Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím co je tak zajímavého na Josephině... můžeš mi to povědět ? :D
  • 99% co DA3 zkusili, a odehráli alespoň pár hodin ti řeknou, že je to velmi vyjímečné rpg, a právoplatně je označován jako hra roku 2014, které je schopné konkurovat (možná i porazit) tak skvělé rpg jako třeba Skyrim :)
  • To je zvláštní, přísahal bych, že nejvíce fanoušků z nových postav má Sera...
  • poslala jsem žádost
  • Asi nezjistil
  • Nebo peč na to přidej si mě ty, Fondragon
  • připoj se do tě skupiny na fb co jsem poslal podle toho to zjistím :)
  • Kam můžu napsat Nick , tady ho nechci psát, nechci mít nevyžádané zprávy
  • Máš naprostou pravdu .. jen je husté že prostě i Marka Tvrdého hejtovali za to že chtěl udělat překlad do vánoc s pomocí profíků za 400k pokud by to šlo a měl povolení to zveřejnit ... na češtine pokud to opravdu technicky pujde by se pracovat mělo ale dokud nebude povolení nepujde na veřejnost .. Marek nikdy za překlad peníze nechtěl ani nebral a stejně dostane hejt jako žádnej jinej tým :D .. no to nebudem řešit dej mi prosím svuj nick na Origin, tam pkecáme víc :)
  • Jack1947
    Nechci znít, jako netolerantní člověk nebo ták ale nedovedu si představit, že bych neuměl Eng respkt nerozuměl angličtině... to bych nemohl hrát hry. Jak už jsem jednou jasně, nerozumím všemu ale většinu jo. Zároven je mi líto těch lidí, co nemůžou hrát bez čestiny... fakt.

    Díky 90 léta a satelite, Cartoon network a především hrám ( no jasný škola asi ani ne no, to jsem taky chodil na placené kurzy angličtiny od 7let... )

    Ono se to hodí dost i online, prostě pokec ve hrách s lidma. Pokud ale někdo dělá tu práci... tak klobouk dolů. Vážit si takových lidí... prostě respect,největší.
    Stejně jako i těch co překládají třeba filmy korejské a jiné asiatské kinematografie.

    Např. Díky nim se může, i můj fotřík kouknout na film i v eng, mne by to nedělalo problém. Prostě třeba si takových lidí vážit.

    Ovšem když je k nějaké hře čédina, dám si to radši s ní koneckonců - ME bylo v cz celkem fajn.
  • Zatím jsem v ME3 teprve na začátku hry, k multiplayeru jsem se ještě vůbec nedostala, já ani nevím jak se multiplayer hraje, protože jsem žádný nikdy nehrála. Ale až se tam dostanu, tak si s tebou ráda zahraju:)
    Já doufám, že to povolení češtiny dostanou. Moc bych si to přála. Naprosto nechápu, že se najde někdo kdo češtinu sabotuje. Mě je úplně jedno, jestli si za tu hru někdo vezme 400 000Kč nebo nic. Ať si vezme klidně i 3 miliony, prostě každýmu to přeju za tu práci a snahu něco pro ostatní udělat. Proboha dnes zadarmo může dělat jenom opravdový světec. A každému kdo si vezme překlad na starost, tak přeju co největší výdělky a budu mu neskonale vděčná! Je to tak nesmírně nevděčná práce a někteří lidi nemají vůbec soudnost, dokáží jen blbě pindat a kritizovat. Každý inteligentní člověk, který si jen trochu dokáže vážit lidské práce drží hubu a krok a je rád, že bude mít češtinu doma. Jasně spousta lidí, kteří si chtějí pohonit na těch méně nadaných svý ego řekne, tak se naučte anglicky. Jaká škoda, že se dnes už téměř vytratila nějaká tolerance:( ..a úcta k práci druhého.
  • @virgi
    myslím tuto hru
    http://games.tiscali.cz/recenze/sw-knights-of-the-old-republic-recenze-51069

    ne to MMO se stejným názvem

    Já skoro nikdy hry nehraju víckrát než jednou, ale toto jsem hrál hned 3x. A ten zážitek když to hraješ poprvé je nazapomenutelný. Ale přeci jen ta hra už je 10 let stará, tak nevím jak se ti bude líbit grafika. Rozhodně ale trvám na tom, že ten příběh je lepší než u DA a Mass Effectu a hra je plně v češtině
  • To máš pravdu, čekat bych nevydržela. Ale asi tu hru budu hrát hodně dlouho, protože určitě ji nedokážu hrát bez slovníku, takže to mi bude asi dost podstatně kazit zážitek ze hry. V každým případě pokud čeština někdy bude, tak si ji zahraju znovu s češtinou. Bylo by skvělé, kdyby se našel nějaký dobrý člověk, ...ach jo. Jinak dík za tip, i když si nedovedu představit, že by nějaká hra byla lepší než DA, ME nebo Zaklínač. Ale tu hru prubnu, pak ti řeknu, ju:)
  • Slušný seznam her :) .. Myslel jsem že mám nahráno hodně ale některé hry jsem ani nehrál :D .. Mimochodem kdybys chtěla hrát ME3 multiplayer klidně bych dal nebo bych rád mrknul na tvuj svět v Keepu :) .. a ohledně češtiny sbírka určitě nebude, čeština možná bude ale bez povolení nebude pro veřejnost bude jí mít pouze překladátorský tým, pokud bys chtěla mužeš se připojit ke skupině Marka Tvrdého ohledně Dragon Age https://www.facebook.com/dragonageczech
  • jsem si jistý, že DAI dříve nebo později někdo přeloží, ale to se ti asi nebude chtít tak dlouho čekat, co?
    Podle toho co píšeš se ti líbí hry od Bioware. Tak to si rozhodně zahraj Knights of the Old Republic. Je to dle mého nejlepší z těch Bioware her, lepší než Dragon Age, lepší než Mass Effect. Jade Empire je taky hodně dobré
  • U Cullena to chápu:))...ale u Solase....tak to jsem v šoku:)
  • Z her které jsem hrála + moje subjektivní hodnocení:
    Risen 2 5/10 ,Zaklínač 9/10 ,Zaklínač 2 10/10, Dragon Age 10/10 ,Dragon Age 2 9/10, Torlight II 6/10, Van Helsing 5/10 nedohrála jsem, nebavilo, Darksiders II 5/10 - nechytlo mě, odehrála jsem jen začátek, Mass effect 10/10, Mass Effect 2 10/10, Mass Effect 3 ...hraju teď ...10/10
    jiné hry, co jsem ještě hrála:
    Sim City 8/10, Sims 4 5/10 - velmi rychle mě to přestalo bavit, málo obsahu, Might and magic V a VI 8/10 - ale nedohrála jsem, kvůli obtížnosti..je to nevyvážené....přesto si VII asi koupím, Kings Bounty 8/10, Sherlock Holmes : CP 7/10 za češtinu, nebylo to špatný,Child of Light 9/10, Civilization V 5/10 - není to můj šálek kávy, vydržela jsem to hrát jen chvilku a nebavilo -i když hra asi není špatná
    vždycky hraju hry v češtině...DAI je jediná hra u které jsem ochotna udělat výjimku, protože mě nic jiného nezbývá...pokud bude sbírka na češtinu, hned bych přispěla...protože mě to opravdu mrzí, že hra v ČJ nebude:((((
    Takže mě třeba mile potěšilo že bude překlad Divinity, takže to mám také v plánu hrát:)
    ...jinak se všem omlouvám, za ten dlouhý seznam, chápu, že většinu to nezajímá, tak sorry:)
  • Ale i tak má po Cullenovi největší fanouškovskou základnu což je hustý :D
  • Mě přijde, že je hrozny na všech mimo té poslední ...tam má kapuci, takže ta je v pohodě:)
  • Když miluješ.. není co řešit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit