Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevite co je lepsi pro mne asi ps3 xbox je taky dobrej ale hry na nej stoji prece jen moc *6* *16* *2*
  • Konzole jsou mrtvý, slepá ulička
    • Slepa ulicka ? Zacina to vypadat ,ze diky novymu MGS ,Last of Us a Halo 4 se z te "slepe ulicky" stava ulice velka a siroka jak kr*va a urcite ne slepa *4* .
    • Sám jsi slepá ulička *1*
    • neřekl bych ty hov a do nikdo tu nepíše o ps4 takže ta vyhrává a jsem zastánce kvality xbox me nezajímá ten je zatracenej pro mě a pc využívám jen na net nic víc
  • takze bude mit i gta 5 spozdeni
    • Nebo vyjde driv na PC... no vlastne ne vzdyt to dela Rockshit *11*
      • jedna z mála firem která dneska umí udělat pořádnou hru na kterou bych se ještě těšil. Jestli ten s...t nejsi spíš ty:)
  • RodneY55
    to labrador: pokud jsi opravdu jezdil ve forze za 10 minut suverene se spojkou, manualni prevodovkou, s vypnutymi asistenty a se souperi na nejvyssi obtiznost, tak jsi pro me tedy buh a musis mi ukazat, co delam spatne... zkus si zajet nejakej okruh a zkus se alespo zdaleka PRIBLIZIT casu, ktery zajel nejaky hrac na prednich prickach zebricku
    • Ve Forze šlo vždycky hlavně o nastavování auta. Tím se získávalo spousta vteřin na kolo. A tak jak jsi to popsal, jezdím vždycky a no problem. Volant a rozum do hrsdti a budeš jezdit výborné časy. Chce to spoustu trpělivosti a testování.
    • S vypnutými asistenty jen s automat. převodovkou a nejtěžší obtížnost soupeřů na gamepadu, ten mi taky dělal největší problém :) Ale jo bojoval jsem o vítězství.
      Jinak určitě lidé na předních příčkám žebříčku musí být asi o hodně lepší než AI, alespoň to většinou u her co znám bývá.
  • No,ikdyž je to offtopic,tak si tu taky hodím názor na současné konzole (jako mnozí jiní ).
    Ps3 jsem koupil rok po xboxu a po vychvalování snad každého ps3 majitele jak je skvělej,boží a hlavně lepší než xbox,jsem opravdu čekal víc.
    1.Grafika : Každej mele o nadvládě ps3 a jak má lepší grafiku,ale na metrové televizi jsou průměrné rozdíly u exkluzivek opravdu minimální oproti xboxu. Je to lepší,ale zas ne o tolik že bych zažil "wow" efekt. Slavné uncharted je pěkné,ale nesouhlasím s tím,že nějak zvlášt extra. Prostě jen trochu. Naopak multiplatformovky sráží celou tu krásu ps3 do kytek a v průměru vede xbox. Na co je mi.... nevím ,dejme tomu třeba 10 her lepší grafiky na ps3 když jich dalších 50 vypadá hůře ?
    2. Stabilita systému a rychlost. Jednoznačně vyhrává a to na plné čáře xbox. Každý kdo má možnost a má obě konzole,musí jednoznačně vidět znatelný rozdíl v rychlosti systému. Než naběhne konzole,než se pustí hra... vše je na xboxu rychlejší . Mnozí známí,včetně mě,zažívají i několikrát za den "kousnutí" systému a musí restartovat ps3.Toto jsem zažil na xboxu cca 3x za 2 roky.Nemluvě o instalaci her na hdd a tedy svižnějším loadingům na xboxu.
    3. updaty,updaty,updaty : Ps3 má naprosto šílený updaty her. Chci si sednout a hrát a né že budu čekat několik (desítek) minut (v těch nejhorších případech) až se mi aktualizuje hra GT mluví za vše a není to vyjímka,uncharted má taky famozní updaty,mluvím tu o gigabitech dat ! Neaktualizuješ ? nepříhlásíš se na internet s danou hrou viz GT5...

    Ale zas abych jen nekřivdil sony. Děkuji sony za výborné hry,které prostě na xboxu nejsou (např. heavy rain - pro mě nejlepší hra této generace).Sony více riskuje,MS dělá hry víc na jistotu a pro americké hráče.

    V další generaci doufám bude opět z čeho vybírat a byl bych rád kdyby i u MS. Mám pocit že pro maximální možný zážitek z hraní by člověk musel v každé generaci koupit každou konzolu (MS,sony,big N),což je masakr.
    • U mě si to xbox posral tím svým PRODem, kdyby mně po 3 letech neodešel do věčných lovišt tak ho vychvaluji dodnes, proto bych sáhl spíš po ps3. Ale je to už pár let, situace se mohla změnit.
    • Dlouho jsem odmítal konzole a byl jsem PC hráč only. Je to asi 14 dní, co jsem koupil ojetý PS3 právě kvůli několika málo konzol (všeobecně) a PS3 only hrám. Například tvou zmiňovaný Heavy Rain je dle mého názoru nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Každopádně jsem za tuto drobnou investici rád.
    • To čeho si všíml já , je že s permanentním online připojením , klesly požsadavky SONY na kvalitu prezentovaného produktu . Ty tam jsou obstrukce od Sony kvůli malichernostem .... a pak nemá PS3 padat , mít problémy s frameratem a pořádnými tituly .

      Dřív jsem vždycky po nějakém konzolovém ONLY titulu toužil i jako PC hráč . Dneska ... dneska mi Uncharted , Peace Walker či Resistance vážně nechybí .
    • Kousnuti systemu na PS3 jsem za dva roky nezazil ani jednou. Vyjimecne zatuhne nejaka hra a konzole se musi zrestartovat, ale to je jen parkrat do roka. Kousnuti nekolikrat za den je imho blbost. A jestli, tak to dela jedna konkretni hra a neni to obecny problem.
      • zdeeneek
        Mne se docela casto kousne ps3 pri hrani Saboteura. Skoro pokazde kdyz to hraju dele nez hodinu v kuse. Ale u jinych her se mi to nestalo ani jednou.
      • ok,kousnuí hry. Jaký je v tom rozdíl ? Na konzoli obvykle hraješ pokuď vím... Musíš se zvednout a vypnout konzoli.
        • calwin
          stalo sa mi to konkrétne na bete battlefieldu 3 dobre to vtedy blbo... ale ináč sa mi to nikde nestalo tak neviem aké "2x za deň" tu kto videl
          • Hele jsou lidi ,kteří píšou že se jim to nestává - nemám problém tomu věřit.Nicméně počet lidí,kterým se to stává naprosto běžně je opravdu hodně,toto jsem nepsal jako nějaký fanoušek xboxu.Jedná se o naprosto běžnou věc o které se píše často na forech. Mám ps3 cca 7 měsíců a tyto problémy jsou na denním pořádku. Kamoš mi jednou říkal že se mu to dovede seknout i 5x-8x za den ,hraje ale opravdu často.. Niméně má starší model fat 80GB,myslím že 3 roky starý. druhý kámoš naprosto otevřeně říká že kousnutí ps3 je každodenní záležitost.Ale ono stačí na toto téma zagooglovat a mylsím že je odpověď jednoznačná.Stabilita ps3 je prostě proti xboxu opravdu horší,není to žádný blud který jsem si vymyslel.
          • Psychotic
            Tak to máš teda kliku, mně se to stává. Zdaleka nejhorší byl v tomhle ohledu Fallout: New Vegas, který se seknul každé cca. tři hodiny hraní - celkově hry od Bethesdy jsou rizikové, jednorázově se to ale stává v mnoha hrách. A to jsem vystřídal tři PSka a bylo to u každého.
  • Stále se tu nachází lidé co stále nedokážou pochopit, že každá konzole má své PRO a PROTI. Trochu bych torozvedl: Výhody PS3- Blue-Ray ( Kdysi abnormální výhoda, jelikož Blue-Ray nebyl tak rozšířen a ten od PS3 byl nejlepší na světě) Ted už asi ne když jsou i 3D že jo ? *3* ) , Internet zcela zadarmo, Velké množství herních titulů: Resistance, Killzone, God of War, Uncharted, nová free to play FPS DUST 514, Little Big Planet, The Lost of Us které vypadá fakt super a jiné moc dobré tituly. Určitě si vzpomenete na jiné parádní hry, konec konců k čemu je internet *3* . Bezdrátový nabíjecí ovladač ( není na baterie oproti XBoxu ), PS MOVE nemá sice velkou nabítku her, ale za to třeba takový Killzone 3 se SharpShootrem nemá chybu a je to fakt paráda.
    Nevýhody PS3: Hry nejsou v 1080p ale v 720p- není v tom skoro žádný rozdíl, ale SONY to přece slíbila a nedodržela ( škoda ). Hry nejsou vyhlazené, ale naopak se nesekají což je velké + , ( ještě aby se sekali že jo ? ) . Jinak jsem na žádné nenarazil. Kdyby měl PS3 ohodnotit od 1 do 10 dal bych 8/10, protože mě na tom hrát baví a hlavně si u toho můžu lehnout a nemusím sedět ( pak mě z toho bolí prd*l *1* ) Ted k tématu XBOX: Výhody XBOXu: hezké provedení, Kinect, jinak pro mě asi nic *1* Neurážím Xboxkáře, ale jenom mě to prostě nechytlo *4* , každý si najde to, co mu líbí více a bude ho to bavit *3* . Nevýhody u XBOXu: ( alespon pro mě ) Placení za hraní po iternetu: To je neuvěřitelně podělané zasrte MÍNUSNechápu jak toto mohl XBOX připustit, aby dal za konzoly 6000 Kč, k tomu nějakou hru, třeba Battlefield 3 za 1399 s PREMIUM, který chci hrát po internetu a ejhle já musím zaplatit, AHA super, v tom docvakne mnoha lidem : prostě si to musím zaplatit a na tom XBXOX zarábí těžké prachy.. Ale zase naopak s dobré stránky je, že ta služba je velice kvalitní což asi u PS3 takové uplně super nebude *3* Kinect je na tom asi stejně jako PS MOVE- nedostatek titulů atd.. Nejhorši na tom je že PS3 aspon má ten Killzone 3 a Resistance 3 naopak XBOX ani jednu FPS. Největší Hit na XBOX kinect bude RPG RISE které dělá studio CRYTEK a trailer vypadá naprosto božsky ( doporučuji se mrnout na YouTube ) *3* A poslení věc u XBOXu je pro mě nedostatek titulů, kterých je pouze jen pár a to je: HALO, Forza a Gears of War. Aspon já o jiných nevím ( slavných ). XBOX 360 bych ohodnotil 7,5/10 za to že se snaží konkurovat PS3 což taky dělá ale pro mě zatím na PS3 nemá ( můj názor ). Takhle já vidím globální situaci XBOXu a PS3. XBOX je rozšířen v Americe a v ČR PS3 takhle to prostě už je. PS: děkuji za přečtení mého příspěvku. Like velmi potěší *3*
    • "Bezdrátový nabíjecí ovladač ( není na baterie oproti XBoxu )" - Prásk kozu do vazu ... a na co asi je když ne na baterie ? Sony Nokii nepředběhlo pokud vím *7*
      • RodneY55
        on samozrejme myslel problematiku akumulatoru vs. tuzkove baterie *1* a do xboxoveho ovladače existuje akumulator, ktery lze dobijet kabelem, ktery je pripojen do xboxu, a podle potreby ovladac odpojit a pokracovat bezdratove... stejne jako u PS3...
    • RodneY55
      ono to placeni xbox live neni tak horke jak kazdy rve... ja si napriklad kupuju 48hodinovy gold jen na vikend, ktery me stoji na aukru 9kc... kdybych hraval po netu vic koupil bych si drazsi kupon na delsi dobu... ale takhle, kdyz nemam moc cas, jenom o vikendech, tak me tech 9kc nezabije... pri koupi vice mesicu naraz to vychazi treba 60-70kc / mesic, coz neni nijak zavratna suma.
    • Pekný príspevok, ešte dodám, že vojna medzi Sony a Xboxom je ale nie tak znatelná a neprijemná ( čo sa týka ludi a diskusii ) ako medzi konzolov a PC to je proste niečo nevýdane. Kazdopádne kde sa hádaju konzolisty tak tam je to smutne ... sme predsa na jednej lodi no nie?
  • Beztak si MS nechal patentovat RROD. *1*
  • Nabudúce ked prídeš kydať na konzoly tak si zisti fakty pre boha toto je dost ubohe... poznám hromadu normálnych PCčkárov ale ty medzi nich rozhodne nepatríš:D toto je jednoznačne závisť (aj ked nechápem prečo ) voči konzolistom a z príspevku je vidiet že o xbox alebo ps3 si vživote ale naozaj vživote nezavadil ani pohladom pretože určite by si nenapísal, že si hral na xbox cele doobedie ( to by som ti ešte veril ) ale že si na tom hral tolko hier za tak málo času ... a uplne si svoju doverihodnost zabil tvojou perlou o tom aký je UBOHY UNCHARTED 3 NA XBOXE!!!!! smekám si adept na príspevok roka:D:D:D:D

    Edit: patri k prispevku Labradora

    Edit 2: prečítal som si tvoj príspevok znova a fakt sa smejem:) takto ubohý príspevok som už nevidel hoooooodne dloho:D
    • Hanzales
      Já se považuju za PCčkáře kůží i kostí (masa moc na rozdávání nemám). I když na obě konzole bych taky nedal dopustit. Ale to co píše, to bych nenapsal, ani kdyby mi spadly všechny konzole na hlavu a na nohu.... :) Btw. Forza i třeba GT5 labradore... Než jsem si pošteloval volant, něco pojezdil, zkusil pár silnějších aut, uteklo něco času a nějaký závěr šel dělat až tak po týdnu hraní (např.) A jo, na iRacing to třeba simulací možná nemá, ale fyzika rozhodně neurazí, naopak to jsou kurevsky! (hehe antifiltr funguje) zábavné hry (a to myslím oboje) No a Uncharted na Xboxu? :) Tak to já jsem pak hrál System Shock 3 v 1080p na svém polostarém telefoňe :D
      • Ja si myslím, že sme všetci na jednej lodi... jak pc, tak konzoly to že hry su aké sú je bohužial trend, pre niekoho dobrý pre niekoho už tak moc nie, ja som tak medzi.
        • vlastik.plaminek
          Hráč zůstane hráčem a je jedno, na čem hraje. Jenom blb s komplexem ze sebe dělá nějakou nadřazenou elitu.
          • PResne tak!!!! zhrnuté v jednej vete....
    • Tak, že je ubohý? to se ti ani nedivím když patříš přesně do opačné kategorie :D Jinak proč závist, že mě xbox nechytl tak Vám ho závidím? ale no tak....Pro mě je to prostě krok zpět!
      • mne prišiel krok spat tvoj prispevok... ale pre ludstvo...
        Ja beriem to ked ludia nemaju radi konzole a vedia argumentovat vtedy maximálne napišem to, že nech si hrá každy na čom chce, ostatne to je pravda každému vyhovuje iné ale snažit sa o hate konzolí... a argumentovat Uncharted 3 na xbox... a tým že si hral xbox jedno dopoledne a uviedol si aspon 10 titulov a potom si dodal že ta žiadna hra nebavila dlhšie ako hodinu a to ako si vo Forze 4 váááálel... nehnevaj sa na mna proste nemozem na to napisat nič iné ako som napisal.
        • Tak znáš to první dojem je většinou nejdůležitější a u mě se dostavilo to co jsem už napsal. Hry a celková atmosféra mě prostě nedokázala ohromit svou kvalitou. Ale jak už jsem v jednom příspěvku psal každý na to má jiný názor a jiné priority i když jsem to napsal trochu útočně za což se konzolové menšině omlouvám.
          • Aspon to sa ti musi uznat že ked napíšeš hovadinu tak si vieš posypat popol po hlave, to sa ceni. Každopádne hrám na pc tak ako na ps3 a musim uznať, že hry sú stale viac a viac rovnaké a je to jedno na akú platformu to zrovna je. Rozhodne si myslím že ti to konzolová komunita odpusti teda až na ten Uncharted no:) to som si teda nie moc istý
        • Vidíš a mě zas ty vaše konzole...
  • A je, tak to prvni xboxy budou zase smejdy. Ale byt prvni na trhu i kdyz se suntem je taktika microsoftu, ktera se mu uz nekolikrat vyplatila, takze jim to za to asi stoji.
    • Šunt,nešunt,Mircrosoftu se díky rychlejšímu vydání své konzole podařilo vyrovnat Sony a stát se rovnoceným soupeřem,o čem v případě prvního xboxu a PS2 nemohla být ani řeč.
      Takže ano,jim se to vyplatilo a myslím si,že i Sony si je toho moc dobře vědoma a znovu stejnou chybu opakovat nebude chtít.
      • Vždyt to pisu, microsoftu se tohle vyplatilo nejen u konzoli.
  • Popravdě, celkem nedávno jsem poprvé hrál na Xboxu 360 celé odpoledne u kamaráda, dost her jsem viděl a zkusil. Musím říct a optat se co na té konzoli vidíte tak zajímavého. Zkusil jsem spoustu top titulů (forza4,uncharted 3 ruzné bojovky pro dva atd.) ano bavilo mě to, ale tak hoďku každý titul. Jenom jsem se utvrdil v tom, že konzoli nikdy v momentální formě nechci.
    Forza4 prej nejlepší simulátor na konzole (na konzole bohužel ano) jízdní model tak primitivní, nepoddajný a stejný u každého auta, za 10min sem jezdil na nejtěžší obtížnost suveréně, o uncharted raději nemluvím. Ok nechci se vytahovat nehrál jsem samo všechny tituly co xbox nabízí, ale první dojem katastrofální.
    Tím chci říct, že konzoláci kteří nadávají na PC u něj nikdy pořádně neseděli a PCčkářů kteří přešli na konzole si myslím moc nebude.
    Jediná snad výhoda konzolí je, že můžeš sedět v obřím pro*raném křesle, protože o nějakém kulturním spojení nemůže být ani řeč.
    • A když tě u kamaráda Uncharted na Xboxu 360 nebavil, tak to hádám že i u God of War jsi vydržel max. těch 10 minut. A neříkej že néé *3*
      • vlastik.plaminek
        Řekl bych, že nejvíc ho asi bavilo Gran Turismo a nebo Heavy Rain.
        • reaguji na pablba labradora.
          Sem PCčkář, prodal jsem PC (málo časy na piplání PC) koupil Xbox a každej den si po práci hodinku zalebedim u nějaký hry... Pro člověka jako jsem já je konzole ideální..
    • Zeptej se ho za kolik proda Uncharted na xbox rad bych ho videl *1* .
    • Schovávanie za múrikom zožralo konzole a tie šíria túto pliagu aj na PC.
    • hh uncharted na xbox 360 :D a teď tu o karkulce ...
    • Hochu je videt ze meles fakt ho#na. Byt uncharted na xbox tak bych si ps3 asi nekoupil
      • No s tím uncharted maš pravdu, bylo to něco tomu podobného..Nicméně toto je moje pravdivá zkušenost s touto krabičkou. Každý má na to samozřejmě jiný názor, nikomu ho neberu.
        • Mně by teda zajímalo jaký hry ty vychvaluješ na pc? Když takový gamesy z xka popliveš. Co pořád všichni máte s tím křeslem *1* *1* ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit