Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takoveto tvrzeni by chtelo uvest relevantni zdroj, jinak je to dobre asi jako "jedna pani povidala".
  • Pirát: Kdybych měl spočítat, kolik přítelů od přítelkyň radši zajde do hospody, za kamarádem, nebo dělá nějakou aktivitu, která ho baví, zatímco přítelkyně dělá něco jiného, tak bych musel začít protestovat snad proti všemu. Navíc tvůj argument je typický případ "anecdotal evidence". Znám někoho který dělá "xy" a proto jsou všichni takoví stejní.
  • Chirurg vystudovat musi, o tom zadna. Jiz dnes se vsak na dalku operuje a v budoucnu?

    Space surgery possible with zero-gravity tool -
    https://www.newscientist.com/article/mg21528843-600-space-surgery-possible-with-zero-gravity-tool/

    Simulation and control for telerobots in space medicine - http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0094576512002482

    Nemusi byt ani chirurg-hrac, ale treba byvaly hrac/ka. Deti dnes ovladaji joystick od raneho veku. Jen jsem chtel upozornit na to, ze hrani her neni nutne pouhe "mrhani casem", at pro zabavu ci profesionalne. Hrani her urcity schopnosti rozviji.
  • Prosim o lehce vyssi frekvenci e-sport clanku. Tolik ubrecencu v diskusi mel naposled snad jen KC nebo W3.
  • Paneboze to jsou zase kecy
    Je to soutez jako kazda jina.
    Jak sportovni nekde na hristi tak tady ta virtualni.
    Jaky je v tom rozdil?
  • aneb technologiemi k degeneraci...
  • hnus kam ten svět spěje , radši bych prěd 2000 lety držel meč v ruce a šel do války
  • Hrál sem dost jak CS tak SC a SC2 a musím potvrdit, že Starcraft 2 je úplně jiný level a popravdě je to jediný esport, který mě baví sledovat, protože když hru umíš a skutečně víš co se děje a pak vidíš ty korejské mašiny otočit nevyhratelné situace (pro smrtelníka) je to vážně podívaná.

    Jiná věc je, že Legacy of the Void multiplayer rozbilo, developeři se snaží přiblížit hru víc moba žánru a díky novým jednotkám pak skutečně může nastat situace, že vyhraje hráč náhodou (povede se mu třeba zásah disruptory celé armády). Ale to je tím, že z nejlepší strategie dělají MOBU .-( protože nějaký šéfík z General Electrics (jo ti to vlastněj) co rozumí hounu vidí, že LOL je populární a chce dolary.
  • To co píšeš ohledně toho, že za něco mohou "hry" je naprosto mimo. Schválně si zkus - ale myslím to vážně zkus si v té hře být světoví mistr, rozválcuj korejce a nevím koho a vyhraj půl milionu dolarů a až to uděláš za 2 týdny lážoplážo snažení vykřikuj tu něco o tom, že díky hrám degenerujeme.

    Já mám spíš ten názor, že západní civilizace začala degenerovat tím jak posledních 100 úplně demagogicky dělá z pár debilů co kopou do míče sem a tam po hřišti legendy a vzory pro mladou generaci. Děti pak vidí namakané, ale úplně hloupé sportovce a chtějí být taky takové, tedy blbé ale namakané a bohaté a slavné.

    Profesionální esport je tu 10 let, nikdo nemůže myslet vážně, že snad on může za degeneraci evropy. Fyzické, armádní síly má evropa stále 1000x víc než nějací imigranti, ale k čemu je, když jsou v bruselu a u nás u moci, herci a sportovci s iq 5 :-)
  • je vidět že Duncan kolem Starcraftu jenom prošel... dostaň se ve SC alespoň do diamatové ligy, a pak nám tady přijď povyprávět, jak je rozhodnuto náhodou podle volby strategie v prvních vteřinách ;)

    CSko je zívačka... to už je větší frajeřina vyniknout v Q3, ale chápu že CSko má větší fanouškovskou základnu...

    ps. CSko jsem pařil už v době kdy to byla ještě jen modifikace do HL1, takže o něm vím za ty roky svoje...
  • U chirurgů by to asi byl problém. Samotná schopnost ovládat robota by podle mýho byla dost k ničemu u člověka bez znalostí anatomie a určitý praxe v chirurgii. Chirurg, kterej je zároveň hráč by určitě měl výhodu, ale kdyby došlo na lámání chleba, já osobně bych dal přednost klasickýmu chirurgovi před člověkem, kterej sice umí dokonale ovládat robota, ale o anatomii nemá páru. Leda by pracovali v týmu, kdy hráč ovládá robota a doktor dává přesný instrukce, kde řezat. Každopádně by bylo určitě jednodušší naučit chirurga ovládat robota, než do hráče nalejt 6 let medicíny a 10 let praxe.
  • kryste pane, dalsi vytvarec hodnot. Prosim te, bez na novinky.
  • Pokud ho ta liga bavi vic, nez nejaka dovolena, tak at si dela co ho bavi nejvic. Na tom opravdu nevidim nic nenormalniho. Proc by mel kazdy clovek zit podle osnovy, kterou ty povazujes za "normalni" a jedinou spravnou? Nekoho proste nebavi tlachat s chlapama v hospode u piva o fotbale, politice, tak radsi hraje hry a komunikuje s lidma o tom, co ho bavi. To rikas, jakoby ve spolecnosti nebyli lidi, kteri nehraji hry a maji problem se zaclenenim. Stejne tak drtiva vetsina hracu nema kvuli hrani problemy v realnem zivote. Naopak mnozi z nich patri ve sve profesi k tomu lepsimu co pracovni trh nabizi. Jak psal nekdo vyse, jsi postizen tunelovym videnim a nejsi schopen se zamyslet hloubeji a vychazis hlavne ze svych nesmyslnych predsudku.
  • l33t Tvoje reakce je vcelku zcestná. Osobně si nemám na co stěžovat, všeho co potřebuji mám dostatek. Bohužel mám kolem sebe pár známých, kteří po třicítce bydlí stále u maminky, výplatu utratí za nesmysly v podobě her či komponent do PC a jsou tak spokojení. Další nemůže letět s přítelkyní na dovolenou, protože by nemohl chudák celý týden hrát (je v jakési lize). To ti přijde vpořádku?
  • Ale no tak, netřeba být CS/LoL fanboy. Každý, kdo má trochu přehled v hraní multiplayerových her ví, že Starcraft patří co se týče skill ceilingu k nejtěžším hrám.
  • Pirát je hodně mimo. Typický případ tunelového vidění a závisti. Prostě pár vyvolených si vydělá těžký prachy hraním a on má mindrák. Typické čecháčkovství. Makám rukama celý život a nemám na luxusní barák jako někdo jiný, co si vydělal jinak a zdánlivě jednodušeji. Proto je to hlupák, neprospěšný společnosti, nepoctivec a není to fér. *15*
  • to je mi uplne jasne ze nevis, neboj:)
  • Nevím, o čem to tady flash třepe, ale být dobrý ve hrách chce hodiny a hodiny tréningu, stejně jako u čehokoliv jiného.
  • Zrzzek
    @Pirát a čemu je společnosti prospěšný fotbalista/hokejista? Pak se 25 zraní, skončí kariéru a co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit