Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mě docela začíná štvát ta míra tolerance,pseudohumanity,rovnoprávnosti a tak dále.Když si vezmu že v 90-letech bylo zcela beztrestné vysílat např. u nás pořad Česká Soda a nikde se nezdvyhali pářáty humanistů a různých ochránců práv (každý věděl že autoři to berou jako nádsázku třebaže to byl značně černý humor) tak dnes by to možné vůbec nebylo legálně vysílat tento druh humoru ve veřejnoprávní televizi jak samy přiznávají autoři,ale ono to není jen u nás jakoby celá Evropa se propadala zpátky do nějaké totality kde někdo bude určovat co je přijatelný humor a co ne (netuším jak to je v USA ale soudě těhle reakcí asi taky žádná sláva)zvláštní nad stupiditou realitních soutěží se nikdo nepozastavuje ale pokud je humor jen trochu černější tak hned se vyrojí spousta námitek že je to nepřijatelné,diskriminující rasictické nebo sexistické atd.
    • Toto rozhodne nieje žiadna názorná ukážka humanismu , ten mimo iného hlása aj slobodu prejavu a názoru , toto je prachsprostý nedostatok nadhladu zo strán feministiek a debility senzáciechtivých bulvárnych médií *4*
    • Wries
      Máš naprostou pravdu, toto mě štve ještě víc než neustálé zdražování a zvyšování daní. Dneska vysílat českou sodu, tak by je zavřeli. Už jen čekám, kdy v usa zakážou South Park :)
  • Tushan
    nj to je tak když se všude serou ženy
    kvůli přehnané korektnosti pseudohumanity,rovnoprávnosti si
    za chvilku nebudu moci ani venku prdnout aby mě nezabásli *1* a nebo se podívat na hezkou holku protože by si připadala jako sexualní oběť *1*
    kam se poděl normální selskej rozum kur.. *11*
    duka jsem hrál jako malej a nejsem žádnej sexualní predátor ani ženy nepovažuju za prostitutky nebo něco jiného
    podle mě to je jen snaha udělat z lidí co největší stado
    • Kdybys napsal že se do všeho serou feministky, tak bych souhlasil, ale házet všechny ženský do jednoho pytle je vlastně stejné, jako u těch feministek, pro které jsou všichni chlapi jen hovada, kteří přemýšlejí jen jedním orgánem a mozek to není.... Naštěstí žena nerovná se feministka.
    • Ženský jsou v nějakých ohledech hrozný! Stejně tudle hru hraje málo žen... všeobecně ženy nehrají moc hry! Taky to chci podepsat :D:D
    • Kde to můžu podepsat! *1*
  • Hmmm...tak já si v capture baby klidně plácnu...plácnu si i v reálu a moje holka má (po)plácání hrozně ráda...to že tyhle feministky nechce nikdo z mnoha různých důvodů poplácat (většinou by stačila nějaká údržba, chlap si těžko chce sáhnout na ženskou co má knír, 30 kilo nadváhy a neholí si nohy)není naše vina, a už vůbec to není vina Duka...faministky by měly začít u sebe a potom se teprve starat o ostatní a Duka....hail to the king baby!
    • MikeJay
      Souhlasím s Tebou, ale problém je to "....feministky by měly začít u sebe..." - to je mnohem náročnější, než něco kritizovat a házet špínu.
      Myslim si, že tyhle lidi (a ne jen feministky, myslim obecně tahle společenství, která se za poslední léta zejména v USA rozmnožila, aby "zachovávala mravní čistotu") jsou prostě znudění, škodolibí, nemaj žádnou fantazii nebo talent, aby vymysleli nebo vytvořili něco svého/nového a zjistili, že tim, že budou něco kritizovat a někoho buzerovat, dosáhnou mnohem větších výsledků - minimálně ve formě reakcí od hromady jim podobných individuí, popřípadě tim zabráněj něčemu, co jim ostatní řikaj, že je špatné, nebo nevkusné...
      Je to hnus, ale s tim se nedá nic dělat. Blbců bude jen přibývat...
      • Souhlas...jsem to zjednodušil jen na feministky ale víceméně to platí pro veškeré pseudohumí subjekty, růzke děti země a samosebou všechny mrvokárce co mi chtějí vnucovat, co je pro mě špatné nebo dobré...myslím, že o tom mám rozhodnout sám, popřípadě rodiče, tím neřikám, že by se měli v 14:00 pouštět v TV masakry (což se děje)a sex (což je přirozenost)...bohužel, todle není konstruktivní kritika ale hysterické vyřvávání nesmyslů...což doufám, že stále dokáže většinová společnost rozeznat
  • MrSanta
    Oh, díky ti Fox News. Další skvělá reklama a další houf nových zákazníků. Jen tak dál.
    Shake it Baby *1*
  • Takže duke je šovinisticko-machistická prasárna? Ok - ale kvůli tomu se na to těšíme, ne?

    Ona to zas taková nadsázka nebude, protože, a teď si mě sežerte, věta ""Možná že parodované ženské stereotypy, které Duke Nukem Forever znázorňuje, by byly vtipnější, kdyby ve skutečném životě tak často nedocházelo k jejich naplnění." není úplně mimo mísu.
  • Kritizují to lidé, co vyrůstali na filmech. Např.: domácí násilí se ve filmech nijak moc nekritizuje a to ho někdy dělá "kladný hrdina" filmu. Třeba v Jmenuju se Earl se postavy manželů občas plácnou, ale nikde o tom není článek. Nebo např.: brutalita v Zachraňte vojína Ryana nebo Bratrstvu Neohrožených se také nijak nekritizovala, co si pamatuju. Tohle dělají lidi co vyrostli na filmech a až za pár let vymřou nebo zesenilní tak, že je nikdo nebude poslouchat, tak to snad bude lepší. A já stejně mass média seru. Kdo někdy viděl zprávy na Nově či četl Novinky.cz, tak ví, že je to banda idiotů, co se snaží za každou cenu zavděčit co nejvíce lidem. A ono ČT taky měla nedávno nějakou reportáž proti hrám.
    A jinak já mít hlavní slovo ve firmě co dělá hry, tak by byly brutální. Nebrutální střílečky bych zakázal. Pak si každé dítě (na PEGI aj. stejně každý sere) myslí, že do někoho střelí a je to pohoda. Krev, střeva, projevy bolesti a strachu ze smrti, náhledy do rodin postižených válkou a smrtí blízkých. To vše by v lidech mohlo zvýšit úctu k životu. Chápu, že obtížnost musí být nižší, aby se lidi bavili, ale NPC by měli umírat v nefalšované agonii s lezoucími střevy. Nedávno se k tomu trošku přiklonil Randy Pitchford s Brothers in Arms HH. A taky zpřísnění prodeje her. Do 15 žádná taková střílečka a to ze zákona. Ale jak některé země něco bojkotují, je ignorance.
    • Klikl jsem ti na LÍBÍ :-)) a moooc :-) *1*
    • No já se obávám že situace se u nás nezlepší,jen zhorší i když v USA mají různé paradoxní výstřelky tak podstatě cenzurou nakonec projde 90% věcí to v Evropě je situace daleko dusnější stačí se podívat k našim německým sousedům kde se zakazuje kde co.Násilné scény jsou ve filmu cenzurovány ( kdo viděl Skálu v němčině určitě si všiml že film je prostříhán jak v nějakém bolševickém státu) o hrách ani nemluvím. Bouhžel Německo má v EU silné slovo a dost patolízalů z Bruselu si nenechá ujít příležitost nám něco zakázat ( samozřejmě pro naše blaho aby jsme byli chráněni).Podstatné věci se neřeší nebo taktně přehlížejí a kdo na ně upozorní je označen za nácka nebo komunistu a řeší se ptákoviny typu jak uchránit naši společnost před negativnímy vlivy jinak řečeno cenzuru aby jse nějaký přistěhovalec náhodou neurazil. Dost se obávám kdy nás někdo z Bruselu upozorní že jsme příliš netoleratní,netaktní a je potřeba tyto jevy eliminovat,přece v rámci demokracie ( Náš prezident svobodně v Evropském parlamentu jen řekl svůj názor a následně z ním nemluvilo v Bruselu ani futro od dveří a na ČT místní sebranka novinářů z toho dostávala hysterický záchvaty až jsem myslel že ho snad půjdou na hrad zlynčovat za tu drzost že řekl svůj názor)
      • Taky se přikláním na stranu Kaluse. To, že není globální oteplování musí být jasné každému, kdo má trochu rozumu. Že sme do té unie vůbec lezli. Doufejme, že se s nástupem eura a sjednocením cen alespoň zlevní hry.
        • Doufám že u nás euro nikdy nebude jen by to všechno zhoršilo.
        • V tomhle budeš asi sám, globální oteplování totiž přiznává i ten zloděj Klaus, s tím rozdílem, že odpůrci GO popírají že by to způsoboval člověk a měl na to takový vliv.
    • v My name is Earl pacha domaci nasili predevsim Joy na Earlovi :D
      • To je pravda, ale je to domácí násilí. Feministky hlásají rovnoprávnost, tak ale i naopak... A stejně jsem někde četl a možná že to bylo tady: Chlap, co povolil feminismus by si měl jít hodit mašli...
        • chlap co vymyslel feminismus byl stejnej bezpáteřní (možná vykastrovanej) ubožák jako všichni chlapi dnešních feministek *1*
  • pachal bych nasili na tom, kdo oddelal Earla :( Taky mohli dokoncit celej seznam.... :(
  • gratuluji vývojářům k reklamě. na fox se přeci jen dívá hodně lidí :)
  • Ale treba jde jen o zamernou reklamu DN, dneska uz to clovek ani nepozna... No a mozna se jen ta pani chce zviditelnit a je ji jedno o cem mluvi.. A jestli opravdu jde o placani po zadku (a pochopil jsem, ze u cernych holek je to obvzlaste zakazane), tak tu pani lituji a asi je ji treba poslat odkaz na pornhub. Ale ono jde stejne jen o ziskani pozornosti, takze o nejakou moralku vubec nejde... (ale hlavne, ze i v usa maji pozitivni diskriminaci). DN=oralni sex s dvojcaty, co vic si muze vydavatel prat, tohle porekonaji uz jen trojcata...
    • Spades
      nebo 2 pary dvojcat :)
      • A co takhle full-house? Jedny trojcata a jedny dvojcata
  • Zayl
    Fox dobře ví co dělá. Co se týče zahraničních stanic, já osobně si vždy první vybavím Fox, právě proto jak stupidní jsou.

    Vždyť stačí napsat že hráči jsou všichni krvelační šílenci na drogách a mít nějaký kredit a hop, píše o vás každý herní blog a web.

    Docela mě tahle sázka na blbost v dnešní společnosti štve, stejně jako to když někdo oceňuje odpad (Justin Bieber, Rebecca Black...) a přitom lepší umělce jde najít po dvou minutách s youtube.
    • Máš pravdu, ale zas s tím youtube s tebou nemůžu úplně souhlasit. Bohužel youtube je Biebrů a jim podobných plný, ale najít tam o mnoho lepší konkrétní umělce je občas problém.

      Já se ani nediví co se týče sdělovacích a informačních prostředků tak jim už dávno nejde o fakta, ale o senzaci.
      Je to smutné, ale bohužel je to tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit