Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po roce a pul by uz radsi meli dodelat ten dreamfall, porad neni venku vsech 5 epizod
    • Chapters je opravdu zklamání. Vydané jsou sice 3 epizody z 5, ale 3. epizoda byl dost velký výsměch ať už po obsahové nebo technické stránce. Teď se trápí převodem hry (i již vydaných epizod) do nové verze Unity a vůbec jim to nejde. Prý špatný engine... na to přišli brzy... Apoň si vzali ponaučení pro tu novou hru.

      Nemilé ovšem je, že v průběhu plnění grantu se musí vykazovat nějaká činnost, aby se vyloučilo jeho zneužití. Tipuju, že Chapters jsou hotové cca z 1/2 a mají velké zpoždění. Dá se tedy očekávat, že budou muset převést určitou část lidí na nový projekt, protože musí, a asi to bude mít vliv na kvalitu obou her.
      • no značná část kritiky zcela oprávněná, ale zase za "opravdu zklamání" bych Chapters zatim nenazval, taky jsem lehce zklamanej, ale kvalit tam je hodně. a naopak mě 3. epizoda celkem potěšila po tý druhý, která mi přišla dost nic moc.
  • Tak včera už vydali betaverzi jejich portu na Unity 5, teď už to pojede doufejme jak na drátkách, pár týdnů na vyladění a dokončení 4. a 5. epizody už bude snad bez problémů. Ale i tak počítám, že všechny kapitoly budou venku tak v březnu.
    • Reagoval jsem na Jepici
  • MickeyMutant
    Jestli sestra v Norsku byla ještě děcko, tak toho Američana čeká nekonečná odysea.

    A píšou, že se to odehrává ve vylidněné rybářské vesnici na břehu fjordu západního Norska. Na východě by nebyli vodníci, ale Švédové, kteří by studiu, na rozdíl od mytologických draugenů, zřejmě nezajistili státní grant.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit