Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chci hrát hry v nejvyšší možné technologické kvalitě a mít u nich možnost používat módy stahovat si do her češtinu ikdyž na ni vydavatel jaksi zapoměl prostě využívat maximum dostupné technologie a to mi žádná konzole NIKDY neposkytne takže to jesli budou ještě více omezené je mi úplně fuk...
    • Jo az na to ze kdyby nebylo konzoli tak uz zadne hry nejsou bo na kompu si vseci hry stahujou nelegalne
    • Kazdy naprikla nechce hrat v nejvyssi mozne technologicke kvalite, kazdy nechce utracet za zelezo mnohonasobne tolik prostredku aby se bavil..... A takovym lidem je zase uplne fuk co si mysli omezenec tvyho typu ktery si to z te druhe stranky pri sve zabednenosti nedokaze ani predstavit. Ja obhajuju vsechny platformy, protoze kazda muze neco nabidnout a stejne tak se musim smat kazde individualite ktera vystoupi z onoho ci onoho chlivku a zacne vsude troustit moudra jak je zrovna to jeho "to nej". A to ze zde mame jistou stagnaci je asi u takovyho nazoru zbytecny vubec dal rozvadet.
      Mej se krasne.
      • Když nechceš hrát v nejvyssi technologický kvalitě a nechceš utrácet tolik peněz kup si Pc slabší - mody a atd. tam budou pořád a neutratíš tolik peněz.
      • Mas problemy s chapanim psanyho textu, ze? Dan mluvil jasne o sobe. Doporucuju lip cist.
        • máš problémy s chápáním pojmu diskuze, že ?
          • Podle tebe je nekdo komu nevyhovuje konzole omezenec. Ty tady piczujes do nekoho kdo jenom napsal svuj nazor. Tak evidentne nechapes co to je diskuze ty. Kokutku. *7*
    • Wow, takže když chceš umýt auto nejedeš do autoservisu jo ?????
      Já to až doposud, než jsem si přečetl tvůj příspěvěk dělal naopak...
      PC v možnostech pirátění, modovatelnosti, možnostech.. konzole ani nemá zaúkol porážet nebo se sním srovnávat, to jste vážně takoví omezenci ????
      • Já když chci umýt auto jedu do automyčky... ty si necháváš opravovat počítač v opravně kol?
  • Měli by jsi uvědomit že většina lidí za utržené peníze zase kupuje hry a pokud nebudou mít peníze z prodeje tak nenakoupí nové hry. Pokud zakážou bazar tak si radši koupím pc.
  • Děcka se zas hádají čí waste of time_machine je lepčejší co *1* *1*
    A během zbytečného dětského handrkování si majitelé všch platforem mnou ruce *1*
  • X-boxy, PS, Nintenda atd atd atd je to nejvetsi zlo co mohl herni prumysl postihnout, tyto zastarale sr*cky brzdi nejen technologicky vyvoj her, ale celkove delaji z hracu vygumovane opice bez mozku, vzdyt preci hra nemuze byt tezsi, nez na 4 tlacitka pro masy.
    • sory ale plesnivec travici 24/7 u PC bude stejne vygumovanej jako konzolista, to se na me nezlob :) Jako se vsim je to o lidech.
      A uz se opakuju asi po milionte, ale prosim nauc se pocitat, kazdy kdo si spocita 1+1 vi proc je aktualni situace jaka je. Asi travis u PC hrani tolik casu ze ti utikaji zakladni skutecnosti. Takze az se zase probudis z hibernace dej nam vedet.
      • je rozdil u ceho travis cas, jestli hrajes hru u ktere mussis premislet, tvorit nebo jestli ti mozek vymiva stupidita kde mackas 4 knofliky skoro jedno jak. Proste clovek co 24/7 hraje sachy neni stejny vygumovanec jako clovek 24/7 sledujici na nove serialy typu ulice
        • Si domluv rande tady s lalou... budete si rozumet ale nikomu to nemusite cpat.
        • hele tak jestli tohle myslis vazne dej si facku :) ano!svete div se konzole je zjedodusene reseni prave pro ty co presne to hledaji.. gauc... gamepad... nikoliv prkenny premek za PC a mysi vruce. Vse ma sve vyhody, ale placat tady ze vsechny hry na konzoli jsou stupidni ....
          Vsichni blbecci co takhle stupidne obhajujou prave to svy, at uz je to konzolista nadavijici na PC nebo naopak, vzdycky se musi jednat o totalniho blba :) Hrace nezajima jestli je to pc a mackas 6 tlacitek na klavesnici + 5 tlacitek na mysi (wohooo to ses teda advanced player) nebo drzis v ruce gamepad a na zaklade toho rozhodovat o tom co ti ta ci ona da ?
          Jednoho dne si z toho vyrostes.
          • Upřímě konzole má v současnosti dvě výhody:1. exkluzivit 2. pohybové ovládání - všechno ostatní lze i s pc a ve spoustě případů i líp
    • konzole ze delaji z lidi vygumovane opice? to na nich asi musis mit osobne napareno peknych par tisic hodin :)
    • napsals pravdu a hned mas minuska to vis opic bez mozku je vetsina a kazdy dalsi minus to potvrdi
  • chujovina *7*
  • zadas svuj mail a heslo u kamarada a muzes hrat.
    • na pc se toho dockas tez.win8 ti jeste ukaze.zabanujou ti pc a jeste ti daj ranec za nelegal soft.uvidej vse a ty uvidis pak taky.dockej casu jako...
    • po 18hodinach stahovani a aktualizaci *3*
  • pockas az zlevni a koupis online pass.spis tam bude online pass ktery nebude stat plnou cenu hry,ale treba 600kc.jak u ps3 za 250kc.
    • a to je jako naka vyhoda? ty konzolisti jsou dakt vovce
      • Spades
        Já fakt nechápu ty narážky na ovce... Ovce můžeš být jen, když slepě následuješ něco, co má levnější/lepší alternativu, ale pokud chceš hrát konzolové exkluzivity, tak holt nemáš na výběr.
        • Tak jsi hráč, baví tě hry ... no a chceš si zahrát hru co není na PC ale jen např. na PS3 tak si ho pořídíš. Tím pádem jsi hned ovce to dá rozum ne ?:D *1* *1* *1* Takhle geniální názory asi vytváří dlouhé hraní na PC ?:D Tohle může vytrousit opravdu jen r3tard a je mi úplně fuk jestli ma psko, xbox, či co...
          Když chci D3 sendu k PC, když chci NHL 13 sednu ke konzoli, je na tom něco k nepochopení proboha ? *1* *1*
          OMG.
      • a co takove D3 na PC? Taky ovce ti co hrajou protoze musis byt online ? Probudte se deti, bude hur.
        Tech zvastu zase... *1*
  • verim tomu na pul.tim by sony znevyhodnila sva studia.(mozna).moc se tesim.
  • Ja už jen čekam kdy to zavedou i na pc protože distributoři her z toho budou mit radost ale na druhou stranu kdyz nepujdou konzole tak jak se někteří radujouu že se bude vyvýjet jen na pc a nebudou dělat debilni porty z konzoli tak si myslim ze jsou vedle protoze jak vsechni vime na pc no dobra i na xbox se hry piratili ale na ps3 ne v takovem rozmeru tak sem nedavnou cetl takovy pekny clanek ze nebyt zisku ac 1 z ps3 tak by uz nedelaly pokracovani a z toho plyne ze vlastne bez konzoli by mozna sel dolu i herni prumysl a krmili by nas drahyma B tituly. jen se porad nejak divim ze se valci poti hram z bazaru ja osobne jsem si myslel ze se ty hry daji do velkoskladu a pak si to z velkoskladu koupi obchdi retezce eshopy atd jedini komu to muze vadit jsou prece prodejci ale treba me nekdo pouci ze to tak neni. pardon za dlouhy text
    • PC to prece zavedlo jako prvni.

      Bazary odcerpavaji penize z herniho prumyslu, ktere konzi v kapsach neproduktivnich (z hlediska herniho prumyslu) obchodniku. Jinymi slovy, bazary parazituji na hernim prumyslu a odcerpavaji z nej finance, ktere by jinak mohly byt investovany do vyvoje her.
    • Je pravda že konzole dneska vydělávají opravdu hodně takže by bez nich nejspíše tolik dnešních AAA titulů nevznikalo. Na druhou stranu je zde otázka, komu by nejvíce vadilo, kdyby šly konzole dolů a s nimi i velikost trhu (což stejně nepůjdou takže klid :-) ). Jelikož z "velkých" her dneska hraju jen dvě a obě jsou pouze na PC (Starcraft2 a GuildWars2) tak myslím, že takových hráčů jako já by se změna dotkla spíše pozitivně. I ty singleplayerovky co si občas člověk zahraje, jsou nejčastěji z rukou menšího až středního herního studia, které to ještě pořád dělá s láskou a ne tolik pro peníze.
      Ve velkých firmách kolikrát musí jít logika a rozum stranou a vznikají líbivé tituly bez vnitřní logiky a s množstvím zvláštností.
      A proč by šlo o pozitivní změnu? Protože zánikem gigantických herních studí, respektive jejich útlumem by se podpořilo konkurenční prostředí, i menší nadějné hry by se snáz dostaly na světlo. A to, že nedostatek konkurence škodí je jasná věc. Naprosto souhlasím např. komentářem Daniela Vávry na Skyrim (kdo si ho ještě pamatuje - 100 důvodů proč..). Věřím, že obdobně je na tom poměrně značné množství firem, kor když jsou hry dokáží být tak rozmanité, a jakmile se peníze stanou prioritou, tak každého manažera by mělo napadnout: "Proč dělat hry kvalitně (draze), když cílovou skupinu už máme, takže hra se bude prodávat, a nikdo jiný na trhu není aby nám převzal zákazníky." Příklad bych mohl uvést například sérii SimCity (čímž vstupuji na tenký led, vypadá to jako kvalitní hra, ale kvalita podle mě není úměrná kvalitě předešlých dílů vzhledem k uplynulému času a technologickému pokroku).
      Ono totiž peníze lezou na mozek a dokáží poškodit nejeden titul. Když se člověk podívá na rozdíl Crysis 1 a Crysis 2, nebo v menší míře i ten Zaklínač první a druhý díl (a to jsem jeho velký fanda!). Osobně se mi vždy líbila ta hra, kterou vytvářelo menší, ne až tak známé studio. A ta hra, kdy měli k dispozici množství prostředků, zázemí, zkušenosti a podobně, u mě už takový úspěch nesklidila pro svou snahu zalíbit se všem a vydělat ještě více peněz.
  • Poté co profálko, že hry budou vázané na účet a to jak na Xbox tak ps4 (velmi pravděpodobně) jsem se o ně přestal zajímat. Max pouze po technologické stránce.
    Abych si za 1500+ kupoval nové hry, tak na to holt nemám (max jednu na vánoce). Samozřejmě je možné si počkat na nějákou tu slevu či akci, ale komu by se ji chtělo několik měsíců/rok vyhlížet. Nutnost připojení bych ještě bral, ale zákaz bazaru bohužel ne.
    Je jasné, že chtějí zatrhnout bazar a ještě více "rejžovat" a mít věci pod kontrolou připojením. Jen si tak říkám, aby v konečném důsledku bylo vůbec koho kontrolovat :).
    Samozřejmě vše bude odvislé od ceny a to jak konzole tak her. Pokud bude stát 10-12k, tak se to ještě dá. Ale aby to bylo tolik jako při uvedení PS3 (tuším lehce pod 20k - nejsem si jist), tak to nepůsobí příliš atraktivně.
    Za tu cenu lze pořídit již slušné PC a to i na hry s mnohem nižší cenou her.
    Jinak ještě k tomu bazaru....žádnou hru co jsem hrál jsem jsem dále neprodal a to jich mám celkem hodně ps2 +- 50 a na ps3 +-20.
    PS2 téměř vše origo Ps3 téměř vše bazar. Tehdá jsem na ps3 kupoval i s poštou domů za cca 250-350 kč.
    Jako jedinou velmi pozitivní věc u chystaných konzolí považuji jejich HW hlavně CPU + GPU a X86 kompatibilitu. Myslím si, že na PC z toho budeme hodně těžit - paralelizmus a optimalizace. Pokud konzole nepříjdou s nějákou opravdu velmi výraznou přidanou hodnotou(zatím to vypadá na tzv. házení klacků pod nohy hráčům) tak je jejich koupě opravdu nerozumná.Krom Exkluzivních titůlů - velmi dobré hry, je hraní na PC výhodnější. Pokud se někdo nechce hrbit na židli u monitoru lze ho připojit k TV a hrát, případně použít gamepad. Jinak STEAM před časem uvedl funkci BigScreen a v nabdíce má již také tituly s možností hraní na gamepadu - nezkoušel jsem.Trochu jsem se nechal unést a text je trochu delší, tak sorry. PS: Měl jsem časti oddělené odstavci - pro přehlednost - bohužel prý příspěvek obsahuje moc odstavců - to se mi ještě nikde nestalo.
    • Takovej sloh založenej na lži :D Respektive dezinformaci
      • Jestli jsi to myslel ironicky tak ok, jinak by mě teda zajímalo co za dezinformace v tom je? Je pravda, že info o těch účtech je již nějáký ten pátek staré, ale předpokládám, že se to neměnilo. Vše ostatní je pokud vím pravda. Zbytek je pouze můj osobní názor.
        Jinak jsem to psal v obecném pohledu na nové konzole spíše k PS4 (vázané na učet to bude asi také = stejný problém). Navíc hw bude velmi podobný s trochu nadsázky se dá říci stejný "produkt jinak zabalen" :).
        • Prave v tom vazani her na ucet ve smyslu = koupis hru a uz ji nebudes moct prodat, protoze ji nikdo jinej nezapne. To se nestane, SONY nedavno reklo, ze tudy cesta nevede, ale ze ten bazar chtej jinak omezit (videl bych to na nejaky zmutovany Online passy)
          • Tak to jsem nevěděl - dik za info. Teď už můžeme pouze spekulovat kolik ten pass bude stát :). Koneckonců za 2 týdny bude to velké představení, tak se něco snad dozvíme.
            • Spis kdyz se nad tim tak zamyslis. Rekli, ze umozneni hrani hry jen na jednom uctu je spatny a ze neco jako online pass by bylo lepsi,tim si trosku protireci... Online pass aktivuje online funkce na jeden ucet. Jeho modifikace by tedy mela aktivovat neco jineho ale zase jen na jeden ucet, ale pokud chteji zachovat moznost nainstalovani na jinem uctu a hrani, tak nevim co by to tak mohlo zpristupnit... Trophies?

              Pokud tohle zavedou tak budu silne uvazovat o NEkoupi :) Protože teď si mužu dovolit hrát všechny novinky jen díky tomu, že než přijde nová novinka, tak zjistim ze 8 z 10 her jsou naprosty srajdy a prodám je (za rok 2012 bohuzel moc sraček nevyšlo, mam tu toho nejak moc)

              Nevim, kazdopadne tahle informace od nich byla na jejich forech od clena jejich teamu, takze to porad neni 100%, ale ma to vetsi vahu nez spekulace vycucane ze vzduchu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit