Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To číslo klamavé není, Coraabia má několik tisíc aktivních účtů... tzn. lidí, kteří se do hry přihlásí alespoň jednou za měsíc.
  • Prostě fakt je ten, že v článku stojí, že to hrají tisíce lidí, což není pravda.
    Mohli přece v klidu a na rovinu říci, že momentálně je hra ve fázi bety, která je sice otevřená, ale hra se nepropaguje, moc lidí jí nehraje a čeká se na změny a dodělávky předtím, než hru spustí naplno.

    Proti hře nic nemám a myslím si, že to byl zajímavý nápad. Ale na druhou stranu nemám rád klamavou reklamu.
  • Můžeš koupit karty za triny na bazaru, ale tam jsou hrozně drahé. Pro nováčka je tudíž nemožné sestavit si na začátku nějaký rozumný balík.
    Pokud už hraješ déle a máš dostatek trinu, pak se dá sehnat karta rozumná karta do balíku, ale nováčkem musí jen grindit a grindit, aby měl dostatek trinu alespoň na základní balíček.
    Sice nějaké karty dostaneš po dokončení univerzity, ale z toho bohužel moc nepostavíš.
  • Tahle hra je jeden velky spatny vtip..:-(
  • Nová univerzita je záležitost řádově na minuty. Bude to informativní, ale svižné.
  • Toto nyní platí pro nové hráče. Třičtvrtě roku se kvůli předělávání hry nedělala žádná reklama, takže nových hráčů moc nepřibývalo. Máme matchmaking podle lvl., takže začátečníci se opravdu setkávají hlavně s boty.
  • Chtěl bych se zeptat, jak má nováček nakoupit karty, když Iblortův obchod za triny neprodává a xoty těžko jako nováček někde seženeš, leda bys do toho nacpal reálný prachy. Což ale u člověka, kterej to teprve zkouší, moc nehrozí. To bude odkázanej jen na bazar, nebo na universitě nakupovat za triny jde?
  • Měli by počítat spíš s insolvencí. Desítky nebo jednotky tisíc, pořád je to příšerně málo.
  • 18 000 je počet celkových registrací, tisícovka je počet hráčů za den a v jednom okamžiku třeba 50 lidí. Po releasu nových aktivit (viz video) se počítá s nárůstem hráčů i zábavy *5*
  • Na mě to působí tak, že vývojáři byli příliš chamtiví, trh jim ukázal vztyčený prostředník a teď se snaží s pomocí PR na Games.cz o resuscitaci a ještě při tom používají zavádějící informace, aby jejich projekt nevypadal jako propadák. Ono je ve finále úplně jedno, jestli to hraje 50 lidí nebo 2400. Obojí jsou pro ekonomiku takového projektu příšerná čísla.
  • Kéž by padesát. Když je jich tam 30, jako třeba teď v neděli odpoledne, tak je to úspěch. Je to velká škoda.
  • tak mohlo by... pokud v průměru hraje hráč 30 minut denně a v jednu chvíli jich potkáš 50, tak 50 * 24 * 2 = 2400. Samozřejmě za předpokladu, že těch 50 je nějaký průměr, ne maximum ve špičce. Jeslti to tak je posoudit nedokážu, hru nehraju
  • Hm. Působí to trochu nedůvěryhodně když nejdřív hodí do placu něco o 18 tisících lidí, což poupraví teda na tisícovku hrajících a v diskuzi se člověk od hráčů dozví, že to hraje padesát a půl člověka.

    edit: Ale jo, on se ptal Dobrovský kolik zlanařili, takže beru těch 18 tisíc, špatně jsem to napsal, pardon. Spíš sem se chtěl bavit o těch jednotkách tisíc (tisíc? tři tisíce?). Přijde mi to dost i při rozložení na celý den, nejzajímavější číslo by bylo asi v hlavním hracím čase. Jestli je tam 50 lidí ve špičce tak ty jednotky tisíc nevím.

    edit2: Abych jenom blbě nekecal. Nejlepší by bylo kdyby pana Hussara pozvali znovu nějakou chvilku po rozjetí Coraabia "2" Protože s těma artama se jim povedl opravdu Hussarský kousek a bylo by jich škoda. *3*
  • Verim, ze pro vyvojare znamena Coraabia mnoho. Ale co pro hrace? Prijdu tam po pul roce v noci a nemam s kym hrat. Stejne jako pred tim pul rokem to hraji hlavne, pravdepodobne, stari testeri, s uber balikama a na mym "levelu" sezenu sotva jednoho cloveka. A pan vyvojar by rad komixy, filmy.....nejdriv z toho udelat hratelnou hru prosim. Jinak si ty komixy bude moct malovat tak akorat pro sebe. Komunita okolo je pritom dost dobra,lore je vynikajici...ale spatny ekonomicky model a dalsi neduhy primo v gameplayi brzdi ten potencial, ktery v tehle hre je a vzhledem ke komentarum tady to vypada,ze vyvojarum to vrasky na cele nedela. Asi jim staci aktualni vynosy....skoda.
    Tohle je uz klise, ale kdyby na to coraabia sla s modelem jako LoLko aj. a podarilo se ji udelat vcas AJ verzi, uz to mohli hrat desetisice hraju. Ale to by k tomu museli pristoupit trochu jinak.
  • jo na bazar koukám
  • Přesně tak. Koukám že je nás víc.
  • Zdar, nevíte někdo, na co jsou mi teď triny, když se za ně v obchodě nedá nic koupit?
  • Kdyz jsou jich ve spicce desitky, tezko jich budou za den tisice.
  • V tohle hře jsem byl od jejích začátků.
    Moc mne bavila. Jde o skutečně propracovanou hru.
    ALE pak jsem jí přestal hrát? Proč? Frustrace z Pay to Win hráčů. Bez investování značných částek nebylo možné některé skladby balíčků porazit. A nemusím říkat že tyto balíčky se stali naprosto běžné.
    Rozhodnutí vývojářů vydat a zpoplatnit extrémně OP karty bylo naprosto špatné.
    Nemylte se. Kupoval jsem karty. A zjistil jsem že jedinými protivníky kteří jsou schopni proti mne hrát jsou platící hráči. Nebylo možné aby mne porazil někdo s balíčkem postaveným jen za triny.
    A mimochodem hru hrálo při mém odchodu aktivně 50 lidí.
  • Pokud viděls video, šlo o upozornění na novej update který bude vycházet. A je rozdíl tisíce lidí v jenom okamžiku a počet lidí za den..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit