Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výborná recenze, Lukáš fakt umí, palec nahoru.
  • Pekna video recenze. Pevne doufam ze chystate jednu jeste na novyho Maxe...
    • janchor
      Chystáme, z PC verze.
  • A mě ta hra nějak nechytla :( pamatuju si, že když mi bylo v roce 2000, nějakejch 13 let, tak sem z Diabla II+LoD slintal a hrozně mě to bavilo. Teď v roce 2012 vyšla D3 a já měl možnost hrát to dobrejch 5 h čistýho času ( 14 úroveň,začátek II. Aktu )

    A je to prostě strašně primitivní - jasně,drží se to předlohy, ale to co mi přišlo ve 13 super, je pro mě v 25 na poklepání si na čelo. Jen mačkat tlačítko,mačkat,mačkat,mačkat.
    To je hra, která mě subjektivně zabaví, jen když si ustřelim hlavu z bongu. Pak mi to střídavý mačkání levýho a pravýho tlačítka do zblbnutí nepřijde tak sebedestruktivní.
    Na hru jsem se těšil, ale nějak sem zapoměl zohlednit, že už sem zestárl :(
    Nechci se nijak povyšovat nad ostatní, srážet tuhle hru, ale mě subjektivně to prostě i po osobnim seznámení přišlo strašně primitivní a záhy mě to přestalo bavit. Měnilo se prostředí, měnili se potvory,měnili se použitelný skilly, ale koncept zůstal stejnej od začátku do konce- a brzo omrzel. V Half Lifu jste teky celou hru stříleli, v NFS jste jezdili, Generals jste stavěli základnu, ale ten koncept mě bavil mnohem,mnohem dýl než tohle. Diablo všechno ukáže během první hodiny!!!! pak vás už nemá čim překvapit.

    Diablofilové se odvolávaji na to,že na těžších obtížnostech padaji lepší itemy- dost slabá útěcha :-D fajn na normal ste to kidlili modře pojmenovanym mečem,kterej dával takovej a takovej damage. Na nightmare vám z potvory vypadne defacto to samý, jen s hnědym popiskem a upravenym damage, aby potvorám ubíral víceméně stejně,jako ten modrej na lehký obtížnosti. Vám koukám stačí, že ten meč má jinou barvičku a paírově seká větší damage, tak kvuli tomu budete rozjíždět nový a nový kampaně. A že s větší obtížností narůstá zábava? no tak budu do tý myši s nadsázkou třískat ještě víc frenetecky- to je zábava panejo.

    Ne sorry, vim, že sklidim milion mínusek a spousta lidí to bude brát jako útok na jejich modlu,ale až příliž primitivní hře vzdáváte hold. Vim, že je to chytlavý,dobře hratelný,ale až příliž primitvní (nemyslím obtížnost ) myslim celkovej herní koncept.
    • Odulin
      Ale jo proč ne. Sem rád za takovýhle komentáře, Je to tvůj názor a nikdo ti ho brát ani zazlívat nemůže, prostě respekt. Zestárl jsi a dneska už ti to asi nic neříká. Můj názor je, že D3 neukáže vše během první hodiny...minimálně drahokamy přijdou později.:) Ne vážně, jestli tě odrazuje už příliš jednoduchý celkový koncept, pak ti asi ani argument o pozdější vyšší obtížnosti a z toho plynoucí zajímavější a pestřejší hratelnosti neuspěje co? On rozdíl nestvůr na Normal a třeba Hell se kdekomu může zdát pvelmi řekvapující. Celkovej koncept je vcelku primitvní, ale stále účinný. Ostatně skoro každý gambling je prosťoučký, ale návykový.

      Já to včera dojel s Monkem na Normal a k dalšímu hraní mě motivuje hlavně postava, kterou bych rád viděl kompletní se všema skillama a pak ta obtížnost, která už pro mě ve 3 a 4 aktu začala být trošičku zajímavá.

      "..ale až příliž primitivní hře vzdáváte hold".....tohle bych si netroufl soudit. Zábavnost se pčeci neodvíjí pouze od komplexnosti mechanismů a kde je vůbec ta hranice primitivnosti u her? Co takhle primitivnost stříleček typu CoD, dyť používáš akorát tlačítko dopředu, skrčit, míření a střelbu. Ale i spousta dalších her, které nejsou 2x složité a lidé je mají rádi. Třeba auta, kde s trochou nadsázky akorát držís plyn a zatačíš doleva nebo doprava. Každému co ho baví.;)
    • Na normal mi padlo spousta rare predmetu (akt2+) a pozdeji i jeden unique kterej jsem pak dobre prodal na aukci.

      Triskanim do mysi ti na vyssi obtiznosti vubec v nicem nepomuze.
      • Existuji famy, ze opravdu razantni kliknuti zabije vse!
    • Predtim, nez zacnes vykladat radoby zasveceny a objektivni informace o obtiznosti, ti doporucju dohrat to dal nez na 14. uroven a zacatek 2. aktu.
      • 2 Mukii ale já přeci nakousl obtížnost jako takovou pouze okrajově. Proti té nemám ve svý podstatě nic. Já se vztekám nad hernim konceptem jako takovym - SUBJEKTIVNĚ. Subjektivně píšu, že to v čem mě tenhle koncept učaroval jako malýho, mi v "dospělosti" přijde už neslanej, nemastnej.

        A ještě k obtížnosti - ano máš pravdu, hrál jsem Normal, pouze na začátek II. aktu. Ale dalších několik hodin jsem koukal, jak to mrskaj kluci v Coopu na nightmare. A hra jede pořád to samý. Zjednodušeně mění se pouze hodnoty damage-defence u avatara a potvor. Tvůrci hry vám tak obtížnost navyšujou pouze pohránim si s výstupníma statistikama a tím logickou změnou damage/defence v negativnim poměru pro vás jako pro hráče.Koncept se přeci mohl posunout dál,mohli ho víc rozpracovat.

        Teď zním jako klasickej hater, kterej piští, že sluníčko moc svítí a vítr moc fouká a nikdy nebudu spokojenej, ale čekal jsem od hry, která byla ve vývoji takovou dobu kvalitativní změnu. Na jednu stranu chápu- proč měnit něco co funguje a lidi to milujou.

        Na druhou stranu mi ta obtížnost přijde taková divně nevyvážená- no uznejte. Sedl jsem si k tomu jako k nový hře,bez žádnýho zkoušení. Za těch cca 6 hodin čistý herní doby jsem umřel jen JEDNOU a to ještě snad cíleně, protože sem chtěl vědět,co se stane pak-NIC :-D menší postih než v Diablo II, tam jste si museli alespoň doběhnout pro itemy k mrtvolce. Tady jen docasnz snížení o 10%. Pak tu máte těžší obtížnosti jako výzvu. Ale výzvu na co? Ruku na srdce, diablo nebylo, neni a pravdepodobne nikdy nebude o nejakym taktizovani.

        Hlidej si health, staminu, lahvicky, čísla 1-4 a nauč se používat vhodný ofenzivní/defenzivní kouzla na konkretní typ potvor a ber ohled na to že do nich musíš švihnout o 3x víc a sám vydržíš 5x míň-na tom je postavená celá ta větší obtížnost. Ty řeči některých, jak je Diablo HRA teprve na vyšší obtížnosti- budiž,ale mohli to pánové vymyslet trochu jinak. Obtížnost samozřejmně podobně řeší i ostatní hry. Ale třeba Baldurs Gate to nevadilo,tam nebylo kydlení až tak frekventovaný. Naproti tomu hra,která je ze 100% založená na killování-tam to mohli vymyslet míň průhledně-Unique ti na normál nevypadne. Damage,kterej s nim uděláš na Nightmare je,ale podobnej jako na tom normálu,vzhledem k o poznání větší výdrži potvor-tudíž výsledek stejnej. Diablu zdar *3*
    • Vrook
      +1 za první kritizující koment, kterej má hlavu a patu
      • Ale 1/3 jeho textu je kritizovani obtiznosti na kterou jeste ani nedosel.
    • A nezapominej ze na tezsi obtiznost maji bossove i ability , kde musis pouzit i cisla 1 - 4 jinak bys umrel :))))
    • zalezi, jak hru prochazis a zda hrajes v parte. ja se snazil vycistit celou lokaci a pak jit teprve dal a tak me to zabralo docela hodne casu......sem starsi jak ty :D momentalne sem ve druhem aktu na hell porad hraju sam, porad se snazim zabit a vycistit vse co jde, ale hra je opravdu hodne tezka. muj nazor je, ze pro solo hrace daleko tezsi, jak D2
    • Takhle to ma byt, zahraju a napisu "me ta hra nejak nechytla" .. ja zahral a muzu rict "me ta hra chytla, ja jsem spokojen" nevim uplne jestli mam Diablo jako modlu, jen se mi proste libi a i citim ze to obcas muze byt i nuda . Proste kazdemu se libi neco jineho a kdyz zahraju a reknu jak to bylo u me , tak me to prijde v poradku , ja v klidu akceptuji nazor cloveka co to hral a nechytlo ho to .. Takhle nejak si to predstavuji v klidu osobni prohlaseni .. vic dal bych neresil, bavi/nebaví pripadne proc a smitec. Za me plus tak treba tech rozumnych tu bude vic .. proste jsem chtel rict ze se vubec nedivim ze existuji lidi ktery to nebavi .. tak je to v poradku.
      Taky si dobre pamatuji kdyz jsem sel z kina v 94-tém roce z Pulp Fiction, co jsem zaslechl kdyz jsme vychazeli bylo to evidentne 50/50 .. ja byl v tech spokojenych a nekteri div neodesli predcasne a vubec jim to neberu i je chapu ze se tam da najit ledacos co nektere lidi nezaujme, ale to je preci v poradku .
  • RockStar
    Ach jo:) Snažíš se vyhrát jakou soutěž? Nejvíc mínusů za rok? Nejvíc mínusů během dne?

    Řeknu ti asi takhle, máš svůj názor, my ho všichni bereme, uznáváme a kdoví co ještě. Ale nemusíš, opravdu, fakt nemusíš, nám ho psát ke každému našemu názoru. To, že ho máme jiný než máš ty, neznamená, že ten náš je špatný. Nemusíš se snažit nám nic vyvracet stejně nezměníme to co si myslíme.

    Chápu, že se názory říkají ostatním lidem proto, abys je třeba trochu ovlivnil nebo malinko přesvědčil, aby se na to koukali z jiného úhlu.

    Jenže zrovna tady narážíš na určitou překážku. Tenhle tvůj názor je prostě špatný a jím nás nijak neovlivníš:) Tvoje argumenty mají stejnou hloubku asi jako ty Rathovi. Prostě a jednoduše si kálíš do huby:) Diablo si ani nehrál, podle toho co píšeš, a opovažuješ se tady něco tvrdit?? Chápeš jak jsi totálně mimo? Nebo ty snad když uvidíš mojí fotku (nebo video) poznáš jaký jsem? Nebo když venku uvidíš auto a budeš o něm tvrdit jak špatně se řídí?? Tohle děláš normálně? Vzpamatuj se trochu, zamysli se nad sebou. Děláš tady ze sebe akorát troubu:) Nevím co ti kdo udělal, že vyžaduješ tolik pozornosti, ale možná by jsis o tom měl doma s někým promluvit. Ono když se člověk cítí méněcenný, většinou to špatně končí.
    • Ellendway
      Snažil jsem se to podobně vysvětlit již v noci. Bez výsledků... začal tady hrát divadlo o tom, jak ho nemám utlačovat.
  • Dival jsem se na videorecenze konkurencnich webu a musim vam podekovat protoze tohle je konecne kvalitni a divatelna recenze rozhodne palec nahoru
  • Erien
    To jsem opravdu jedinej na planetě, který neměl žádný problém s připojením, teda krom neděle kdy to opravdu nejelo nikomu. Mám nahraných 30 hodin, z toho to spadlo asi jenom dvakrát, což mi nepříjde jako hrůza, a do hry jsem se vždycky hned připojil žádná fronta. Hraju od 16.5. Jinak já teda s hrou spokojen, nečekal jsem zázrak jen důstojné pokračování to se mi dostalo, bavím se u toho skvěle, a o to by mělo jít především
    • Až na tu neděli mi to ještě ani jednou nespadlo odehráno 70hodin. *3*
    • ano naprostej souhlas a jedinej nejsi:) error 37 mi to hlasilo sice dvakrat 15.5. a tu nedeli jak ty rikas ale jinac v pohode a ze hry me to vyhodilo 2 jinak zadnej jinej problem:)) ze hrou sem max spokojeneL:))
  • Hmm přes 7 stránek reagujeme na jednoho člověka a snažíme se psychopatovi vysvětlit co ho absolutně nezajímá. Na tohle je jediný lék a to pokusit se naprosto ignorovat jeho existenci. Jsou i rozumnější způsoby jak reagovat. Pěkně to prezentoval ten host v podcastu (koukal jsem asi 2 minuty - nevím jméno) - když se naštvu u hry, dám si pauzu, vychladnu a pak se vrátím... Diskuze má smysl už jenom z hlediska po-upravování svých názoru a zpevňování postojů. Tohle je ale boj s blbcem, jenž se schválně jako blbec chce prezentovat.

    Někdy si připadám jak ve vesnici Asterixe. Někdo vykřikne že jeho ryby smrděj a už to se to mele *1*
    • "Diablo 3 je nejrychleji prodávanou PC hrou všech dob"
      JJ pre nás je to ako boj z veterným mlynom, ale vždy si spomeniem na Baldurs Gate a Príbeh o š´tastnej minci
      • Příběh Osudové mince:

        Staré pověsti vypráví, že štěstí hraje v životě každé osoby důležitou roli. Když vstoupí nově narozené dítě do Říší, Tymora hodí mincí vytvořenou z pozůstatků původní bohyně štěstí, Tyche. Když je ve vzduchu, Beshaba si vybere - měsíc (panna) či plášť (orel). Pokud Beshaba uhodne, osoba je prokleta neštěstím po zbytek svého života. Pokud tipla špatně, Šťastná Dáma se usmívá na toto dítě až do smrti. U některých vzácných osob dopadne mince na hranu - a tito lidé bez štěstí mohou vytvářet své vlastní osudy, jelikož mají nad svým životem více svobody než sami bohové.
        • příběh je to krásnej ale pořád nechápu co se tim snažíš říct :-D
          • Rozhodol si sa:
            http://www.eurogamer.cz/articles/2012-05-23-diablo-3-fastest-selling-pc-game-ever-biggest-pc-game-launch-in-history_4
            • Možná tady sxg a jeho dalších 10 alt. nicků štvě, že si ji nemůže koupit, protože dostal menší kapesné :)
            • Vrook
              T-Opel: Neřeš ho, on má zřejmě nějakou poruchu, možná je to autista, možná incestní dítě, co já vim. Každopádně jeho příspěvky nedávaj ani trochu smysl - občas nevim, jestli diablo3 hejtuje, nebo promuje, i když jeho prvotní záměr je asi to hejtovat. Ale u duševně chorýho člověka těžko říct.
            • To jsem četl. A znova se ptám co se tím jako snažíš říct?
      • Veskoslav
        S větrnými mlýny bojoval jeden člověk. Trochu blázen. To jsi o sobě chtěl říct?
        • hmmm, vieš o tom, že blázni urobili prvé hry, a naštartovali pokrok? Že iba blázni bojujú s korporáciamí? Budem v tvojich očiach blázon rád, ale vo chvýľi smrti si pomyslím: "Nedal som na každú zaplatenú reklamu!"
          • z lidí jako ty je mi docela smutno
      • Nechápu co se tim snažíš říct...
        BTW co myslíš tím pro "nás"? Kdo to jako je "my"?
        • Tím "my" myslí sebe resp. jeho 10 ruzných nicku tady v diskuzi :)
    • *1*
      [url]http://img.photobucket.com/albums/v200/DataZak/blog/greatcrossing.jpg[/url]
      • :D jj
        http://www.youtube.com/watch?v=6Sn0LmhsIlI Ale myslel jsem spíš tohleto *1*
        • Veskoslav
          Tvoje ryby smrdí, ne tvoje ryby smrdí!:-D
          • jj dokonalý komix *1*
      • Veskoslav
        Nejlepší komiks:-D:)
    • Nereagovat na trolly je jediny a nejlepsi lek, ovsem tady se vzdycky najdou desitky lidi, co si s nim musi povidat... pak se ty diskuze nedaji cist...
      • Mechwarrior_bw
        súhlas, troll potrebuje pozornosť, ak ju dostane bude vo svojej činnosti pokračovať, ak nie tak odtiahne inam. Čo z toho vyplýva ? trolovia sú síce dem*nti ale rovnaký dem*nt je každý kto na nich reaguje ... bez výnimky.
        • Cahir
          Trol ale není vždy za Trola...
  • Za 70 Kč prý games.cz vypne na měsíc reklamy...kolik musím zaplatit, aby mě vypli "příspěvky" toho kaziče diskuzí, jehož jedinou životní náplní je snažit se zviditelnit v největších diskuzích na games?

    Nebos e pokusim vytvorim userscript do prohlizece a schovat tu spinu...
    • septicflesh
      Super nápad, reklamy jsem jako donator vypnout nechtěl, ale tohle bych ocenil.
      • Divotvurce
        Stačí prolistovat diskuzi v bleskovkách, někde tam je odtrolovač od uživatele jménem posila (aspoň myslim). Funguje to bezvadně. *3*
    • To těch 70kč raději pošlu vývojáři adblocku :-D
    • Trol.diskuzni
      Mnoho štěstí. *4*
      • GlaDOS
        Vidím, že dneska máš i noční směnu. Aby ti něco neuniklo. *1* Už je to docela komické.

        Edit: Jo, pobavilo mě to. Je vidět, že ti na D3 záleží, když jsi tu kvůli němu i v tuto pozdní hodinu.
        • Trol.diskuzni
          Pokud tě to nějakým způsobem pobaví, proč ne... Mně na tom nesejde. *4*
          • walltar
            Ty budeš zachvíli slavný ... doufám že si potom pořídíš fontánu ve které potečou čisté slzy haterů. *3*
  • N7N7
    Pročetl jsem si téměř celou diskuzi a vážně nechápu, když se vám názory TROLLA DISKUZNIHO nelíbí, proč na ně reagujete, radíte mu jak má žít atd. Kdybyste mu neodpovídali, tak by ho to přestalo bavit a měli byste pokoj. Já s některými jeho názory vlastně souhlasím, taky mi nejde do hlavy, proč ve hře, kde kosím nepřátele, procházím peklem a válčím se samotným dáblem, musí být grafika jako z poutových atrakcí. V tomto má Diablo 2 a Titan Quest navrch, ale Blizzard má holt pořád asi jen toho jednoho protekčního dětského výtvarníka z WoWka. A s tím vyžadovaním připojením, kde se musím bát, abych si vůbec mohl zahrát singleplayer a aby mě tam obtěžovaly lagy a errory, no tak to už je opravdu vrchol, tomu se můžu už fakt jen smutně zasmát. Takový kolos jako Blizzard napakovaný miliardama z výdělků z WoWka není po 10 letech schopný vydat funční hru, to už je vážně na pováženou. Pořád vymýšleli jakési datadisky k WoWku a Diablo 3 stavěli na druhou kolej, no a tak to dopadlo. Hlavně se zase co nejrychlejc napakovat na aukcích, tam zase potečou penízky přímo na účet naprosto bez práce, no tak se mi zdá, že Blizzard začíná být nepříjemně nenasytný. Jinak videorecenze byla moc pěkná, je vidět, že autor má zkušenosti a talent. Jen tak dál. *3*
    • Cahir
      Někdy jenom prudí a to na něj většina kašle. Ale někdy jde vidět, že své názory myslí upřímně a vážně (a klidně může tvrdit, že to tak není). V takových chvílích se náš Trolík transformuje v "normálního" uživatele a má smysl na něj reagovat.
    • Další takovej... Nadáváte a budete nadávat... pokaždý co udělá BLIZZ
      Strašně se těším na ten FLEJM až vyjde "TITAN" to bude tady nářez....

      Navíc všichni co tu brečej tak to stejně jedno... stejně tu hru lidi kupujou hrajou a bude i takle dál... ONLINE připojení se už asi Blizzad nevzdá...
      • No tak pokud Titan pojede na Vyblitě WowkoidnímTM enginu, tak bez pochyby. *2*
      • N7N7
        Lidi tu hru koupili nebo předobjednali, protože byli natěšení, věřili slibům a pověsti Blizzardu. Pochybuji ale, že by se do toho tak hrnuli, kdyby tušili, že si hru ani pořádně nezahrají, že jim budou hraní kazit lagy a errory. Čekali jsme 10 let, nezbývá než čekat dál, až se to Blizzard uráčí dát do pořádku. *6*
        • Nešlo to jen první den kdy hra vyšla a pak v neděli odpoledne.
          STOP už té demenci o tom jak to vůbec nejede atp.
          Už je to fakt trapné
          • N7N7
            Jasně, už to jede, ted už se jen kradou hráčům účty, ale to je nepodstatný detail. *2*
            • Takže najednou to už jede ? Beru tedy tvůj předchozí post jako trapný výkřik do tmy, i když i ten k tomu nemá daleko.
              Kradou se účty říkáš ? Tak jako ve všech online hrách.Další novinka pro tebe ? Nezaspal jsi náhodou posledních pár let ? Doporučuji ti změnit si hesla na maily atp.Ono heslo 12345 není zrovná idealní.
            • ucho
              kradou účty? ale no tak... :)
      • Co je to dneska za zvláštní módu psát názvy nebo i naprosto obyčejná slova velkými písmeny? Ještě do toho zažni psát "Tě"....
        • nevim
    • Treba mesic se do diskusi na games nepodivam, nereaguju, a pak si rikam, hodim zase nejaky moudro, a diskusni.troll tam zase je. To se skoro neda nereagovat, kdyz on je vsude a vzdy :)
  • Konecne poriadna videorecenzia. Na nemenovanom konkurencom webe vyslo nieco na styl chaotickeho lets to play D3, ktora ma od kvalit tejto Vrec. na mile daleko ! Vdaka games.cz ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit