Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Genocidu na ukrajině prováděl v prvé řadě rus trolle nebo trotle? *12* *12*
  • Rus se choval slušně a co třeba ta o Budulínkovi? *1* *1* *1*
  • Jeden jediný argument proč by rusáky mněl snášet?
  • ...a tvým problémem je, že nesnášíš cokoli rusáckého. *13*
  • S každým dalším mrtvým v občanské válce má Ukrajina blíže ke svému rozpadu a pak k postupnému vžebrávání,jako jednotlivé gubernie,pod ochraná křídla surovinově bohatého Ruska.
  • Přidávám to,že v mnohých evropských hotelích mají rusáci návod, jak se mají chovat, popsáno držení příboru, dokonce někdy i způsob stolování, kdy má být v hotelu noční klid a co to noční klid je. Rusáci jsou asijský národ, se zvyky mužika (zelení mužici) a bohužel, to se dá težko naučit. Etika, morálka, hodnota života - pojmy pro rusáka neznámé.
    Bohužel rusák má pořad mozek ukrytý kalašnikovu, kterým na vás neustále míří. Dobře vědí všichni - nikdy nevěř rusákovi.
  • Autor velmi správně poukazuje na to, jakým způsobem byla Ukrajina budována, myslím její stav. Oligarchové obírali stát a co se dalo, rusácký model, budovaný komunisty. Není tedy překvapení, když si odmyslíme ostrost obrysů a zjemníme úhel pohledu, zjistíme, že podobný model je i u nás, budovaný Klausem, Zemanem (např. armáda nemá střelivo, základní věci na obranu sebe sama, natož republiky).
    Naši političtí neumětelové vědomě vedou naši republiku ke stavu podřízenosti. Není zde nápadná podobnost s ukrajinskou historii - kdy Ukrajina je destabilizovaná a bezmocná bv úloze podřízenosti.
    Překvapením pro rusáky, že Ukrajinci se začali formovat a jsou Ukrajinci, nikoliv Slované-rusáci druhé třídy, či Malorusové (malorusáci). Celý příběh Ukrajiny je poučením a tvrzení Pozvi rusáka do domu, ukradne ti vlast je obrazem rusáků - zelených mužíků z gubernií, trpící komplexem méněcenosti, který si jednou vyléčit cestou do Evropy, aby se znovu "silní rusáci" vrátili do své gubernie a budovali svůj sen dle Mein Kampf (jak předvedl velký zelený mužik).
    A jak bylo zmíněno, problémem rusáků je Čína, která pomalu pohlíží na osídlováni Sibiře.
  • Ten toho zpatlal dohromady. Je vidět, že si neumí ani utřídit informace a snaží se o propagandu. Uniká mu podstata věci, že USA žene svět do války. Odneseme to my i díky pitomým propagandistům, které to taky spláchne a oni tomu nevěří, že to odnesou též!
  • Jsem rad ze tady mam dobre jmeno tecka je zmrrrd a chtel mne zneuzit ale nakonec mi ho vykouril!!
  • Dej si na hlavu mokrej hadr.
  • Mongoloidni idiote. *1*
  • Bolůševicklý chuji, zaplacený Lukoilem!
  • Nelži! Nevíš, co jsou Rusáci zač! Poznali jsme jde v 1968, když v noci vtrhli do naší
    země! V roce 1945 se divili, jak se u nás žije a že lidi mají domy, které jim říkají pane! Tehdy se divili, že ze zdi z kohoutku teče voda! Za ta léta se v jejich myšlení nezměnilo. V roce
    1968 byli komisaři poučeni, že jsou něco víc než ostatní, že jsou "nadnárod" něco jako
    nacisti! " Popčemu vy s nami něgovorkitě, vy nas bojtěs, što?! - řekl jeden uchcaný a ožralý sežangt! - V ´Šumperkju řekl sovětský komisař "Budete nám lízat paty"!
    Je tlo banda primivů, i když s vojenskou technikloui! - Ale ta nestačí, myšlůenky jsou silnmějkšío nmež ocel. Stačil rok 1968 v Československu a Brežněv se málem stra-
    chem posral! Chuj s bolševikami!
  • Abych uživil rodinu je dost otřepaná fráze. Jak to bylo v Dědictví? "Mńa nesere, žes vstůpil, ale, že jsi vystůpil. Já sem byl komunista, su komunista a vstůpil jsem aj bez děcék." Putin přece také poctivě pracoval, šetřil, učil se, aby uživil rodinu. V čem si lepší než on? Ten dělá to a ten zas tohle...
  • vás všechny zve na kolotoč
  • serepesnabez
  • Kolikrát jsi se už vztekem zasral?
  • Hurá bude až se tzv. "povstalci" opět přiznají, že jsou regulérní ruská armáda, jak to udělali dodatečně na Krymu. Klasické putinovské lži o ochraně ruského národa. Ani Hitler by se za jeho kecání nemusel stydět. Putin bude opět vyznamenávat v Kremlu udatné ukrajinské povstalce, zbory ruské armády *1* *1*
  • Pro Tom - Cituji: "Z obavy pred ukrajinskymi radikalne nacionalistickymi skupinami (jako jine mensiny) pozadali ceskou vladu o humanitarni pomoc" (Wikipedie, Volynsti Cesi). Podobne lze najit pod mnoha jinymi odkazy. Pozadovat vlastni stat na uzemi vetsiho celku neni zlocin, dle mezinarodniho prava je to zcela regulerni krok, pokud je zalozen na dlouhodobem zivote urcite mensiny na urcitem uzemi, kde si vytvorila vlastni kulturu, hospodarske, ekonomicke a jine zazemi, viz byvala Jugoslavie, pozadavky nekterych statu v USA a jine, zatimco genocida je zlocin pro mezinarodni tribunal. Misto tech srackoidnich kydu by sis mel aspon neco nastudovat, emteligente.
  • S těmi islamáky máš pravdu. Bohužel.
    Jenomže Putin se nesnažil a nesnaží držet je na uzdě a bránit jim v zavádění středověku ve světě. Putin se tam snaží uchytit (Rusko má v Syrii vojenskou základnu) a ovládnout Střední východ, protože tam jsou zdroje ropy. Ty chce Putin ovládnout, aby mohl vydírat a vládnout světu. A proto mu nevadí rozdmýchávat tam nepokoje a dodávat tam zbraně.

    Ten neokomunismus alias neofašismus, který zavádí Putin se svou squadrou se liší od islamismu jenom sofistikovanějšími metodami. Cíl je stejný: vnutit druhým svou ideologii, ovládnout je a mít se na jejich úkor dobře. Tak se chovali starověcí a středověcí vládci.

    Mentalita Ruska stále spočívá ve středověku. Jeho vládcům dosud nedošlo, že globalisovaný svět 21.století nemůže spočívat na centralistickém ovládání. Vyžaduje KOOPERACI. Spolupráce znamená, že musím respektovat zájmy druhého, že nemohu sobecky prosazovat jenom svoji vůli, protože bych si podřezával větev, na které sedím. Uznávat jenom sílu, to patří do džungle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit