Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jinak, odmysli si věci o muslimech, jako by žádní neexistovali.... Jsi kret*n.
    Jinak ani na ceduli kde stojí Pozor pes není nic zajímávého, ale i tak si to lidi dávaj na vrátka, je to spíš pro upozornění než pro zajímavost.
  • Tak ako pise Bob. Tiez pokial viem tak hru nerobi vlada saudskej arabie. Je to asi ako poukazovat u Kingdom Come na to, ze si to ludia nemaju kupovat lebo vlada CR je skorumpovana:)
    Alebo, ze ludia nemaju kupovat GTA V lebo v USA je vysoka kriminalita.
    Zatial nic nenasvedcuje tomu, ze by hra chcela byt nejak ideologicky zaujata, len sa to javi tak, ze sa autory chcu zviest na popularite survival sim a la Longest Dark, Subnautica atd a kedze su zo Saudskej Arabie tak je proste zasadena do podobneho prostredia.
  • Zajimavy by byl Warhammer 40 000, kde imperium by bylo ne inspirovano katolictvim, ale islamem a zbytky svobodneho lidstva by vzdorovaly teroru chalifatu v anomalii zvane oko hruzy.
  • Stačilo by smazat diskuzi, která nemá nic společného s článkem...
  • Tu hru nedela "rezim" ale normalni biznismeni a vyvojari.
  • kdyby severni korea delala hru, bylo by spatne poukazat v diskuzi na jeji rezim a vyzvat aby lidi nepodporovali produkty severni koree? kdyby zil hitler a delal hru, bylo by spatne poukazat na tvurce hry a vyzvat lidi aby si nekupovali hru od hitlera at je sebelepsi?
  • Tahle diskuze by měla být locked !!!
  • Musim to napisat takto, ale tu sa zase pekne prejavuje k*k*tizmus par ludi. Clanok je o hre, nie o Islame ani IS, to musite tahat politiku uplne vsade?
  • Meow
    Alrawi už úplně vystrkuje růžky a to je jich tu relativně "málo". (málo v uvozovkách, protože ideálně kdyby tu nebyl žádnej musla) Co teprve, kdyby jich tu bylo nedejbože třeba 100 000... Nechápu, že u nás ty teroristy (muslimy) tady trpíme, když je tady chce jenom pár vymaštěných hispterů.
  • TheGGG
    jop to je ono... díky...
  • Fakt mě baví, jak si nesnášenliví lidi ani neuvědomí, že mají stejnou rétoriku, jako teroristi z IS...
  • TheGGG
    hádám ale, že předseda muslimské obce alrawi, který by rád do armády čr nacpal imáma a který byl obviněn z podněcování nenávisti, načež se to celé záhadně ututlalo +všichni jeho brainfree fanoušci kre*ni nejsou....
    díky sluníčko, ale ptal jsem se na hru, né na tvůj nezajímavý názor....
  • Meow
    Já teda v žádným případě nejsem sluníčko, ale napadá mě tohle http://m.games.tiscali.cz/datum-vydani/strilecka-e_t-armies-je-predvojem-iranskych-her-kterym-zruseni-sankci-otevrelo-svet-271553
  • Náš známý se zrovna vrátil ze Saudské arábie. Je to kapitán airbusu a létal tam nyní několik měsíců. Jenom jsem žazl, když vyprávěl, jaké sv*ně ti arabi jsou a jak hnusně se k němu chovali. Mrtvej arab, dobrej arab *4*
  • Moc koukas na televizi
  • Chápu lidi, co nechtějí Islám v evropě, kromě některých architektonických památek Evropě islám nikdy nic dobrého nepřinesl a vůbec se neslučuje s evropským stylem života.
    Ale ty jsi kret*n.
  • TheGGG
    ptám se znova... před časem jste tu mluvili o nějaký sci-fi fps na které taky dělá nějaký studio z arabský země... neví nějaké sluníčko, jak se ta hra jmenovala? Vypadalo to lépe než toto a zajímá mě, jestli na tom eště dělaj, nebo už je náboženská policie nechala popravit...
  • Mein Kampf byl ještě nedávno jednou z nejprodávanějších knih v Palestině, za druhý světový celá řada lokálních muslimskejch vládců navázala spojenectví s Hitlerem (ač ten s nima nejspíš po válce nehodlal jednat nikterak v rukavičkách), existovaly 3 muslimský divize SS. Několik předních blízkovýchodních politiků opakovaně vyjádřilo svoje přesvědčení, že Izrael je nutno rozdrtit a všechny Židy nahnat do moře. A jakkoliv bylo spojenectví mezi muslimama a Hitlerem za druhý světový do značný míry sňatkem z rozumu, asi těžko by k němu došlo, kdyby mezi těma dvěma ideologiema nebyly žádný styčný plochy.
    Na to, abych položil (případně nepoložil) rovnítko mezi Islám a nacismus neznam Islám dostatečně detailně, ale s klidem si troufnu odhadnout, že starouš Dolfi má v arabskejch zemích početnější fanklub, než v celý hnusný, náckama prolezlý Evropě.
  • Klid. Ta hra bude nesjpis paskvil. Pokud to delaji arabove tak urcite. Ti nikdy nic nevytvori. Umi jenom kseftovat a borit. Pokud si na ni koupili mozky zvenku, jak to obvykle delaji, tak podle videa to neni zadna superliga. Sice je mozny ze si to koupi uz z principu par slunickaru a dobrotrusu z Brain Free zony. *3*
  • TheGGG
    "pro islám je život posvátný"
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
    Díky Blobe... takto jsem se dlouho nenasmál. Problém vás sluníček a BrainFree je, že chcete mít z muslimů něco co nejsou. Moc si přejete všichni tančit pod duhou pěkně v kruhu, muslimové, budhisté, LGBT a 40 % žen... všichni pěkně za ruce a vesele si poskakovat. Bohužel tak to nefunguje. Islám je nebezpečná ideologie je jeho vyznavači i když třeba zrovna teď milí a laskaví jsou časované bomby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit