Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    vzhledem k tomu, že můj koment smazali a svobodně se zde diskutovat nedá, tak tuto jednostraně směřující debatu skončím... jen doporučuji se podívat kdo páchá v evropě atentáty a zakládá no go zony, tam najdeš fakta, tvé pohádky jsou jen čirý blábol....

    východ>>>>>>>>>>>jih

  • Ilusiveman

    Upřímně, byly dny, kdy jsem měl v kanceláři 5 Arabů denně. Nasrali a urazili mě vsudyvseho 2 a to je marzuji nekrestansky. 

    Nadruhou stranu, Nic se nevyrovná dnešní české ké paní, nebudu jmenovat jméno ptaka jejího příjmení a to vše kvůli její vlastní blbosti a Lenosti a to vše se snažila vykompenzovala přes telefon, kteréj nahrávala a na fera vyhrožovala přes maily nakym panem z Ukrajiny. 

    K čertu s nějakým  uknouranym Arabem, co nedokáže sám zabalit jehličnatý stromečky a pytel straznických brambůrků v období před sylvestrem. To si klidně   střihnu znova. A Toho jsem vypakoval se stromeckama a pytlem bramburek v podpazi, rovnou do deště. 

    Ale chápu GGG, ty máš ty kazdodenni zkušenosti, z rozhovoru s muslimy / araby/ afričany. Na úrovni člověka s člověkem   a to bez tvého l kviceni   a Vávra určitě taky. Hodně zdaru v boji s třídním nepřítelem číslo 1.

  • TheGGG

    Vávra má ve věcech politiky naprostou pravdu, nikdy jsem nečetl že by napsal něco, s čím by rozumný člověk (tedy někdo kdo není SJW podivín) nesouhlasil.

    Nevím jak poznáš ruské šváby, ale radši budu slovan z východní evropy, než eurohujer co žije v africké no go zoně a brečí nad svou prasklou liberální bublinkou.

    Že lidi už teď hatují witchera od netflixu lze poznat z desítek videí na youtube a tisíců komentářů v diskuzích, ale chápu, že někdo kdo celý den přepočítává sve gendery jako ty, o věcech kolem moc neví.

  • Ilusiveman

    Mohl by a mohl by vzít i případné rodiče a sourozence. 


  • Ilusiveman

    Tak to už chápu. Panáček je ruskej Šváb a chodíci ego, jako Vávra. 

    No na tebe, aby jsi to tu pohlídat a dohlidl, na to jsme tu teď 30 let čekali.  

    Nejhorší jsou individua, která  si  mysli, ze přesně vědí, co jejich vrstevníci chtějí, protože jsou téže věku. :) a to z nich v jejich hlavách dělá jakoby kapacitu a pak s tím přistupují k věcem okolo. Kvůli takovejm, je herní průmysl pro průměrného hráče tam, kde je a vychází, jak to vychází, až na výjimky. 

    Vávra je těžká guma, co se politiky týče. Jeho herní názory jsem přestal sledovat od doby, kdy začal psát ty SPD exkrementy, ale co kdo mohl čekat od tebe? 🤓 Tohle je asi tak max. 

    Nicméně, furt jsi mi nepopsal, co ty A bratr Vávra myslíte, tou slovenskou atmoskou o kterou máte strach?

  • Jack1947

    To jsem napsal schválně hehe 😉

  • Jack1947

    Náhodu mě dost zamrzelo že Punisher končí... byt teda Billy mohl mít lepší konec ( dost nevyužítá postava) a Punisher by rád potíral zločince pořádně v třetí sérce.

    Ten záporák, ( nebo skoro záporák) byl fakt drsnej řízek. To bych do Stewarta fakt neřekl 😯 jinak brutalita byla posunutá, jen zase se muselo čekat... oproti prvnímu dílu kdy tam byla prakticky hned.

  • Jack1947

    Má?

    Ještě jsem neslyšel o tom (ani nečetl) že se nějaký web řídí dle toho jak chtějí místní čtenáři.

  • TheGGG

    na dovolené jsem v Rusku byl dvakrát a je to lepší, než upocená umělá letoviska na střevním východě... např. Petrohrad je nádherné město, ale rád zůstanu v české republice a dohlédnu na zachování slovanské atmosféry tady u nás...

  • iSpirit

    Co kdybys si zajel na rok, dva načerpat slovanskou atmošku do Ruska. To slovanství tě tam zcela jistě ještě více pohltí, možná se pak už ani nevrtátíš.


  • TheGGG

    toussaint byl pochopitelně francouzský, ještě z dob, kdy francie byla evropská země a skellige severský, ještě z dob, kdy severské země nebyly kompletně mimo... jo staré dobré časy, to hamburgráči nezachytí...

  • TheGGG

    polovina seriálů od netflixu je škvár a žumpa a u filmů to platí v 95 %.

    Jak se netflix nebude krotit? V počtu SJW agitek? Jo tam určitě bude na prvním místě. Typuju jednu dvě série, masivní review bombing na který se osobně hodně těším a pak to vykrachuje do ztracena.

    A pokud jde o Vávru, tak s jeho politickými názory se ztotožňuji na 100 % a jeho KCD byla solidní hra, jak ostatně dokazují i výsledky hlasování o hru roku.

    O slovanskou atmošku mám obavy od chvíle, kdy ukázaly cast, to hned bylo jasné že to není witcher

  • iSpirit

    Přesně tak. Jak Netflix přitvrdil s The Last Kingdom oproti BBC, tak bych si tipnul, že to bude fajn fantasy, rozhodně to nebude soap opera jako Witcher 3.

  • iSpirit

    ještě jsi měl dodat na Xboxu, pak by ten sarkasmus byl dokonalej.

  • Ilusiveman

    Lol. No prohlašovat můžeš cokoliv, že?

    Není důvod, proč by Zaklinac na Netflixu neměl být Topka, jaká to beze sporu bude. 

    Netflix nemá důvod se krotit v žádným směru a přesně to poslední dobou činí. 

    A to nejsem fanatickej vyznáváč Netflixu, ale na jejich Zaklinače si milé rád vsadím.

     Prosímte,WTF "práva  SLOVANSKÁ atmosféra" O jejíž absenci se tu obavas? 

    Nějaká Vavrovina z Kingdom Cum? 

  • SalemCZ

    mě hodně vadí to G chromovy, ke Games.cz mi nějak nesedí, takoví Gameloft logo spíš. Games má být černý a žlutý, ne chromový 

  • risa2000

    No, teď jsem viděl logo hardware clubu a vypadá to podobně :(. V náhledu ten text přečíst nejde vůbec a ve velkém rozlišení to připomíná vizuální hádanku. Škoda, že si na to nenajali nějakého grafika...

  • risa2000

    S tím SLOVANSTVÍM nevím, Skellige, nebo Toussaint mi moc slovanské nepřijdou, ale kdybys napsal EVROPSKOU, tak bych s tebou souhlasil 😉

  • Asi tak... Ještě to, co tam vyčítají mi přijde, jak kdyby tu hru ani nehráli, nebo všechno jen skipovali. Někdo Witchera nemusí mít rád, ale ta hra je prostě master piece.

  • Carnage666

    Jacku, docela často ti nejde ani čeština tak se prosím nesnaž opravovat angličtinu která ti taky moc nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit