Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Citiv kostiach ze za 200 Kč ju nepreda *5*
  • Jack1947
    Právě potom vyšla ta jediná "lepší" verze s věsdtaveným lcd a ta se mi moc nelíbila (ale asi bych doní šel jenže smůla už si ji nekoupím)

    Já myslím že ona se teprve oznámila protože jsem ji měl v době vydání i myš :D Tak to je zvláštní... ona dle weikipedie fakt vyšla 2005 ale já ji měl později hmm... tak to sry ale nechápu *7*
  • Ze by az 07? No mozne to je. Ale spis bych veril tem vanocum 2006 :)
    Jinak jo, je to ta s vyklapecim poctivim starym monochromatickym pixelovatym LCD. :D
  • to bylo k IBM M (jinak to byl takovej tank, ta by spis rozbila podlahu nez naopak)
  • kdyz po mne zacala chtit redukci, tak sla z domu, v tomhle zlaty usb

    nemam rad piny
  • Jack1947
    Já myslel že začli vycházet až tak 2007 *7* Mám ještě tu s tím vyklápěcím displejem.
  • Jack1947
    Proč gamepady? vždyt jsou to jenom kopije těch originálních X/PS - ale tak proti gustu nic nemám samozřejmě.

    Myši tky proto chci myš od Logitech. To mu se řiká věrnost značce a ostatní mě tolik neoslovily.
  • Mne jednou ta co jsem tehda dostal jeste ke kompu proste "zahorela" ... prestala fungovat uprostred rozhovoru na ICQ a dopsat ze jsem dopsal jsem musel pres virtualni na plose. Kamos se tehdy kralovsky bavil... ja ne.
    Neodesla mechanicky ale elektronicky... mechanicky mi jednu oddelala segra kdyz do ni zvrhla colu.
    Ale jinak souhlas. svoji posledni Logitech G15 mam bratru od vanoc 2005 nebo 2006 (ted uz fakt nevim).
  • No ono majitelů obou verzí G15 je pořád dost.Konec konců G510 je vlastně jenom upravená G15...Dá se sehnat nová za rozumný peníz :)
    Co se týče náhrady displeje mobilem.Ta mobilní aplikace nic neumí a nepodporuje aplikace od komunity.Navíc držák na mobil má jenom G410 a 910.A G410 se doprodává a G910 má divně tvarované klávesy :)
    Logitech má pořád super myši a klávesnice nejsou špatné, jenom se jako ostatní zaměřil na modní mechaniku.I když třeba taková G213 vyskoušená v obchodě taky nevypadá špatně a je to více méně membrána...
    Ono se nesmí také zapomínat kde byl $ v době prodeje G15 :) Proto asi ty ceny :)
    Já osobně marně čekám zda Logitech někdy uvede nové Gamepady,a vypádá to že asi nikdy.Současná řada jejich gamepadů je poněkuď letitá...
  • Jack1947
    Taky se mi to nelíbí a bral bych klidně "novou" G15 možná i proto že jsem nikdy jinou neměl.

    Parádní klávesa a na ledce si čtu třeba zprávy né ale i hry to podporují... třeba je dobré sledovat teplotu. Při hraní i po. Fakt bych chtěl i ledku byli bez ní ale jak jednou jsem měl/mám už bych chtěl zase.
  • Jack1947
    Tak si neměl bezdrát do kterého si omylem nalil štávu a bylo vymalováno navíc po letech se klávesnice mění..
  • To nechapu. Tady jsou jedinci co nekdy oddelali klavesnici? Ja mel jak stare, tak moderni a vsechny jsem menil jen kvuli designu, pripadne hluku. Sice nejsem psavec, ale myslim, ze docela obstojny hrac her vseho druhu. Tu posledni mam minimalne 6 let. Co s tim lidi delate?
  • Jak je zazloutla... hele jestli cekas az umre abys ji vymenil tak se mozna nedockas :D
    Jinak je super... takovej "rat style" terminologii atomobylismu *1*
  • A jak bys chtel jinak hrat dungeony? :D
  • Co? Zahledl jsem tady napis Klub G15? *1* Uz je nas dost, co sepsat petici za novou variantu a kdyz to nezabere tak zacit masivni letakovou kampan *1* , imho display at si nechaj, a) se to da nahradit mobilem a b) to stejne malo kdo podporoval bohuzel (i kdyz se da sehnat furt dost zajimavych apletu ktere, ale bohuzel uz pod Win10 casto neslapou). Ale tech 3x15 programovatelnych klaves az mi jednou umre ta moje (a LEDkovy tik za studena pod numerickym blokem dokaze vyhruzne naznacovat) tak to bude bolet. :(
    No ale porad se daj na amazonu atp. nektere tyhle historicke kousky koupit... ovsem za ceny ktere jsou obcas vyssi nez tehdy.

    Jinak teda souhlas, jak nedam na svoji Logitech vyzbroj dopustit tak mne jejich cenova politika posledni dobou dost pije krev. G29 za 8k ...bez radici paky, ta je za dvojku (jo sem starej, ale fofrklacek padlem nenahradis) ... X56 oproti x52 taky dvojnasobek a herni klavesnice jsou pri cenach 2-3k smutnym reziduem toho co bejvala treba prave G15 pri stejny cene (a ani ty drazsi mne nezaujaly). Ostatne i mys se side scrollem aby clovek pohledal... nejak sli do haje :-/
  • pak napíšeš Zatymu
  • Kromě eboly jsem tam na fotce objevil snad všechny známé kmeny virů. *1*
  • Taky mi tu už několik let leží na stole, škoda, že jsem nekoupil alespoň jednu další do forty. Každopádně je to nezničitelná klávesnice.
  • Jedine IBM Model M sa da oznacit za klavesnicu, ostatne je odpad co nevydrzi ani 20 rokov, k tomu klasicku logitech mx518 alebo este trackpad starom thinkpade, ostatne su detske hracky.
  • Já mám Razer Lycosa a oněhdá mě do ní na lance kámoš nalil pivo a jelikož se začaly lepit klávesy tak jsem ji musel vyčistit a všechny zásoby tak vzaly za své.
    Takže bych od tebe rád koupil zásoby co máš pod klávesama WSAD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit