Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TESO. :) I TSW celkem ujde.
  • Cau lidi,
    da nekdo k dispozici volny guest pass? Kua potrebuju vyzkouset jestli mi to pojede na me sunce. Pac to chci poridt. Kdyztak nebulon@seznam.cz

    Dik,
  • Zdravicko, neměl by ještě někdo volný trial klíč? Po zkušenosti s ESO bych to pokud možno nejdřív vyzkoušel...
    Kdyby náhodou můj email je marek777pavlik@gmail.com

    Diky a prima den
  • Wow jsem hrál první 2 rozšíření po dobu 3 let( official server). Po vydání WOTLK jesem to ukončil a nelituji toho. Hraju EVE a to je 100x lepší..... jedine mmo co mne ted zaujalo je Destiny. Ostatní jen vždy otestuji a ukončím po měsíci.
  • Spades
    Aby si měl nějakej challenge. Aby si něma neproletěl jak ve WoW. Když chceš něco jednoduchého, choď adventury.
  • Co je na tom case jako spatneho? Navic kdyz jeste pisu ze to spise prolitavam? Kdybych vse poctive cetl a poctive prochazel,trvalo by to mnohem dele.
    PvP me nezajima a co bude dal uvidim.
  • V EVE je PvE. Dělají ho Mission Runneři a pokud při tom i kooperují, vydělají rychleji a víc. Například když tu misi jeden projíždí a druhý děla o instanci za ním scavangera, ušetří minimálně polovinu času protože se může scavanger víc specializovat a co pamatuju tak tam byl rozdíl u LVL4 misí fakt 10 ku 20 mil cca.
    A teď si uvědomuji že je tam PvE jak prase a navrch v CooPu. Co třeba červí díry? Hledání datacores atd? Z EVE už jsem vypadl, ale podle mě je toho tam dost.
    Vybere si každý, jen tam ale není prostě to, že když chcípneš, příjdeš o úplný prdlajs jako v dnešních MMO srajdách pro vyměklíky.
    Na druhou stranu, pokud nemáš vyloženě smůlu a zároveň máš pod čepicí dost pistolníků na to aby si nebral svojí nejvymazlenější loď s T3 modulama v ceně několikrát převyšůjící cenu lodi, tak zase o tolik nepřijdeš.
  • Kelmain
    http://www.extoris.cz
    http://forum.extoris.cz

    CZ/SK Guilda s více jak 250 aktivními členy. Aktuálně vrcholí přípravy na raidy, poslední fáze attunement questů. Máme přes 100 členů na max. lvl. Guildovní warplot, tier 6 guildovní bonusy (jako jediný na serveru) a veškeré zázemí (TS, vlastní web, raidplanner, aplikaci na tvorbu premadů pro attunement progress atd.).
  • Přesně to raději jeden F2P titul Swordsman online. Teď běží čerstvě open beta. Bude mě to bavit stejně dlouho a je to F2P :D
  • jak jednou zkusíš wow už nebudeš chtít zpátky, ani hrát nic jinýho. já te varoval
  • lol dat tak težke dungy na levelovani, jakou to má logiku?
  • Ano dungeony jsou ta jedina zabavna vec po ceste na max level. Ale vzdyt to tam snad vychazi jeden dungeon na 10 lvlu, navic jsou taktiky celkem slozite, takze se vyplati chodit jen s lidma, ktere znas. Za dungeony obecne je strasne malo XP a pokud hrajes sam, tak je nebudes chtit chodit vickrat, protoze se ti nebude chtit progresovat na bossech, ktere uz jsi zabil a neustale dokola ostatnim lidem rikat taktiku.
  • Spades
    Tragické PvE? A co by si řekl, že je na něm špatného? Adventury jsou strašné, ale dungy jsou asi ty nejlepší co sem kdy viděl.

    Zábavní bossové, těžky trash, dobrej layout a hlavně challenge a optional úkoly, které se náhodně generujou, takže je každej rpůchod jiný jsou fakt super. A nejlepší jsou optional mini bossové, kteří jsou málem težší jak hlavní boss :D
  • Veskoslav
    Řekneš mi rozdíl mezi Wowkem a tímto? V čem je to zábavnější?
  • Shania
    Hra te bohuzel tresta za plneni vsech ukolu, tim ze mas vetsi level nez q, dostanes vyrazne min zkusenosti, nez kdyby tomu bylo naopak.

    Idealni zpusob jak levelovat je delat primarne pribehove q a tasky pouze pokud se ti pripletou do cesty, coz se vetsinou stane.

    Rozdil v rychlosti levelovani je dost velky mezi nekym, kdo zonu vycisti kompletne a tim kdo projede hlavni pribehovou linii a posune se dal.

    Schvalne jsme to zkusil u nove postavy, na level 15 za 4,5 hodiny bez nejakeho velkeho usili, to je asi tak 2 az 3 x rychleji, nez jsem se tam dostal s prvni.
  • A WoW není vůbec repetitivni, o farmení atd :) ..... ukaž my MMO které není (krom EVE tam je to dost zamaskované). Jinak bohužel souhlasím.
  • Skoncil jsem nekde okolo lvlu 36 a dal uz proste nemam silu. Nejnudnejsi, nejrepetivnejsi, nejfarmivejsi "questeni" s jakym jsem mel v MMORPG cest a ze jsem jich hral sakra hodne. Ani jedna adventura nebo dung to na kulatem levelu nezachrani. Jasne muzete namitnout, ze jsem mel chodit PvP, ale ne vsichni jsou PVP pozitivni a neomlouva to tak tragicke PvE. Tak mi pulka mesice propadla a radsi ted budu cekat na nejake nove MMORPG, popr. se vratim k WoWku a dam si ho hezky od lvlu 1, protoze i tam je expeni 1000000x zabavnejsi.
  • omylom som postol tri buddy kody do diskusie k clanku o f2p hrach.
  • *1* *1* *1* Nevěřím ani jedné veci co jsi napsal. Tak blbý vážně nikdo byt nemůže.
  • Spades
    Fakt, že po 4ech hodinách si lvl 7 je docela špatný :D
    Zajdi si PvP, doexpi na 15, pak choď adventury do 20 a pak až dělej questy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit