Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=cTm5KvcqiTE

    kam to dopracoval system progrese. lidi si udelali mapu na grindení xp, kde na vas nepratelska AI nemuže *9*
  • Ne, raději stolní warhammer *7*
  • nesouhlasím
  • Jay = nefanda prostě nechápe, proč když se to jmenuje DoW3, proč se hra fandům nelíbí. Nechápe, že fandové StarCraftu po 12 letech dostali vylepšený StarCraft II, fandové AoE dostali velepšený AoE II, fandové CoD dostávají pravidelně nové vylepšené CoD... a fandové DoW a DoW II dostali hru, která sice nese název sequelu, ale vylepšeným pokračováním není ani zdaleka.

    Přirovnat by se to dalo k nechuti (možná pachuti) jako po přechodu z AoE II na AoE III, BF 2142 na BF:BC, atd. Kdyby se to jmenovalo jinak, tak budiž, ale DoW III ???
  • To já radši WW2, už začínám lepit. Líbí se mi, že pravidel je mraky, takže pak ty modely využiju na víc typů her. Případně je víc výrobců a tak lze při dodržení měřítka vybírat. Ne každý má všechno, ale u těch kde se překrývají je alespoň možnost si vybrat jak moc chci investovat a jak moc mi záleží na kvalitě modelu.
  • no ono bolo vidno, ze setrili. DOW1,2 ma lepsie intro, ale ano aj mna namotal svojho casu riadne a ta hudba, ale to som este nevedel, ze ta tema bude hrat celu hru a pojde mi uz na nervy
  • S těmi 10-ti letými to možná trošku přehnal, ale já hrál stolní Warhammer (i když tehdy ne 40k) někdy kolem 12-13 let a nebyl jsem zdaleka sám.
    Jinak souhlasím s tím, že je to spíš koníček pro dospělejší "publikum" - hlavně teda kvůli těm strašným cenám, které si obvykle není možno z kapesného dovolit :D
  • Vyborna recenzia, plne suhlasim.
  • JakubT
    Škoda že to nevyšlo, no :(

    Ale zase musím pochválit recenzi - úplně jasně vysvětluje o co ve hře jde a proč to místy nefunguje. Po nedávné recenzi na Little Nightmares jsem si říkal "co to sakra je, recenze skončila a skoro nic mi neřekla".
  • Mám jen dva dotazy.
    1. když nechceš psát odstavce aby tvůj text byl přehledný a dobře čitelný, proč se tedy něco píšeš?
    2.Pokud si myslíš že DoW3 je hra pro majoritu, myslíš si tedy že hra na sebe vydělá a nebude to marketingový propadák? Podle mě majorita jsou lidi co milují lore a ne e-sportovci.
  • TheGGG, krásné pubertální výlevy Pane? spíš asi mladý muži, btw jenom přečtenejch 15 knížek, shlédnutých několik stovek lore videí a na DoW1 přes tisíc hodin, na UA takových 200 hodin určitě také. Nevím o tom nic no :) Je rozdíl mezi "fanbojíčkem" a někým, kdo se neposere z toho, že není vše přesně podle lore(asi jako se ve Warcraft movie mohli o sedačku výše zamnou nějací nerdi posr*t z toho, že Dalaran lítal, když přesně podle lore to tak není..., bohužel je to produkt a ten se musí něčím prodat), když za to ta hra ve výsledku stojí, nebyl jste cílem marketingu, mě jako kompetitivnímu hráči a fanoušku WH40K DoW3 sedí krásně, dostanu svůj "fix" WH40K a kompetitivního multiplayer v uplně novém módu, který jsem ještě nikdy nehrál. Ach té škody, že profi hráči z DoW1 a DoW2 přecházejí na DoW3... to bude asi tím, jak je to strašlivá hra *15*
  • Krásná a konstruktivní odpověd někoho, kdo chce prostě hrát DoW1 a DoW2 :) Nikdo Vám v tom nebrání, na odstavce vám s prominutím kašlu, textu prospějou tak max přehledností a ta mi je buřt.
    Je krásné ignorovat vše, co jsem napsal, jelikož to přesně vysvětluje, proč tam některé aspekty nejsou. To Vás tak strašně trápí, že to není 100% sequel DoW1 a 2 ? Řeknu to pro Vás jednodušeji "Udělám výrobek pro minoritu marketu nebo pro majoritu marketu?" Vraťte se ke svým starým hrám a hrajte je, nikdo Vám DoW3 necpe, ale zbytečně se vztekat jak je DoW3 špatný mi přijde mimo, jelikož si hra nesnaží hrát ani na jednu z obou her. Je to nový titul, nový gameplay, nová grafika a přes 7 let od release DoW2, doba se mění, je na Vás, jestli zůstanete pozadu nebo se pohnete s dobou. Jinak RTS hraju od malička, počínaje Dunou, Knight&Merchants, Warcraftama, SC či Command and Conqouer. AoE2 jsem hrával i kompetitivně, stejně jako SC2 a WC3. Příště prosím argumenty a jednání dospělého člověka, né někoho, kdo se zasekl u mentality patnácti letého spratka, co každému tyká.
  • Dokud nebude Tau Empajr,tak to znova nespustím
  • Hereze!!!
  • TheGGG
    pls anonymku, alespoň nekecej... tabletop je z 99 % hra pro dospělé, dobře vybarvit miniaturu je hodně složité a nic co by zvládly malý děcka... takže tyto pohádky si nech pro sebe... ostatně miniatury jsou taky hrozně drahý, nic pro děcka...
  • to je divny.. zrovna jsem byl v jednom workshopu ve Francii a tam 10ti letý děcka malovali war40k figurky.. to je fakt divny.. :)
  • restore
    Ale jedno sa musi povedat, ten trailer je jeden z fakt najlepsich.
  • asi nejhorší možná volba *13*
  • Nekroni, je na to tease přímo ve hře
  • trochu mne mrzí že mezi elitami chybí muj oblíbený techmarinák nebo apatykár. jinak kdoví jaká rasa pribude v DLC. doufám že chaos a že to bude brzy *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit