunout někam dál. Už aby nějaká velká finančně silná společnost vzala středověký náměť a použila ho na MMO s bojem ala Mount and Blade, otevřenou obrovskou krajinou, nulovou magií a to vše založeno spíše na hráčských aktivitách a ne na přesně vymezeném hraní, které stanovili vývojáři.
    • Velka firma tohle nikdy neudela, protoze velka firma bude po 158my delat kopii wowka. Ono se totiz dycinky najde dost hejlu, ktery to koupej, kdezto udelat skutecne dospelou hru by znamenalo jit do rizika neceho novyho. Osobne sem zvedav jestli se dockam sveta, kde budou veci fungovat podobne jako v minecraftu (minena predevsim volnost v nakladani se svetem) a zaroven se ten svet bude nekam ubirat pribehove (= zadnych 5234 qstu na tema ... zabit 10, 50, 200 ... motylu, zajici, vlku, medvedu ....), zadny vyplnovy itemy kvuli zaplnovani inv ... ale kazda vec by mela ingame mit smysl a byt pouzitelna.
  • Zúčastnil som sa dvoch beta eventov. Hra to nie je zlá, ale čím ďalej som sa dostával tým som mal väčší pocit, že toto som už niekde videl. Grafika mi až tak nevadila. Nezabudnime, že každým rokom bude pribúdať hráčov, ktorí nestrávili roky vo WoWku a pre nich budú potom takéto hry super a viac originálne. Tým netvrdím, že WoW vymyslelo kopu orginálnych vecí. Len čím ďalej tým bude viac hráčov, ktorí nebudú postihnutý skúsenosťami s WoW. Aj keď neviem či niekedy príde naozaj originálne mmorpg, ktoré otvorí dvere novej generácii.
  • wenceslaus
    Další themepark nyní i s grafickým designem ala Rychlá Rota :-D. Jen si utahuju - může to být dobrá hra. Ale opravdu svět potřebuje další podobnou cartoon mmorpg? Kdy už to zkusí i velké projekty jinak?
    Myslím, že proto tu byl takový hype kolem Destiny a proto mělo DayZ takový úspěch. Kdyby alespoň ten World of Darkness... proklaté CCP!
  • Líbila by se mi hra ze světa podobného filmu Bladeruner nebo Johny Mnemonic spojeného se světem Shadowrunu. Postapo jako Fallout nebo tak něco. Tyhle japonské postavičky s ouškama už mě nějak neberou.
    • oin.odin
      japonské ??? kde preboha v tomto ma jp štil
      • Jack1947
        Ty velké meče, malé postavičky atp... njn asiati obecně jsou hrozně megalomanští... nebo se pleteme oba...
  • www.extoris.cz !!!! nejvetsi a jedina raidujici cz&sk komunita [co vim]
  • tonnymontana
    Kazdej kdo pise ze je wildstar kopirka 1:1 tak hru stoprocentne nehral nebo ma tezkou retardaci. Ale pokud vam prijde fifa jako kopirka wow tak potom nema cenu se o necem prit...

    Vsem kteri to jeste nemaji urcite doporucuju zkusit a to prevazne starsim hracum. tutorialu je minimum na vsechno si musite prijit a smrt je tam docela casta tzn deti to bavit nebude a to je jen dobre. Atmosfera ve hre je uzasna kdy si nahodne kolemdouci zeptaji zda nepotrebujes pomoc atd atd. uprimne jsem na ni cekal roky na takovou hru a nakonec se to povedlo
    • wenceslaus
      Už jen ta grafika říká, že to na starší hráče není zaměřené. Nehrál jsem, ale koukal jsem na ofic videa a gammeplay. Co je tak zásadně odlišné od WoW?
      • Je vidět, že jsi hru nehrál a ani k ní nečichnul. Ta hra není zaměřená ani na děti, ani na dospělé. Je určena především pro takovou skupinu lidí, kteří se především chtějí pobavit (jako u každé jiné hry) a zároveň si užít trochu vyšší obtížnosti, která se točí především kolem dynamického stylu boje. To paradoxně odrazuje děti a dementy. Většina lidí, co viděli jen video si myslí, že znázornění dopadu nějakého aoe apod. je naprosto easy a komické, ale ve hře se tomu vyhnout je mnohdy těžší, než to vypadá. Na dung / raid, potřebuješ celkem dobré hráče, co nestojí jen celou dobu na jednom místě a nemačkají 1 až 8 lol :D Jeden chybnej krok a vše je někdy pěkně v pasti :D
        Jako realista ale musím říct, že je to kopírák wowka a stejně tak vlastně každého bojově (takže vlastně téměř naprosto každého) mmo rpg, alespoň dnešní doby. Chápej, je hezký, že všichni chtějí něco nového a originálního, ale v systému postaveném na starém D&D to prostě nejde. Navíc, čím složitější systém, tím vic problémů, tím méně spokojených hráčů. Pokud chceš něco jiného, zkus si vyhledat nějakou hru na např. bodovém systému GURPS, ale pochybuju, že budeš spokojen, protože ať jsi lvl třeba milion, vždy k tobě může přijít maník na úrovni jedna a vykuchat tě třeba lžící :D Každopádně pokud jsi tedy zastáncem classů, tak si rozhodně nevybereš... Hybridům se vyhýbej, jak jen to jde nebo jednou dojdeš k ESU (rozuměj Elder scrolls online) a budeš něšťastnej, že někdo na koleni vypotil takovej nedomyšlenej (ano prozatím stále) herní koncept. Dej jim tak 5 let a bude to hra jedna báseň...
        Wildstar zatím celkem super a úctyhodně se drží staré nostalgiky :D Tedy alespoň u mne. Navíc hrát takovou hru i zadarmo je super si myslím :)
      • jj ty dungy jsou opravdu HC.... 5man veteran dungy jsou takovy mensi vanilla wow raidy.

        ta hra je celkove podstatne obtiznejsi a nic neodpousti, nenech se zmylit grafikou j

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit