Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chápu že někteří hru haní.. pravděpodobně za to že je docela složitá a rozhodně také neni jednoduchá.. pro jednodušší jedince EW2 nemusí být po chuti, jelikož člověk musí nad hrou přemýšlet, rozhodně to neni oddechovka, za mě je to jedna z nejzajímavějších her, docela se tesim na další díl.
  • Tak musím říct za mě totální pecka. Psychologický horror jak bič. Jednička je skvělá, dvojka ještě lepší. Sebastian jedna z nejlepších herních postav vůbec. Dohráno za 24 hodin, 30 min. Atmosféru jsem vychutnával každým coulem. Těším se na DLC. Myslím, že se zrodila sakra dobrá série :)
  • Ty si mal skoncit v 90. letech
  • Jack1947
    To mi přišlo nudné a dal jsem max 80bodů víc už mi nešlo ) beztak ta odměna za 100 nestála za to).
  • Jack1947
    Já jsem snad první horor (originál) hrál až Resident evil 4 na ps2. Nedohrál - tam zase byl docela psycho ten vidlák s motorovkou. Zajímavé že jinak jsem dohrál všechno potom včetně té blbosti racoon city nebo jak se to jmenovalo *3*

    Upřímně to bych si dal ale za hoodně dlouhou dobu pokud vůbec a určitě né hned po dohrání...
  • na ps4 je auto aim... pri zapnuti ti to nabidne a v nastaveni je celou dobu ;) jinak mireni mi prislo elkem v pohode ... strelnici sme s kamosem udelali na jednicku ;)
  • Btw: jednička měla i vážný kiksy v designu. Pamatuji si, jak jsem sbíral zkušenosti na schodech před dveřma při fightu s bossem s trezorem na hlavě. Stál jsem dole, on se vždy spavnoval za rohem nad schodama. Pár ran než slezl dolů a bylo. A tak znovu a znovu.
    Stejně tak byl nedomyšlenej fight s tou holčinou co lezla po čtyrech. Level jsem opakoval asi 15 krat, jen aby schytala každej uzávěr s plynem, otevřenou pec atd. Vcelku byla nesmrtelná až do cutscény.
    Jedničku bych si už podruhé nezahrál. Ale dvojka je jiná. :-)
  • V jedničce mi zatím nikdo nevysvětlil, jak mě mohli dostat do vany a kdo teda vyvraždil tu lobby plnou mrtvých policajtů, když Ruvik měl moc jen ve Stemu. Ale tady naštěstí už nic takovýho není.

    Ve dvojce docela potěšila sestřička z jedničky. Snad se někdy vrátí i k ní. V jedničce jsem se jen dozvěděl, že je nezvěstná, ale ne už co ji potkalo.
  • Popol urcite si vsichni važí nazoru čerstvě zletilého gaye kterym nepochybne jsi ale ta hra je naprosta bomba ve svým žánru ty pako
  • Jack1947
    Ok, já si spíše upgradnu na AMD fx fvyjde to levněji, ne v té době nebyl tak špatný vlastně není i ted (všichni víme proč ta optimilizace z konzolí stojí za vyliž)

    Jedny hry jedou, krásně 60fps +- jiné zase nejedou. Optimalizace a čert vem minimální požadavky kterejm prostě technická stránka většiny her neodpovídá.
  • ak to povazujes za blaboly sa len zosmiesnujes o hw toho moc nevies ani v teoretickej rovine o praxi nehovoriac, to by si tu nepisal opravdove blaboly, ten amd nebola ziadna slava uz v roku 2010 ledva sa chyta na i3 sandy bridge, stazovat sa na optimalizaciu nie je na mieste s touto zostavou minimalne poziadavky vyrobca uvadza a tvoje cpu je od nich na mile daleko, odporovat tejto skutocnosti mas marne, sprav upgrade aspon na starsi i5 2400 ktory je stale vynikajuci a potom si skus spomenut na slovo blaboly, neber to v zlom, skor ako radu, ak rad hravas by si mal zmenit nazor na upgrade a jeho prinos
  • Dead space mi ani nepřipomínej :D Jo přesně, ty animace zabit byly hodně drsný :D Pro mě byl ale asi nejvíc šokující Keeper, ten ti zapíchnul to kladivo do hlavy a pak tě odtáhnul :) Vůbec není zač, pro mě byl The evil within první hrou tohohle žánru, kterou jsem si koupil(do té doby jsem už ale dohrál res 4,5 ale pouze pirátěné, což nerad přiznávám, ale teď když to vydali i na konzole jsem to napravil), takže je pro mě TEW srdcovka, proto si i hodně věcí pamatuju...já jsem tu hru prostě žral a i stále žeru. A popravdě do dneška i nejoblíbenější hra tohoto žánru(spol s res 1).
  • Jack1947
    To jsou bláboly, já vím že to je trochu brzda ale ostatní hry mi jedou krásně na max tak kde bude chyba ? anoo v pohnojeném portu *7*
  • sry ale to cpu ti brzdi grafiku takmer na polovicny vykon, aj intel dvojjadra su vykonnejsie, chcelo by to upgrade na i5, inak ta karta nema zmysel
  • Jack1947
    Přesně jako bych hrál Dead space ( i když tam byl více naskriptovaný)

    Hnusné bylo i to že se teleportovala za záda, navíc to když tě chytla taky humus - utrhala končetiny, pak bylo zajímavé už jen s Animou ale spíše škoda že nedostala více prostoru. Taky dík za info tohle jsem si bud nepamatoval nebo nevědel *4*
  • Jack1947
    AMD x4 960t 2x4gb 770gtx 4gb, byl jsem rád za 27-35 a více fps.
  • zřejmě stejnak žádná sláva
  • user score...
    ...
    HAHAHAHAHAHA...
  • Persona 5 93/91 RPG ROKU! Divinity s trapným 8,5 user score může zůstat doma...
  • "Sry na ta hra může být dobrá jak chce, ale když chtějí, abych utopil 100 hodin ve hře, tak musí mít adekvátní svět, který mi dá nějaký přesah. Ne svět pro fanoušky LittlePony."

    Přesně tohle sem si řikal u her jako Zelda, Persona nebo Nier...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit