Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nabudúce ked prídeš kydať na konzoly tak si zisti fakty pre boha toto je dost ubohe... poznám hromadu normálnych PCčkárov ale ty medzi nich rozhodne nepatríš:D toto je jednoznačne závisť (aj ked nechápem prečo ) voči konzolistom a z príspevku je vidiet že o xbox alebo ps3 si vživote ale naozaj vživote nezavadil ani pohladom pretože určite by si nenapísal, že si hral na xbox cele doobedie ( to by som ti ešte veril ) ale že si na tom hral tolko hier za tak málo času ... a uplne si svoju doverihodnost zabil tvojou perlou o tom aký je UBOHY UNCHARTED 3 NA XBOXE!!!!! smekám si adept na príspevok roka:D:D:D:D

    Edit: patri k prispevku Labradora

    Edit 2: prečítal som si tvoj príspevok znova a fakt sa smejem:) takto ubohý príspevok som už nevidel hoooooodne dloho:D
    • Hanzales
      Já se považuju za PCčkáře kůží i kostí (masa moc na rozdávání nemám). I když na obě konzole bych taky nedal dopustit. Ale to co píše, to bych nenapsal, ani kdyby mi spadly všechny konzole na hlavu a na nohu.... :) Btw. Forza i třeba GT5 labradore... Než jsem si pošteloval volant, něco pojezdil, zkusil pár silnějších aut, uteklo něco času a nějaký závěr šel dělat až tak po týdnu hraní (např.) A jo, na iRacing to třeba simulací možná nemá, ale fyzika rozhodně neurazí, naopak to jsou kurevsky! (hehe antifiltr funguje) zábavné hry (a to myslím oboje) No a Uncharted na Xboxu? :) Tak to já jsem pak hrál System Shock 3 v 1080p na svém polostarém telefoňe :D
      • Ja si myslím, že sme všetci na jednej lodi... jak pc, tak konzoly to že hry su aké sú je bohužial trend, pre niekoho dobrý pre niekoho už tak moc nie, ja som tak medzi.
        • vlastik.plaminek
          Hráč zůstane hráčem a je jedno, na čem hraje. Jenom blb s komplexem ze sebe dělá nějakou nadřazenou elitu.
          • PResne tak!!!! zhrnuté v jednej vete....
    • Tak, že je ubohý? to se ti ani nedivím když patříš přesně do opačné kategorie :D Jinak proč závist, že mě xbox nechytl tak Vám ho závidím? ale no tak....Pro mě je to prostě krok zpět!
      • mne prišiel krok spat tvoj prispevok... ale pre ludstvo...
        Ja beriem to ked ludia nemaju radi konzole a vedia argumentovat vtedy maximálne napišem to, že nech si hrá každy na čom chce, ostatne to je pravda každému vyhovuje iné ale snažit sa o hate konzolí... a argumentovat Uncharted 3 na xbox... a tým že si hral xbox jedno dopoledne a uviedol si aspon 10 titulov a potom si dodal že ta žiadna hra nebavila dlhšie ako hodinu a to ako si vo Forze 4 váááálel... nehnevaj sa na mna proste nemozem na to napisat nič iné ako som napisal.
        • Tak znáš to první dojem je většinou nejdůležitější a u mě se dostavilo to co jsem už napsal. Hry a celková atmosféra mě prostě nedokázala ohromit svou kvalitou. Ale jak už jsem v jednom příspěvku psal každý na to má jiný názor a jiné priority i když jsem to napsal trochu útočně za což se konzolové menšině omlouvám.
          • Aspon to sa ti musi uznat že ked napíšeš hovadinu tak si vieš posypat popol po hlave, to sa ceni. Každopádne hrám na pc tak ako na ps3 a musim uznať, že hry sú stale viac a viac rovnaké a je to jedno na akú platformu to zrovna je. Rozhodne si myslím že ti to konzolová komunita odpusti teda až na ten Uncharted no:) to som si teda nie moc istý
        • Vidíš a mě zas ty vaše konzole...
  • No,ikdyž je to offtopic,tak si tu taky hodím názor na současné konzole (jako mnozí jiní ).
    Ps3 jsem koupil rok po xboxu a po vychvalování snad každého ps3 majitele jak je skvělej,boží a hlavně lepší než xbox,jsem opravdu čekal víc.
    1.Grafika : Každej mele o nadvládě ps3 a jak má lepší grafiku,ale na metrové televizi jsou průměrné rozdíly u exkluzivek opravdu minimální oproti xboxu. Je to lepší,ale zas ne o tolik že bych zažil "wow" efekt. Slavné uncharted je pěkné,ale nesouhlasím s tím,že nějak zvlášt extra. Prostě jen trochu. Naopak multiplatformovky sráží celou tu krásu ps3 do kytek a v průměru vede xbox. Na co je mi.... nevím ,dejme tomu třeba 10 her lepší grafiky na ps3 když jich dalších 50 vypadá hůře ?
    2. Stabilita systému a rychlost. Jednoznačně vyhrává a to na plné čáře xbox. Každý kdo má možnost a má obě konzole,musí jednoznačně vidět znatelný rozdíl v rychlosti systému. Než naběhne konzole,než se pustí hra... vše je na xboxu rychlejší . Mnozí známí,včetně mě,zažívají i několikrát za den "kousnutí" systému a musí restartovat ps3.Toto jsem zažil na xboxu cca 3x za 2 roky.Nemluvě o instalaci her na hdd a tedy svižnějším loadingům na xboxu.
    3. updaty,updaty,updaty : Ps3 má naprosto šílený updaty her. Chci si sednout a hrát a né že budu čekat několik (desítek) minut (v těch nejhorších případech) až se mi aktualizuje hra GT mluví za vše a není to vyjímka,uncharted má taky famozní updaty,mluvím tu o gigabitech dat ! Neaktualizuješ ? nepříhlásíš se na internet s danou hrou viz GT5...

    Ale zas abych jen nekřivdil sony. Děkuji sony za výborné hry,které prostě na xboxu nejsou (např. heavy rain - pro mě nejlepší hra této generace).Sony více riskuje,MS dělá hry víc na jistotu a pro americké hráče.

    V další generaci doufám bude opět z čeho vybírat a byl bych rád kdyby i u MS. Mám pocit že pro maximální možný zážitek z hraní by člověk musel v každé generaci koupit každou konzolu (MS,sony,big N),což je masakr.
    • U mě si to xbox posral tím svým PRODem, kdyby mně po 3 letech neodešel do věčných lovišt tak ho vychvaluji dodnes, proto bych sáhl spíš po ps3. Ale je to už pár let, situace se mohla změnit.
    • Dlouho jsem odmítal konzole a byl jsem PC hráč only. Je to asi 14 dní, co jsem koupil ojetý PS3 právě kvůli několika málo konzol (všeobecně) a PS3 only hrám. Například tvou zmiňovaný Heavy Rain je dle mého názoru nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Každopádně jsem za tuto drobnou investici rád.
    • To čeho si všíml já , je že s permanentním online připojením , klesly požsadavky SONY na kvalitu prezentovaného produktu . Ty tam jsou obstrukce od Sony kvůli malichernostem .... a pak nemá PS3 padat , mít problémy s frameratem a pořádnými tituly .

      Dřív jsem vždycky po nějakém konzolovém ONLY titulu toužil i jako PC hráč . Dneska ... dneska mi Uncharted , Peace Walker či Resistance vážně nechybí .
    • Kousnuti systemu na PS3 jsem za dva roky nezazil ani jednou. Vyjimecne zatuhne nejaka hra a konzole se musi zrestartovat, ale to je jen parkrat do roka. Kousnuti nekolikrat za den je imho blbost. A jestli, tak to dela jedna konkretni hra a neni to obecny problem.
      • zdeeneek
        Mne se docela casto kousne ps3 pri hrani Saboteura. Skoro pokazde kdyz to hraju dele nez hodinu v kuse. Ale u jinych her se mi to nestalo ani jednou.
      • ok,kousnuí hry. Jaký je v tom rozdíl ? Na konzoli obvykle hraješ pokuď vím... Musíš se zvednout a vypnout konzoli.
        • calwin
          stalo sa mi to konkrétne na bete battlefieldu 3 dobre to vtedy blbo... ale ináč sa mi to nikde nestalo tak neviem aké "2x za deň" tu kto videl
          • Hele jsou lidi ,kteří píšou že se jim to nestává - nemám problém tomu věřit.Nicméně počet lidí,kterým se to stává naprosto běžně je opravdu hodně,toto jsem nepsal jako nějaký fanoušek xboxu.Jedná se o naprosto běžnou věc o které se píše často na forech. Mám ps3 cca 7 měsíců a tyto problémy jsou na denním pořádku. Kamoš mi jednou říkal že se mu to dovede seknout i 5x-8x za den ,hraje ale opravdu často.. Niméně má starší model fat 80GB,myslím že 3 roky starý. druhý kámoš naprosto otevřeně říká že kousnutí ps3 je každodenní záležitost.Ale ono stačí na toto téma zagooglovat a mylsím že je odpověď jednoznačná.Stabilita ps3 je prostě proti xboxu opravdu horší,není to žádný blud který jsem si vymyslel.
          • Psychotic
            Tak to máš teda kliku, mně se to stává. Zdaleka nejhorší byl v tomhle ohledu Fallout: New Vegas, který se seknul každé cca. tři hodiny hraní - celkově hry od Bethesdy jsou rizikové, jednorázově se to ale stává v mnoha hrách. A to jsem vystřídal tři PSka a bylo to u každého.
  • Ocelot
    Jestli SONY vydá Playstation 4 zase o dost později, tak zase vyhraje X-Box...snad tam nejsou tak hloupí a vydaj ho co nejdřív po X-Boxu
    • No pokud hodnotite vyherce podle prodeju, tak je prvni Wii. Viz. zde http://www.vgchartz.com/analysis/platform_totals/
    • Jak vyhraje? Vždyť se PS3 prodávala fantasticky (teď je dokonce v globálu prodávanější než Xbox) PS3 byla jenom kapáneček míň úspěšná než X360...
      • Ocelot
        Na tom nejdůležitějším trhu - USA - vedl, vede a bude vést X-Box.
        • Na druhou stranu v Japonsku se prodává snad téměř výhradně PS3, a to je úplně konzolová země.
        • calwin
          nemyslím si že bol problém s oneskorením aj keď aj to určite akú takú rolu zohralo... podľa mňa išlo o to že sony vyrukovalo s blu ray mechanikou a bola citelne drahšia v USA ako Xbox... preto sa tešil Xbox takej popularite...
        • proc asi... *6*
        • Stejně jako tam bude vést iPhone. Lidi tam očividně sázejí na značku a moc se přitom neohlíží na kvalitu. (a PS3 se tam taky prodává výborně)
  • walltar
    Sem čekal, že nové konole přídou dřív. Protože já se na ně těším už z toho důvodu, že se hry zase trošku posunou graficky dopředu. Ale zase nové PC sem kupoval nedávno a čím dýl bude trvat než výjdou nové konzole tím dýl vydrží.
    • kdybys raci koupil konzoli a ne pocitac ktery bude za rok za zenitem
      • Tohle platilo možná tak před 8 lety,né teď.Seš trochu pozadu.
      • Dobrá kravina.. chtěl bych vidět PC, který je rok od koupě za zenitem. Možná nějakej kancelářskej šrot za 8000, co už je ale za zenitem už v době koupě. *7*
        • on si to spletl s konzoli, ale ta je za zenitem uz rok po vydani takze dnes vsechny co jsou nalesteny novy v regalech
      • Paulcz
        jo lepší koupit +- střední třídu HW co je v konzoli za 20 000 :)
        • calwin
          jasné a nainštaluj si tam 7mičku a hneď si o triedu nižšie než je schopná vytiahnuť konzola...

          ak by bol hardware aktuálny samozrejme
      • walltar
        Mě vydrží Pc tak 4 roky ... takže nemám problém. Ale jak už sem mockrát řekl kdyby byla konzole která by měla jako hlavní ovladač klávesnici a myš už ji dávno mám.
        • Takže Amigu vlastníš ?
          • zdeeneek
            Kdyby se na trhu objevila nova verze Amigy, tak ji okamzite kupuju *5*
          • Amiga neni a nikdy nebyla konzole, tedy krom Amigy 32 to je konzole *3*
          • walltar
            Ne protože když byla amiga tak nebyl nikdo, kdo by ji koupil. Ale bratránek měl amigu a musím říct že sem u něho byl skoro furt.
  • S jejich příchodem by mohli i zrušit ten totalitní režim na xbox live jako restrikce na regiony. Do dneška mi leží v žaludku GOW2 a asi 3DLC které jsem dostal ke hře a dodneška je nemůžu použít. Něco podobného jako Skyrim na Steamu
  • RodneY55
    to labrador: pokud jsi opravdu jezdil ve forze za 10 minut suverene se spojkou, manualni prevodovkou, s vypnutymi asistenty a se souperi na nejvyssi obtiznost, tak jsi pro me tedy buh a musis mi ukazat, co delam spatne... zkus si zajet nejakej okruh a zkus se alespo zdaleka PRIBLIZIT casu, ktery zajel nejaky hrac na prednich prickach zebricku
    • Ve Forze šlo vždycky hlavně o nastavování auta. Tím se získávalo spousta vteřin na kolo. A tak jak jsi to popsal, jezdím vždycky a no problem. Volant a rozum do hrsdti a budeš jezdit výborné časy. Chce to spoustu trpělivosti a testování.
    • S vypnutými asistenty jen s automat. převodovkou a nejtěžší obtížnost soupeřů na gamepadu, ten mi taky dělal největší problém :) Ale jo bojoval jsem o vítězství.
      Jinak určitě lidé na předních příčkám žebříčku musí být asi o hodně lepší než AI, alespoň to většinou u her co znám bývá.
  • A je, tak to prvni xboxy budou zase smejdy. Ale byt prvni na trhu i kdyz se suntem je taktika microsoftu, ktera se mu uz nekolikrat vyplatila, takze jim to za to asi stoji.
    • Šunt,nešunt,Mircrosoftu se díky rychlejšímu vydání své konzole podařilo vyrovnat Sony a stát se rovnoceným soupeřem,o čem v případě prvního xboxu a PS2 nemohla být ani řeč.
      Takže ano,jim se to vyplatilo a myslím si,že i Sony si je toho moc dobře vědoma a znovu stejnou chybu opakovat nebude chtít.
      • Vždyt to pisu, microsoftu se tohle vyplatilo nejen u konzoli.
  • Beztak si MS nechal patentovat RROD. *1*
  • nevite co je lepsi pro mne asi ps3 xbox je taky dobrej ale hry na nej stoji prece jen moc *6* *16* *2*
  • smrt konzolim !
    • normálny debil, nieje iních slov...
    • Co tim chtel basnik asi rici ? Ze je zaujatej ? Nebo za to mozna ani nemuze on ,ale jeho mentalni stav ? Kdo vi . *3*
    • SWAG bro *5*
    • exmaxx
      Někdy stačí i krátký vtip, aby pobavil *1*
    • ZvacA
      http://youtu.be/AMde_wIbw2k

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit