Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Tak podle toho co píšeš to vypadá, že hrát pure might je nejtěžší. Hraju na normal, level cca 14 pure might a dokud jsem si neudělal pořádnej meč, tak jsem dostával značnou čočku i od dvou základních ettinů. Boss taky zatím žádnej nebyl záležitostí dvou tří ran. I se spuštěním reckoningem do nich musím bacit zhruba pětkrát nebo šestkrát. Uhýbání a používání štítu je nutnost. A když má boss miniony a nemám plnej reckoning, tak musím během boje vyžunknout několik flašek. Když jsem zabíjel 4 šamany v Ettinemeru, tak jsem taky musel bumbat.
  • Proč bych něco takového nemohl napsat, když jsem vystřídal classy? Dvě tři kouzla za "pure sorcery tree" a boss ležel (jak jsem psal, za MAGE jsou to dvě tři kouzla a nepřítel leží - s výjimkou trolů, kteří mají vyšší magic res., ale ani ti nevydrží o moc déle, když přijdeš, jak na ně).
    Co se týče finesse, tak ani tam jsem neměl ani jednou problémy, používal jsem nože, body čistě v finesse tree (nic do bow, jen skilly a daggery, později jsem to rozšířil i o skill na zvýšení dmg s faeblade), nepřátelé padaly také na tři rány (často mi stačila i pouze jedna rána), boss vydržel o něco více, ale o tom jsem nepsal pro finesse, ale pro sorcery tree, btw. ani s finesse postavou není žádný z bossů zdaleka něčím, čemu by se dalo říkat výzva, spíš jsou na úrovni silnějších potvor z jiných her, ale stále jen běžných potvor.
    Jediné co jsem nezkoušel byl might tree.
    (stále se bavíme o hard obtížnosti)
  • dinggo
    Ámen...
  • slozitost hry s tim jak je oblibena nejde ruku v ruce...zminils simulatory, treba m.flight simulator je tu od nakejch 80 let jestli se nepletu a hraje ho relativne hromada lidi, spousta starsich chlapu co znam se k tomu dostala.

    sam si rekl ze mamlasove tam chcipaj, ano bavi je to bavi to hodne lidi, ale to neznamena ze tu hru zvladaj naplno.to o cem mluvis, ze je to logicky davat si to protoze tomu venujes vic casu a nejsi mamlas, ano to logicky je, a prave proto potrebujes nakej ten cas na to abys to pochopil a naucil se to hrat.Presne si vystihl to, ze aby to hrala masa musi ji to taky bavit, ale to proste nutne neznamena, ze ta masa co to bude hrat, to bude hrat tak jak ma a vyuzivat plnej potencial ty hry.
    Taky mas pravdu ze obtiznost WoW postupem casu klesala, mluvil si o raidu kterej si hral pred rokem (pocitam teda WotLK), dneska uz to zase ztizily.z vypraveni vim, ze ze zacatku nebyla prde* naky raidy vubec projit, protoze kazdej musel presne vedet co ma delat a hromady lidi ani naky lokace nevychodily, protoze to nedavaly.je logicky ze to musis umet aby sis to daval, a to prece svedci o obtiznosti.

    kdyby mezi hraci byly misto fantasy oblibeny ponorky, tak masa hraje simulator ponorek.a masa by se taky umela potopit do 3 km a vystrelit z torpeda a bavilo by je to, ale clovek co neni mamlas a umel by to, venoval tomu trochu casu a naucil se to by umel manevrovat, pracovat se sonarem utocit na nekolik cilu najednou a buh vi co jeste, ja vim o ponorkach hovn*.

    ano samozrejme simulatory sou slozitejsi nez WoW, ale WoW neni podle me zas tak jednoducha hra, i kdyz se na prvni pohled muze zdat.jednoducha hra je treba mario.black and white nebo arkanoid nebo co ja vim...
  • rychle to jde pouze zezacatku. na druhym ostrove je za Q asi tolik expu jako za jednoho Bog Tresha a herne to odpovida tak 2.5 hod na level (mluvim o levelech 30+).
  • kazda hra ze je pro masy? :) co to je za blbost, to je jakoby si rekl, ze kazda muzika je pro masy :) ale proc vetsina lidi posloucha pop a jazz/hiphop/ska min lidi? protoze to je "pro masy" stejne jako wowko je pro masy a spousta dalsich her neni... a aby to mohlo byt pro masy, musi to stejne jako treba ten pop nebo hranolky "vyhovovat vetsine"... a v hrach toto znamena, ze si to tak nejak musi zahrat vsichni a hlavne to musi masy bavit... proc nejsou letecke simulatory, takticke tahove strategie apod pro masy? protoze "tohle jsou tezke hry" ktere si zahraje jen zlomek hracu, hry "pro masy" takove byt jednoduse nemuzou... a ty uz nekolik postu jenom rikas, ze abys byl v pvp uspesny, musis ho umet - ano, to je ale prece jasne, ale nema to nic spolecneho s obtiznosti hry, ono sice tam mas dve plne listy sracek, ale stejne (az na vylozene vyjimky) jedes tri ikonky a do toho jednou za CD nabijes trinkety apod :) to proste neni nic o obtiznosti, ale o schopnosti nebejt uplnej mamlas a mit nejaky zkusenosti... a to ze v te hre jsou i mamlasove, kteri jak pises ty "zbytecne umiraji v BG" atp jenom dokazuje, ze je to lehka hra pro masy, pac kdyby byla HC, tak ji podobni ani nehraji, protoze by je to nebavilo... jenze ono to bavi i je. proc? protoze to je easy to play :) a uz prosim neopakuj nic o tom, ze musis umet pouzivat kouzla abys porazil druheho hrace... tak to proste v zivote chodi, ze lepsi porazi horsiho, to se nedeje jenom ve hrach :) tohle vsechno rikam a presto mam wowko rad, je to proste fakt, ktery dela wowko wowkem :)
  • sry nak sem ten prispevek napasoval na tvuj starsi prispevek
  • to ze se jednou za cas objevi OP classa je fakt, to ze ji do doby nez to blizz vybalancuje hraje 90 procent hracu je smutny, ale vybalancovali to dycky a s kazdym malym patchem upravuji staty skillum jak passivum tak aktivum, takze z myho pohledu patri WoW mezi jednu z nejvybalancovanejsich her vubec.tech class o kterejch pises bylo vic, jeden cas to byl rogue, mage, hunter, DK.........

    kazda hra je pro masy, kazdou hru muzou hrat miliony liid kdyby chtely a ne kazdej si to tam bude davat a neni to podle me tak moc primo umerny tomu kolik casu tam stravis.Na listach mas randal skillu a vselijaky picovin.y jako trinkety, raketovy boty, padaky a jiny picovin.y, a tohle vsechno musis umet pouzivat, presne vedet co to dela, kdy a na koho to zacastit, kdyz jedes bg musis se umet pohybovat po poli (videl sem tolik hloupejch smrti, jenom proto ze trotlove nabihaly nesmyslne do boje), musis vsimat koho a co kasti spojenci a podle toho taky reagovat, atd.A todle vsechno suma sumarum z toho podle me nedela jednoduchou hru, kdyz si ji chces davat.....

    Kdyz je to dobre balancli, jako ze se da rict ze je ( v cemz se asi neshodnem ) tak se skillem muzes v klidu zcastit frajera co ma o tridu lepsi gear, coz jen tak v naky jiny hre proste nejde, taky tam pak vidis lezet ty mrtvoly co nechapou a lezi a koukaj, nez se zase respawnou.
  • tyvole 2:48 ten recenzent je magor
  • jestli ze resis jenom pvp, tak pak ale nerikej, ze wow je tezka hra... to, ze v pvp porazi lepsi hrac horsiho nedela hru tezkou, to je proste realita zivota... a hlavne to nerikej v tak nevybalancovane hre jako je wow, kde vzdy je nejaka classa/combo OP. Pamatuju si, ze po nejakem datadisku bylo naprosto neporazitelne kombo paladinu, frajeri do areny vletli, zapnuli vsechny CD a do par vterin sundali dolu cokoliv, COKOLIV. A Blizzu trvalo nekolik tydnu, nez to nerfli, takze do te doby byl ve vetsine zebricku v cele pomer paladinove vs. zbytek tak 9:1... nebo kdyz jsem koncil pred cca rokem a pul, tak zase combo arms warrior a resto druid, v 90 procentech pripadu naprosto neporazitelne kombo, proti kteremu se chytaly jen asi jina dve a to jeste v rukou maximlane top hracu. Lowskilled warrior+druid si dali jakekoliv lepsi hrace jenom proto, ze je nebylo jak zabit. Jednoduse to proste neslo, to byly areny na 10+ minut... V zebricku v nasi zone tehdy na prvnich 13 mistech bylo toto kombo. Je tam nejaky skill? Je na tom neco tezke? WoW je fajn hra, ale rozhodne ne tezka... kdyby totiz byla tezka, tak ji nehraji masy, to je celkem logicka rovnice. WoW je pristupna vsem, to ze ti, kteri v ni travi veskery svuj RL jsou v ni nejlepsi neni znamka obtiznosti hry. A bude hur, panda is coming :))
  • michaliuz18
    debiliny pluskujete a realitu minuskujete, ste sak deti nevidite to s nadhladom hned hodnotite hru podla obalu a videa, neviem povedzte mi co vas bavi na tom amalure, ale pravdivo, co tam je take super ze vas to bavi? ,ved nema to pegi 18 tak je jasne ze to mladsich hracov bavi, a uz sa tomu nevyjadrujem kto ma chape klobuk dolu kto je naivny a si mysli ze kazdu hru treba kupovat nech si trhne
  • si normalne zabednenej ignorant.nikde sem nepsal ze hrani her vyzaduje naky specialni dovednosti, 10 let praxe a je to neco na co bys mel bejt pysnej, protoze si neco v zivote dokazal, to sis proste vykonstruoval jen ve svym mozku.to co sem ale napsal, je fakt, ze WoW nehraju, ovsem ty mi tady pises neco o tam jak me deti uvidi hrat WoW, opet sis nedokazal spravne vylozit text.

    narazka na navrhovani domu je naprosto v poradku, tys relativizoval vztah mezi skillem potrebnym na WoW a navrhnutim baraku, ja relativizoval vztah mezi skillem na navrhnuti baraku a skillem na to ten barak opravdu postavit...jestli uz si takovej zkusenej kmet, urcite se muzes ze stavebniho oboru nekoho zeptat jakej maj nazor na architekty.nez me udelas nesvepravnym.

    uz na tebe kalim stejne ti nic nevysvetlim, jak sem rek si ignorant, kterej nema zadny padny argumenty a jediny co umis je nazyvat lidi blaznama a delat z nich mukly a fetaky.



    for Nativko: resim jedine PvP
  • rhaegar : Chápu tě kamaráde.....A jsem rád že sem našel prvního člověka po 5ti letech kterej zná Pearl Jam .....
  • nevim no, hral jsem WOW pres 4 roky a teda obtiznost sla behem tech let dolu celkem drasticky... a dost me pobavilo, kdyz jsem byl koncem minulyho roku u bratranka, kerej to pari porad, sednul jsem si k jeho priestovi a odhealoval jsem raid s tim, ze jsem to pres rok nemel v ruce a jenom mi rekl, co ty tri kouzla co pouzivam delaj... jestli se tomuhle rika skill, tak jsem uspesny ve vsech vecech, co delam :)) WOW fakt neni tezka hra, WOW je narocna hra na cas, ale to, ze ses v ni uspesny pouze s ohledem na to, kolik u toho stravis hodin, tomu se imho skill nerika... Neco jineho je pvp, ale i to vzdy bylo nevybalancovane a tak v nem je samozrejme, ze kvalitnejsi hrac porazi slabsiho, ale to treba i v pace nebo kulickach... tak je to proste ve vsem, ale nic z toho nedela "WOW tezkou hrou" :) a to mam WOW rad, je to dobra oddychovka, ale proste kdyz v tom chces bejt "dobrej" musis kaslat na RL a z toho uz jsem nastesti vyrostl :)
  • a budes se divit -wow platis kreditkou (coz te nezvyhodnuje jak jsi spravne uvedl) ... no a
    veta navrhnout dum vyzaduje uplny h.vno, v souvislosti s vetou, ze wow neni jednoducha hra -te normalne zbavuje svepravnosti...schvalne si sam sebe nekdy nafilmuj jak sedis u pc a hrajes wow... tvi vnukove se z toho tvyho skillu pos.erou *1* uzasem
  • sorry, ale ty se ani naznakem nepotkavas s realitou ... to jsi vazne zavreny v blazinci? nebo pises z vezeni? (tam pry maj kompy a cely dny parej wow) fakt neuveritelny... podle tech tvych prirovnani to vypada, ze jsi fakt jeste nikdy nic kloudnyho nevytvoril.. bud jsi jeste prilis mlady, pak je to ok, casem poznas jaky jsi kecal blbosti, anebo k tomu nemas schopnosti (pak samozrejme mluvis o slozitosti wow *7* ) anebo z toho vezeni prilezitost...
    Jo ja jsem wow rok hral (nejsem na to hrdej .. cas v prdeli a jo tocis par taktik dokola...a proto vim jaka je blbost mluvit o skillu... skill na sra.ni taky nepotrebujes... *7*
  • No jestli si vystřídal opravdu classy, tak bys tohle nemohl tvrdit. Já jsem hrál za nightblada bow+fellblades na obtížnost normal (tzn. vše ve finesse až na pár bodíku v might - HP+elem. resist) a rozhodně bosové nepadali na 2-3 rány.
  • Malleth
    Já nevim. Slyšel jsem, že to původně plánovali jako MMO, ale nakonec z toho udělali single.
    A je fakt, že na mě ta hra tak od začátku působila.
  • aah, omlouvám se, uteklo mi tam několik drobností (závorky a tuším i překlep), píši z tabletu a ještě stále se s tím trochu peru..
  • Zdravím,
    já jsem to dohrál na nejtěží obtížnost a žádný problém. Ve hře je dle mého obtížnost velmi nevyvážená. Za celé hraní jsem se nesetkal s ničím, co bych nezvládl uklikat (obzvlášť za "mage" nemusíte při boji prakticky ani používat analog, stačí stát na místě a dvakrát třikrát kliknout na kouzlo), vystřídal jsem "classy" a ani tak ne. Nezastávám se někoho níže v diskusi, lae touhle hrou se dá proklikat bez problémů. Hrál jsem to stylem finess i mage a musím říct, že jak vezmete do ruky hůl a pár kouzel, tak nikdo z nepřátel nemá šanci. Druhá polovina hry byla pro mne za mage velmi nudná, jeden meteor a smetl jsem všechny běžné nepřátele a "boss" potvorákům to nechalo hp akorát na jednu bouři blesků. Nevzpomínám si na jediné rpg, kde bych rozbil "bossáky" na dvě tři kouzla (a to celou dobu píši o běžném modu ne o "reckoning"u, ten je pěkně udělaný, ale vzhledem k tomu, jak není jedinný boj výzvou, tak jsem vlastně využil reckoning jen výjimečně v místech, kde se bez toho obejít nešlo (což jou asi dvě, na začátku hry abych si to vyzkoušel a na konci, kde bez toho nejde rozbít ten drak na konci).
    Neříkám, že mne hra na nějakou dobu nezabavila (než se stala monotónní), ale hruěb se ohrazovat proti někomu, komu to přišlo jednoduché není, dle mého, vůbec nutné.

    Btw, herní klasika to určitě není, klasikou je dnes třeba Baldurs Gate, ale určitě ne KoA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit