Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DNF na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/Duke-Nukem-Forever-CZ/203219106355030 *5* CZ
  • kobzool
    Už to vidím: zahraju si Duke Nukena a začnu znásilňivat ženy v okolí(což mi nepřidá na kráse, protože se zrovna soudím ohledně znásilňování žen po Bulletstormu) pak to ukážu svojí holce, ta vezme perlík rpzmlátími hlavu na sračku, pak půjde do pánského klubu a motorovou pilou rozřeže všechny muže.
  • kobzool
    Člověk sám o sobě je tvor poměrně chytrý, lidstvo je ale blbé jak podrážka boty.
  • Kdyz feministky furt prudej a musej delat chlapskou praci nahnal bych je do kamenolomu.
  • Západní civilizace jde totálně do kytek. Jsme tak humanističtí a správní až to bolí. Samozřejmě takhle nemyslí všichni, ale většinová společnost si nechá vymejvat mozky bez problémů. Za pár let bude člověk divnej když nebude mít stejnej názor jako je v TV. No občas už to vídím teď. Zamyslete se třeba jak rychle se udělala mediální masáž ohledně Libye. V podstatě stejná písnička.

    btw: v Německu prý teď ruší vysílái nějakejch dílů Simpsnů kde se mluví o jaderné katastrofě kvůli Japonsku a veřejnému mínění.

    He he dobře nám tak
  • jeste se vratim k tomu odstavci kde se pise o "placnuti" jiste to si mohou ruzni lide predstavovat ruznymi zpusoby (nekdo mysli oblicej a jiny pozadi) je to nechutne vyuzivani a zneuzivani kontextu ve vetach podobne jako napriklad kdyz F. Nitzche napsal o "nadcloveku" a jisty nemecky vudce si tu teorii upravil podle sebe ..... bohuzel prekrucovani se deje stale lidska blbost je neskutecne rozsahla vidte ?
  • Promiňte, zapoměl jsem který server píše o tom co píše bulvár v USA, aha games.cz
  • Rada pro vsechny zapalene berte vse s nadhledem nerikam ze nektere hry mi neobraceji nekdy zaludek ale spise me stve ze v TV se toho obecne i pres den ukaze vic nez je mozna zahodno a nikdo nema ani jeden negativni komentar ..... v kazde generaci je a bude technologie nebo zpusob zivota ktery bude ta starsi generace kritizovat radio hororove filmy TV a ted pocitacove hry doufam ze se to za 10 let aspon o kousek posune to vse spis by se ti nezasveceni meli venovat horsim vecem jako jsou sekty nebo potirani lidskeho ducha v totalite osobne si myslim ze "vyherni" automaty jsou daleko horsi vec pro cloveka nez hra kde si strelite do poligonu tot vse
  • Tohle je teprve začátek. Už jenom čekám, kdy někdo někoho zmasakruje a řekne, že ho k tomu donutila hra.
  • miker17
    americké sdružení žen- Matky proti sexu budou zas řádit. Už se těším jak zase ze sebe udělaj amící idioty *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit