Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Z Re-Play facebooku
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10428325_10152602961778394_4905809236196333166_o.jpg

    *15*
  • Za mě super, hraje se to moc dobře, AI je suprová, Vznikají i velkolepé nehody a kolize a to se mi líbí, za mě 9/10
  • Ještě to ani nevyšlo a už zas na to tady všichni házej špínu. Já opravdu už nevím co chcete od těch her... Grid 1 super Grid 2 slabší ale taky tam mám několik hodin odehráno. Hra má jediný účel a to zabavit na několik hodin, což Grid 3 určitě splní :)
    • Ristoro
      Naprosto souhlasím. Všude na webech a sociálních sítích jenom čtu: Ježiš to je arkáda, bože ne zase arkáda, to je arkáda jako pras* a podobné hovadiny. Lidi všechno kritizují, přitom to ještě skoro nikdo nemohl hrát. GRID byl, je a bude arkáda, navíc Autosport vypadá pěkně říznutý simulátorem, a to, že recenzenti dávali minulý rok GRID 2 více bodů, než Autosportu, to úplně ignoruji. Za mě je ta hra hodně OK, nechápu, co lidi pořád chtějí. Vypadá to, že většinou pravý opak toho, co studio udělá. A všude píšou tu jejich debilní Asseto Corsu, už mě to vyloženě je*e.
      • Problém není v tom, že by studio dělalo něco, co lidi nechtějí, problém je v tom, že lidi hledají ve hře něco, co tam není a nemá být, a hrozně moc to potřebují sdělit ostatním, protože neví jak jinak si nahonit ego.
        • Ristoro
          Dobře řečeno.
      • Já chci od hry za několik set korun odpovídající dobu zábavy. Což jsou minimálně stovky hodin.
        • To si budeš muset koupit konzoli a Gran Turismo nebo Forzu ;-) Za stovky hodin zábavy jsme mimochodem před 15 lety dávali 1599 Kč a ne 899 Kč jako dneska ;-) Za skoro polovinu ceny nemůžeš chtít plnou zábavu. Myslím, že hra nabízí docela dobrý poměr cena/zábava.
          • Ne, na to mi stačí rFactor, pCARS, Assetto Corsa, a podobné, které mají časově neomezenou hratelnost. Forza a GT jsou sice nadlouho, ale velmi rychle se omrzí jejich jízdní model.
            • Mě zase nějak nechytil žádný simulátor na PC, zato v GT 5 a 6 jsem najezdil hodně přes 1000 hodin. Možná to bude tím, že zatím nemám volant a GT je lépe stavěné na gamepad.
        • Mám přehnaně vysoké nároky, protože jsem chudý jak kostelní myš.
          • Jistě, jsem dokonce tak chudý, že jsem si koupil volant od Fanatecu. A mimo to, představ si, že rozumní lidé neutratí všechny peníze, které vydělají, a nekupují to, co nepotřebují. To jsou novinky, co? Možná to pochopíš po pubertě.
          • Jack1947
            No takto aspon víme proč si takový jaký jsi. *4*
  • Po prvnich zavodech mi to hodne pripomia Tocu 2,coz neni na skodu, v 1080p,vsechno na ultra to i celkem hezky vypada. Jede to svizne a hladce. Jizdni model proti dvojce nebe a dudy,hned jsem si zvyknul,ve dvojce ani za 3/4 hry. Zavody jsou zabavny,porad se neco deje,zavodnici celkem agresivni ale zas to neni takovy maso jako v Shiftech. A hlavne je auto predvidatelny a dela co chci a ne jako ve dvojce kdy jsem ani ke konci hry nevedel co mi auto provede. Plechy upadavaji,divaci krici,zvuky motoru zas oproti shiftum slabota,ale celkove urcite zabavny arkadovy zavody na takovy to letni jezdeni.
  • Za mě je to bomba. Hraji to 3. den a zatím mě to baví. Fyzika není čistě arkádová ani náhodou. Ti co to říkají to pravděpodobně nehráli. Je třeba hodně brzy brzdit do zatáček, AI je asi nejlepší, jakou jsem kdy viděl v závodní hře. Za mě to trumflo i GRID 1, kde mimochodem každé auto zrychlilo z 0-200 za 5 sekund, což tady taky nikdo neříká. Auta se chovají jak mají, Golf nedotáčí, zatímco Mustang přetáčí. Za mě 9, kvůli systému bodování v SP a nefungující AI spolujezdce (nereaguje na příkazy).

    stejnej pocit jako ten co to psal (y)
    • Nejlepsi AI v zavodni hre? Myslis ty idioty, co do tebe v klidu narazej i kdyz jses uz pred nima (neboli kdyz mas pravo na zavodni stopu ty)? AI se chova vicemene tak, jakoby tam hrac vubec nebyl.
      • Ristoro
        Párkrát do mě AI narazila, ale to už jsem ji moc brzdil. Jinak tě pouští když jedeš plynule a taky tě umí čistě předjet, nebo dokonce agresivně v zatáčce. AI je tam prostě skvěle udělaná.
  • Gratuluji, hatujete arkádu za to, že je arkáda..
    • Navíc, není arkáda jako arkáda, že.
    • Oni to oznámili jako semisim, a on to rozhodně není. Proto je legitimní být negtivně kritický.
      • Problém bude zřejmě v tom, že tvůj pohled na to, co je semisim, je trochu jiný než pohled ostatních *4*
        • To není subjektivní pojem. Jde o to, na jakých základech stojí jízdní model.
          • Ale jistě :) Někomu ale na semi-sim stačí, když je jízdní model realističtější než arkáda (za čistou arkádu považuju třeba Burnout) jako třeba právě GRID a MotoGP a někdo zase na semi-sim potřebuje jízdní model vycházející z reálných základů jako třeba u Gran Turismo (které má sice propracovaný jízdní model, ale k simulaci by potřeboval trochu dotáhnout stejně jako spousta jiných oblastí hry) nebo třeba F1 201x. Řadím se do druhé skupiny zřejmě jako ty. Semi-sim je bohužel příliš rozsáhlý žánr.
            • Trisektor Úhlů: Chápu tě, ale nesouhlasím. V zásadě na tom ale nesejde.
            • Opakuju, že to není věc názoru. Z podstaty slova je semisim hra, jejíž jízdní model obsahuje alespoň něco z reálné fyziky. To se dá říct o GT i F1. O tomto ne.
  • Xcomik
    V rámci SP je to tragédie a to doslova! Žádná tvorba týmu, nákupy aut? Pche! Místo debilních Like tu máme XP za které se neotvírají auta ale Rovnou celé závodní sezony. Ta hra je jeden velký vtip. Pokud na ní něco mohu pochvalit tak je to stabilnější jízdní model (ano to je skutečně lepší) ale to že ta hra má rozmazaný kokpit, team manager naprosto chybý, nakupy aut jsou minulostí a naprosto nezáživný singl jako celek je naprostý fakt.

    Stojí mi ta hra za 830kč? No jelikož mám dvojku tak fakt ne! Jedinčka zůstává dále neporažená tyhle dva díly jsou jako špatný kopie (jak od čangánů)
  • mondzi
    To naozaj vyzera tak hrozne alebo mal recenzent nizke detaily? Hodilo by sa to niekde uviest.
    Edit: "Autosport zkrátka vypadá dobře a hýbe se víc než skvěle." WHAT?!
  • Marketing Codemasters by udelal lip kdyby slovo simulace i semisimulace vypustil ze slovniku. Je to arkada a nemusi se za to stydet, tak proc si honi triko necim co je mimo jejich zaber i schopnosti? Recenzent to hral s gamepadem, v takovem pripade beru jeho nadseni z jizdniho modelu, ale zase jenom v kategorii arkada. Chapu ze hraci s volantem jsou uz asi vymirajici druh, ale pokud bych chtel hodnotit kategorii pseudosimulace, mel bych to zkouset na volantu. Jestli se vuz alespon priblizne chova jak v realu. Co udela kdyz ve vyssi rychlosti vyrazne skubnu volantem, jestli auto dostanu do smyku i jinak nez vyssi najezdovou rychlosti, jestli jsem nucen ten smyk srovnavat, jestli hrozi pretoceni do hodin....
  • Mato1987
    http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a579822/grid-autosport-announces-themed-mini-expansions-car-pack-dlc.html
    :D
    Kupujte ovečky kupujte :D
    • sathuj warezáčku stahuj :D
    • stahuj warezáčku stahuj :D
    • Keyz
      https://www.youtube.com/watch?v=jI_BQcXrdig#t=4s
    • Proč ne, pokud za to bude hra stát? (Ale koupím radši Season Pass.)
      • Mato1987
        výborne. Potom sa nediv, že ešte pred vydaním hry vývojári ohlasujú DLC, ktoré jednoducho vystrihli z hry aby to predávali ako DLC.
        • Ristoro
          Dělá se to už pár let a my s tím nic nenaděláme, protože je to nestojí skoro žádné prachy a vždy to někdo koupí.
          • Mato1987
            no ale veď riešenie je úplne jednoduché, nekupovať to !!! potom to aj prestanú robiť.
            • Nebudu nic konkretizovat, není to třeba :) Já vím svoje a jestli tomu věříš a nebo ne, je tvůj problém.

              Zdroje si najdi sám, ty ses žádnými zdroji taky neobtěžoval.

              Nechápu, jak souvisí cena média a výrobní náklady s obsahem ve hře. Co nechápeš na tom, že nějaký obsah se do dne uzávěrky stihne, a ten je pak v základní instalaci, a nějaký obsah se do dne uzávěrky nestihne, je to nějaká práce navíc, a ten se pak prodává ve formě DLC (i třeba oznámených v den vydání - protože den vydání je několik měsíců po uzávěrce)? Myslím, že na tom není nic nepochopitelného. (Funguje to úplně stejně v hromadě různých oborů.)

              Ale jo, asi jsem idiot, když na tom nevidím nic špatného.
            • Mato1987
              "A z čeho vychází tvoje nepodložené dohady? Já už nějaký ten rok v herním průmyslu pracuju, nicméně tyhle informace, pokud člověk není paranoidní ignorant, jsou snadno ověřitelné. Ostatně už se k tomu spousta vývojářů vyjadřovala."
              KON-KRE-TI-ZUJ !
              kde pracuješ a na akej pozícií, vieš to sa môžme dohadovať do nekonečna kto má dlhší pipík alebo vedenie.
              Daj zdroje kde sa "spousta" vývojárov vyjadrovala k danej problematike.

              "Neodporuju si. Rozdělit obsah hry na ten na instalačním disku a ten pro DLC není vystřihnutí obsahu ze hry. Říká se tomu plánování - co je potřeba udělat hned a co až potom. Na DLC se obvykle pracuje i po vydání hry. Dělalo se to tak vždycky, jen dřív ten obsah, který se nevešel na instalační disk, buď nevyšel vůbec nebo za nějaký čas ve formě datadisku. Ale to už se opakuju. "

              Buďme konkrétny, žijeme v digitálnej dobe, kde je obmedzenie v podobe fyzického média už pomaly minulosťou, kedže cena jedného DVD je sotva pár centov a výrobné náklady v podobe lisovania viacerých dvd sú zanedbatelné.
              To, že autori grid autosport, teda codemasters sa opovážia ešte pred oficiálnym vydaním hry vyrukovať s dlc ponukou je neuveriteľná opovážlivosť hraničiaca s totálnou aroganciou. Jedná sa o zjavné vystrihnutie pôvodného obsahu z hry, najmä keď sa bavíme o tejto konkrétnej hre a obsah dlc sú "nové" modely aút, "nové" trate a "nové" módy. To, že niečo takéto plánujú je jednoducho obrazom dnešnej chorej doby, keď hŕstka idiotov niečo takéto schvaluje a podporuje tým, že kupuje tieto predražené dlc packy, ktoré mali byť súčasťou pôvodnej hry už od dátumu vydania.
            • "Múdry ako Šalamúnova riť :) Vieš ty totálny prt tom ako sa moderné hry dnes vyrábajú, to čo si napísal sú len nepotvrdené dohady.V komente si v podstate aj sám sebe odporuješ ale to by bolo na dlhšie."

              A z čeho vychází tvoje nepodložené dohady? Já už nějaký ten rok v herním průmyslu pracuju, nicméně tyhle informace, pokud člověk není paranoidní ignorant, jsou snadno ověřitelné. Ostatně už se k tomu spousta vývojářů vyjadřovala.

              Neodporuju si. Rozdělit obsah hry na ten na instalačním disku a ten pro DLC není vystřihnutí obsahu ze hry. Říká se tomu plánování - co je potřeba udělat hned a co až potom. Na DLC se obvykle pracuje i po vydání hry. Dělalo se to tak vždycky, jen dřív ten obsah, který se nevešel na instalační disk, buď nevyšel vůbec nebo za nějaký čas ve formě datadisku. Ale to už se opakuju.
            • tak proc tu tak prudíte do warezáku? odpovez si sám a po zralý úvaze... jedině MY to tu drzime jakz takz v norme
            • Mato1987
              Múdry ako Šalamúnova riť :) Vieš ty totálny prt tom ako sa moderné hry dnes vyrábajú, to čo si napísal sú len nepotvrdené dohady.V komente si v podstate aj sám sebe odporuješ ale to by bolo na dlhšie.
            • Ale mě je úplně u zadku, co ty si myslíš, že je správně ;-) Já nemám problém s tím, že vychází pro hry DLC a ani nemám problém s tím, si je koupit, pokud za to hra stojí. A k day one DLC jsem se vyjádřil výše: Hra musí být hotová několik měsíců před datem vydání, aby mohla jít na schválení do Sony a Microsoftu (konzolové verze, ale zřejmě se v tu dobu uzavírá i PC verze) a do lisoven a tisku. Pokud nemají nějaký obsah hotový včas, a že ho u všech her zbyde spousta je neoddiskutovatelný fakt, vydají ho holt jako D1 DLC. Tenhle obsah by bez možnosti vydat ho jako DLC nikdy nespatřil světlo světa a nebo by vyšel ve formě většího datadisku (jako v 90. letech). A datadisky jsme taky kupovali, takže nevím, kde je problém :)

              To, že někteří vychcanější vydavatelé (myslím, že se to stalo jen dvakrát) vystřihávali obsah z kompletní hry jen aby ho mohli prodávat jako DLC, je bohužel smutné, ale neděje se to tak často, jak si hráči myslí. Mnohem častěji je obsah hry prostě v průběhu vývoje rozdělený na ten, který bude na instalačním disku a na ten pro DLC - ale o tom se hráči obvykle dozví dostatečně dopředu.
            • Ristoro
              Tak když jsou ty akce na steamu, tak tě pak 1 pack s autama vyjde i na 5kč, takže je to jedno, jen si stačí počkat :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit