Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dost cením jednu věc. A to, jak je obraz v GAMES.CZ video-recenzích perfektní (dokonale plynulé)! PS: Grafika hry je super, ale bojovat s TECH fandy se nedá, ti by ji udělali pochopitelně lépe.
  • 16cmfan
    Krásna videorecenzia, ďakujeme Ľukáš *3*
  • Lars
    Skvělá videorecenze, jako vždy... Díky, Lukáši *3*
  • nejen za tu úžasnou reklamní kampaň, ale i za hru, která zdá se bude naprosto úžasná, si tvůrci zaslouží moje peníze ("shut up and take my money!!!" :) kupuju! a děkujme tvůrcům, že měli koule na to vytvořit nelineární akčně-rpg hru, když v dnešní době každej chce jen držet jen levý myšítko pro kosení a nepřemejšlet.... stejně jako jsem koupil Alice Madness Returns, která splnila můj sen po sequelu první Alice, tak si koupím i Deus Ex 3, kterej ukázal, že i náročná a filozoficky založená hra se může stát bestsellerem! (mimochodem, zařiďte Crusadera 3! :D
    • Nové DE, ale je linearní.To že máš možnost jít šachtou nebo postřílet nepřatelé z lineární hry nelineární neudělá.
  • Hairy_Ass
    S recenzí souhlasím, jediné, co bych hře vytkl, že nemá až tolik možností, kolik by mohla mít, ale i tak je na tom rozhodně lépe, než většina konkurence, což je docela smutné. Příběh je velice dobrý, atmosféra hry taky, ale k tomu je potřeba poslouchat rozhovory, číst maily, noviny atd. Grafika je sice zastaralá, ale svou funkci plní na 100%. 10 bodů bych tomu sice nedal, ale 8 nebo 9 bodů si ta hra zaslouží určitě, navíc jsem zatím nenarazil na žádný bug, což mě jen potěšilo.
  • Dnes dohráno - hrál jsem to na nejlehší obtížnost a nedělal sem všechny questy. Volil sem spíše útočnou taktiku s mírným použitím stealth a hackingu. Hrál jsem to od rána do večera celkem čtyři dny. Hráno na střední detaily. Na grafiku já nehledím, ale i na střední detaily byla SUPROVÁ - pastva pro oči - umělecké dílo. Příběh slušný, napínavý, zžil jsem se s postavou perfektně. Bavilo mě to. Jelikož jsem pamětník a hra mě NESKUTEČNĚ BAVILA dávám deset z deseti a zlatou hvězdu. Perfektní a tleskám autorům. Přiznávám se, že má mstaženou kopii nicméně takové dílo musím mít a rád podpořím vývojáře - proto dnes objednána originální edice. Určitě si zahraji znovu a projdu komplet. Ve hře jsem snad nenašel jediného nedostatku. Snad jen proč to zatraceně nemá coop?:-) Bravo pánové BRAVO!
    • Pastva pro oči? No možná tak před 10 lety. Mě ta grafika připadá být na úrovni Unreal 2 enginu. Obličeje některých postav jsou naprosto odporné, normálně jsem na to zíral a nevěřil jsem tomu. U nějaké budgetovky za 200kč se to dá pochopit, ale taková grafika u AAA titulu prostě nemá co dělat.
      • nikde není psáno že je to aa titul - postavy nejsou odporné a že jsi zíral a neveřil to je tvůj problém. Je to parádní hra. Má skvělý příběh a luxusní hratelnost, perfektní vývoj postavy a dobrá hudba podtrhují zbytek. Že to neumíš ocenit je také tvůj problém - mě to nezajímá. Pro lidi jako jsi ty jsou tu AAAAAAA tituly jako Crysis - neb "špičkově graficky provedené hry" s neuvěřitelně špatnou hratelností a nevyvážeností. Ano já raději perfektní zábavu než wow efekt. Tak tak.
        • Aha takže 10/10 nebí AA titul? Ty maj 11/10 nebo kolik? Deux ex 1 považuji za možná nejlepší hru co jsem hrál, ale kdyby to tenkrát vyšlo v kabátu Wolfensteina, asi bych to nikdy nehrál. No prostě mě ta grafika strašně zklamala, ale budu hrát dál samozřejmě.
  • Ocelot23
    Recenze dobrá
    jsem jeden z těch co o Deus Ex jen slyšeli...tedy zatím, tohle totiž musim mít!
  • To je snad poprvé, co se podařilo oživit legendu a přitom naplnit očekávání. Teď by se kluci šikovní, kanadští, mohli pustit se stejným zaujetím do System Shock 3....
  • Jeden z nejúchvatnějších a nejkomplexnějších herních zážitků, který vás může v dnešní době potkat.Nehleďte na hloupé komentáře o grafické stránce hry, protože tady o grafiku nejde, tady jde o výtvarnou a uměleckou stylizaci hry.A ta je zde na absolutním vrcholu.Navíc fantasticky propracovaný systém vývoje postavy, desítky cest vedoucích k cíli, tuny a tuny dalších možností, kombinací.Tohle je herní nirvána.
    • No grafika je u nového Deus Ex bez debat největší slabina, nevím co je na tom hloupého. Hloupost vývojářů, že to postavili na nějakém zastaralém paskvil laracroft engine?
      • 16cmfan
        Hra sa vyvíjala dlhšie ako každoročne recyklovaný engine z NFS, COD a podobných srágor. Ad. k dosť kritizovanej interaktivite - ako to, že u Crysis 2 to vadilo len málo ľuďom, alebo ako to, že na začiatku vydania bez HD packu nikto tu nepísal ódy o tom, akú hnusnú grafiku to má na niektorých miestach (textury trávy atp.). O tom, že je to lineárny koridor ani nehovorím. Vyšiel Deus a každý sa na ňom len snaží hľadať niečo zlé, to je škoda. Dajte mu šancu, hoc aj warez a potom si to kúpte. A pomodlite sa za mňa, hra mi príde až zajtra *9* Ja už chcem hrať *14*
      • Já bych to nebral tak negativne. Postavili to na enginu ktery dobre znali. Nemuseli experimentovat s necim co neznaji => vice casu na kvalitni vyvoj dobre a odladene hry. A myslim ze se jim to povedlo a proto se jim to da odpustit :)
        • No já čekal nadprůměrnou grafiku, po těch kecech o DX11. Což snad musí uznat všichni, že je grafika silně podprůměrná a o cca 5 let pozadu. Hratelnost no nevím, po hodině mě to vůbec nechytlo.
          • Kdežto Deusex1 byla ve své době grafická špička. Deusex2 byl totální odpad, framerate i na nej strojích té doby byl katastrofální, prostě nehratelné na čemkoliv. A teď DeusEX3 to sice běží na všem, ale kdyby to nebyl Deusex tak si toho nikdo ani nevšimne. Grafika je základ.
            • Myšlenka je základ. Grafika, zvuk, příběh... to vše jsou nástroje, které z myšlenky dělají více - malby, knihy, filmy, hry... nástroje kterými se tvoří umění. A nástroj nemusí být dokonalý, dokonalý musí být výsledek - celek, kompletace všech použitých nástrojů. To si myslím já. Nový Deus Ex nechce uchvátit grafickými orgiemi, ale celkem, součtem všech svých vypiplaných aspektů. A to se jí skutečně daří.
            • Grafika je základ? Já měl grafiku vždycky jen za doplňující prvek k příběhu. Někdy se dá říct že omezuje hráčovu představivost. Klidne bych si to dal i jako textovku :-P
  • smejki
    Omlouvám se tvůrcům za držkování ohledně svítících předmětů. Hra je bez toho šíleně nepřehledná a chybí důležitá zpětná vazba při ovládání.
    • Proc by byla neprehledna? Staci se kolem sebe divat. Mel jsem to vypnuty celou dobu a nijak mi to nevadilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit