Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sry nak sem ten prispevek napasoval na tvuj starsi prispevek
  • tyvole 2:48 ten recenzent je magor
  • rhaegar : Chápu tě kamaráde.....A jsem rád že sem našel prvního člověka po 5ti letech kterej zná Pearl Jam .....
  • calwin
    :D:D :D :D :D to fakt augmentoval ten predmet a dal mu názov "vy**bavac"? :D :D
  • dinggo
    *7* Klávesnice by se měla vydávat na občanku... Třeba by se pak eliminovaly příspěvky od "uživatelů" kteří si myslí že když napíší něco o grafice, příběhu a zpracování tak že budou za největší frikulíny. KoA hraju a je to ta největší herní klasika která nezklame. Souboje dokáží zabrat a při těžké obtížnosti se tím vážně nejde jen tak proklikat. To že nějakej šikula co to hraje na easy nadává jak je to jednoduchý je sotva problém hodný jakékoli diskuze. Zkrátka za monitorem je každej král a velkej odborník... Netrpělivě očekávám vaše mínusy. Koneckonců každý se rád dozví že má pravdu.
    • Zdravím,
      já jsem to dohrál na nejtěží obtížnost a žádný problém. Ve hře je dle mého obtížnost velmi nevyvážená. Za celé hraní jsem se nesetkal s ničím, co bych nezvládl uklikat (obzvlášť za "mage" nemusíte při boji prakticky ani používat analog, stačí stát na místě a dvakrát třikrát kliknout na kouzlo), vystřídal jsem "classy" a ani tak ne. Nezastávám se někoho níže v diskusi, lae touhle hrou se dá proklikat bez problémů. Hrál jsem to stylem finess i mage a musím říct, že jak vezmete do ruky hůl a pár kouzel, tak nikdo z nepřátel nemá šanci. Druhá polovina hry byla pro mne za mage velmi nudná, jeden meteor a smetl jsem všechny běžné nepřátele a "boss" potvorákům to nechalo hp akorát na jednu bouři blesků. Nevzpomínám si na jediné rpg, kde bych rozbil "bossáky" na dvě tři kouzla (a to celou dobu píši o běžném modu ne o "reckoning"u, ten je pěkně udělaný, ale vzhledem k tomu, jak není jedinný boj výzvou, tak jsem vlastně využil reckoning jen výjimečně v místech, kde se bez toho obejít nešlo (což jou asi dvě, na začátku hry abych si to vyzkoušel a na konci, kde bez toho nejde rozbít ten drak na konci).
      Neříkám, že mne hra na nějakou dobu nezabavila (než se stala monotónní), ale hruěb se ohrazovat proti někomu, komu to přišlo jednoduché není, dle mého, vůbec nutné.

      Btw, herní klasika to určitě není, klasikou je dnes třeba Baldurs Gate, ale určitě ne KoA.
      • No jestli si vystřídal opravdu classy, tak bys tohle nemohl tvrdit. Já jsem hrál za nightblada bow+fellblades na obtížnost normal (tzn. vše ve finesse až na pár bodíku v might - HP+elem. resist) a rozhodně bosové nepadali na 2-3 rány.
        • Proč bych něco takového nemohl napsat, když jsem vystřídal classy? Dvě tři kouzla za "pure sorcery tree" a boss ležel (jak jsem psal, za MAGE jsou to dvě tři kouzla a nepřítel leží - s výjimkou trolů, kteří mají vyšší magic res., ale ani ti nevydrží o moc déle, když přijdeš, jak na ně).
          Co se týče finesse, tak ani tam jsem neměl ani jednou problémy, používal jsem nože, body čistě v finesse tree (nic do bow, jen skilly a daggery, později jsem to rozšířil i o skill na zvýšení dmg s faeblade), nepřátelé padaly také na tři rány (často mi stačila i pouze jedna rána), boss vydržel o něco více, ale o tom jsem nepsal pro finesse, ale pro sorcery tree, btw. ani s finesse postavou není žádný z bossů zdaleka něčím, čemu by se dalo říkat výzva, spíš jsou na úrovni silnějších potvor z jiných her, ale stále jen běžných potvor.
          Jediné co jsem nezkoušel byl might tree.
          (stále se bavíme o hard obtížnosti)
          • MrSanta
            Tak podle toho co píšeš to vypadá, že hrát pure might je nejtěžší. Hraju na normal, level cca 14 pure might a dokud jsem si neudělal pořádnej meč, tak jsem dostával značnou čočku i od dvou základních ettinů. Boss taky zatím žádnej nebyl záležitostí dvou tří ran. I se spuštěním reckoningem do nich musím bacit zhruba pětkrát nebo šestkrát. Uhýbání a používání štítu je nutnost. A když má boss miniony a nemám plnej reckoning, tak musím během boje vyžunknout několik flašek. Když jsem zabíjel 4 šamany v Ettinemeru, tak jsem taky musel bumbat.
        • dinggo
          Ámen...
      • aah, omlouvám se, uteklo mi tam několik drobností (závorky a tuším i překlep), píši z tabletu a ještě stále se s tím trochu peru..
    • přesně
  • Sorry ale ta recenzia sa neda pocuvat. Tie uvodne vety su priserne trapne, A zbytok vyzera jak keby si kazde slovo nahraval zvlast a potom spojil dokopy. Neviem ci mas nejaku recovu vadu (ak ano tak sorry) alebo si sa len snazil aby to bolo dobre zrozumitelne, ale tie zaseky su fakt priserne. Aj intonacia hlasu, dost mi to pililo usi.

    Co sa hry tyka: RPG so zlym pribehom, prazdnym a nezivym svetom, trapnymi questami a dobrym subojovym systemom a craftingom... nic pre mna. Kazdy ma to svoje, ja ale RPG hram kvoli svetu a pribehu najma. A ten art style... podla mna je absolutne odporny
  • Malleth
    Tak ty souboje mají do těch v Dark Souls hodně daleko
  • Todd McFarlane *14* Spawn *14* *14* (srdecni zalezitost) kvuli tomu o te hre uvazuju :D
  • Říct v recenzi, že crafting je v podstatě k ničemu a že s nějakým dropnutým krámem se dá hra taky projít, to je jako říct, že diablo 2 klidně projdeš se zbraní, která ti padla v prvním dungeonu. Díky craftingu získáš mnohem lepší zbraně, než ty které ti dropnou z nepřátel a čím lepší vyrobená věc, tím větší damage atd... a to snad hraní ulehčuje. Takže jediné, co je k ničemu, respektive mohlo být rozhodně lepší, je celkově kvalita lootu.
    No a že toho lootu je moc a hodí se to jen na vyhození do "junk". To souvisí přeci s craftingem, rozkládáním věcí člověk získá lepší enchanty do výráběného equipu. Takže opět to jen poukazuje na špatnou kvalitu itemů dropujících z nepřátel, nikoli na špatný crafting. Tohle je jedná z mále her (když počítám třeba i onlinovky), kde se craft opravdu vyplatí. Bože *7*
  • Ten prehrávač videa je tragický, seká, je to pomalé....prosím dávajte všetko rovno i na youtube.....na každom hernom portáli sa nato ludia stazuju, i na games.cz to ide sekavo....youtube si može každý nechat najprv načítat a až potom spustit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit