Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste v nouzi úveru? Chcete splatit své úcty? Chcete být financne stabilní? Jediné, co musíte udelat, je nás kontaktovat pro více informací o tom, jak zacít a získat úver si prejete. Tato nabídka je urcena pro všechny, která bude schopna splatit zpátky vcas. Všimnete si, že splácení casový rámec je k jednání a za úrokovou sazbou ve výši 2%, jen napište nám na. mrs.deborahloanfirm@gmail.com:
  • MĚSTO-NENÍ-MALÉ, jen vy to neumíte hrát :) Není to o tom zapnout maximální rychlost, házet třídy, pozemky honem spěchat na 150k obyvatel a pak si ještě stěžovat, že plocha je malá. Je potřeba nechat standartní rychlost a pěkně pomalu začít stavět hezké a prosperující město přesně podle vašeho gusta, pěkně si vyhrát se silnicema atd... Tohle jsou věci, které mi na Simcity 4 chyběly - tam člověk mohl dělat tak rovné bloky a za pár hodin měl nevzhledné město o 600 000 lidech ;)
  • Čau, poprosim o radu, dá se velké dílo zbourat před úplnou výstavbou? Nebo dá se vůbec zbourat. díky za odpověď
  • taky byli lži o živote simaku a o ai, simove si pravdepodobne hledají každy den jinou práci a bydlí v nejbližším baráku proto ani enma smysl je sledovat
  • tahle hra je spíš stavebnice, lego kde si stavíte svoje pidimestečko, nebo spíš pidictvrt, není to žádny simulátor jak bylo prezentováno, tudíž jsme byli oklamáni. Simulace vubec nefunguje.
    Navíc ta hrackarska grafika se mi uz vyložene hnusí. Vypadá to jak lego.
  • Ten člověk, co to recenzoval to krapet silně nepochopil... aneb hra o micromanagementu s S2 přístupem.

    Otázka: "Bylo by vhodnější pro méně kreativní jedince vyrobit scénář "udělej dokonale čisté město" s dodatkem pro méně bystré "a druhé těžce industriální? Nebo je lepší to nechat na hráčích, ať se sami rozhodnou?"
    Odpověď: "Asi stejně jako v Tropico nalajnovat - přecijen je to trend dnešní doby."

    Komentář k recenzi - "Hovínka" a elektřinu, může v plné výši zpracovávat (popř. dodávat) vedlejší městečko, takže nikdo nebude muset stávající metropoli hnusit.
  • Tak už i Maxis potvrdil, že online mod netřeba v SimCity a že to je jen kupa sra*ek...
    http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/03/17/ea-admits-simcity-could-have-run-offline-went-against-developers-vision/
    Postup jak nastavit offline mod - udělá to i počítačový analfabet...
    http://www.cinemablend.com/games/SimCity-Offline-Mode-Now-Available-General-Public-53739.html
    Je jen otázkou, zda nové SimCity ještě někoho zajimá... *12*
  • Nejhorsi je ta nefucknost serveru. Clovek hraje single,chce si postavit Velke dilo. Posila tam suroviny. Ale ...
    -stav surovin se bud vubec neupdatuje
    -pokud se updatuje,pak si budte jisti ze kazde mesto vam ukaze uplne jiny stav
    -po kazdem navratu do mesta vam to opet ukaze jiny stav. Vetsinou zahadne zmizi x tun surovin
    Proste fraska.
    A dojal me i blog vyvojaru,kteri nam hrde oznamovali,ze uz se ta Test serveru testuji zebricky. Tedy neco co melo byt funkcni uz pri spusteni hry.
    Pokud jde o ten singl,tak podle me mely vsechny mesta ''zit'' svym zivotem i kdyz jste zrovna nalogovani do jineho. Takhle ten region nejak ztraci smysl.
    • walltar
      Mě osobně vadí obrovská zabugovanost ... Pokud člověk smaže město s tramvajema tak tramvaje zmizí a už nefungují, obchodni depa přestávají nahodně fungovat, recyklační centrum přestává náhodně fungovat, nedoplňuje se voda na mapě takže já třeba mám absolutně mapu bez vody po pár letech a to mám hned vedle města řeku, o pathfindingu ani nemluvím a spousta dalších bugů .... imho je to další uspěchaný laucnh. Měli to tak ještě měsíc testovat a odstraňovat bugy.

      Jinak ta situace se servery žebříčky a podobně začíná být k smíchu. Ale to žití měst svým životem nevím ... by si měl neomezené finanční prostředky navíc nechat město jet bez dozoru je celkem nebezpečné i když já sem přestavoval město a nastavil sem daně na 20% a všechno vypnul a lidi se ne a ne odstěhovat ... prostě si pohodově žili a populace skoro 2 roky pomalu klesala a byl sem pořád v černých číslech.
      • mrkni diskuzi v novemu fightclubu tam je link na video kde nekdo postavil mesto jen s residenčními zonami a ono se vyvíjelo lol
      • Tu vodu snad vis jak vyresit,ne? Postav vodarnu hned vedle cisticky. Cisticka cisti (nekonecne) splasky a vypousti do zeme vycistenou vodu. Takze je to nekonecny zdroj.
        btw. ono to s temi surovinami vubec neni dobre vyresene. Sami vyvojari v tipech radi,ze kdyz ti dojde treba uhli ve tvem tezarskem meste,je na case si udelat mesto nove. A pri rychlosti jakou vsechno mizi,to je hodne brzo. Proste misto aby si clovek mohl piplat jedno mesto,vicemene je nucen mit ''mest''(ctrvti je pravdivejsi oznaceni) nekolik.
        • walltar
          Jo to mám ... ale i tak je to bug. Když ti zmizí jakákoliv podzemní voda.
    • kup si rychlejší internet
      • Neni nad dobrou radu. Me pripojeni jak ovlivnuje kvalitu jejich serveru?
  • no takže jsem to hrál a moje první dojmy jsou
    - pripomína to spíš the sims, není to jako ekonomicky simulator jako simcity 4, tim nerikam ze je to spatne
    - hraje se to prakticky samo, není moc težke to mesto stavet a udrzet, neni pri tom treba ani moc premyslet
    - kamera nalepena primo na zemi i pri maximalnim odzoomovani to mi vadi, ale ta hra o tom je kochat se baračky a ne ridit ekonomiku
    - bugy v AI hlavne pathfinding
    -a nakonec vtipna prihoda na zaver, nechal jsem to bežet a odešel od kompu, mesto pomerne maly 10k obyvatel, skoro všechny cesty high density nebo medium, 2 pozarne stanice asi 4 pozarne auta, zadne zacpy no a když jsem se vratil ke hre pul mesta vyhorene kvuli blbymu pathfindigu pozarniku lol stejne to bylo jen cvicny mesto
    • p.s.
      navic me stve ze ani nemuzete stavet kde chete jen okolo tech blbych cest, ctverečkova mapa ve čtyrce byla mnohem lepší

      ale navykove to je když jsem to hral od pulnoci az ted do rana :)
      • walltar
        S tou kamerou ... máš v nastavení zatrhlou tu stavěcí kameru? Tam pri max odzoomu vidíš skoro celé město. Já mám zatím nějakých 60hodin a pořád to baví.
        • me to nejak nebaví...
  • zajimalo by me, jakou verzi jste recenzovali, kdyz jsou screenshoty v ENG a prodava se komplet lokalizovana verze?
    • Oni tu hru nehráli :DD Jenom tu kritizujou ;)
    • Pokud mas pri instalaci origin v eng, tak ase ti nainstaluje eng verze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit