Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Je vůbec nějaký MMORPG ze kterýho nebyl Drda nadšenej a po půl roce neřikal jak stojí za hØvnØ?
    • Spades
      Tak ho očividně baví expit, ale až doexpí, tak nemá trpělivost na raidování, tak ho to přestane bavit a řekne, že je to sr@čka.

      Na druhou stranu z posledních MMO co sem hrál nemělo ani jedno dobrej endgame :D
      • Nechapu potrebu lidi hrat jednu hru 5 let. Ja jsem u zadne MMORPG nevydrzel dele jak rok "aktivniho" hrani. Po tom roce me i ty nejlepsi kousky proste nebavi a koncim,nebo se loguji jednou za 14 dni a koukam co je noveho. Ale o hrani uz se mluvit neda.
        • Paulcz
          no pokud by hra byla kvalitní tak tam 5 let vydržíš a nemáš důvod něco měnit.. :)
          • To je ale hloupost. I u sebelepsi hry se dostavi stereotyp. U nekoho pozdeji, i jineho drive.
            S kvalitou hry to nijak nesouvisi.
            • Kvalita hry se stereotypem nijak nesouvisi. Souvisi s tim za jak dlouho. Dostavi se ale vzdy.
              Koneckoncu i ti nejvetsi nerdi co jsou v nejake hre 10 let pak nakonec leavnou a priznavaji,ze hrali jen ze zvyku nebo kvuli lidem.
            • Spades
              Pokud máš hru, kde je tlačítko win, které mačkáš pořád dokola, tak to každého přestane bavit rychleji. Proto kvalita hry s tím souvisí.
              A pokud se nedostaví u většiny hráčů stereotyp dřív, než nový kontent, pak je hra zábavná skoro na pořád.
  • nighters
    Nezapomeňte to pak ohodnotit číslem 7.
  • Nic proti Karlovy ale nepisal uplne to iste o ESO pred par mesiacmi ?
    • a vite co je nejvetsi for kdyz se kouknete i na zahranicni recenze? ze veci na ktere v ESO nadavaly jsou zde chvaleny :D jojo at zije objektivni metr.. ale ne je to mala firma a nove ip.. tak to musi byt lepsi i v tom co je naprosto stejne..
    • Jj
  • Veskoslav
    Můj pohled. Mám 25, klasického inženýra na support. Hraji za Dominium, rasu Mechari a objevitele, bo nebudu hrát za nějaké přivandrovalce. Poslední MMO, co jsem pravidelně hrál byl SW ToR a GW 2. A teď, co mi vadí a naopak se mi líbí ve hře.

    Podle mě jeden z nejlépe zpracovaných příběhů, co jsem měl možnost vidět a číst si. Když člověk hledá záznamy, leze po celé mapě, tak se dozví dost zajímavých věcí a ten humor a narážky na klasické sci-fi či fantasy je skutečně dostatek. Podmínkou je ale to, že mapu neproletíte a umíte anglicky. Další věcí je hlavní expící linka. Ta mě kupodivu dost baví, protože to není stereotyp. Ten se bohužel u mě dostavuje u klasického expení, které mě prostě nebaví. Je spousta zajímavých questů od honění infantilní zeleniny až po výstavbu superděl na obranu pevností. Co je ale skvělé, že prostředí se mění na základě Vašich rozhodnutí. Tudíž zapálíte palivová pole? Druhý den budou stále hořet. Postavíte maják na navádění lodí? Druhý den tam bude stát a nezmizí. To se mi hodně líbí. Dále se mi líbí zpětná komunikace, když pošlete report. Nejenom, že poděkuji, napíšou kdy ho orpaví nebo jestli ho už opravili, ale dají Vám menší odměnu v podobě Xp boots atd. Což mi přijde skvělé. A prostředí? Podle mě nejvíc různorodé a propracované prostředí, co jsem měl možnost vidět. Tolik rozdílností už jenom ve startovních lokacích a jednotlivých částech planety jsem vážně neviděl. A grafika? To je podle mě silně individuální. Já jsem jak na reálné prostředí (SW ToR podle mě má reálné prostředí), tak se mi líbí Wildstar. A nakonec soubojový systém a systém schopností. Podle mě takto má vypadat moderní soubojový systém. Neustálý pohyb a možnost si postavu neustále měnit podle potřeby a mít sice omezený počet schopností, ale přesně vytvořený pro Vaše potřeby. Takže jdete do bitvy a potřebujete support? Není problém, když máte nakoupené schopnosti. Stačí vesele předělat a jede se dál. A to se mi líbí. Nemusím mít pořád jeden a ten samý, naklikaný set či omezené sety jako v GW 2. Můžu si je libovolně a prakticky okamžitě měnit dle potřeby.

    A doporučení? Za sebe bych to vřele doporučil, ale je to skutečně hodně individuální. Mám 4 kódy na 7 denní "trial", takže kdyby někdo chtěl vyzkoušet, napište mail a já Vám to pošlu. A rozhodně to není kopie WoW, není to fail jako TESO:)
    • Ahoj, mas jeste nejaky kod? Diky
    • robert.racak
      Mel bych zajem o jeden trial klic, pokud jeste nejaky mas. Jinak pekna recenze, mam chut si po delsi dobe vyzkouset zase MMO zanr. Muj email je racakrobert@gmail.com
      • Veskoslav
        Omlouvám se, už nemám. A co mi odepsali, tak fungoval jenom jeden:( Ale pročítal jsem fórum a poslední týden v červenci víkend by se něco mělo dít s přístupem na omezenou dobu na vyzkoušení.
    • mohl by si mi prosím jeden poslat, už delší dobu uvažuju nad koupí :) Díky!
      • Veskoslav
        Posláno.
        • už je nefunkční ale díky :/
          • Veskoslav
            To se omlouvám:( Škoda no. Ale třeba zase bude nějaká víkendová akce na vyzkoušení.
            • Veskoslav
              Zalez si zase k nějaké indie hře a tam si zvracej svoje moudra hlupáku. Nikdo tady na tebe není zvědavý. Udělal jsem chybu, že jsem si nepřečetl podmínky poskytnutí, ano moje chyba. Ale za poslední dva roky jsme tady rozdal cca 30 kódů, co jsem už vlastnil hry a bylo dobré někomu udělat radost a vždy fungovaly. To, že jsi zamindrákovaný indie hlupáček, to je věc druhá.
            • N7N7
              A co jsi od prolhaného Veskoslava čekal? *2*
            • dalo se čekat že to bude fake no... prište čti pozornej dekuju
    • Mohl bych poprosit o jeden trial code? Díky
      • Veskoslav
        Posláno. Ale nevím, jestli to bude ještě fungovat. Psali, že do 4.7 se to musí aktivovat, teď jsem si toho všimnul:( No ale tak snad to pojede.
  • Za těch pár let už jsem si zvykl že bude Drda vždycky novou onlajnovku zbožňovat. Prostě je má rád, všechny. *15*
    • walltar
      Tak ony nový MMO jsou dobrý ... na měsíc, nebo na dva. Spíš to chce dojmy po půl roce ... a myslím, že už by Drda článek nenapsal. *1*
    • Keyz
      Tak když ho ten žánr tak baví... Navíc zde je opravu těžké poznat jak to je, když se hra mění a je to dlouhé jako nudle.
  • AHoj vsichni,zkusim vam popsat pocity, jak n me wilds pusobi... Jeste neco o me, aby jste si mohli udelat nejaky obrazek o persone, jen ilustracne - 28 let, pred 2 dnema se mi narodil syn, prace v postprodukcnim studiu - grafika.Jak bych popsal wildstar? - Uplne obecne jako kombinaci filmu ->>> enviroment - rango, npc style - priserky s.r.o., wall-e, character design - Na vlasku. Pribeh, ac se snazi o nenabubrelej vtip, tak citite, ze je zasazen do tizive krize na planete - pripominalo mi to jako kdyz Polacek psal v koncentracnim tabore bylo nas 5...Kdyz se do pribehu zactete, je to moc hezky a dost to hraje i na city...Kdyz resite jen q, jde o hodne komiksovou zalezitost. Ani jeden pohled neni spatny...Jen poukazuju na skryty drahokam.Questing % leveling (mam postavu 34-35) lvl questovani o samote je relativne zdlouhave, ale ne nudne..s kamaradem to jde mnohem svizeni - celkove tadle hra je postavena od zactaku na socialnim teamworku...Dungy - po 10 letech co hraju mmorpg, jsem nezazil vic Hardcorove dungy (2 zatim) zabava, zabava, ZABAVA...vyzva a dobrej pocit pri skoleni bosse. Bavi me to chodit opakovane...PVP - battlegroundy (practise) hmm, dost zatim zmatecne, zalezi hodne na spoluhracich - neco jako ve wow.
    PVP - areny (hral jsem u kamarada 50 lvl) - pro me TOP cele hry, neskutecne chytlave co se tyce taktik a zabavy!!
    Combat system - narez, kouknete na videa - a hraje se to jeste lip
    Raid - u kamose jsem sel jsem jen jednou, skoncili jsem u 1 bosse :) skutecne hardcore.
    Housing - dobrej relax po narocnym "hracim" dni
    A muj nazor pro koho WS je? Je pro nekoho, kdo se mu che venovat, neni to oddechovka...ALE, pokud mate par kamaradu staceji 1-2 tak si dokazete uzit i neskutecnou zabavu behem questovani, po praci si dat dung, craftnout neco, aniz by jste museli u toho sedet 20 hodin. PVP areny budou ale asi "jen" pro fajnsmekry...prirovnal bych je k wow arenam:)
    A pro koho neni? Myslim, ze tadle hra neni pro nekoho, kdo ma vyhraneny nazor pro fantas/scifi/divokej zapad...nema smysl pro humor a nedokaze prohravat :)
    Celkovy nazor na WS je, ze je to hra, ktera tady uprimne nema zadnou konkurenci...samozrejme narazim na telegraphing...proste po ws vas nebude bavit gw,wow...nebo takhle, mozna bude, ale bude se vam zdat o poznani nudnejsi..nez kdy predtim. WS si moje srdce ziskalo i kdyz jsem se snazil na nem najit chyb, semtam nejaky bugy, ale kluci se fakt snazeji a kazdym patchem vse beha lip a lip... 9.1/10
    Tak to je vse:) Snad jsem nekomu pomohl s rozhodovanim
    • neco o mne: je mi 16 a táta mi koupil GTX Titan 928Mhz jako odmenu že mne nevyhodili ze školy. mám holku s kterou chodím už 2 mesíce.
      ted ke hre: kopírka wowka s o 50% horší grafikou, doporučuju nehrat
      • *1* *1* *1* Nevěřím ani jedné veci co jsi napsal. Tak blbý vážně nikdo byt nemůže.
    • "Je pro nekoho, kdo se mu che venovat, neni to oddechovka.."
      Jakmile se nejake hre "musis venovat", pak uz to neplni funkci hry a zabavy. Hry jsou prave od toho abychom si u nich oddechli.
      A co treba takoveto klasicke solo hrani s obcasnym pugem/nahodnou skupinou/pritelem...? Myslim ze tak hraje hodne velka skupina hracu? Da se to tak hrat?
      • Shania
        Solo muzes hrat uplne bez problemu, vcetne dungeonu. Vsechny runy jsem byl s pugem a slo to. Kazdopadne je vzdy lepsi byt aspon v casual gilde nebo byt aspon byt v nejakem kruhu (chat kanal) kde najdes spoluhrace do instanci.

        V endgame je dost solo obsahu a treba jen housing je zabava na hodne dlouhou dobu.
        Navic by meli vydavat mesicni updaty, pred par dny pridali dve nove zony a dalsi veci.

        Kazdy, kdo je na 50 si za par dni vydela na herni cas zdarma, takze pokud se rozhodnes aspon trochu hrat, tak
        • Dik. Mozna to preci za vyzkouseni stoji. Ted jeste prekousnout tu grafiku....
      • Spades
        Adventury se dají s pugem chodit úplně v pohodě, ale dungy jsou katastrofa. Možná dojdeš k poslednímu bossovi, když se poštěstí tak ho i dáte, ale na raidy se ani nedostaneš, protože nedoděláš Attuenement, kterej chcel stříbrnou medaily ze všech dungeonů.

        Pro mě není relax si to pustit a odejít si pár primitivních dungeonů. Pro mě je relax právě to věnování se té hře. Tady fakt hodně lidí narazí, na to, že je to není klasické moderní MMO, kde všecko dostaneš na stříbrném podnosu.
        • Ze je neco hardcore neznamena ze ty nemuze byt relax. I pro obcasneho hrace.
          Ale nutnost se hre venovat(dneska se musim lognout protoze mam raid, jinak mi ostatni utecou a uz je nikdy nedozenu.I kdyz se mi vubec nechce hrat), to je to o cem mluvim vyse. Pokud te hrani bavi treba 24 hodin denne,proc ne? O tom nemluvim
          • Hele to jo, ale zase je dobry, jak jsem psal cist si ten pribeh...aby si z toho neco mel..vis jak
          • Spades
            Proč by ti někdo utekl po jednom raidu? Utečou ti po 2 měsících progressu, ale tak to už je tvůj problém, když si nenajdeš aspoň jednou týdně čas,
            • Jenze v dobre navrzeny gamesce tohle nemusi byt zadny problem ... osobne se mi treba libi moznost jit neco s nekym na vyrazne nizsim lv, jednoduse tak, ze ti hra tvuj lv prizpusobi. Problem naopak vidim v tom, pokud trebas Qst nemuzes splnit, protoze ses moc velkej lv ... ale pripadne moc nizkej na solo ... a podobny zhuverilosti na ktery se da narazit v ruznych gamesach.
  • Wildstar je fakt narez...po dlouhe dobe hardcore MMORPG.
  • tak co budou se mazat zase prispevky kdyz se tu rejpe do autora? ;)
  • Kinet1c
    Hral som to, bol som trpezlivy a potom som sa ktomu nevratil, tak som to odinstaloval. Nevedel som prijat to cele prostredie atmosferu sveta, skratka pre mna aspon teda, neskutocna nuda. A to som nedosiel len na nejaky 25 lvl ci tak nejak, uz nespominam, kedze som na tuto hru uz skoro zabudol, teda ziadny dojem vo mne nenechala. Vypracovana je super a tak, ale celkovo ma nudila.
  • kdyby se chtel nekdo pridat mame cz dominion guildu na serveru Contagion!

    motion-guild.eu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit